-
Αγαπητε φιλε, αναγνωστη, συντροφε, συνανθρωπε, συν2κυκλιστη.
Πεφτεις; Εχεις πεσει;
Αν πεφτεις συχνα, για ποιους λογους πεφτεις;
Αν εχεις πεσει καναδυο φορες, γιατι ειχες πεσει;
Αν δεν εχεις σαβουρωθει ποτε.. γτπ.. ψεμα ή μεγιστη φλωριάοσον αφορα εμενα, οι περισσοτερες πτωσεις μου ειναι απο δικες μου μαλακιες..
δηλαδη, απο πιτσιρικας 15 χρονων με παπακι, 9 στις 10 που εχω πεσει, ειναι απο βλακειες, ανωριμοτητες, σουζες κτλπαντα κρανος, και να θυμαστε οτι η αξια της σαβουρας ειναι αναλογη με ποσα ατομα την εχουν παρακολουθησει ( αν επεσες μονος σου χωρις να σε δει κανενας, δεν πιανει μια)
το γαματο ειναι, πριν πολλαααααααα χρονια -μου'χει μεινει αξεχαστο, ενας τυπας στο σχολειο μ'ενα crm 50αρι ( ! ) να τρωει καπακι εξω απ'το σχολειο τρελο... το θυμαμαι ακομα
και αλλο ενα κορυφαιο, πριν κανα 10αρι χρονια και αυτο. ειμαι μ'ενα φιλο μου και ανεβαινουμε την Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη.. αριστερα κατι γκωλαρες, εχουμε κολλησει και δεν κοιταμε μπροστα.. ξαφνικα μπροστα μου σταματαει ταριφας και κατω νερα..
η μαλακια ειναι οτι φοραγα ανοιχτο παντελονι και εγινε νιμου καμπανατεσπα.. πειτε εμπειριες.. γραφτε, γραφτε.
εγω εχω κανει τις απειρες μαλακιες. ειδικα πιτσιρικας με παπακια φτιαγμενα που καναμε group βολτες κ τον παιζαμε ομολογουμενως
ακομα και αργοτερα, οταν πηρα το bandit, δε σταματησα το μιναρισμα..
καταφερα να ριξω τη μηχανη μεσα στο γκαραζπαντως τωρα πια, ποτε δεν πεφτω.. πραγματικα.. και αν πεσω, θα ειναι απο δικια μου βλακεια.
-
Πεφτεις; Εχεις πεσει;
Αν δεν εχεις σαβουρωθει ποτε.. γτπ.. ψεμα ή μεγιστη φλωριάοσον αφορα εμενα, οι περισσοτερες πτωσεις μου ειναι απο δικες μου μαλακιες..
δηλαδη, απο πιτσιρικας 15 χρονων με παπακι, 9 στις 10 που εχω πεσει, ειναι απο βλακειες, ανωριμοτητες, σουζες κτλπαντα κρανος, και να θυμαστε οτι η αξια της σαβουρας ειναι αναλογη με ποσα ατομα την εχουν παρακολουθησει ( αν επεσες μονος σου χωρις να σε δει κανενας, δεν πιανει μια)
το γαματο ειναι, πριν πολλαααααααα χρονια -μου'χει μεινει αξεχαστο, ενας τυπας στο σχολειο μ'ενα crm 50αρι ( ! ) να τρωει καπακι εξω απ'το σχολειο τρελο... το θυμαμαι ακομα
και αλλο ενα κορυφαιο, πριν κανα 10αρι χρονια και αυτο. ειμαι μ'ενα φιλο μου και ανεβαινουμε την Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη.. αριστερα κατι γκωλαρες, εχουμε κολλησει και δεν κοιταμε μπροστα.. ξαφνικα μπροστα μου σταματαει ταριφας και κατω νερα..
η μαλακια ειναι οτι φοραγα ανοιχτο παντελονι και εγινε νιμου καμπανατεσπα.. πειτε εμπειριες.. γραφτε, γραφτε.
εγω εχω κανει τις απειρες μαλακιες. ειδικα πιτσιρικας με παπακια φτιαγμενα που καναμε group βολτες κ τον παιζαμε ομολογουμενως
καταφερα να ριξω τη μηχανη μεσα στο γκαραζπαντως τωρα πια, ποτε δεν πεφτω.. πραγματικα.. και αν πεσω, θα ειναι απο δικια μου βλακεια.
-
Πεφτεις; Εχεις πεσει;
-
αδικια!!!γιατι δεν μπορουμε να τα ψηφισουμε ολα!!
-
Εγώ πέφτω εύκολα πάντως.
Είπαμε είναι λίγες οι χαρές της ζωής
Τζιμ
-
Ο καλα εισαι Αρκετες φορες θα ελεγα. Αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις Η τελευταια φορα ητανε με την Kawa μου στο UK. Την ωρα που ερχομουνα απο to round about (ειναι οπως τις πλατειες εδω Ελλαδα μονο πολυ μεγαλυτερα και ουσιαστικα βοηθουν το κυκολοφοριακο μιας και δεν εχει φαναρια) και βλεπω ενα τυπο με ενα accent τελευτεα στιγμη να πηγαινει να περασει. Δεν με ειχε δει περναει, ερχομουνα και εγω και ο τυπος αντι να προχωρησει κλπ με ειδε και παγωσε μες τη μεση του δρομου Ηταν απο τις λιγες φορες που πατησα πολυ δυνατα τα φρενα, εχασα ισορροπια και επεσα στο πλαι. Αν συνεχιζε κανονικα ανετα θα τον αποφευγα απο πισω κλπ αλλα κυριολεκτικα παγωσε μες τη μεση χωρις να μου αφησει χωρο να κινηθω για ελιγμο...Τουλαχιστον ηταν ευγενικος, βγηκε εξω μετα με ρωταγε αν ειμαι οκ να με παει στο νοσοκομειο κλπ συγνωμες συνεχεια. Μονο η μηχανη επαθε γρατζουνιες τελικα αλλα σιγα τα αυγα Και μετα ακολουθησε το δυσκολο εργο του σηκωματος μηχανης απο το πλαι
Θα μπορουσα να γραφω κι αλλα, αλλα ας τα αφησω να εχω κατι να λεω για πιο μετα
-
Σαβούρδα δε λέγεται;
Αλλο πράγμα η σαβούρα, άλλο η σαβούρδα.
-
Μερικοί την αποκαλούν και σαβούρα.Οπως και φέτα,χύμα κτλ κτλ..
-
Οταν είχα το runner πήγαινα συνέχεια μαλλιά κουβάρια. Το κράτησα ενάμιση χρόνο και είχα ένα σταθερό ρυθμό 1 τούμπα ανά 2 μήνες
Το ξεπαρθένιασμα ήταν (αγρατσούνιστο ακόμα) πηγαίνοντας στο σχολείο στην Κένεντυ, κοιτάω τη θερμοκρασία και είχε ζεσταθεί λίγο, λεω ας το τρέξω λίγο να κρυώσει γκαζώνω και μου πετάγεται ένας βλάκας γιατρός από στοπ και ρίχνει ένα παπί. Από πίσω εγώ τσαρουχώνω, φεύγει μούτρα, κώλος το σκουτεράκι και παρκάρω ανάμεσα στο κορόλα του γιατρού και στο πεσμένο παπί
Μετά από 2 μήνες στην πλατεία κύπρου κάνω μλκία και πατάω διαχωριστική, περνάω μια μπέμπα από αριστερά και μόλις έχω φτάσει στο μπροστινό φτερό της, κόβει μαχαίρι αριστερά και ακούω ένα μπαμ-κρατς (από το ήδη σπασμένο πλαστικό) η πρώτη μου σκέψη είναι 'Οχι πάλι'
Η τελευταία και καλή ήταν στη Μεσογείων όταν τελικιασμένος (90-100) έκανα σφήνες ανάμεσα στο πήξιμο και σε κάποια φάση πέτυχα ένα γιάρις (ή με πέτυχε αυτό δε κτλβ) και τρώω μία σαβούρα... Αλλού εγώ αλλού το μηχανάκι ενώ έτρωγα τούμπες, έβλεπα το μηχανάκι να ανεβαίνει σέρνωντας τη Μεσογείων και ανησυχούσα μή διαλυθεί τελείως
Εδώ τη γλύτωσα μόνο με ένα καλοτριμένο γόνατοΣτο ενδιάμεσο έφαγε αρκετές τούμπες που δεν είναι άξιες αναφοράς
-
η καλυτερη μου ηταν οταν προσπαθουσα πρωτη φορα να κανω σουζα.σηκωνοταν το μηχανακι πολυ λιγο,κ μετα απο πολλες προσπαθειες σε μια φαση εκει που δεν το περιμενα επειδη ανεβασα πολλες στροφες,σηκωθηκε λαμπαδα το μηχανακι κ μου ρθε αποτομα κ δεν ηξερα τι να κανω,κ επεσα στο πλαι.μετα σηκωθηκα αμεσως με γδαρμενο τον αγκωνα χωρις το ενα παπουτσι κ πανηγυριζαμε με τους αλλους επειδη τα καταφερα!ειχε πλακα!
τωρα μετραω γυρω στις 10 πτωσεις συνολο καπου εκει,απο πολλους λογους,κυριως μπροστινο.παντως τελευταια εχω καιρο να πεσω,κ δεν ειναι επειδη οδηγω διαφορετικα.
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
η καλυτερη μου ηταν οταν προσπαθουσα πρωτη φορα να κανω σουζα.σηκωνοταν το μηχανακι πολυ λιγο,κ μετα απο πολλες προσπαθειες σε μια φαση εκει που δεν το περιμενα επειδη ανεβασα πολλες στροφες,σηκωθηκε λαμπαδα το μηχανακι κ μου ρθε αποτομα κ δεν ηξερα τι να κανω,κ επεσα στο πλαι.μετα σηκωθηκα αμεσως με γδαρμενο τον αγκωνα χωρις το ενα παπουτσι κ πανηγυριζαμε με τους αλλους επειδη τα καταφερα!ειχε πλακα!αυτο ειναι στανταρ ρε
κι εμεις πιτσιρικαδες πηγαιναμε σε κατι δρομους λιγο απομονωμενους για να μαθουμε να σουζαρουμε το παπακι
μετα καναμε και τους μαγκες με κανα σπασμενο κωλοφαναρο και το παιζαμε γ@μιαδες (ξυνω φαναρια και λοιπα φαιδρα- φιδια.. )
κλασσικα στην αλλαγη πρωτης δευτερας..
πολυ γελιο -
Μια φορά έχω πέσει και πιο ηλίθια πτώση δεν μπορούσε να γίνει...
Έχω ανέβει σε πεζοδρόμιο (μεγάλο ήταν, μην κράζετε, ενοχλούσα περισσότερο αν την άφηνα στον δρόμο), να παρκάρω 2 λεπτά, να βγάλω λεφτά από ΑΤΜ. Ξαφνικά και ενώ πήγαινα με 0.5 km σαβουρώθηκα τη στιγμή που πήγα να σταματήσω... Τα αίτια? Νερά από A/C σπιτιού που έσταζε, τα οποία δεν είδα, καθότι σκοτάδι + πολύ γυαλιστερή πλάκα πεζοδρομίου. Και επιπλέον, όπως ανακάλυψα μετά, το μπροστινό μου λάστιχο είχε +κάμποσες λίμπρες από το κανονικό, λόγω κουκουρούκου μετρητή στο βενζινάδικο και είχε γίνει μπαλόνι... Την επόμενη μέρα πήγα και αγόρασα δικό μου μετρητή... -
1.παπι, μια μικρη λωριδα λαδια στην Πειραιως που ξεκιναει απο δεξια και παει αριστερα, την εχω δει αλλα πρεπει να την περασω, τα ποδια κατω 5 χλμ και παρτον κατω
2.με τη μηχανη στην Ευβοια φτανουμε στην παραλια, κανω να στριψω στην αμμο με 10 χλμ, παρτον κατω, πονεσε ο αστραγαλος
- με τη μηχανη σταματημενος διπλα σε τρολευ κοντα στην πισω ροδα. Το τρολευ σταματημενο ομως πανω στη στροφη, ξεκιναει μου δινει μια κωλια να οι κολοτουμπες.
4.Ερχομενος απο σουπερμαρκετ παω να στριψω στο στενο του σπιτιου μου με 10, αλλα στα δεξια εχω το πακετο με τις πανες, που να στριψει......παρτον κατω.
Ελπιζω να συνεχισουν μονο τετοια
-
Δυο ειναι οι σαβουρες που θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχα το Typhoon.
Στην μια ημουν μαζι με ολη την παρεα(ηθελα να εχω κοινο) σε κεντρικο δρομο.Δεκεμβρης μηνας,βραδυ και ειχε βρεξει.Ημασταν σταματημενοι στο φαναρι και με το που αναβει κοκκινο γκαζωνω.Ελα ομως που ειχε γλιτσα κατω και αρχιζει και φευγει ο κολος.Προσπαθω να σταθω ορθιος αλλα αυτο εκει,να θελει να με ριξει.Με τα πολλα δεν αντεξα και σωριαστηκα κατω.
Η δευτερη ηταν και οικονομικα ζημιογονα και ψυχικα.
Εκεινη την εποχη ηταν ενα τσιρκο σε μια αλανα κοντα στην γειτονια μου.Ο δρομος ηταν ευθεια και καθως περνουσα χαζευα ο μ@λακας τα ζωα που ηταν εξω.Δεν ηξερα με ποσα πηγαινα.Καθως γυρναω να δω τον δρομο βλεπω στο 1 μετρο ενα καδο απορριματων απο τους σιδερενιους.Δεν προλαβα να κανω τιποτα.Του ριχνω τον χτυπο και απο το τρανταγμα τρανταξα ολοκληρος.Ουτε να σηκωθω δεν μπορουσα.Με μαζεψανε.Νοσοκομειο,ακτινογραφιες αν επαθα κατι αλλα ευτηχως τιποτα.Φοβηθηκαν μην χτυπησα το κεφαλι μου στον καδο.Ηταν τοσο σφοδρη η συγκρουση που ο καδος επεσε κατω.Το μηχανακι βεβαια εγινε κουταλι.
Η σαβουρα....