-
τέρας διακριτικότητας ο Ανδρέας πάντως!
Έλεγαν τίποτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical: τέρας διακριτικότητας ο Ανδρέας πάντως!Έλεγαν τίποτα;
Έτσι πως το είπε ο Ποπ, λογικό ήταν ήταν να γυρίσει σα να έχει πεταχτεί αρκούδα καταμεσής της Αρετσούς!
Από το λαιμό και κάτω, μια χαρά!
-
Καλά,άλλη φορα θα ψάχνω τζαμαρία που να τίς αντανακλάει,και να κοιτάω απο εκεί;
Η θα φοράω μαύρο γυαλί,καί θα κοιτάω έτσι ---->
-
Μα και αρκούδα να είχε εμφανιστεί στην μέση της Αρετσούς, θα έπρεπε να γυρίσει διακριτικά για να μην τρομάξει
Ανδρέα, αν γυρίσεις πάλι με γυαλιά, αλλά κάνεις και την κίνηση πάλι θα σε καταλάβουν!
-
Πάντως σαν την κοπελιά με το μηχανάκι, δεν έχει!
Κοιτούσαμε 8 άτομα κάπως έτσι και αυτή τι έκανε;
Άνοιξε τα πόδια!!
-
Γεια και απο μενα!!!
Ντινο την παλευεις σημερα γιατι χθες ησουν λιγακι 'κομμενος'?? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ανδρέα, αν γυρίσεις πάλι με γυαλιά, αλλά κάνεις και την κίνηση πάλι θα σε καταλάβουν!
Για σιγά.
Μου λέτε δηλαδή ότι δέν πρέπει να με καταλάβουν;Ε τότε,να πάρω κιάλια
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως σαν την κοπελιά με το μηχανάκι, δεν έχει!Κοιτούσαμε 8 άτομα κάπως έτσι και αυτή τι έκανε;
Άνοιξε τα πόδια!!
Χαζοπαρθένα,τί περιμένεις!!!!
-
charmak66 έτσι!!!!!!!!!!!!!! Μας είδε φαίνεται, και είπε να μας ανταμοίψει που της ανεβάσαμε την ψυχολογία
SILVER TOURBO, μια χαρά σήμερα, με τέτοιον ύπνο θα ταν απίστευτο αν δεν ήμουν καλά!
-
-
ευτυχως που ειχα στρατηγικη θεση και εβλεπα και την υποδοχη της διπλα καφετεριας που δεν εβλεπε ο drdino και ο hunter και φυσικα charmak και popolaros δε μπηκαν στον κοπο ( ) να πουν οτι κατι υπαρχει και κει....
-
Ναι, αλλά δεν σε χτυπούσε ο ήλιος;
-
μπα...τον funky χτυπουσε...
της ποπης σημερα χαλκιδικη..
-
Κάτσε, μπερδεύτηκα! Εσύ είσαι που είχες φέρει το λεόν;
-
ρε κοπρόσκυλο tazio... Με του αδερφού φύγαμε και την τετάρτη θα γυρίσω να πάρω το Bravo... Αντε γιατί ξενέρωσα σήμερα... Κι εσύ αντε να φύγεις και να χεις το τηλέφωνο της οδικής μαζί για...παν ενδεχόμενο....
Υγ:Μη νομίζετε ότι θα μου ξεφύγετε... Είμαι δικτυωμένος παντού...
Υγ2:Ο Νάσος που χάθηκε...;Πάλι ποτίζει τα χωράφια πίνοντας fiesta φραπε 'ατέλειωτη ευχαρίστηση'...
Υγ3:Silver Toyrbo κάτσε ήρεμα.... I'll be watching you... -
Κοπρόσκυλο τον θείο tazio; Ντροπή.
Εγώ πάντως σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε σε 15 μέρες.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτσε, μπερδεύτηκα! Εσύ είσαι που είχες φέρει το λεόν;ντα!
-
Οσοι φυγουνε καλα να περασουμε!!
Αλιμονο σε κατι αλλους....pasxos
Καλου κακου κανε αποψυξη στο ψυγειο.Μη σου 'ραγισει' και τρεχεις...Καλα να περασεις!!!!
-
Πολλές ευχές στους εορτάζοντες..... εεεεεεε (λάθος θέμα) στους διακόπτοντες τέλος πάντων. Ακόμα και στο θείο...
Καλά να περάσετε, και πάρτε λίγο χρώμα για μας που μένουμε πίσω...
Α ρε κερατάδες σαλονικιοί, στο τσακ είμαι να τα παρατήσω όλα και ν'ανέβω Χαλκιδική...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]