-
Η πλάκα είναι ότι ενώ οι δημαρχοι δεν μπορουν να κανουν σχεδον τιποτα (μηδενικη αυτονομια μιας και το κρατος τους αντιμετωπίζει ως κατα τεκμήριο κομπιναδορους και ηλίθιους),μονο εκει ο κοσμος ξεφευγει (εστω και λιγο) απο την λογικη θα ψηφισω τον Χ επειδη ειναι του Χ κομματος.
Αυτες τις μερες θα υποφερουμε , χτες με πηρε ενας και εκανε γκαλοπ με 1000+1 ερωτησεις,με ρωτησε για καθε υποψηφιο του δημου (ζωη να χουν,καμια 20αδα ειναι).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
H ανεξελεγκτη αφισσοκολληση ειναι παρανομη.
Ως εκ τουτου δεν εχει σημασια αν καποιος ψηφισει εναν τετοιο δημαρχο, αρκει να γινει μια επωνυμη καταγγελια με δυο τρεις κατατοπιστικες φωτογραφιες και ο ρυπαινων με τη μουρη του υποψηφιος εκτος απο το προστιμο χανει και τη θεση στην οποια εχει εκλεγει....
Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται ;;
Δηλαδή γιατί πρέπει να είναι επώνυμη ;
Ο κάθε μπατσος και εισαγγελέας που πέρναει δεν μπορεί να κάνει τίποτα
πρέπει να βάλουν καποιον πολίτη που νοιάζεται για κοινά να βγάλει το
φίδι από την τρύπα ;; Ελενκτικοί μηχανισμοί δεν υπάρχουν ;Υπάρχουν και όπως είναι γνωστό όλοι οι μηχανισμοί για να εκινήσουν χρειάζονται μια αρχική ώθηση. Κοινώς μίζα.
Στην Θεσαλλονικη καποια υποψηφια κολλαγε αφισες οπου εβρισκε και οταν ο δημος τις ξεκολλησε, βγηκε και ειπε για λογοκρισια και αλλα τετοια ομορφα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι ενώ οι δημαρχοι δεν μπορουν να κανουν σχεδον τιποτα (μηδενικη αυτονομια μιας και το κρατος τους αντιμετωπίζει ως κατα τεκμήριο κομπιναδορους και ηλίθιους)....Να κατι τετοια γραφεις και αν απαντησω θα πει καποιος οτι σε ειρωνευομαι....
Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι οι Δημαρχοι δε μπορουν να κανουν τιποτα ή οτι τους λειπει η χρηματοδοτηση??
Μη μου πεις απο τις συναξεις της ΚΕΔΚΕ γιατι θα βαλω τις φωνες....
Ιδου λοιπον ενδεικτικα τι μπορουν να κανουν οι Δημαρχοι και τι θα μπορουσαν να κανουν αν σεβονταν τα χρηματα μας:-Τουρνουα μπητς Σοκκερ (3 μερες) 60.000 ευρω.
Την ιδια στιγμη στον οικισμο που φιλοξενουσε το τουρνουα, τρεχουν τα σκατα στους δρομους...
-Διαμορφωση πλατειας περ.300τ.μ. με κυβολιθους και κατασκευη τοιχειου αντιστηριξης περ.20 μετρων, 80.000 ευρω
-Διαμορφωση αλλης πλατειας, την οποια χαλασαν, ξεμπαζωσαν περιπου 2 μετρα, ξαναμπαζωσαν και εφτιαξαν ακριβως την ιδια 100.000 ευρω.
Την ιδια στιγμη τα λυμματα απο τα δυο αυτα χωρια καταληγουν σε ανοιχτο λακκο κοντα στις πηγες υδροδοτησης τους.-Κατασκευη βρυσης και διαμορφωση χωρου 15.000 ευρω
Επι τρια χρονια η βρυση δεν εχει νερο γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει δικτυο ωστε να το μεταφερει, και στα αγκαθια που εχουν φυτρωσει εκει, ακομα και ο Φασουλας χανεται...Για να μη μιλησω για τις κατατμησεις εργων (ενα εργο των 30.000 το σπαμε σε 10 των 2.999,99 για να μη κανουμε διαγωνισμο και να ανατεθει απευθειας), για αναμορφωσεις προ'υ'πολογισμων κλπ κλπ....
Η Τοπικη αυτοδιοικηση με λιγα λογια ειναι ενα τεραστιο πυθαρι των Δαναηδων.
Οσα λεφτα κι αν του ριξεις μεσα παντα υπαρχει τροπος να εξαφανιζονται...Τελος για να μιλησουμε πιο πρακτικα, σε Καποδιστριακο Δημο με 8 Δ.Δ. και περιπου 5.000 κατοικων, χρειαζονται το μηνα για μισθους (εξοδα παραστασης,οδοιπρικα) Δημαρχου, Αντιδημαρχων (2!), Προεδρου Δημ.Συμβουλιου, Προεδρων Τοπ.Συμβουλιων, περιπου 10.000 ευρω...
Καλη φαση για καποιους που το κρατος τους θεωρει ηλιθιους και απατεωνες δε νομιζεις?Αν διαβασεις τις εκθεσεις των Επιθεωρητων Δημοσιας Διοικησης, του Ελεγκτικου Συνεδριου, και του Συνηγορου του πολιτη, η Τοπικη Αυτοδιοικηση καταλαμβανει περιοπτη θεση στη λιστα της διαφθορας και των καθε λογης παρατυπιων...
-
Τώρα εγώ που λέω ότι όλοι αυτοί είναι στη μισθοδοτική κατάσταση (Ελληνιστί πέιρολλ) του Δημοσίου, εις θάνατον;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τώρα εγώ που λέω ότι όλοι αυτοί είναι στη μισθοδοτική κατάσταση (Ελληνιστί πέιρολλ) του Δημοσίου, εις θάνατον;Κοιτα ililias ας μη πιασουμε γενικολογωντας παλι τη συζητηση περι Δημοσιου και ξεφυγουμε απο το θεμα.
Εγραψα τα παραπανω επαιδη ο Tiger προσπαθησε να παρουσιασει τους Δημαρχους αδικημενους απο τη κεντρικη διοικηση.
Αν ποτε βρισκοταν ενας υπουργος και τοποθετουσε απο εναν Οικονομικο Επιτροπο/Ελεγκτη σε καθε Δημο θα βλεπαμε και εργα αλλα και οικονομια στα χρηματα μας που με τοσο αγαρμπο τροπο μας παιρνει το Δημοσιο....
-
Θα το γράψω όσο μπορώ καλύτερα, ελπίζοντας να μην παρεξηγηθώ για μια ακόμα φορά. Αν δεν τα καταφέρω συγνώμη, λαχανικά πουλάω, τι περιμένεις;...
Είδεν ο πολιτικός (είτε Δήμαρχος, είτε Βουλευτής, είτε Πρωθυπουργός), ότι αν κυβερνήσει τίμια θα πεθάνει στην ψάθα. Άσε που, στο τίμιο, δεν θα εκλεγόταν κάν...
Έκανε, λοιπόν, αυτό που έπρεπε: Έγλυψε τους παραπάνω, βόλεψε τους παρακάτω, έκανε τα κονέ του ... και βγήκε. Ποιός θα τον ελέγξει τώρα; Έχει εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους 'υπηκόους' του και κάθεται σαν κοτούλα μπρος στους 'ανώτερους', τους οποίους και βολεύει όταν κι όπως μπορεί - και πάντως τις εντολές τους δεν τις αμφισβητεί. Κι αυτοί τον υποστηρίζουν, όποτε πέφτει στα δύσκολα...
Κάθ' ένας έχει κάποιον στον οποίο χρωστάει τη θέση του, τον οποίο ευχαριστεί πχ ψηφίζοντάς τον και στον οποίο κάνει τα χατίρια. Οι εξαιρέσεις υπάρχουν μόνο για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας. Κι έτσι, υπάρχουν οι τοπικοί Σατράπηδες! Με διαφορετική δύναμη, ανάλογα με την περιοχή. Όχι μόνον οι εκλεγμένοι (αλήθεια, υπάρχει ΕΝΑΣ που να έχει εκλεγεί λόγω της αξίας του και όχι μέσα απ' τους μηχανισμούς;) αλλά και οι ΔΥ γενικά! Σε τι ποσοστό οι ΔΥ είναι στη θέση που τους αξίζει - και πόσοι απ' αυτούς μπορούν να αποδώσουν όπως μπορούν και θέλουν, μέσα στο κλίμα που επικρατεί στην υπηρεσία τους;
Κι εδώ έρχεται ο πραγματικός Αυτοκράτορας του σήμερα, το ΜΚ. Αυτό δεν έχει πρόσωπο, μόνο πόρους. Πιάνει τον τοπικό σατράπη και του λέει: 'Θα σου πάρω 15 στην καινούρια μου δουλειά'. Κι αυτός τρέχει, αλλάζει χρήσεις γης, σχέδια πόλης, βγαίνουν άδειες (που ο ντόπιος θα έπαιρνε σε 50 τέρμινα) αυθημερόν - κι όλα όσα ο σατραπάκος πρέπει να κάνει για να επανεκλεγεί!
Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο πρωθυπουργός, αλλά τώρα σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα, που του αφήνει μεγαλύτερα οφέλη - αλλά σαφώς αφήνει πολλαπλάσια στο ΜΚ.
Και ποιός μπορεί να τα ελέγξει όλα αυτά;
Η εφορία; Μπουχαχα. Αυτοί σφάζονται και πληρώνουν για μια θέση ελεγκτή! Τυχαία, νομίζετε;
Οι Υπηρεσίες; Μπουχαχαχα. Με 300 – 1.500 ευρώα, ανάλογα με την περίπτωση, 'τυφλώνονται' τα όργανα.
Οι βουλευτές; Μπουχαχαχαχα. Αυτοί ενδιαφέρονται μόνο να επανεκλεγούν.
Οι εισαγγελείς; Μπουχαχαχαχαχα. Αυτοί δεν βλέπουν ούτε τα τραπεζάκια που μπλοκάρουν παράνομα τα πεζοδρόμια των Δικαστικών Μεγάρων.
Κάντε επώνυμη καταγγελία, σου λένε. Ποιός; Εγώ! Σε ποιόν; Στο ΜΚ ή στο Σατράπη; Θα πρέπει ν' αλλάξω ήπειρο μετά, μαζί με όλο μου το σόι. Θα κυνηγάνε και τους συγγενείς μου μέχρι 7ου βαθμού...
Ο μόνος που θα μπορούσε να χτυπήσει τη σήψη, είναι ο ΔΥ. Αλλά, όπως είπαμε πιο πάνω, έχει κι αυτός συμφέροντα. Ακόμα κι αν δεν χρωστάει χάρες, θέλει κάποιον να του διορίσει το παιδί. Κι έτσι, βάζει το κεφάλι κάτω και εκδικείται το ΜΚ. Μόνο που, επειδή αυτό δεν μπορεί ούτε να το δει, νομίζει ότι ΜΚ είναι οι μικρομικροί παλακοπίτουρες της περιοχής του και της δικαιοδοσίας του. Γι' αυτό και όσοι πάνε μέσω του μηχανισμού εξυπηρετούνται ακόμα κι όταν παρανομούν, αλλά οι άλλοι ..... χεχεχεχεχεχε ...... γεύονται την εξουσία του!
Ξέρεις ποιός είναι αυτός, ρε; -
Εμενα με εκνευριζει αφανταστα που ΟΛΟΙ οι δημαρχοι ανεξαιρετως,αρχιζουν τα εργα---> πεζοδρομια,δρομοι,ασφαλτοστρωσεις,καλλωπισμοι,πλατιες,συντριβανια(sic) λιγους μηνες πριν τις εκλογες για να δειξουν οτι και καλα κατι εκαναν.....
Χθες στον Πειραια πηγα να αγορασω κατι βιβλια ενοψει διακοπων και ειδα αυτοκινητα παρκαρισμενα σε μερη οπου οποιαδηποτε αλλη στιγμη εκτος των δημοτικων εκλογων θα μαζευαν κλησεις απο την δημοτικη αστυνομια.....Φυσικα ειχε παει διακοπες αυτη-δεν ειναι καιροι αλλωστε για να δυσαρεστουμε τους δημοτες......
-
Ο δήμαρχος της Ηλιούπολης μας έχει ζαλίσει τον έρωτα αυγουστιάτικα με τις ραδιοφωνικές διαφημίσεις του έργου του
Το εμπεδώσαμε το τροπάριο,over.
-
Υποψηφια (και νυν...) υπερνομαρχης προτεινε να δημιουργηθει 'Συνηγορος του επιβατη' για τις καθυστερησεις των πλοιων
Τί αλλη παπαρια θ' ακουσω Θεε μου μεχρι να περασουν αυτες οι εκλογες -
Έχουμε λοιπόν ως υποψηφίους σε μεγάλους δήμους/νομαρχίες:
- ένα δημοσιογράφο-ρεπόρτερ με εμπειρία σε πολεμικά γεγονότα
- ένα μπασκετμπολίστα
- μια κόρη πεθαμένου πολιτικού
- έναν ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων
- έναν αθλητή που έγινε γιατρός
- μια αθλήτρια που δεν σκόνταψε. Ιδιότητα: Ολυμπιονίκης! [στον σταυρό που σας κάνω, αυτό γράφει η ιστοσελίδα του κόμματός της!!!]
- μια μουσουλμάνα που στενοχωριέται για την ιθαγένειά της
Να δείτε που οι μισοί από τους ανωτέρω θα εκλεγούν. Μετά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς…
Πάντως εγώ με τις Δημοτικές εκλογές… βγάζω λεφτάκια…
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς…Πάντως εγώ με τις Δημοτικές εκλογές… βγάζω λεφτάκια…
Για πες για πες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς…
Πάντως εγώ με τις Δημοτικές εκλογές… βγάζω λεφτάκια…
Για πες για πες...
Εξασκώ το δεύτερο επάγγελμα μου…
Διαφημιστικά Έντυπα για τους υποψηφίους
-
Καλη μπαζα μου μυριζει!
Με τοσους υποψηφιους..... -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Καλη μπαζα μου μυριζει!
Με τοσους υποψηφιους.....Μπα…
Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, επίσης πολύ που κάνουν την ίδια δουλειά με εμένα, ρίχνουν τις τιμές… στο κόστος… με αποτέλεσμα να πρέπει να είσαι γάτος για να μπορέσεις να πείσεις τους υποψήφιους πελάτες σου, ότι για να ζητάς παραπάνω χρήματα, έχεις κάτι καλύτερο να δώσεις.
Και αυτό δεν είναι ψέμα, γιατί πολύ που κάνουν αυτοί την δουλειά έχουν τυποποιημένες λύσεις για όλους, έτσι λίγο πολύ όλα τα διαφημιστικά μοιάζουν μεταξύ τους.
Είναι άλλοι που δεν τους πειράζει αυτό, αλλά και άλλοι που δεν τα θέλουν.Κατάφερα και έκλεισα μια δουλειά, που η προσφορά μου ήταν 100+ ευρώ πάνω από την άλλη που είχε πάρει ο υποψήφιος.
Είναι που θα πέσεις…
Και να πεις ότι θα βγάλω αυτά τα 100+ ευρώ… καλά θα ήταν, άντε να βγάλω κανένα 50άρικο…
Θα μου πεις και με το δίκιο σου… μα δουλεύεις ένα σορό ώρες για 50 ευρώ;
Και θα απαντήσω εγώ… ναι το κάνω γιατί φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι…
-
Σωστα.Παντα το θεμα το κοιτας μακροπροθεσμα.Περιμενεις στο μελλον να σου αποσβεσει τον κοπο σου.
Καλη επιτυχια φιλε.Και μεταξυ μας φατους οσα ποιο πολλα μπορεις.Για να τα δινουν τα εχουν κιολας. -
htanso21
Τα φέσια να προσέχεις... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
htanso21
Τα φέσια να προσέχεις...+1.
Αν, βέβαια, ξέρεις σίγουρα ποιός θα βγει, δώς του πράμα με πίστωση. Θα σου το ανταποδώσει μετά, πολλαπλάσια. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
htanso21
Τα φέσια να προσέχεις...+1.
Αν, βέβαια, ξέρεις σίγουρα ποιός θα βγει, δώς του πράμα με πίστωση. Θα σου το ανταποδώσει μετά, πολλαπλάσια.Νατος ο διαπλεκομενος...............
-
Τόσες φορές που το έχω δει να γίνεται, το εμπέδωσα.
Δημοτικές εκλογές