-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στρίβει κιόλας όπως το GTi?Απο ποτέ έγινε το gti σημείο αναφοράς όσον αφορά το στρίψιμο ?
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
:roll: ή σχεδόν εργοστασιακά....τουλάχιστον το uno μου με μια εξάτμιση και +0,2 πίεση (0,95bar δλδ) καθώς έναν ρυθμιστή πίεσης πάει μαζί με GTI, μιλάμε για ένα κόστος 450€ όλα μαζί.
μέχρι πόσα; από μερικά χλμ δεν μετράει η αναλογία κιλών ανά ίππο, αλλά η ιπποδύναμη κι η αεροδυναμική. Τα 235 τελικής χρειάζονται και την ανάλογη ισχύ 180-220 ίππους, ανάλογα την αεροδυναμική του αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Στρίβει κιόλας όπως το GTi?
Απο ποτέ έγινε το gti σημείο αναφοράς όσον αφορά το στρίψιμο ?
α) Η 'σύγκριση' είναι μεταξύ του Uno και του GTi, οπότε σημείο αναφοράς για το ένα είναι το άλλο.
β) Ξέρεις πολλά αυτοκίνητα που να παράγονται ακόμα που να στρίβουν καλύτερα από το GTi μέχρι τα 30Κ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στρίβει κιόλας όπως το GTi?
Απο ποτέ έγινε το gti σημείο αναφοράς όσον αφορά το στρίψιμο ?
α) Η 'σύγκριση' είναι μεταξύ του Uno και του GTi, οπότε σημείο αναφοράς για το ένα είναι το άλλο.
β) Ξέρεις πολλά αυτοκίνητα που να παράγονται ακόμα που να στρίβουν καλύτερα από το GTi μέχρι τα 30Κ?
CLIO RS, 206 RC, 147 1.6 - 2.0. Σου αρκούν ?
Άντε οδήγησε και το golf gt, εκεί να δείς στρίψιμο
-
Εγώ έχω οδηγήσει Golf GT, όπως και 147, εσύ έχεις οδηγήσει GT & GTi?
Τέλος το off-topic. Αν θες να συνεχίσουμε απάντα στο τόπικ του GTi.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Το μάθαμε κι αυτό
φυσικά πάντα φταίνε οι 'άλλοι' και οι 'εγκάθετοι'
-
To uno όπως έβγαινε απο το εργοστάσιο δεν μπορούσε να στρίψει επειδη τα τζιμάνια της Fiat το είχανε βγάλει με απαράδεκτη διάσταση ελαστικών. Για περαιτέρω,δηλαδή αν στρίβει με τις καταλληλες αλλαγές στην ανάρτηση, θα σας έχω νέα αρχές Οκτωβρη (AVO coilover+Powerflex+R888)
Απο τελική.....έχω δεί 240 στο κοντέρ ανεβαίνοτας αθήνα στην ευθεία των μεγάρων (χτές το βράδυ πλάι με R1 φίλου στα 100χμ δεν είχαμε καθόλου αποκλιση στο κοντέρ)
Βεβαιά προς θεού για να μην νομίζεται οτι είμαι κολλημένος.... ένα GTI ή ακόμα και ένα GT θα το γούσταρα να το είχα . Απλά με το uno και το R5GT είμαι ερωτευμένος από πιτσιρικάς... και τα μοναδικα αμάξια αυτής της εποχής που μπορούν να τα συναγωνιστήσουν σε 'αλητεία'.... είναι το GTI και το νεόφερτο Astra OPC
Επίσης νέο S3(όπως και το παλιο)μου φαίνεται οτι ταιριάζει περισσότερο σε πιο 'ήρεμους' οδηγους, οπού πλέον έχουν χωρτάσει 'αλύτικα' γκάζια και θέλουν απλά ένα πολύ γρήγορο κυριλάτο αυτοκίνητο που να έχει κύρος στους κύκλους των petrolheads.
-
Επίσης νέο S3(όπως και το παλιο)μου φαίνεται οτι ταιριάζει περισσότερο σε πιο 'ήρεμους' οδηγους, οπού πλέον έχουν χωρτάσει 'αλύτικα' γκάζια και θέλουν απλά ένα πολύ γρήγορο κυριλάτο αυτοκίνητο που να έχει κύρος στους κύκλους των petrolheads.Πολλοί συντάκτες των 4Τροχών πάντως (π.χ. ο ΣΧ) το συμεπριλάμβανε στα fun to drive αυτοκίνητα της εποχής μαζί με fiat coupe turbo, typeR, MR2 κ.λ.π. Δεν ήταν και τόσο κυριλέ το S3...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επίσης νέο S3(όπως και το παλιο)μου φαίνεται οτι ταιριάζει περισσότερο σε πιο 'ήρεμους' οδηγους, οπού πλέον έχουν χωρτάσει 'αλύτικα' γκάζια και θέλουν απλά ένα πολύ γρήγορο κυριλάτο αυτοκίνητο που να έχει κύρος στους κύκλους των petrolheads.
Πολλοί συντάκτες των 4Τροχών πάντως (π.χ. ο ΣΧ) το συμεπριλάμβανε στα fun to drive αυτοκίνητα της εποχής μαζί με fiat coupe turbo, typeR, MR2 κ.λ.π. Δεν ήταν και τόσο κυριλέ το S3...
-
δεν νομίζω, το 'χαλαρό' Α3 είναι το 3.2. Το S3 προς το 'ακραίο' λογικά θα πηγαίνει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ έχω οδηγήσει Golf GT, όπως και 147, εσύ έχεις οδηγήσει GT & GTi?Τέλος το off-topic. Αν θες να συνεχίσουμε απάντα στο τόπικ του GTi.
Gt, Gti (και ΙV),S3 2003, 147 GTA,GT 3.2, Brera 3.2, STI μοντέλο 2003 prodrive, EVO 6 TM,rx-8 αυτά απο τα καλα. Kαλά δεν είναι ?
Μην μου πείς οτι το GT στρίβει, γιατί θα βάλω τα γέλια, σε μαζεύουν συνέχεια τα ηλεκτρονικα, κατα τα άλλα ΝΑΙ τσαγιάζει όλα τα 1.6 έως 2.0 μαμά αλλα είναι ΚΑΘΑΡΑ αμάξι για ευθείς. τo παλιό gti (iv) δεν έχει καμία σχέση με το καινούργιο, το τιμόνι παραμένει ασαφές για τα γούστα μου. Ποιό 'παιχνιδιάρικο' απο gt. Και ποιό ρυθμίσιμο. Κατα τα άλλα αυτοκίνητο χωρίς χαρακτήρα, εσωτερικό κατώτερο απο 147 -Σε σχεδιασμό, όχι σε ποιότητα-, το χωρίς χαρακτήρα το καταλαβαίνεις όταν οδηγήσεις ένα απο τα παραπάνω που έχω αναφέρει. Το RX-8 δεν την παλεύει πουθενά. Προσωπική άποψη, τσάμπα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το μάθαμε κι αυτό
Τι θέλεις να πείς οτι το GT στρίβει καλύτερα απο RC, RS, 147 ?
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Το μάθαμε κι αυτό
πριν γελάσεις, κοίτα το αρχικό ερώτημα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το μάθαμε κι αυτό
πριν γελάσεις, κοίτα το αρχικό ερώτημα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
-
Ο χρήστης kid έγραψε:
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Gt, Gti (και ΙV),S3 2003, 147 GTA,GT 3.2, Brera 3.2, STI μοντέλο 2003 prodrive, EVO 6 TM,rx-8 αυτά απο τα καλα. Kαλά δεν είναι ?
Μην μου πείς οτι το GT στρίβει, γιατί θα βάλω τα γέλια, σε μαζεύουν συνέχεια τα ηλεκτρονικα, κατα τα άλλα ΝΑΙ τσαγιάζει όλα τα 1.6 έως 2.0 μαμά αλλα είναι ΚΑΘΑΡΑ αμάξι για ευθείς.** τo παλιό gti (iv) δεν έχει καμία σχέση με το καινούργιο, το τιμόνι παραμένει ασαφές για τα γούστα μου. Ποιό 'παιχνιδιάρικο' απο gt.** Και ποιό ρυθμίσιμο. Κατα τα άλλα αυτοκίνητο χωρίς χαρακτήρα, εσωτερικό κατώτερο απο 147 -Σε σχεδιασμό, όχι σε ποιότητα-, το χωρίς χαρακτήρα το καταλαβαίνεις όταν οδηγήσεις ένα απο τα παραπάνω που έχω αναφέρει. Το RX-8 δεν την παλεύει πουθενά. Προσωπική άποψη, τσάμπα τα λεφτά.
Ποιο θεωρείς πιο ασαφές? Το IV ή το V? Μπερδεύτηκα..
Μάπα και το RX-8 ε? Η Brera ήταν καλύτερη από την GT?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην σου κάνει εντύπωση.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Μην σου κάνει εντύπωση.
ναι βρε, αλλοίμονο, καλύτερα στρίβουν, θα σου χαλάσω χατήρι; όλοι πληρωμένοι είναι, ευτυχώς που ήρθες να μας ανοίξεις τα φώτα.
Επειδη κυκλοφορούν και πολλά με κουλούς οδηγούς, θα πετύχεις σίγουρα κάποιο, θα του φύγεις άνετα σε στριφτερή διαδρομή, 1:1,01 εγγύηση
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μην μου πείς οτι το GT στρίβει, γιατί θα βάλω τα γέλια, σε μαζεύουν συνέχεια τα ηλεκτρονικα, κατα τα άλλα ΝΑΙ τσαγιάζει όλα τα 1.6 έως 2.0 μαμά αλλα είναι ΚΑΘΑΡΑ αμάξι για ευθείς.** τo παλιό gti (iv) δεν έχει καμία σχέση με το καινούργιο, το τιμόνι παραμένει ασαφές για τα γούστα μου. Ποιό 'παιχνιδιάρικο' απο gt.** Και ποιό ρυθμίσιμο. Κατα τα άλλα αυτοκίνητο χωρίς χαρακτήρα, εσωτερικό κατώτερο απο 147 -Σε σχεδιασμό, όχι σε ποιότητα-, το χωρίς χαρακτήρα το καταλαβαίνεις όταν οδηγήσεις ένα απο τα παραπάνω που έχω αναφέρει. Το RX-8 δεν την παλεύει πουθενά. Προσωπική άποψη, τσάμπα τα λεφτά.
Ποιο θεωρείς πιο ασαφές? Το IV ή το V? Μπερδεύτηκα..
Μάπα και το RX-8 ε? Η Brera ήταν καλύτερη από την GT?
To V σαφώς και είναι καλύτερο απο το ΙV, αλλα το V έχει ΑΚΟΜΑ ασαφές τιμόνι, το κατάλαβες και εσύ πιστεύω που οδήγησε 147. Το τιμόνι της 147 και ειδικά της GTA δεν το έχει ουτε το Subaru ούτε ΕVO, Σε πληροφόρηση, ακρίβεια, ξύραφι τι να λέμε. Το καταλαβες πιστεύω και εσύ που οδήγησες απλή 147. Είναι ψιλο ελαφρύ όμως.
Μάπα, ξέρεις γιατί λέω το RX-8 ?
Δεν ξέρω, αλλα όποτε έχω πετυχει RX-8 και είμαι με το Subaru, τον λυπάμαι τον οδηγό, τόσα λεφτά για το τπτ, πραγματικά, το ίδιο και με gta.
To ΕVO είναι απλά ΑΛΛΟΥ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην σου κάνει εντύπωση.
ναι βρε, αλλοίμονο, καλύτερα στρίβουν, θα σου χαλάσω χατήρι; όλοι πληρωμένοι είναι, ευτυχώς που ήρθες να μας ανοίξεις τα φώτα.
Επειδη κυκλοφορούν και πολλά με κουλούς οδηγούς, θα πετύχεις σίγουρα κάποιο, θα του φύγεις άνετα σε στριφτερή διαδρομή, 1:1,01 εγγύηση
Oδήγησε σε παρακαλώ το CLIO RS 2.0 σε πίστα - δρόμο με στροφιλίκια και μέτα μπές στο γκολφ σου.
Golf GTI full extra, Audi A3 TFSI ή οικονομία για νέο S3???