-
Δεν με χαλάει ούτε το volvo, μιας και πρόκειται για focus. Δεν έχω ιδέα πόσο αργό είναι, όμως...
Η 3άρα δεν είναι πολύ αργή;
Δεν ξέρω πως λειτουργεί η όλη ιστορία με τα εταιρικά, αλλά αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα το αυτοκίνητο να κρατηθεί μόνιμα και να περάσει στην ιδιοκτησία του υπαλλήλου, bmw με κλειστά τα μάτια, λόγω αναβαθμισιμότητας! (the kouk way )
-
Jetta με 170 αλογακια...
-
Αναλογα με το ειδος του leasing, συχνα στο τελος της μισθωσης υπαρχει το δικαιωμα εξαγορας με πολυ μικρο ποσο.
Να πω δυο λογια για τους κινητηρες για οσους δεν τους εχουν ζησει και απλα βλεπουν τεχνικα στοιχεια.
Ο Audi 1.6 8v, αν δεν κανω λαθος υπηρξε και αντικειμενο ειρωνειας, μετα τις 5000 ακουγεται πολυ αλλα εχει φοβερη ελαστικοτητα και στην πραξη ειναι ευχαριστος στο 90-120. Πανευκολα φτανει 160-170 και δεν εχει προβλημα να διατηρησει 200 ( με ωτοασπιδες ). Δεν ξερω αν στο καινουριο Α4 εχει 6ταχυτο, αλλα μ ενα τετοιο δεν βλαστημας κιολας. Τιμιο μοτερακι.
την 316 δεν την εχω πατησει ακομα, αλλα ενω φαινεται αργη στις ρεπριζ, για συγκεκριμενη χρηση, οταν με 6η και 4300 δειχνει 170, χωρις κοπο και θορυβο, δεν θα την ελεγα αργη. Συγκεκριμενη χρηση ειναι κυριως ταξιδια σ Εθνικη και κινηση σε πολη, συχνα με 4 επιβατες και αποσκευες, η και συμπραγκαλα αναλογα με το επαγγελμα. Εξοπλισμο, διαφημιστικο υλικο, κλπ.
Το jetta δεν νομιζω να βγαινει ακομα με το 170. Για το Golf παντως, δεν ειναι τοσο τραγικη η διαφορα με το AUDI στο φινιρισμα.
Με το χερι στην καρδια ομως, εχοντας διπλα διπλα, μια 316 και ενα GOLF, ποιανου κλειδια επιλεγει καποιος?
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Με το χερι στην καρδια ομως, εχοντας διπλα διπλα, μια 316 και ενα GOLF, ποιανου κλειδια επιλεγει καποιος?εξαρταται απο ποιο γκολφ!
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Με το χερι στην καρδια ομως, εχοντας διπλα διπλα, μια 316 και ενα GOLF, ποιανου κλειδια επιλεγει καποιος?
Προσωπικά εγώ του Golf... Γιατί θα μιλούσαμε για ένα Golf των 25 με 30Κ
-
Το GTI είναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο απο την 316, αλλα δεν μπαινει στο αρχικο ερωτημα λογω κυβικων. Το GT ισως να ναι, αλλα δεν ειναι τοσο προφανες.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Να αντικατασταθούν άμεσα οι ανέραστοι υψηλόβαθμοι κρετίνοι των 'εταιριών' (τρομάρα τους) που θέτουν τέτοια διλήμματα στους υφισταμένους τους!Αντιλαμβανομαι την πλακα, αλλα οντως πολλες φορες οι εταιριες λειτουργουν αρτηριοσκληρωτικα. Στο ιδιο μισθωμα χωρις να ξεφευγω απο 2 λιτρα ή και 1800 κ.εκ. μπορουσα να εχω Passat 2λιτρο, 159 1.8 με πολλα xtra, Α4 1.8Τ γυμνο, RAV κλπ αλλα τελικα αναγκαζομαστε σε τραβεστι επιλογες λογω παρωχημενων πολιτικων.
BMW 316 vs AUDI A4 1.6 vs S40 1.6