-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι: Να την/τον ψηφίζεις (με βάση μόνο τα μετάλιά του).
Αν κρίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος αυτός (ο πρώην πρωταθλητής) έχει να πει και να κάνει 5 σωστά πράματα, παρότι έχει μεγαλώσει σε άλλη πόλη, τον ψηφίζεις ή όχι?
ΥΓ: σοβαρά ρωτάω.
ΥΓ2: ναι, φωτογραφίζω κάποιον, αλλά νταξ δεν χάλασε κι ο κόσμος.Αν αυτός ο πρώην τα κάνει στη δκή σου πόλη γιατί δεν μπορεί να πάει να τα κάνει στη πόλη που τον ανέδειξε (Το γιατί είναι μεγάλη κουβέντα αλλά ειναι και ο λόγος για να είσαι επιφυλακτικός μαζί του. Όπως και ο τρόπος που αλάζει πολιτικές θέσεις μόνο και μόνο για να αναριχηθεί σε κόμμα εξουσίας μια και ο χώρος που ξεκίνησε δεν είναι τέτοιου επιπέδου) τότε δε τον ψηφίζεις.
Χωρίς να θεωρώ ότι έχεις άδικο σε κανένα σημείο, το βλέπω λίγο πιο πεζά Φραγκίσκο:
Έχει να μου πει 5 πράματα. Από τους υπόλοιπους, κανείς δεν έχει να μου πει κάτι. Τι κάνω?
Για το ότι δεν μπορεί να τα κάνει στην πόλη που τον ανέδειξε, το μόνο που έχω να πω είναι:
-
Εντελώς πεζά κι εγώ σου απάντησα.
Τα 5 πράγματα παραπάνω από άνθρωπο που δεν θα τον έλεγα εντελώς πιστευτό δεν είναι λόγος ψήφου.
Γενικά οι αθλητές που πολιτεύονται, περισσότερο μου θυμίζουν τον Πελέ.
Θυμήσου τον χαρακτηρισμό που του δίνουμε αρκετοι και θα καταλάβεις τι θέλω να πω.(Είναι περίεργο το θέμα ρε γμτ και πρέπει να προσέχουμε χαρακτηρισμούς και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.
Κάτι ακόμα οι απόψεις μου για τους 'πρώην' του αθλητικού χώρου είναι ίδιες για όλους του πολιτικούς χώρους) -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εμενα με εκνευριζει αφανταστα που ΟΛΟΙ οι δημαρχοι ανεξαιρετως,αρχιζουν τα εργα---> πεζοδρομια,δρομοι,ασφαλτοστρωσεις,καλλωπισμοι,πλατιες,συντριβανια(sic) λιγους μηνες πριν τις εκλογες για να δειξουν οτι και καλα κατι εκαναν.....+1
βαρέθηκα να βλέπω να ξηλώνουν τα πεζοδρόμια για να βάλουν νέες πλάκες. Για άσφαλτο ούτε λόγος. Βέβαια εδώ Ραφήνα ούτε αυτό γίνεται, πάει για 4η 4ετία ...έχει 'ρεύμα' ο δικός μας!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι: Να την/τον ψηφίζεις (με βάση μόνο τα μετάλιά του).
Αν κρίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος αυτός (ο πρώην πρωταθλητής) έχει να πει και να κάνει 5 σωστά πράματα, παρότι έχει μεγαλώσει σε άλλη πόλη, τον ψηφίζεις ή όχι?
ΥΓ: σοβαρά ρωτάω.
ΥΓ2: ναι, φωτογραφίζω κάποιον, αλλά νταξ δεν χάλασε κι ο κόσμος. -
Mη βαράς ρε, κουβέντα ήθελα να κάνω
-
Προσοχή! Ακολουθεί πολιτικό μήνυμα:
Μαύρο σ'αυτούς που πουλήσανε τη μΠΑΟΚάρα ναουμ'
-
Krusenstern
Κατανοητό. Αλλά αυτά που λένε οι υποψήφιοι (ιδιαίτερα των μεγάλων δήμων) είναι αυτά που τους λένε να λένε.
Το που μεγάλωσε κάποιος έχει σημασία, το που ζει μεγαλύτερη.
Όπως έχει σημασία η ζωή του, η οικογενειακή του κατάσταση, η μέχρι τώρα συμπεριφορά του γενικά. Κάποιος που έχει κάνει τη ζωή του μπάχαλο, είναι πολύ δύσκολο να τακτοποιήσει την πόλη μου, έτσι δεν είναι; Και κάποιος που ήταν αρπακτικό, ως αθλητής, δύσκολα τώρα θα πασχίσει για μας...
Η αλήθεια είναι ότι σοβαροί άνθρωποι δυσκολεύονται σήμερα να ασχοληθούν με τα κοινά. Το όλο σύστημα είναι στημένο έτσι ώστε να τους αποκλείει. Κι ο κόσμος ψηφίζει ό,τι του πει ο γιατρός που του πήρε την πίεση τσάμπα, ο ΔΥ που τον εξυπηρέτησε, αυτός που υποστηρίζει το κόμμα 'του'.
Ιδέα μου είναι ή πράγματι οι περισσότεροι υποψήφιοι στους συνδυασμούς είναι ΔΥ; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Προσοχή! Ακολουθεί πολιτικό μήνυμα:Μαύρο σ'αυτούς που πουλήσανε τη μΠΑΟΚάρα ναουμ'
επισης μαυρο στον 'εβραιο, σιωνιστη κουτελακη' που εχει βαλθει να καταστρεψει τον Πανιωνιο και τους πανθηρες με τις συνομωσιες του, συμφωνα με τους ιδιους
εντιτ: ενα αλλο ηταν γαματο που ελεγαν οι Μπαοκτζηδες για τον Κωστακη αλλα δεν το θυμαμαι
-
Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα δεν είναι η ελλειψη ικανοτήτων αλλά η έλλειψη καλής θέλησης για τον δήμό.... όποτε έαν την έχει ο αθλητής είναι καλύτερος από τον Δήμαρχο-επιχειρηματία
-
Το θεμα για τον εκαστοτε δημαρχο ειναι να θελει να αφησει κατι πισω του(λογω φιλοδοξιων) και να μπορει να παρει τα αντιστοιχα κονδυλια για να το κανει.
Παντως ο δημος Πειραια ειναι κατι σαν την ΟΑ, δεν σωζεται με τίποτα -
Θεσσαλονίκη Ωρα Μηδεν
Παπαγεωργόπουλος ή Αράπογλου
ΑντιλογοςΠιστευετε οτι η πόλη μας χρειάζεται αλλαγή ή η υπάρχουσα κατάσταση είναι ικανοποιητική?
-
να φυγει επιτελους αυτος ο μεγαλο.......ας ο παπαγεωργοπουλος......
το θεμα ειναι οτι παλι θα βγει δημαρχος μιας και το κεντρο ειναι δεξιοκρατουμενο....
και το σπασιμο ειναι οτι παλι θα βγαινει και θα λεει για την μεγαλη νικη του.....
σιγα ΨΗΛΕΕΕ χαλαρωσε
-
Eίναι τόσο απαραίτητο ένα τέτοιο θέμα εδώ μέσα...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eίναι τόσο απαραίτητο ένα τέτοιο θέμα εδώ μέσα...?ασε ρε να χωσουμε , μιας και δεν εχουμε και πουθενα αλλου να το κανουμε.....
-
Ρε παιδια, τι θα γινει αν για καθε δημο και νομαρχια ανοιξουν αναλογα θεματα;
-
kantoniou
Με πρόλαβες! Και ήμουν έτοιμος να ανοίξω θέμα για τη διάδοχη κατάσταση στο Δήμο Κεραμωτής
-
Εγώ λέω να το γυρίσουμε σε 'Θάψτε τους Δημ/Νομάρχες'!!!
Όντως, η Θεσσαλονίκη είναι σε Ώρα Μηδέν, όποιος και να βγει! Γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο θέλει!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ λέω να το γυρίσουμε σε 'Θάψτε τους Δημ/Νομάρχες'!!!Όντως, η Θεσσαλονίκη είναι σε Ώρα Μηδέν, όποιος και να βγει! Γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο θέλει!
Ολες οι πολεις(με ελαχιστες εξαιρεσεις),πανω κατω αυτο θελουν......
-
Η Αθηνα θελει οχι απλως γκρεμισμα,αλλα να απομακρυνθουν και τα θεμελια.
-
Γιατί δεν το γυρνάς σε ψηφοφορία να δούμε
Δημοτικές εκλογές