-
Nickval εισαι εγκαθετος και σε καταγγελω-η photo ειναι απο honda
-
Όχι, είναι ξεκάθαρη η απλή και λιτή αρχιτεκτονική του Γκρούπ... Κάνει μπάμ οτι είναι Golf (το 3 άν θυμάμαι καλά)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Φιλος μου εχει το Golf 1.4 του αναψε ενδειξη για αλλαγη στα μπροστα τακακια.Οταν ρωτησε ποσο κανουν ακουσε την απαντηση 130ε.
Για τα μπροστα δεν του ειπε τιμη,βλεπουμε ηταν η απαντηση.
Δηλαδη ποιο πολλα κοστιζουν τα τακακια απο'τι το σερβις.VW δεν ηθελε,ας προσεχε!!αν ειναι εκτος εγγυησης, πες του να παει να κανει την αλλαγη σε επισημο σερβις Σεατ ή Σκοντα...
θα γλυτωσει αρκετα λεφτα.
Γιατι εαν αλλαξει τακακια σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα καταλαβει κανεις τιποτα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Φιλος μου εχει το Golf 1.4 του αναψε ενδειξη για αλλαγη στα μπροστα τακακια.Οταν ρωτησε ποσο κανουν ακουσε την απαντηση 130ε.
Δηλαδη ποιο πολλα κοστιζουν τα τακακια απο'τι το σερβις.VW δεν ηθελε,ας προσεχε!!αν ειναι εκτος εγγυησης, πες του να παει να κανει την αλλαγη σε επισημο σερβις Σεατ ή Σκοντα...
ειδικα στης σεατ..μπορει να γλυτωσει και απο το αυτοκινητο!!!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Γιατι εαν αλλαξει τακακια σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα καταλαβει κανεις τιποτα....
oχι βεβαια
-
και μπορει να μην τριζουν οπως τα εργοστασιακα
-
οταν σε ενα απλο κορσα 2003 φιλου μου του ζητησαν 90
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=4229
Τελικά εκεί στο VW Group εκτός από τους συνδυασμούς κινητήρων και αμαξωμάτων κάνουν και συνδυασμούς μεταξύ κινητήρων!!! Πήραν λέει δύο τρίλιτρους V6 ντήζελ και έκαναν ένα εξάλιτρο V12. Έτσι τώρα το μαθηματικό πρόβλημα αποκτά ακόμα μία παράμετρο για να υπολογιστούν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί. Έτσι έχουμε τον αριθμό των αμαξωμάτων και τον αριθμό των κινητήρων ο οποίος προκύπτει από τους δυνατούς συνδυασμούς μεταξύ των κινητήρων του Group. Εάν μπορείτε βρείτε την λύση.
-
μηπως το αξιοπιστο πηγαινε στο .. γιαϊδουρι?
-
Tι κοινο εχουν μια ξανθια και ενα golf?
Τον καμμενο εγκεφαλο τους.
-
Πιο ειναι το πιο σημαντικο εξαρτημα για την επιβιωση ενος οδηγου,μεσα σε ενα Golf?
To aircondition.Καποια στιγμη σιγουρα θα σε εγκαταλειψει ο μηχανισμος για τα παραθυρα,και να ευχεσαι να μην ειναι καταχειμωνο η κατακαλοκαιρο.
-
Και σε αποκλειστικοτητα,το νεο γκατζετ του golf :
ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Tι κοινο εχουν μια ξανθια και ενα golf?Τον καμμενο εγκεφαλο τους.
οπως εχω ξαναγραψει...
τι κοινο εχουν τα fsi και η χωριατικη σαλατα;- και στα δυο μπορεις να βουτηξεις στο...λαδι
-
Παλια ειχα πολυ καλη γνωμη για τη VW.
Μετα αγορασα ενα Golf V...Αφου χορτασα προβληματα, μια μερα μου την εδωσε, το πουλησα και πηρα μια BMW 120.
VW sucks.... Εντελως αναξιοπιστα αυτοκινητα, απολυτως κανενας σεβασμος για τον καταναλωτη.
Γιατι το να δινεις 7 χιλιαρικα για ενα Φιατακι και να σου βγαζει προβληματα, αντε παει κι ερχεται..
Το να δινεις ομως 23 χιλιαρικα για να παρεις τον... ηγετη της κατηγοριας και μετα να τρως ολα τα προβληματα στη μαπα...εε... νιωθεις καπως μ.... μετα.. -
Τι προβλήματα είχες δλδ;
-
να καιει λαδια και να σου λεει ο τεχνικος συμβουλος 'το βιβλιο οδηγιων αγαπητε μου κυριε λεει οτι ειναι φυσιολογικο να καιει μεχρι και 1 λιτρο στα 1.000 χιλιομετρα'... (οχι δεν ξεχασα κανενα μηδενικο, καλα το διαβασες...)
το κλασικο να πεφτουν τα παραθυρα και να ψαχνεις μεσα στη νυχτα για γκαραζ... ωραιες στιγμες εχω ζησει...
να τριζει ολοκληρο λες και εχουν ξεχασει να το βιδωσουν..
προβληματικος εγκεφαλος να αναβουν λαμπακια check engine EPC κτλ ολη την ωρα και να σου λεει 'δεν ειναι τιποτα μια αναβαθμισουλα θα το κανουμε και εισαι ΟΚ'.. και ποσα αλλα να μην το κουραζω φιλε μου..
και μην ξεχναμε φυσικα και τις αντιπροσωπειες... παροιμιωδης ασχετοσυνη και αναποτελεσματικοτητα.. -
Σου έτυχαν όλα αυτά μαζί;;; Απίστευτο!!
Αν θέλεις, πέρνα και από εδώ να μας συστηθείς!
-
έπεσαν και σε Golf V παράθυρα
-
Καλά, αυτό έγινε, ναι. Και στο αμάξι του κολλητού μου. Τα άλλα όμως
-
καντε ενα πειραμα και αρχιστε να ρωτατε κατοχους Golf V τι προβληματα αντιμετωπιζουν.. Ζητημα να υπαρξει ενας που να πει 'κανενα'.. Οσο το ειχα, και εβλεπα και αλλους ιδιοκτητες γκολφ V τους ρωτουσα. Και στο τελος της συζητησης βγαιναμε κι οι δυο ακομα πιο φορτωμενοι απο πριν..
Δεν ειμαι υπερβολικος, απλα ρεαλιστης..Γι'αυτο και καποια στιγμη φτανεις στο αμην και λες 'αι σιχτιρ να το πουλησω κι ας χασω και 4 χιλιαρικα να γλιτωσω απ'τα χειροτερα...'
Θαψτε τον ομιλο {TURBO}-VAG - μην τους λυπηθειτε καθολου