-
Ε οχι και καταπληκτικο αυτοκινητο το Α3,ας ειμαστε λιγο πιο φειδωλοι στα κοπλιμεντα..
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
S3! δες πρωτα ακριβως τι παιρνεις με τα 42Κ και ποσα αλλα ευρω θα χρειαστεις για να εχει αυτα που μπορει να θελεις και μετα συγκρινε σωστα.
και το TT παιζει αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν θελεις 2θεσιο αμαξι...
Όντως δεν θέλω διθέσιο..Όσο για την σύγκριση από ότι΄λέγεται τουλάχιστο το S3 θα έχει μαμά ημιδερμάτινα,18αρες και xenon....
GTI 240ps pote???
Μάλλον αρκετά σύντομα.....Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι αντίπαλοι έχουν δυναμώσει...Το μοτέρ είναι έτοιμο και τοποθετείται σε limited εκδόσεις....Αλλά θα μπεί και στη μαζική....Εξάλλου με το Leon ήδη στα 200 άλογα και όντας αρκετά πιο ακριβό, κάπως πρέπει να ξεχωρίσει....
-
Tετρακινηση (εναντι προσθιοκινησης) πάση θυσία απο μενα, για τον έξοχο TFSi στα ελληνικά οδοστρωματα.
Μια και τα λεφτα βλέπω τα σκεπτεσαι, και πολυ καλά κάνεις, κοιτα μη βγει Σέατ Λεον τετρακινητο με το μοτέρ αυτο (έχω χασει το λογαριασμο σχετικως). Σκοντα μάλλον δεν θα βγει, δεν αφηνει η κακιά μητρια VAG, μετά το σφαλμα της (εις βάρος των 'πρημιουμ' της) να βγάλει το προηγουμενο τετρακίνητο Οκτάβια με τον μαγικο 1,8 20V-T.
-
Δύσκολο για τετρακίνητο-τούρμπο πλην Audi
VW/Skoda έχουν ατμοσφαιρικά τετρακίνητα, η Seat αργεί ακόμα -και αν
Εδώ ακόμα δεν έχει μπει ο TSI εκτός VW
Για την ώρα (μπορεί ν'αλλάξει... αύριο) το παιχνίδι ισχύος έχει πλάκα
S3-265
R32-250
Cupra-240
επετειακό GTI 230
όλα: 200 -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tετρακινηση (εναντι προσθιοκινησης) πάση θυσία απο μενα, για τον έξοχο TFSi στα ελληνικά οδοστρωματα.Μια και τα λεφτα βλέπω τα σκεπτεσαι, και πολυ καλά κάνεις, κοιτα μη βγει Σέατ Λεον τετρακινητο με το μοτέρ αυτο (έχω χασει το λογαριασμο σχετικως). Σκοντα μάλλον δεν θα βγει, δεν αφηνει η κακιά μητρια VAG, μετά το σφαλμα της (εις βάρος των 'πρημιουμ' της) να βγάλει το προηγουμενο τετρακίνητο Οκτάβια με τον μαγικο 1,8 20V-T.
Και 300 πισωκινητα η προσθιοκινητα αλογα να εχεις στην ελληνικη ασφαλτο, ενα απλο τετρακινητο Α3 200 ιππων σε ξεφτιλιζει ανετα.... Στο λεω γιατι εχω εμπειρα απο πρωτο χερι γιατι το εχω δει με τα ματια μου και δεν το πιστευα. Σιγουρα το επομενο αμαξι μου θα ειναι ενα audi quattro!
Με το νεο S3 πιστευω οτι θα σκιζεις το 90% των γρηγορων αυτοκινητων και θα εχεις και εμφανιση που θα ξεχωριζει μονο σε οσους ξερουν! Και χωρους για 4. -
Το GTi κοστίζει 29000Ε.
Το A3TFSI κοστίζει 35000Ε χωρίς κλιματιστικό και ραδιοcd αν δεν κάνω λάθος.Οπότε βάλε άλλα 1500Ε.
Το S3 δεν το ξέρω,αλλά προφανώς ξεφεύγει.Αν είσαι της οικονομίας κάνε περισσότερη και πάρε porsche.GTi με κλειστά μάτια.Αναβαθμίζεται μάλιστα(με λίγη οικονομία )και δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το S3.
Oπότε και δίνεις λιγότερα αρχικά και κάνεις την οικονομία σου και φτάνεις από θέμα δυνατοτήτων στο S3 χωρίς να αγγίξεις τα 42000Ε που ενδεχομένως κάνει το τελευταίο.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το GTi κοστίζει 29000Ε.
Το A3TFSI κοστίζει 35000Ε χωρίς κλιματιστικό και ραδιοcd αν δεν κάνω λάθος.Οπότε βάλε άλλα 1500Ε.Ξέχνα τα πλέον
Το S3 δεν το ξέρω,αλλά προφανώς ξεφεύγει.Αν είσαι της οικονομίας κάνε περισσότερη και πάρε porsche.
GTi με κλειστά μάτια.Αναβαθμίζεται μάλιστα(με λίγη οικονομία )και δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το S3.
40-42 εκτιμώ για το S3, και δεν αναβαθμίζεται έτσι απλά ο TFSI για +65. Για το πως θα είναι στο δρόμο το S3 θα φανεί, ακόμα είναι νωρίς
-
πάσο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
40-42 εκτιμώ για το S3, και δεν αναβαθμίζεται έτσι απλά ο TFSI για +65. Για το πως θα είναι στο δρόμο το S3 θα φανεί, ακόμα είναι νωρίς
μόνο ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Tετρακινηση (εναντι προσθιοκινησης) πάση θυσία απο μενα, για τον έξοχο TFSi στα ελληνικά οδοστρωματα.
Μια και τα λεφτα βλέπω τα σκεπτεσαι, και πολυ καλά κάνεις, κοιτα μη βγει Σέατ Λεον τετρακινητο με το μοτέρ αυτο (έχω χασει το λογαριασμο σχετικως). Σκοντα μάλλον δεν θα βγει, δεν αφηνει η κακιά μητρια VAG, μετά το σφαλμα της (εις βάρος των 'πρημιουμ' της) να βγάλει το προηγουμενο τετρακίνητο Οκτάβια με τον μαγικο 1,8 20V-T.
**Και 300 πισωκινητα η προσθιοκινητα αλογα να εχεις στην ελληνικη ασφαλτο, ενα απλο τετρακινητο Α3 200 ιππων σε ξεφτιλιζει ανετα.... **Στο λεω γιατι εχω εμπειρα απο πρωτο χερι γιατι το εχω δει με τα ματια μου και δεν το πιστευα. Σιγουρα το επομενο αμαξι μου θα ειναι ενα audi quattro!
**Με το νεο S3 πιστευω οτι θα σκιζεις το 90% των γρηγορων αυτοκινητων **και θα εχεις και εμφανιση που θα ξεχωριζει μονο σε οσους ξερουν! Και χωρους για 4.Ε, υπάρχει κι αυτό το 10% σπάνιων οπισθοκίνητων, με αναρτήσεις-τιμόνι και πλαίσιο έξω από τα συνηθισμένα, αλλά αυτά θέλουν πολλήηηη οικονομία!
-
Η καταναλωση που ανακοινωσαν πολυ εντυπωσιακη.
Το παλιο παντως αμα παταγες το γκαζι το πληρωνες επι τοπου και σε μετρητά -
αμα μπορεις και εχεις τα λεφτα περιμενε το s3...
αν δε μπορεις..καλο και το γκολφ...
-
Ας περιμένουμε να δούμε και την τιμή που θα ανακοινωθεί και για το S3 απο την εδώ αντιπροσωπεία....Μην πουν κανα 45+ και μας στείλουν για ύπνο
-
Μήπως να υπολογίζουμε και το αναμενόμενο Type R,
με τα 240?Μήπως είπα. Μη πέσετε να με φάτε!!
-
200 θα εχει το Type-R
-
To Type-R αρχικά μεν θα κυκλοφορήσει με τον γνωστό iVTEC των 200bhp αλλά αναμένεται και έκδοση Type-RR (όπως CBR RR......) με 240+bhp.
-
'When you buy a Honda, you end up with a Honda....'
-
Η εκδοση της Honda με τα 240 θα θελει και βυτιοφόρο απο δίπλα,ηδη το 200αρι καιει τα αντερα του
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
To Type-R αρχικά μεν θα κυκλοφορήσει με τον γνωστό iVTEC των 200bhp αλλά αναμένεται και έκδοση Type-RR (όπως CBR RR......) με 240+bhp.στην Ευρωπη?
δεν εχω διαβασει κατι τετοιο πουθενα, εχεις καπoιο link?
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
'When you buy a Honda, you end up with a Honda....'
Golf GTI full extra, Audi A3 TFSI ή οικονομία για νέο S3???