-
Εγώ φταίω που κοιμόσαστε νωρίς;;;;;
-
Εμείς φταίμε που μπαίνεις νωρίς? (το πρωί)...
-
ερωτηση και φευγω γιατι εχουμε και δουλειες
το σκεφτομουν χθες το βραδυ, μετα απο ακυρη συζητηση.
περι επιρροης ο λογος..........ολοι μας επηρεαζομαστε λιγο/πολυ απο καποια ατομα.
αυτα ειναι τις περισσοτερες φορες στενοι κυριως συγγενεις: αδερφια, γονεις, κλπ. και πιο σπανια ξαδερφια κ.α.
και επισης συχνα: φιλοι/παρεες.
εκατσα λοιπον και σκεφτομουν σοβαρες (και οχι τοσο σοβαρες) αποφασεις, και ποιοι μ'εχουν επηρεασει πολυ σ'αυτες.
βρηκα λοιπον, οτι νουμερο 1 επιρροη ηταν ανεκαθεν... η αδερφη μου....
σπανια εχω σκεφτει οτι μου λεει παπαριες.. σε σχεση με πολλους αλλους, που ειτε σε συζητηση, ειτε οταν μου δινουν συμβουλες, σκεφτομαι πολλες φορες 'τι μαλακιες λεει;'
βρειτε ποιοι σας επηρεαζουν
αντε καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεερα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
βρειτε ποιοι σας επηρεαζουν
Η πανσέληνος πιάνεται?
Αοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....
-
Και δεν το βαζεις σε ξεχωριστο τοπικ? Κριμα να χαλασουμε τη σπουδαια κι εποικοδομητικη κουβεντα που γινεται εδω
Επι του ερωτηματος εγω δεν εχω καποιον σταθερο..... Ειχα παλιοτερα ενα ξαδερφο, ψυχιατρο-ψυχαναλυτη στο επαγγελμα, αλλα την τελευταια φορα που μιλησαμε μου ειπε μια κορυφαια παπαρια και μου γκρεμισε τον μυθο Εχω κι εναν αλλον, οικογενειακο φιλο, επισης γιατρο, συγκροτημενη προσωπικοτητα, αλλα δε μ' επηρεαζει γιατι με ξενερωνουν οι καταχρησεις του
Μαζευω ατακες απο δω κι απο κει αλλα σε μονιμη βαση κανεις...... Καποιοι που με εκπλησσουν, συχνα μετα με απογοητευουν και τουμπαλιν.Τωρα μ' εβαλες σε σκεψεις
Ενας που με ειχε επηρεασει παλια ηταν ο Κατελης
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Πασχαλη,
καλα εσυ δεν κανεις ακομα διακοπες??
Μπανια,ξαπλες και τα σχετικα???[/b]Ναι ρε...απλά έκανα ένα διάλειμμα να μπω σε μια 645...
Και χτες το βραδυ πήγα για ποτό νωρίς μ αυτήν.. Ο κουνιάδος,εγώ και δυο φίλες του...
Μην το πείτε πουθενά αυτό... -
Ο χρήστης Δημήτριος Μπούκιος έγραψε:
ax kaleeeeeeeee!! ti kalo forum! paizontai kai endexomena sxesis e??
eutuxos pou sas anakalupsa :D:D
(skye apo pou??)Jim
ax ne theloume
apo nea smyrni
-
ρε...ερχοντα περιστερια στο μπαλκονι μου και κουτσουλανε γαμω το κερατο τους
και τωρα που ελειπα εχει γινει λοφακι!!
θα παω να παρω καμια σπατουλα να τα ξυσω..εχετε να προτεινετε κατι ωστε να ΜΗΝ ξαναρθουν ?
-
Με απατάς;
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ρε...ερχοντα περιστερια στο μπαλκονι μου και κουτσουλανε γαμω το κερατο τουςκαι τωρα που ελειπα εχει γινει λοφακι!!
θα παω να παρω καμια σπατουλα να τα ξυσω..εχετε να προτεινετε κατι ωστε να ΜΗΝ ξαναρθουν ?
Ελεύθερος σκοπευτής στην απέναντι ταράτσα...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ρε...ερχοντα περιστερια στο μπαλκονι μου και κουτσουλανε γαμω το κερατο τουςκαι τωρα που ελειπα εχει γινει λοφακι!!
Γατα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ρε...ερχοντα περιστερια στο μπαλκονι μου και κουτσουλανε γαμω το κερατο τους
και τωρα που ελειπα εχει γινει λοφακι!!
Γατα
Αεροβόλο! Και πρόσεξε τι θα κάνεις. Τα περιστέρια είναι μονογαμικά πτηνά. Θα τα κόβεις και θα καθαρίζεις ένα από κάθε ζευγάρι. Μετά, που το άλλο ταίρι θα μένει εκεί, θα τα καθαρίσεις όλα τα υπόλοιπα με την ησυχία σου.
Είναι λίγο σκληρή η περιγραφή, αλλά άμα σου έχουν γεμίσει το μπαλκόνι κουτσουλιές, είμαι βέβαιος ότι θα δείξεις υπομονή και αντοχή στη σκληρότητα!
-
-
Καρφιά όπως στο εξωτερικό...
Βέβαια πως θα πιάνεις την κουπαστή? Ε αυτό δεν μας ενδιαφέρει
Μόλις αηδίασα με αυτό που πρότεινα
Άστα μωρέ στην ησυχία τους τα ζωάκια -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άστα μωρέ στην ησυχία τους τα ζωάκιαΚαι βέβαια αηδίασες! Γιατί στα καρφιά πάνω δεν θα πέφτουν με δύναμη όπως πρέπει! Χρειαζόμαστε και κάτι άλλο... Έναν σωλήνα υψηλής πίεσης αέρα στο πάνω μέρος, που όποτε περνάει το περιστέρι απ' το πεδίο βολής του, να του ρίχνει μια ριπή αέρα και να το καρφώνει στα καρφιά!
Τώρα νομίζω είσαι εντάξει!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άστα μωρέ στην ησυχία τους τα ζωάκιαΚαι βέβαια αηδίασες! Γιατί στα καρφιά πάνω δεν θα πέφτουν με δύναμη όπως πρέπει! Χρειαζόμαστε και κάτι άλλο... Έναν σωλήνα υψηλής πίεσης αέρα στο πάνω μέρος, που όποτε περνάει το περιστέρι απ' το πεδίο βολής του, να του ρίχνει μια ριπή αέρα και να το καρφώνει στα καρφιά!
Τώρα νομίζω είσαι εντάξει!
Τουρμποβόλο Nerf ναι αυτό χρείαζεται
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με απατάς;ενα Υοοοοοοοοοοοοοοοο στους νυχτερινους τυπους του forum
ετοιμαζομαι για βολτα. . .. . . . . ... ...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άστα μωρέ στην ησυχία τους τα ζωάκιαΦωτιά και τσεκούρι!
Βρες έναν τρόπο να πεθαίνουν, αλλά ταυτόχρονα να πέφτουν κάτω απ' το μπαλκόνι, για να μη μαζεύεις τα πτώματα!
Ηλεκτροφόρο σύρμα ίσως...Να κάτσεις και να τα χτυπάς με ρόπαλο του baseball; Μίνι-κανονάκια;
Μισητά πλάσματα τα περιστέρια!
-
κανα αντιαεροπορικο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανα αντιαεροπορικο?Σκέφτηκα ναπάλμ, που είναι και θεαματικό, αλλά θα κάνει ζημιά στο μπαλκόνι!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]