-
Ανοίγω αυτό το topic με θέμα... τα 80ς.
Γενικά αναμνησεις όμορφες ή άσχημες για όλους εμάς που είμαστε γεννημένοι στα 70ς
Θα πέσει πολύ γέλιο...
-
Γενικά αναμνησεις όμορφες ή άσχημες για όλους εμάς που είμαστε γεννημένοι στα 70ς
Θα πέσει πολύ γέλιο...
-
Θα πέσει πολύ γέλιο...
-
Κάπου είχαμε ένα ανάλογο θέμα,αλλά πρίν κανα δυο-τρία χρόνια
-
Disco, ντισκοτέκ, κλέφτες μεταφορικών μέσων 'για μια βόλτα' (έγινε και ιδιώνυμο ), χαίτες στα ανδρικά μαλλιά ή πολύ ζελέ, περμανάντ οι γυναίκες από 15 ως 65, αντιπαροχή, ΠΑΣΟΚ, σκάνδαλα, γέννηση του ξεδιάντροπου Ελληναρά....
Καλά ήταν.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάπου είχαμε ένα ανάλογο θέμα,αλλά πρίν κανα δυο-τρία χρόνιαρε, δε μας χε!
γράψε εδώ τώρα!
Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
Εξαίρεση θα γίνει για άτομα που έχουν μεγαλύτερα αδέρφια γεννημένα εκείνη την περίοδο, κι επόμένως το τηλε-κοντρολ (όσοι είχαν) ήταν σε άλλα χέρια
-
ροδα τσαντα και κοπανα
εδιτ: τωρα το ειδα αυτο:
Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
-
Πέστα βρωμόστομε...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
[Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979:
Εγώ είμαι το 1969 ρε ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ
Περιοδικά:
Μπλέκ,Αγόρι (μα τα χίλια γένια-Μίστερ Μπλούφ ) Βαβούρα
-
+1. Επίσης, ραχάτι, φουλ δημόσιο, καμάκι, τσοντοσινεμά, Ελληνικές βιντεοταινίες Στάθης Ψάλτης & Σία, ΤοpGun κουλτούρα, Duran Duran, γενιά των timberland, Β.Π. (Βόρεια Προάστια), μεταπτυχικά σε UK-US, Κοσκωτάς, κάθαρση, Μητσοτάκης (μπρρρ.. ). Θέλετε κι άλλα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[Στο τόπικ μπορούν να ποστάρουν ελεύθερα άτομα γεννημένα μετά τη 1/1/1970 και πριν τη 31/12/1979
:
Εγώ είμαι το 1969 ρε ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ
Περιοδικά:
Μπλέκ,Αγόρι (μα τα χίλια γένια-Μίστερ Μπλούφ ) Βαβούρα
ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ! Μα μην κανεις φασαρια... μα τους χίλιους δίσκους με κεφτέδες!
-
Τίς ταινίες τού Χάρρυ Κλύν.
Απαιχτες
μέ λένε Αρτέμη
-
Ξέχασα:
Πειρατικοί ραδιοσταθμοί,
λετσοτουρισμός,
προβληματικές κρατικοποιημένες εταιρείες,
διαδηλώσεις και κλείσιμο κεντρικών λεωφόρων από το τμήμα Γ2 του Δ' Λυκείου Πατησίων,
Αυριανή-Ελεύθερος Τύπος,
ΚΑΜΑΚΙΑ,
βιντεοκασέτες-βιντεοκλάμπθα θυμηθώ και άλλα.
Edit: lazarefa, μη μου κλέβεις τις αναμνήσεις!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Εξαίρεση θα γίνει για άτομα που έχουν μεγαλύτερα αδέρφια γεννημένα εκείνη την περίοδο, κι επόμένως το τηλε-κοντρολ (όσοι είχαν) ήταν σε άλλα χέρια
Με το δίκιο σου, γιατί εγώ, εξαιρώντας το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησής μου , βρίσκω τα 80s επιεικώς απαράδεκτα!
Η πιο κιτς δεκαετία από το Big Bang και δωθε!
-
Manosk, οι αναμνήσεις από τα eighties έχουν κρατικοποιηθεί από το 1981, με νόμο του αείμνηστου Μένιου . Μέχρι να ξανααποκρατικοποιηθούν, είναι κτήμα όλων μας..
-
Η πιο κιτς δεκαετία ήταν του 1970. Του 1980 ήταν η πιο γύφτικη δεκαετία.
-
Για θυμηθειτε ξενες τηλεοπτικες σειρες:
(το ποσταρισα κι αλλου, αλλα νομιζω εδω ειναι το 'σπιτι' τους)CHiPs
-
Και η δεκαετία που συνδύαζε φράγκα-κραιπάλη-χαλαρότητα σε ιδανικές αναλογίες (για όσους είχαν τα φράγκα βέβαια )
-
Βρες ρε καμιά φωτό από το 'Η ΜΑΧΗ' με τόν λοχία Σόντερς
-
γενικα μια παρακμη και μιση..για καψιμο..
Ασχετα που βγηκε και η disco και η Punk και εξεκλιψε η Progressive ROck
80s - all time fashion