-
Ναι, αυτό θα γίνει τελικά. Ο ίδιος κινητήρας που είπα πιο πάνω που θα φορέσει και το 308 RC. Κάπου στο 2008 λένε.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά πάμε για ονομασία GTI, και στο μέλλον ίσως υπάρξει RC.
θα υπάρξει με τον ίδιο κινητήρα στα 210 και 'αγωνιστική' εμφάνιση Super 2000. Ο ίδιος κινητήρας βέβαια θα τοποθετηθεί και στο Cooper S Works
To RC θα φοράει και εξάρι κιβώτιο
Με τα κιλά που έχει πάρει το 207 σε σχέση με το 206 καλά θα κάνει. Ελπίζω μόνο να μην είναι η 6η του σαν του Clio 197 και δε σε αφήνει να ταξιδεύεις σαν άνθρωπος.
Για το περί καυσίμου που ρώτησα παραπάνω [95 ή 98 οκτάνια για τον THP?] γνωρίζει τελικά κανείς?....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
lkar, χωρίς να θεωρώ ότι είναι λίγα ή λογικά τα 12, η πεζό δεν δημιούργησε ένα συγκεκριμένο κλίμα παρουσιάζοντας τον 1,6Τ σαν 'οικονομικό' κινητήρα. Γιαυτό και κανείς δεν εκπλήσσεται τόσο.
Οι τυποποιημένες εκτιμώ ότι θα είναι κάτω από... 10
Ούτε η VW ανέφερε τον TFSI -γιατί με αυτά τα νούμερα συγκρίνεται- σαν οικονομικό, ούτε η Honda, αλλά με τον ένα ή άλλον τρόπο βγάζουν 200 άλογα κι όχι 150
Όσο και να το έσκισαν, δεν παύει να είναι ΠΟΛΛΑ, από τη στιγμή που δεν νομίζω τ' άλλα να τα πήγαιναν 'κυρίες'
Βλακεία να το συγκρίνει κανείς με τον tfsi, εγώ σε σχέση με το 'θαύμα', τον tsi το συνέκρινα όσον αφορά τις εντυπώσεις.
nidosan, εγώ κρίνω από το σηματάκι και το τι διαβάζω στα ξένα fora.
Αυτό που ακούγεται είναι και ένας κινητήρας στα 210 άλογα, που θα φοράει και η κορυφαία έκδοση του 308. Ίσως το rc να φοράει αυτόν, και αν βγει gti να φοράει τον 175αρη. Αλλά προς το παρόν οι ενδείξεις λένε 175 το rc. Αλλά στην peugeot το πλεονέκτημα δεν ήταν ποτέ στα άλογα, θέλω πολύ να δω τι θα καταφέρουν με το rc.Ναι γιατί είχανα ελαφρυά αμάξια....τώρα χέσε μέσα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα άλλα, ήταν ΟΛΑ ατμοσφαιρικά και ΟΛΑ μικρότερης ιπποδύναμης και ΟΛΑ είχαν να κινήσουν λιγότερα κιλά. Τι άλλο έπρεπε να συμβαίνει για να κάψει αρκετά περισσότερο το 207;
σύγκρινα καταναλώσεις GTI-Type R 200 ίππων με 207 GT 150 ίππων. Από τη στιγμή που φαίνεται ότι κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, ή κάποιο καίει ΠΟΛΥ -GT- ή τ' άλλα δύο καίνε ΛΙΓΟ -από τη στιγμή που βγάζουν +33% περισσότερα άλογα. Δεν είναι ατμοσφαιρικό το GTI
Νομίζω ότι το να συγκρίνεις καταναλώσεις αυτοκινήτων με στοιχεία από διαφορετικές μέρες (π.χ. το ένα πίστα χειμώνα, το άλλο μέση κατανάλωση καλοκαίρι) είναι κομματάκι δύσκολο.
Τα 12αρια και εγώ τα θυμάμαι, αλλά δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται σε αντίστοιχη οδήγηση ή συνθήκες με τη μέτρηση του 207.
Αυτά ισχύουν πάντα, αλλά τα στοιχεία των αυτοκινήτων μάλλον μας υποδεικνύουν ότι κάτι περίεργο παίζει με τη μέτρηση...βάρος, ιπποδύναμη, χωρητικότητα κινητήρα κλπ.
Govus
Και καλά κάνεις, απλώς να έχεις υπόψη σου ότι τα 'κατασκευαστικά' νούμερα είναι εφικτά. Απλά οι συνθήκες που τα επιτυγχάνεις, είναι πολύ συγκεκριμένες και πολύ ευνοϊκές. Αυτό το λέω για να μην θεωρούνται ψεύτες συλλήβδην όσοι αναφέρουν εξωπραγματικά χαμηλά νούμερα...Δεν αναφέρομαι προσωπικά, απλά άδραξα την ευκαιρία, φίλε Govus!Y.Γ. By the way, ανυπομονώ να σου ζυγίσουν το Clio σε κάνα ιδιωτικό ΚΤΕΟ γιατί αυτά τα 1160 με σπρώχνουν να σε ρωτήσω μήπως έβγαλε η Leopard κάνα νέο μοντέλο!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα 12αρια και εγώ τα θυμάμαι, αλλά δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται σε αντίστοιχη οδήγηση ή συνθήκες με τη μέτρηση του 207.Κάτι που πρόσεξα σήμερα στην ειδική διαδρομή των 4Τ: το 12άρι στην κατανάλωση του 207 ΔΕΝ ήταν γύρω από τη λίμνη πλαστήρα, αλλά ήταν η μέση κατανάλωση όλης της διαδρομής (Αθήνα-Λ. Πλαστήρα-Αθήνα; ). Στη διαδρομή γύρω από τη λίμνη, που προφανώς πιέστηκαν οι κινητήρες, το 207 έγραψε 16άρια (που ήταν και η υψηλότερη κατανάλωση ανάμεσα στα τέσσερα αυτοκίνητα).
-
Double post
-
Στην ίδια 'μεγάλη' διαδρομή τι έγραψαν τα άλλα;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κάτι που πρόσεξα σήμερα στην ειδική διαδρομή των 4Τ: το 12άρι στην κατανάλωση του 207 ΔΕΝ ήταν γύρω από τη λίμνη πλαστήρα, αλλά ήταν η μέση κατανάλωση όλης της διαδρομής (Αθήνα-Λ. Πλαστήρα-Αθήνα; )
Ε καλά, και το Πλαστήρα - Αθήνα(edit!!) λογικά θα έγινε σε (πολύ) γρήγορους ρυθμούς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην ίδια 'μεγάλη' διαδρομή τι έγραψαν τα άλλα;Δόκτωρα, θα σου πω όταν πάω σπίτι.
-
Deal!
Aν και με το βάρος του γμτ τι να περιμένεις...
Εγώ θέλω μια έκδοση χωρίς ηλιοροφή, ημι-δέρματα κλπ δευτερεύοντα πράγματα...
Να χει μόνο αρκουδίσιον, ηλεκτρικά παράθυρα-καθρέπτες, ένα cd-mp3, abs και μερικούς αερόσακους. Γίνεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην ίδια 'μεγάλη' διαδρομή τι έγραψαν τα άλλα;10,9 το Panda, 12,1 ΜΧ-5, 11 Swift
@funky, σίγουρα διαφορετικές οι συνθήκες, αλλά με ΣΧ -κι όχι μόνο- στο τιμόνι στο Μερκούρη αποτελούν δείγμα
-
Δεν είναι και τόσο άσχημα δλδ...
-
Αν είναι έτσι τα στοιχεία, όχι δεν είναι καθόλου άσχημα...χωρίς βέβαια να ξέρουμε πώς οδηγήθηκαν...
lkar
Στον Μερκούρη γίνονται όλες αυτές οι καταναλώσεις απογείωσης Jumbo 747-207 κλπ.; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
lkar
Στον Μερκούρη γίνονται όλες αυτές οι καταναλώσεις απογείωσης Jumbo 747-207 κλπ.;το ανάποδο των Type R-GTI
-
Όσο σκέφτομαι ότι σε ποιες περιπτώσεις έχω δει εγώ 12 λίτρα, πέρα από μποτιλιάρισμα...μάλλον απογείωσης, καλά το είπα!!!
Αλλά αν μιλάμε για ΣΧ, μάλλον έχουμε προετοιμασία καθόδου...το κάπνισμα απαγορεύεται και όλοι οι επιβάτες να επιστρέψουν στη θέση τους!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Συγκριτικό του Autozeitung ανάμεσα στο νεο Cooper S , 207GT , Polo GTi[list] **VW Polo GTI ..... Mini Cooper S ........ Peugeot 207 150 Turbo **
Kg Werk / Test
.. 1164 /** 1200 ** ...... 1205 / 1180 ...... 1281 / 1260Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο της δοκιμής ήταν πιο ελαφρύ απ' ότι λέει ο κατασκευαστής;...
Κάτι που πρόσεξα σήμερα στην ειδική διαδρομή των 4Τ: το 12άρι στην κατανάλωση του 207 ΔΕΝ ήταν γύρω από τη λίμνη πλαστήρα, αλλά ήταν η μέση κατανάλωση όλης της διαδρομής (Αθήνα-Λ. Πλαστήρα-Αθήνα; ). Στη διαδρομή γύρω από τη λίμνη, που προφανώς πιέστηκαν οι κινητήρες, το 207 έγραψε 16άρια (που ήταν και η υψηλότερη κατανάλωση ανάμεσα στα τέσσερα αυτοκίνητα).
Πιέστηκε σε όλη τη διαδρομή δηλαδή.... Μάλλον θα 'χάρηκαν' με την τρελή ροπή χαμηλά και θα πατούσαν τέρμα γκάζι από τις 1500.... Πώς να μην κάψει τρελά μετά...
Οι Γερμανοί πώς έβγαλαν 9.7 στη δοκιμή τους;....
-
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Κατανάλωση συγκριτικής διαδρομής:
Panda 100hp: 14,3
MX-5: 16,1
207 GT: 16,7
Swift sport: 15,8Μέση κατανάλωση τεστ:
Panda 100hp: 10,9
MX-5: 12,1
207 GT: 12,0
Swift sport: 11,0 -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:Κατανάλωση συγκριτικής διαδρομής:
Panda 100hp: 14,3
MX-5: 16,1
207 GT: 16,7
Swift sport: 15,8Μέση κατανάλωση τεστ:
Panda 100hp: 10,9
MX-5: 12,1
207 GT: 12,0
Swift sport: 11,0Σχετικά είναι μια χαρά εάν σκεφτείς ότι είναι το μοναδικό τουρμπάτο και με τα περισσότερα άλογα της παρέας...
-
Και με αρκετό βάρος
-
Ο χρήστης fatsa για πρώτη φορά έγραψε:
Πιέστηκε σε όλη τη διαδρομή δηλαδή.... Μάλλον θα 'χάρηκαν' με την τρελή ροπή χαμηλά και θα πατούσαν τέρμα γκάζι από τις 1500.... Πώς να μην κάψει τρελά μετά...
Οι Γερμανοί πώς έβγαλαν 9.7 στη δοκιμή τους;....
Καλώς τον! Για πέρνα από το 'Νέα μέλη'.
Peugeot 207 1.6T GT