-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
γράψε καλύτερα 1,10+ ευρώ...
1,019-1,025
...για πήγαινε βόλτα προς την επαρχία... ...το 1,10 λίγο είναι πάλι...μάλλον 1,20 θα έλεγα.
-
Μιας και αναφέρθηκε το a/c έχετε παρατηρήσει διαφορές, όταν είναι ανοικτό;
Εγώ δεν έχω προσέξει καμιά διαφορά..Βέβαια το χρησιμοποιώ όσο λιγότερο γίνεται (προτιμώ τον εξωτερικό αέρα), κατά κανόνα στον αυτοκινητόδρομο και σε χαμηλή σκάλα (1 ή 2)...
-
Εμένα μου βγάζει διαφορά περίπου 0,7-1 λίτρο ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες.
Η σκάλα του ανεμιστήρα νομίζω δεν παίζει ρόλο, από τη στιγμή που ο συμπιεστής δουλεύει...στον αυτόματο όμως αλλάζουν τα πράγματα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μιας και αναφέρθηκε το a/c έχετε παρατηρήσει διαφορές, όταν είναι ανοικτό;Εγώ δεν έχω προσέξει καμιά διαφορά..Βέβαια το χρησιμοποιώ όσο λιγότερο γίνεται (προτιμώ τον εξωτερικό αέρα), κατά κανόνα στον αυτοκινητόδρομο και σε χαμηλή σκάλα (1 ή 2)...
Και εγώ το ίδιο...
Ίσως να μην επηρρεάζεται λόγω των αεροδυναμικών μεταβολών προς το χειρότερο όταν ταξιδεύουμε με ανοιχτά παράθυρα...
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Αναρωτιέμαι... -
Μέσα στην πόλη έχει διαφορά γύρω στο 1 λίτρο μέσης κατανάλωσης.
Το ανοίγω πάντα το καλοκαίρι. -
Τα παράθυρα λένε ότι επιβαρύνουν μέχρι και 4% (σε συνθήκες υψηλής ταχύτητας), που είναι μάλλον λίγο σε σχέση με το 1 λίτρο συν που υπολογίζουμε εγώ και ο elteo, σε συνθήκες πόλης όπου ο συμπιεστής αναγκάζεται να κινείται, χωρίς να έχει 'φόρα' από την κίνηση του αυτοκινήτου.
-
-1+ λίτρο είναι στα περισσότερα αυτοκίνητα κι όντως με ανοιχτά παράθυρα στα 120+ αυξάνεται περισσότερο
-
-1+ λίτρο; Τι κόλπα είναι αυτά ρε lkar;
Απορώ πάντως με τα ανοιχτά παράθυρα σε ταχύτητες άνω των 140...εκτός της κατανάλωσης, το βουητό δεν ενοχλεί κανέναν;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
-1+ λίτρο; Τι κόλπα είναι αυτά ρε lkar;Απορώ πάντως με τα ανοιχτά παράθυρα σε ταχύτητες άνω των 140...εκτός της κατανάλωσης, το βουητό δεν ενοχλεί κανέναν;
ήμουν από pc, ο mac έχει το ±1 λίτρο στο keyb
-
-1+ λίτρο; Τι κόλπα είναι αυτά ρε lkar;Απορώ πάντως με τα ανοιχτά παράθυρα σε ταχύτητες άνω των 140...εκτός της κατανάλωσης, το βουητό δεν ενοχλεί κανέναν;
Εγώ δεν είπα ότι πάω πάνω απ' τα 120 με ανοιχά παράθυρα. Απλά δοκιμάζω να έχω απλά ανοιχούς τους αεραγωγούς και με αναμμένο το a/c.
Δεν θα σκάσουμε κιόλας!
-
Απορώ πάντως με τα ανοιχτά παράθυρα σε ταχύτητες άνω των 140...εκτός της κατανάλωσης, το βουητό δεν ενοχλεί κανέναν;
Εγώ δεν είπα ότι πάω πάνω απ' τα 120 με ανοιχά παράθυρα. Απλά δοκιμάζω να έχω απλά ανοιχούς τους αεραγωγούς και με αναμμένο το a/c.
Δεν θα σκάσουμε κιόλας!
γιατί εμείς τι κάνουμε? ανοίγουμε το α/c με κλειστούς αεραγωγούς?
-
Δεν θα σκάσουμε κιόλας!
Δεν το είπα για σένα, απλά έχω ακούσει από πολλούς να μην ανοίγουν ούτε σε αυτοκινητόδρομο το A/C. Αλλά έχω την εντύπωση ότι και εμείς δεν τους κλείνουμε τους αεραγωγούς, όπως λέει και ο elteo...
-
Δεν θα σκάσουμε κιόλας!
Δεν το είπα για σένα, απλά έχω ακούσει από πολλούς να μην ανοίγουν ούτε σε αυτοκινητόδρομο το A/C. Αλλά έχω την εντύπωση ότι και εμείς δεν τους κλείνουμε τους αεραγωγούς, όπως λέει και ο elteo...
Πως το λένε ρε έξυπνοι; Εξαερισμό;
Αυτό που γυρνάς τον διακόπτη, αλλά δεν έχεις πατήσει τον διακόπτη του a/c, ντε!
-
Το φουρφούρι λες; Τον ανεμιστήρα δλδ;
-
η ζωη αρχιζει στα 200..
-
...η κώφωση πότε;
-
μπραβο funkyreverent.
Moνο μία διόρθωση, το cinque είναι 39 άλογα,και το ραβ 130.
-
Απορώ πάντως με τα ανοιχτά παράθυρα σε ταχύτητες άνω των 140...εκτός της κατανάλωσης, το βουητό δεν ενοχλεί κανέναν;Πάντως, αν επηρεάζει το ανοικτό παράθυρο, πόσο λέτε να επηρεάζει η ανοικτή οροφή...;
Εννοείται ότι όλες οι τιμές κατανάλωσης που σου έδωσα είναι με την οροφή ανοικτή, ακόμα και στο ταξίδι κλπ...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εννοείται ότι όλες οι τιμές κατανάλωσης που σου έδωσα είναι με την οροφή ανοικτή, ακόμα και στο ταξίδι κλπ...Εχει χαλασει και δεν κλεινει;
Τι μηχανισμο εχει, απο Polo; -
150 δεν βγάζει το RAV?
Στοιχεία Κατανάλωσης (Αποτελέσματα Έρευνας Κατανάλωσης 4ΤF)