-
-
-
-
-
Gongratulations funky!!!
Ελπίζω να σε εντυπωσίασα που απάντησα πρώτος...
-
funkyreverend
ήμουν νιος και γέρασα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι χρήστες elteo, Angel!!!!, n_olympios, nasos, spiros, cavallino απαγορεύεται να σχολιάσουν μιας και βιάζονταν πολύ για τα αποτελέσματα!!! Θα ειδοποιηθεί ο loyketern να σβήνει όλα τους τα σχόλια!Σχολιάστε λοιπόν!!!
καλα ρε εκανες 2 χρονια για να βγαλεις αυτα τα αποτελεσματα?
αντε να μη σχολιασω!
-
Επιτέλους funky !
Mπράβο για την υπομονή σου
Θα σου στείλω update για την κατανάλωση της BMW ...
-
ο χρηστης loyketern, να δωσει πληρη στοιχεια και οχι ενα ξερο 6.
-
Αξιος Αξιος
-
Τώρα έχουν αλλάξει κι οι καταναλώσεις
-
Ευγε νεε μου...
-
Εύγε αιδεσιμότατε!
-
Συγχαρητήρια funky
Το κενό στον κάτοχο του 206 μπορείς να το συμπληρώσεις με το nick μου αν θες... θυμάμαι ότι κάποια βλακειούλα είχα κάνει και σου έστειλα τα στοιχεία χωρίς να φανεί ποιος είμαι -
Θα το διορθώσω φίλε Di0!
spiros
Αυτοί είναι οι πίνακες με τα στοιχεία, τα αποτελέσματα και κάποια σχόλια είχα πει ότι δεν θα τα έδινα πριν σχολιάσετε εσείς! Για αυτό σχολίαζε (με βούρδουλα!!!)1ο Θέμα
Κινητήρας 1.600 της Peugeot-Citroen
10 χρήστες με C4 1.6 - 206 1.6 - 307 1.6 και διαφορά καταναλώσεων...πώς τα βλέπετε τα στοιχεία; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
1ο Θέμα
Κινητήρας 1.600 της Peugeot-Citroen
10 χρήστες με C4 1.6 - 206 1.6 - 307 1.6 και διαφορά καταναλώσεων...πώς τα βλέπετε τα στοιχεία;Μυαλό θέλει ΡΕ?
Αλλο βάρος το C4 άλλο το 206. Αλλο τρόπο οδήγησης, διαφορετικές συνθήκες κλιματολογικές κτλ κτλ κτλ
-
Απο τη δικια μου εμπειρια, το θεμα καταναλωση ειναι πολυ σχετικο. Εξαρταται απο παραγοντες οπως:
- οδηγος
- που κυκλοφορεις
Αλλοι οδηγουν πιο στρωτα (αυτο δε σημαινει αργα), αλλοι πιο νευρικα.
Αλλος μπορει να εχει καλο feeling του κινητηρα και να αλλαζει ταχυτητα εκει που 'πρεπει', ενω καποιος αλλος να ανεβαζει πιο πανω πριν αλλαξει με αποτελεσμα να ανεβαζει ασκοπα την καταναλωση.
Αλλοι μπορει να κυκλοφορουν στο κεντρο της Αθηνας, αλλοι μπορει να ζουν σε μια μικρη επαρχιακη πολη με ελαχιστη κινηση.
Αλλοι μπορει να κανουν διαδρομες 3-5χλμ που το μοτερ δεν προλαβαινει να ζεσταθει... Το δικο μου πχ, με μεση 7,3-8 εαν κινουνταν συνηθως σε τετοιες διαδρομες, θα εβγαζε μεση 12-13!!
Υπαρχει βεβαια και το θεμα του αυτοκινητου. Αν εχει σωστη συντηρηση, αν εχεις σωστες πιεσεις στα ελαστικα κτλ κτλ.
Η καταναλωση λοιπον ειναι αρκετα πολυπλοκο θεμα, επομενως μονο ενδειξεις μπορουμε να εχουμε απο αυτα που μας γραφουν οι φιλοι εδω μεσα.
Μπραβο φυσικα για τη προσπαθεια που εκανες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μυαλό θέλει ΡΕ?Αλλο βάρος το C4 άλλο το 206. Αλλο τρόπο οδήγησης, διαφορετικές συνθήκες κλιματολογικές κτλ κτλ κτλ
Ενώ όμως η διαφορά των βαρών είναι υπαρκτή, οι καταναλώσεις δεν απέχουν τόσο πολύ - με το 307 στη σύγκριση. Επίσης, να προσθέσω την 'σύμπλευση' των στοιχέιων για τα 206 1.6 (όλοι περίπου έδωσαν τα ίδια στοιχεία - η μέγιστη μόνο διαφέρει, που ήταν καθαρά εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα). Ίσως ένα ελαφρύ αυτοκίνητο δεν έχει πολύ μεγάλο εύρος ανάμεσα στην συνηθισμένη και την πιο πιεσμένη κατανάλωση, σε σχέση με ένα βαρύ. Τι λέτε;
lkar
Άλλαξε η κατανάλωσή σου; Και γιατί δεν έχεις στείλει ακόμα update;Ακόμα δεν σε πιστεύουν για το πόσο καίει;
-
Αν και οι μισοί έχουν αλλάξει αυτοκίνητα από τότε που άρχισες...
Μπράβο-μπράβο!
Έχω κάνει και update στο άλο θέμα!
-
Δηλαδή τώρα πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μου?
Εύγε, εύγε.
Στοιχεία Κατανάλωσης (Αποτελέσματα Έρευνας Κατανάλωσης 4ΤF)