-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Όσον αφορά σειρές:
(Μερικές είναι προγενέστερες της δεκαετίας του '80 αλλά παιζόντουσαν από την ΥΕΝΕΔ και ΕΤ2 τη δεκαετία του '80...)[list:2s8dn4mg][:2s8dn4mg]'Buck Rogers in the 25th Century' [TV-Series 1979-1981][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Battlestar Galactica' [TV-Series 1978-1979][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Star Trek' [TV-Series 1966-1969][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'The Six Million Dollar Man' [TV-Series 1974-1978][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Charlie's Angels' [TV-Series 1976-1981][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Miami Vice' [TV-Series 1984-1989][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'The Man from Atlantis' (1977) [TV-Series 1977-1978][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Voyagers!' [TV-Series 1982-1983][/2s8dn4mg]
[*:2s8dn4mg][]'Tales of the Gold Monkey' [TV-Series 1982-1983]](http://imdb.com/title/tt0083488/[b)[/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Hawaii Five-O' [TV-Series 1968-1980][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Star Trek: The Next Generation' [TV-Series 1987-1994][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Dynasty' [TV-Series 1981-1989][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'Dallas' (1978) [TV-Series 1978-1991][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'The Avengers' [TV-Series 1961-1969][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'The Saint' [TV-Series 1962-1969][/2s8dn4mg]
[:2s8dn4mg]'The Prisoner' [TV-Series 1967-1968][/*2s8dn4mg][/list:u:2s8dn4mg][/b]§
Τales of the gold monkey
Γιατρε,οσους εχω ρωτησει τα τελευταια χρονια αν θυμουνται αυτη τη σειρα (η οποια ηταν και μεταγλωττισμενη!)(το μυστηριο του χρυσου πιθηκου ηταν στα ελληνικα?),ολοι μου απαντουσαν αρνητικα....
Αφου στο τελος νομιζα οτι θα ηταν κανα ονειρο....
Γιατρε,με σωσατε!!! -
Αστυνόμο σαϊνη!
-
τελικα νομιζα οτι τα 80'ς τα εχουν 'απωθησει' ολοι πλεον αλλα με αυτο το τοπικ βλεπω οτι μαλλον ειχα κανει λαθος εκτιμηση και απλα..κρυβονται. Προσθετω λοιπον στα παραπανω την εκπομπη του Νικου Πιλαβιου με την ζωγραφικη της οποιας ....δυστυχως αγνοω τον τιτλο, την κλασικ τηλε σειρα του Κωνσταντινου 'ο Ηρακλης και τα Λιονταρια του'. Παντως γελασα στην αναφορα των ποδηλατων king's boy...τα θυμαστε τα κροσακια με τις 5 σκληρες σουστες και τα 2 ταμπουρα παρακαλω σε αντιθεση με τα βελαμος της εποχής και τα 'παπουτσακια'....εγω ειχα ¨καγκουρεψει' ενα το οποιο μου ειχε κανει δωρο ο πατερας μου επειδη ειχα παρει αριστα στο σχολειο...ακουστε μοντιφες: αφαιρεση των πισω σουστων για να εχει πιο μαλακα αμορτισερ(ξερετε προστασια μαλακων μοριων...) , 5 ταχυτητες αντι για τρεις και αλλαγη ταχυτητων στο τιμονι σαν τα δεκαταχυτα....οι ατελειωτες τουμπες σημαδια των οποιων στολιζουν ακομα τα χερια και τα ποδια μου δεν θα με αφησουν να το ξεχασω γιαυτο και κειτεται ακομα καπου στην αποθηκη μου...
παντως ας αφησουμε την μουσικη των 80'ς στο απηροβλητο...ηταν ισως η τελευταια μουσικη δεκαετια γι' αυτο και σημερα την ξεπατικωνουν για να κανουν καμια επιτυχια. Καποιος ανεφερε το lost in the night του Χαριτοδιπλωμενου...αληθεια θυμαστε το βιντεο κλιπ με τις 2 τυπισσες στην ντισκοτεκ;;;υπαρχει σε καποια βιντεοταινια της εποχης αλλα δεν θυμαμαι σε ποια...οι εχοντες καλυτερη μνημη απο μενα (ή εστω οι μεγαλυτεροι ) ας βοηθησουν. Επισης το κομματι talk about love το ερμηνευε καποια Marianna ελληνιδα.οποιος ξερει λεπτομερειες ας τις παραθεσει. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
DR WHO, νομίζω οτι ήταν πιο παλιά...
αλλά την ξαναέπαιξε την δεκαετία του 80...
πολύ cult ο τύπος με μακρύ χρωματιστό του κασκόλ...πω πω...που θα τη βρουμε αυτη τη σειρα?
-
Torrents are your friends also μουσιέ (Funis) αδίς.
Υ.Γ.Δεν αλλάζουμε τον τίτλο του thread από '80's all time fashion' σε '80's old time fashion'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Torrents are your friends also μουσιέ (Funis) αδίς.Υ.Γ.Δεν αλλάζουμε τον τίτλο του thread από '80's all time fashion' σε '80's old time fashion'
μη μπερδευεις το νικ μου με αυτης της οπαδου φινλανδων οδηγων που ξεμειναν απο ποκετ μανι...
υπαρχει τορρεντ ε?
-
Ε δεν θα υπάρχει? Δεν το χω ψάξει, αλλά όλο και κάπου θα υπάρχει.. Είναι και πολλά τα τορεντάδικα πανάθεμα τα..
Υ.Γ. Δίκιο έχεις για τα νικς, είναι ντροπή για την Ηλέκτρα να βάζω το νικ της στην ίδια πρόταση με το δικό σου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε δεν θα υπάρχει? Δεν το χω ψάξει, αλλά όλο και κάπου θα υπάρχει.. Είναι και πολλά τα τορεντάδικα πανάθεμα τα..Υ.Γ. Δίκιο έχεις για τα νικς, είναι ντροπή για την Ηλέκτρα να βάζω το νικ της στην ίδια πρόταση με το δικό σου.
γλυψε..γλυψε..
να σε παει βολτα με το νισσαν τσεροκι, να μη ξαναβγεις απο κει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ε δεν θα υπάρχει? Δεν το χω ψάξει, αλλά όλο και κάπου θα υπάρχει.. Είναι και πολλά τα τορεντάδικα πανάθεμα τα..
Υ.Γ. Δίκιο έχεις για τα νικς, είναι ντροπή για την Ηλέκτρα να βάζω το νικ της στην ίδια πρόταση με το δικό σου.
γλυψε..γλυψε..
να σε παει βολτα με το νισσαν τσεροκι, να μη ξαναβγεις απο κει...
Χα. Ακριβώς γι αυτό γλύφω, για να ΜΗΝ με πάει βόλτα..
-
σορρυ για το οφτοπικ...ο kid ειχε πιει λιγο...
ωραια σειρα ηταν εκεινη...
-
Mικρέ, είπα ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mικρέ, είπα ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ! -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
Δηλαδή οι υπόλοιποι ΔΕΝ ;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Τιμή σου και καμάρι σου Spitfire. Μη μασάς. Κι ο Παπακαλιάτης καταφέρνει μάνα, κόρη και φίλο ταυτόχρονα..Ξέχασες τον πατέρα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
Όλοι οι καλοί χωράμε...
Καλωσήρθες...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
είπαμε, κάποιας ηλικίας, όχι 3ης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οπότε εσύ τι κάνεις εδώ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να μιλήσει κάποιος άλλος (π.χ. Kid) ναι, αλλά να μιλάς κι εσύ.
(edit Είδες πρόλαβε ο μικρός)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οπότε εσύ τι κάνεις εδώ?
ΕΣΥ, τι κάνεις εδώ?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να μιλήσει κάποιος άλλος (π.χ. Kid) ναι, αλλά να μιλάς κι εσύ.
(edit Είδες πρόλαβε ο μικρός)
είμαι εντός ορίων
το kid θα το φάει το ΒΑΝ
80s - all time fashion