-
Σίγουρα ραλλύ δε θα είναι.
Πάντως με 100 κιλά μείον και άλλα 25 άλογα (ή παραπάνω, αν πιστέψουμε τις δυναμομετρήσεις Cooper S και 207 GT) προβλέπεται να έχει ενδιαφέρον. Ειδικά αν το στήσεις να γυρίζει όπως θέλεις...
-
ποτε μη λες ποτε....
και αν ειναι καπου στα 1100κιλα θα ειναι κατι ανεκτο...
επισης οταν βγαζουν τετοιες πολεμικες-αγωνιστικες εκδοσεις συνηθως αυτο δειχνει καπνο....τη φωτια δε βλεπω ακομα
-
Αν ειναι ετσι μαααααααααααλισταααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ποτε μη λες ποτε....και αν ειναι καπου στα 1100κιλα θα ειναι κατι ανεκτο...
Χλωμό. Ούτε το φτωχό 1,4 δεν είναι τόσο λίγα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ποτε μη λες ποτε....
1.213
-
ποτε μη λες ποτε....
Εδώ όμως Σπύρο φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με πολύ πιο race-oriented κατασκευή.
*Great as a 207 Rallye would be, the 207 LW is actually a bespoke race car designed for Peugeot-supported national championships. You buy it as a kit costing about Ε17,000 or ready to race at Ε20,000, (plus taxes for both).
...
There is, however, a very stout bolted-in rollcage, which puts back some of the weight lost by the cabin's denuding. Exterior pointers to the LW's purpose include a tailgate spoiler (like the aluminium-look door mirrors, these are as will be seen on the GTi) and Peugeot Sport racing wheels with 225/45 R17 tyres. Also, the ABS and ESP systems have been disconnected and a front/rear brake balance adjuster installed*
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ποτε μη λες ποτε....
1.213
γι αυτό και το ΤΑΠΕΡ πάει αέρα... είναι 1200 κιλά!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ποτε μη λες ποτε....
1.213
γι αυτό και το ΤΑΠΕΡ πάει αέρα... είναι 1200 κιλά!!!!
αν ήταν 1250 θα ήταν για τα μπάζα;
-
οχι αλλά αν διαβάζετε μέσα και πίσω από τις γραμμές των περιοδικών θα καταλάβετε ότι το GT είναι ένα καλό αυτοκίνητο για την Εθνική.
Σχετικά γρήγορο (γενικά αργό) διότι πολύ απλά έχει κιλά και έχει και 150 άλογα (άρα του λείπουν από 50 έως 90 από τα πραγματικά γρήγορα.)
Βεβαια είναι πολυτελές σχετικά και όμορφο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οχι αλλά αν διαβάζετε μέσα και πίσω από τις γραμμές των περιοδικών θα καταλάβετε ότι το GT είναι ένα καλό αυτοκίνητο για την Εθνική.Σχετικά γρήγορο (γενικά αργό) διότι πολύ απλά έχει κιλά και έχει και 150 άλογα (άρα του λείπουν από 50 έως 90 από τα πραγματικά γρήγορα.)
σαν το 206rc ενα πραγμα? καλο, αλλα καπως... λιγο??
εκει κατεληξαν? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι αλλά αν διαβάζετε μέσα και πίσω από τις γραμμές των περιοδικών θα καταλάβετε ότι το GT είναι ένα καλό αυτοκίνητο για την Εθνική.
Σχετικά γρήγορο (γενικά αργό) διότι πολύ απλά έχει κιλά και έχει και 150 άλογα (άρα του λείπουν από 50 έως 90 από τα πραγματικά γρήγορα.)
σαν το 206rc ενα πραγμα? καλο, αλλα καπως... λιγο??
εκει κατεληξαν?όχι δε λένε ότι είναι λίγο. Λένε ότι είναι καλό για το ρόλο του σαν GT (και δε μιλάω για το RC... μιλάω για τα 150 άτια)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οχι αλλά αν διαβάζετε μέσα και πίσω από τις γραμμές των περιοδικών θα καταλάβετε ότι το GT είναι ένα καλό αυτοκίνητο για την Εθνική.Σχετικά γρήγορο (γενικά αργό) διότι πολύ απλά έχει κιλά και έχει και 150 άλογα (άρα του λείπουν από 50 έως 90 από τα πραγματικά γρήγορα.)
Δεν είναι μόνο για την Εθνική. Και, GT το κάνουν τα ηλεκτρονικά του. Έτσι όπως συμπεριφέρεται στις στροφές, είμαι πεπεισμένος ότι με έξω το ESP μπορεί να ταπεινώσει δυνατότερα αυτοκίνητα. Και καλό πλαίσιο έχει, και καλό στήσιμο. Για το καταπληκτικό του τιμόνι, τα έχω ξαναπεί. Την διαφορά λοιπόν με το RC, δεν θα την κάνουν τα άλογα
Περί ταχύτητας, δεν είναι καθόλου αργό. Δεν είναι CooperS, δεν είναι Leon Cupra, αλλά μαζεύει χιλιόμετρα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αν είχε λίγο πιο μακριά πέμπτη, θα τελείωνε το κοντέρ εύκολα
-
Δεν είναι μόνο για την Εθνική. Και, GT το κάνουν τα ηλεκτρονικά του. Έτσι όπως συμπεριφέρεται στις στροφές, είμαι πεπεισμένος ότι με έξω το ESP μπορεί να ταπεινώσει δυνατότερα αυτοκίνητα. Και καλό πλαίσιο έχει, και καλό στήσιμο. Για το καταπληκτικό του τιμόνι, τα έχω ξαναπεί. Την διαφορά λοιπόν με το RC, δεν θα την κάνουν τα άλογα
Περί ταχύτητας, δεν είναι καθόλου αργό. Δεν είναι CooperS, δεν είναι Leon Cupra, αλλά μαζεύει χιλιόμετρα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αν είχε λίγο πιο μακριά πέμπτη, θα τελείωνε το κοντέρ εύκολα
δεν ειναι τρομερά ελαφρύ το τιμόνι? Εμένα έτσι μου φάνηκε
-
Πήγες πάνω απο 50;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κάτω από τα 30-50, είναι πολύ ελαφρύ, όντως. Από τα 30 και πάνω, σκληραίνει σταδιακά, στα 50+ είναι αρκετά βαρύ. Σε ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο (εγώ ας πούμε κινούμε με 130+) είναι αρκούντως σκληρό.
Συμφωνώ με όσα είπε ο krusγια το esp. Τα χαλάει όλα το άτιμο, και απορώ γιατί βάλανε μη απενεργοποιούμενο, αφού τουλάχιστον από τις άλλες εκδόσεις, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα σταθερότητας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτω από τα 30-50, είναι πολύ ελαφρύ, όντως. Από τα 30 και πάνω, σκληραίνει σταδιακά, στα 50+ είναι αρκετά βαρύ. Σε ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο (εγώ ας πούμε κινούμε με 130+) είναι αρκούντως σκληρό.
Συμφωνώ με όσα είπε ο krusγια το esp. Τα χαλάει όλα το άτιμο, και απορώ γιατί βάλανε μη απενεργοποιούμενο, αφού τουλάχιστον από τις άλλες εκδόσεις, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα σταθερότητας.
Το τιμόνι, όχι απλώς βαραίνει (στους επιτόπιους είναι πούπουλο), αλλά έχει απιστευτη πληροφόρηση. Καμία σχέση με άλλα ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα, αν απομονώσεις την αίσθηση που δίνει πάνω από τα 50-60 χαω, θα ορκιζόσουν ότι είναι απλό υδραυλικό. Και η τιμονιά, τιμονιά. Μια μοίρα κίνηση του τιμονιού και οι τροχοί ακούνε αμέσως.
-
Φυσικά και πήγα και πάνω από 50.
Απλώς μου φαίνεται γενικά πιο ελαφρύ απ' ότι έχω συνηθήσει. Το καλό που μου φάνηκε να έχει το αμάξι είναι το ανέβασμα χιλιομέτρων από τα 140 και πάνω μέχρι τα 180.
κατά τα άλλα μέσα στην πόλη το τιμόνι είναι για κοπέλες.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κατά τα άλλα μέσα στην πόλη το τιμόνι είναι για τον tazio.Α τόσο ελαφρύ ε? Δηλαδή σε σύγκριση με τη City ρύθμιση του Panda ή του Punto για παράδειγμα? Λιγότερο ή περισσότερο ελαφρύ?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
κατά τα άλλα μέσα στην πόλη το τιμόνι είναι για τον tazio.
Α τόσο ελαφρύ ε? Δηλαδή σε σύγκριση με τη City ρύθμιση του Panda ή του Punto για παράδειγμα? Λιγότερο ή περισσότερο ελαφρύ?
Τέτοιο είναι.
Τι κουφάλα είσαι....
-
Υπόψη.... ενώ έχει ωραία ροπή.... Με 1000 στροφές και 2α δεν ξεκινάει αλλά κλωτσάει. ή βάζεις πρώτη ή συμπλεκτάρεις περνάς τις 1500 και πας μετά γρήγορα
Αυτό που οφείλεται? Στο τούρμπο μάλλον...
Σημείωση το αμάξι δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου και το δοκιμάζαμε μαζί πριν 4 μέρες
Peugeot 207 1.6T GT