-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
ΠΩ ΠΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ MAΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙ
ΕΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...... , Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ( ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ sik .....
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΙΛΙΕΒ , ΝΤΟΤΣΕΒ ..........
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΕΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ 'ΜΟΥΓΚΑ' ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ(Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ)ΠΗΓΑΤΕ ΕΥΘΕΙΑ,ΕΝΩ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΕΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΑΜΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 'ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ' (ΕΚΤΗΣ) ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΜΠΗ 80 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ (ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΙΠΑΝ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΕΚΤΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λώρη μια ερώτηση.....
Το σημείο που φύγατε ήταν και επικίνδυνο και δύσβατο, αν παρελπίδα συνεχίζατε από κάτω....
Ενδιαφέρθηκε κανείς για την υγεία σας;
Ήρθε το ελικόπτερο να ελέγξει αν είστε καλά; (Να σηκώσετε το ΟΚ βρε παιδί μου και να σας τραβήξει μια φωτογραφία όπως έγινε με τον Γκίκα στην Ιταλία;) (Το ξέρω ότι δεν ήρθε...έτσι ρωτάω...)
Όλα αυτά δεδομένου ότι είσασταν και το Νο1 πλήρωμα στο δρόμο και μιλάμε για αγώνα Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.....
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λώρη μια ερώτηση.....Το σημείο που φύγατε ήταν και επικίνδυνο και δύσβατο, αν παρελπίδα συνεχίζατε από κάτω....
Ενδιαφέρθηκε κανείς για την υγεία σας;
Ήρθε το ελικόπτερο να ελέγξει αν είστε καλά; (Να σηκώσετε το ΟΚ βρε παιδί μου και να σας τραβήξει μια φωτογραφία όπως έγινε με τον Γκίκα στην Ιταλία;) (Το ξέρω ότι δεν ήρθε...έτσι ρωτάω...)
Όλα αυτά δεδομένου ότι είσασταν και το Νο1 πλήρωμα στο δρόμο και μιλάμε για αγώνα Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.....
ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ 'ΒΓΗΚΑΜΕ' ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΚ!!!!
-
Aπο χθες το απογευμα,βλεποντας ΕΤ1 που εδειξε ο,τι ηθελε να δειξει,μετα μαθαινοντας για χανς που σπανε,μετα βλεποντας το φωτορεπορταζ του Ελπα,και αφου θυμαμαι αλλα αρθρα αγωνων απο τα διαφορα σαιτ (ΕΡΤ και ραλλυ.gr) εχω αηδιασει με το χωρο για αλλη μια φορα,αφου θυμηθηκα τι ειπε ο προεδρος της ΕΘΕΑ στην συναντηση της με το ΔΣ του Σοαα.....
....με τι ασχολουμαστε και τι ελαχε να μας αρεσει τοσο....
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
-
Βρε roadrunner... Συγνώμη αλλά είσαι και συ 'μυστήριος'! Συμφωνώ με την θέση σας να απέχετε, να απαιτείται ασφαλείς οργανώσεις, σε όλα συμφωνώ 1000% !!! (αν και ήμουν απο την μεριά της οργάνωσης 10 χρόνια!!!)...
Μην γίνεσαι όμως υπερβολικός τώρα.... Αμαρτία !
Τηλέφωνο τον πήραν, και καλά κάνανε! Κάτι ήταν και αυτό! Και εγώ το ίδιο - πρώτο πράγμα που έκανα κάθε φορά ήταν να παρω τηλ. Και δεν το εβγαλα απο το μυαλό μου, απλά 'εκπαιδεύτηκα' έτσι! Και μάλιστα οχι απο τυχαίους, αλλά γνώστες του αθλήματος! Εστελνα φύλακα αμέσως στο σημείο, βοηθό κριτή, αρχικά για να πάρω αναφορά, και τους επερνα τηλ...Μακάρι να γινόταν να έχουμε το ΖΕΠΕΛΙΝ απο πάνω μας να βλέπουμε τον κάθε ένα οn line!
Μην γινόμαστε παράξενοι!!!!!!!!!!! Και επαναλαμβάνω, συμφωνώ στα αιτήματά σας!!!
Βέβαια, σε δική μας περίπτωση, οι συνοδηγοί (επειδή έχουμε και μια Α σχέση μεταξύ μας) το πρώτο πράγμα που έκαναν αυτοί απο μόνοι τους είναι να με πάρουν τηλ να μου πουν να μην ανησυχούμε κτλ....αυτά όμως στην Κρήτη)...και δεν ξερω πως θα το 'σχολιάσετε'....!Φιλιά
Αννα -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
...μετα μαθαινοντας για χανς που σπανε,........με τι ασχολουμαστε και τι ελαχε να μας αρεσει τοσο....
Για λέγε...
-
Σε σχεση με τα αλλα που εγραψα αυτο (περι χανς και αξιοπιστιας)το θεωρω τελευταιας σημασιας.
Για να λεμε την απολυτη αληθεια αν δεν επιβληθει το εν λογω μηχανημα δεν θα το παιρναμε εκτος και αν εχουμε αναλογο μπατζετ,που να λεμε,'ε,φερε και 2 απο δαυτα,καλα θα ειναι στην εσχατη....'
Θα σου πω ομως, για τι πραγμα λεω.
Περι ενος Ιταλου που του κοπηκε το λουρακι ....το ενα....
Και περι ενος στη Φινλανδια φετος νομιζω, που κοπηκε στα κλιπς.......
Το πρωτο το διασταυρωσα απο δυο διαφορετικους ανθρωπους ,και το δευτερο μου το ειπε ο προεδρος του Σοαα.Ετσι και αλλιως ,οπως ειπα,Χανς δεν θα αγορασω αν δεν επιβληθει.
(προς γνωση,φορμα,καλο κρανος,παπουτσια,πηρα με το καλημερα στους αγωνες!Καποια πραγματα πρεπει να τα ζυγιζομουμε)Πασσατ,σοφο το που εβαλες,γιατι τετοια θεματα ξερεις σε τι κατασταση καταληγουν.....
Πιθανον αρκει η λεξη αηδια,σε σχεση με τους αγωνες που εγραψα...
Τα αλλα ειναι απλη φιλολογια.....εδω μεσα τουλαχιστον..... -
Δεν ξερω για αλλου αλλα στη Ευροστινα που ημουν υπηρχαν μπολικοι κριτες και περισσοτερα καγκελα.Θεατες δεν υπηρχαν.Στο σημειο που καθομουν ειχε δεκα καγκελα, μια κριτη και εξη θεατες.Γυρω στα 100 μετρα παραπανω ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο μιας και ηταν η συνδεση με την κοπανα αλλα και οι ταβερνες.
Απο θεαμα ναθιν,ως και ο κυριος με το μπλε Εσκορτ περασε ακεφος (η προβληματισμενος ;). -
[/quote]ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ(Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ)ΠΗΓΑΤΕ ΕΥΘΕΙΑ,ΕΝΩ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/quote]ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΕΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΑΜΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 'ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ' (ΕΚΤΗΣ) ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΜΠΗ 80 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ (ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΙΠΑΝ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΕΚΤΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ? ΑΓΝΩΣΤΟ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΝΟ1 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΡΑ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΟΨΕ,ΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΛΟΙΠΑΝΕ?ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?ΓΙΑΤΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,(ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)ΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ?ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ,ΚΑΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ? ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ,ΠΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΘΕΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ 'ΑΝΘΡΩΠΟΙ', ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ) -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ(Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ)ΠΗΓΑΤΕ ΕΥΘΕΙΑ,ΕΝΩ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/quote]ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΕΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΑΜΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
'EL-EM'[/quote]
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ? ΑΓΝΩΣΤΟ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΝΟ1 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΡΑ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΟΨΕ,ΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΛΟΙΠΑΝΕ?ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?ΓΙΑΤΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,(ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)ΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ?ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ,ΚΑΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ? ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ,ΠΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΘΕΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ 'ΑΝΘΡΩΠΟΙ', ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ) [/quote]ΚΡΙΤΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 60 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΠΕΔΙΑΔΕΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φοβερός αγώνας όσον αφορά τον συναγωνισμό, με ερωτηματικά όσον αφορά κάποιες λεπτομέρεις στην εκτέλεσή του...
Ερώτηση: Ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη με τον Longhi?
Ερώτηση 2: τι ακριβώς φύλαγε ο έρημος φύλακας στα 5 μέτρα από το flying στις 'Κορφές'?
-
O Longhi βγήκε με πολλά στη δεύτερη φουρκέτα μετά τις κούνιες στο Σελινούντα και έπεσε πάνω σε μια μάντρα που υπάρχει εκεί. Το Clio καταστράφηκε (ΙΜΗΟ) αλλά τα μέτρα ασφαλείας δούλεψαν καλά (πχ. το πάτωμα παραμορφώθηκε αλλά οι θόλοι των τροχών ελάχιστα, τους κράτησαν οι 'κόντρες' του κλωβού) και ο μεν οδηγός τραυματίστηκε στο θώρακα από τις ζώνες, ο δε συνοδηγός ελαφρά στους μύες του αυχένα. Πρέπει να έχουν βγει από το νοσοκομείο. Καλή ανάρρωση στα παιδιά.
-
Ευχαριστώ Νάσο, αλλά δεν μιλάω τόσο για το ατύχημα, όσο για το τι επακολούθησε του ατυχήματος και μέχρι να διακομιστούν τα παιδιά στο νοσοκομείο... Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου που δεν μου άρεσε καθόλυ...
-
Βλέπω μια προσπάθεια να αποδειχθεί ντε και καλά πως ο αγώνας δεν ήταν επαρκώς ασφαλής ή είναι ιδέα μου ?
Επειδή ήμουν εκεί και έκανα πάνω-κάτω τις 'Κορφές', είδα πλέγματα, new jersey, κορδέλες, σε επίπεδο ασφάλτινου WRC (πχ. συγκρίσιμα με όσα είδα στην Καταλωνία). Και πολλούς ενδιάμεσους και φύλακες. Ισως δεν έχει μπαριέρα σε όλα τα επικίνδυνα σημεία (ούτε στην Καταλωνία είχε... κάτι γκρέμια που κατέληγαν σε ποτάμι ήταν απλά No-Go με κορδέλες) αλλά τα ράλι δεν είναι σιρκουί. Ή κάνω λάθος ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βλέπω μια προσπάθεια να αποδειχθεί ντε και καλά πως ο αγώνας δεν ήταν επαρκώς ασφαλής ή είναι ιδέα μου ?Επειδή ήμουν εκεί και έκανα πάνω-κάτω τις 'Κορφές', είδα πλέγματα, new jersey, κορδέλες, σε επίπεδο ασφάλτινου WRC (πχ. συγκρίσιμα με όσα είδα στην Καταλωνία). Και πολλούς ενδιάμεσους και φύλακες. Ισως δεν έχει μπαριέρα σε όλα τα επικίνδυνα σημεία (ούτε στην Καταλωνία είχε... κάτι γκρέμια που κατέληγαν σε ποτάμι ήταν απλά No-Go με κορδέλες) αλλά τα ράλι δεν είναι σιρκουί. Ή κάνω λάθος ?
δικιο εχεις nass δεν ειναι πιστα, ραλυ ειναι και αν καποιος στη τελικη
πιστευει οτι ενα σημειο ειναι επικινδυνο ας το φυλαξει μην περιμενει να ειναι καποιος εκει να του πει κοψε εδω θα βγεις, για αυτο και κανει δοκιμες. βαζουμε μια κατω το σιγουρευεις στριβεις και φευγεις,ειδαλως
τη λυπητερη θα στη πει ο φαναρτζης τη δευτερα....και οχι η καθε οργανωση.... -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
δικιο εχεις nass δεν ειναι πιστα, ραλυ ειναι και αν καποιος στη τελικη
πιστευει οτι ενα σημειο ειναι επικινδυνο ας το φυλαξει μην περιμενει να ειναι καποιος εκει να του πει κοψε εδω θα βγεις, για αυτο και κανει δοκιμες. βαζουμε μια κατω το σιγουρευεις στριβεις και φευγεις,ειδαλως
τη λυπητερη θα στη πει ο φαναρτζης τη δευτερα....και οχι η καθε οργανωση....Ρε παπ@@@ρα εξάτμισά Τοτε να τον κάνουμε αγώνα regularity για να είμαστε ολοι προσεχτικοί και μία εως τρεις ταχύτητες κατω!!!
Θα τρελαθούμε εντελώς!
Η δουλεια του οδηγού είναι να τρέχει ρεεεε!! Οχι να προσέχει που δεν εχουν φυλάξει οι οργανώσεις.
Η δουλειά των Οργανωτών είναι προσέχουν τους Οδηγούς καλύτερα απο τα μάτια τους και οχι να τους στείνουν 'λούμπες'!Αυτά για να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι...
32 ELPA RALLY 2006