-
Αυτό δεν το ήξερα. Δλδ υπάρχει προδιαγραφή που λέει ότι στην αλλαγή λαδιού πρέπει να αφήσεις ανοιχτή την τάπα για τόσο καιρό ακριβώς, με τόση θερμοκρασία;
-
Είπαμε, όχι κι έτσι !
Απλώς ο κινητήρας πρέπει να είναι σβηστός αρκετή ώρα για να 'κατέβειν' το λάδι (πάνω απο 5 λεπτά), να είναι σε επίπεδο σημείο, να ανοιχτεί η τάπα και να στραγγίσει το λάδι. -
Μάλιστα... Θεμξ για την πληροφορία!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Είπαμε, όχι κι έτσι !
Απλώς ο κινητήρας πρέπει να είναι σβηστός αρκετή ώρα για να 'κατέβειν' το λάδι (πάνω απο 5 λεπτά), να είναι σε επίπεδο σημείο, να ανοιχτεί η τάπα και να στραγγίσει το λάδι.Οχι και τελειως κρυο ομως!
Αν ειναι λιγο ζεστο κατεβαινει πιο ευκολα το λαδι!
Γενικα μην αγχωνεστε, ο κατασκευαστης εχει προβλεψει να μην σπατε τα αμαξια σας επειδη βαλατε 100ml λιγοτερο λαδι -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδια τι βενζινη ρουφαει? 100αρα η απλη αμολ. ?
ρε παιδιά μιλάμε για τουρμπισμένους κινητήρες....τι θέλετε να αποδίδουν στο max με 95άρες...?
ταίστε το 100άρα να σας ανταμείψει κ αυτό. Εδώ πολλοί βάζουμε σε ατμοσφαιρικά 1600άρια. (βάζαμε )
Εννοω εαν μπορει να λειτουργει με 95 η οχι? Δε μιλω για φουλ αποδοση...
Εξαλλου μηπως υπαρχει οντως πραγματικα 100αρα βενζινη στην Ελλαδα και δεν το εχω μαθει ακομα? Ολες οι κατοσταρεσ ειναι νοθευμενες με 95 αρες τουλαχιστον... Το να βαζεις 100αρα στην Ελλαδα ειναι πεταμενα λεφτα.....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
ρε παιδιά μιλάμε για τουρμπισμένους κινητήρες....τι θέλετε να αποδίδουν στο max με 95άρες...?
ταίστε το 100άρα να σας ανταμείψει κ αυτό. Εδώ πολλοί βάζουμε σε ατμοσφαιρικά 1600άρια. (βάζαμε )
Εξαλλου μηπως υπαρχει οντως πραγματικα 100αρα βενζινη στην Ελλαδα και δεν το εχω μαθει ακομα? Ολες οι κατοσταρεσ ειναι νοθευμενες με 95 αρες τουλαχιστον... Το να βαζεις 100αρα στην Ελλαδα ειναι πεταμενα λεφτα.....
το ξέρω...95άρα βάζω.
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξέρω...95άρα βάζω.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι, παιδιά...
Αν προσέχεις το πρατήριο που βάζεις, η 100άρα θα σε ανταμοίψει..
Εγω βάζω μόνο 100άρα, και όταν μερικές φορές έβαλα απλή ή 95 άρα (από τσιγκουνια ) η διαφορά φαινόταν αμέσως. -
sergeant
εσύ έχεις τουρμπάτο.
-
Διάβασα πως θα υπάρξει και 5θυρη έκδοση...
-
Γιατί προβληματίζεσαι; Νομίζω ότι ταιριάζει στο χαρακτήρα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διάβασα πως θα υπάρξει και 5θυρη έκδοση...Κι εγώ το διάβασα, αλλά στο σάιτ της Λάιον υπάρχει μόνο το 3θυρο
Είναι GT, δεν είναι GTI
(καιρό ήθελα να βάλω αυτό το emoticon ) -
Προβληματίζομαι στο αν θα υπάρξει τλκ. Εγώ μέσα είμαι, αν τλκ το τσιμπήσω, το 5θυρο θα πάρω.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Είναι GT, δεν είναι GTI
(καιρό ήθελα να βάλω αυτό το emoticon )Ακριβώς για αυτό το λέω!
-
Συνεχίζουμε στο Κατασκευαστές και Μοντέλα παίδες.
Moderator
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προβληματίζομαι στο αν θα υπάρξει τλκ. Εγώ μέσα είμαι, αν τλκ το τσιμπήσω, το 5θυρο θα πάρω.Γιατι; Κάνεις συχνά τον ταξιτζή; Το 3θυρο είναι πιο αρμονικό
-
Nαι, δυστυχώς...
-
Οδηγικό για το 207 GT από τον Βιτσιλάκη στο Automotopress, το παραθέτω:
http://www.automotopress.gr/showmission ... =64&MID=11
-
Ρε σεις, γιατί έβαλαν στροφόμετρο από Diesel?
Peugeot 207 1.6T GT