-
ρε παιδιά θέλω να βάλω ένα άβαταρ και δε βρίσκω, ,μπορείτε να βοήθησετε. Δε βρίσκω κάτω από 6Κ που είναι το όριο.Θέλω κάτι να ξεχωρίζει με έντονα χρώματα.
Το άνοιξα εδώ το θέμα γιατί δε έβρισκα που να το βάλω,
-
ρε παιδιά θέλω να βάλω ένα άβαταρ και δε βρίσκω, ,μπορείτε να βοήθησετε. Δε βρίσκω κάτω από 6Κ που είναι το όριο.Θέλω κάτι να ξεχωρίζει με έντονα χρώματα.
-
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ρε παιδιά θέλω να βάλω ένα άβαταρ και δε βρίσκω, ,μπορείτε να βοήθησετε. Δε βρίσκω κάτω από 6Κ που είναι το όριο.Θέλω κάτι να ξεχωρίζει με έντονα χρώματα.Το άνοιξα εδώ το θέμα γιατί δε έβρισκα που να το βάλω,
Πρώτα απ' όλα, 6Κ είναι το όριο αν το ανεβάσεις στον server του forum. Μπορείς όμως με hot-link να βάλεις ό,τι θες, αρκεί να είναι λογικό σε μέγεθος και να μην μας σκίζει τη σελίδα.
Βοήθησέ μας, τι θα ήθελες;
-
οκ thanx Για τη βοηθειά, το imageshack το είχα ξεχάσει, έχω άλλο προβλημα τώρα , κάνω υpload στο imageshack και μετά ποιο link πρέπει να ανεβάσω?
-
οκ thanx Για τη βοηθειά, το imageshack το είχα ξεχάσει, έχω άλλο προβλημα τώρα , κάνω υpload στο imageshack και μετά ποιο link πρέπει να ανεβάσω?Το direct link to image, αν θες να το χρησιμοποιήσεις για avatar. Υποστηρίζει hot-linking το imageshack; Δεν το ξέρω σίγουρα. Δοκίμασέ το.
-
το βρήκα στο Imageshack αυτο που λές και μου βγάζει το ακόλουθο μηνυμα
Unable to upload file
DEBUG MODE
Line : 261
File : usercp_avatar.phpτώρα τι κάνουμε?
-
το βρήκα στο Imageshack αυτο που λές και μου βγάζει το ακόλουθο μηνυμαUnable to upload file
DEBUG MODE
Line : 261
File : usercp_avatar.phpτώρα τι κάνουμε?
Αυτό το βγάζει το imageshack ή το forum;
-
το forum
-
δεν υποστηρίζει hotlink το imageshack μάλλον... Πρέπει να βρεις κάποιο άλλο χώρο να την ανεβάσεις.
Θες βοήθεια; στείλε μου τη με ένα mail στο nasos79@freemail.gr και θα σου στείλω link να βάλεις.
-
Δοκίμασε να βάλεις το direct link του image στο 'Σύνδεσμος για απομακρυσμένο Άβαταρ:' του προφίλ.
-
Ορίστε σού βρήκα εγώ ένα.
-
αυτο βαλε, το δικο μου.. ειναι καλυτερο απ'το φλωρικο του avel
-
ευχαριστώ παιδιά
-
skye
καιρός να αλλάξεις το δικό σου
Αβαταρ