-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αναγκαστικα η Renault θα παει σε λογικη περιορισμου απωλειων σε Ουγγαρια, Τουρκια και απο Ιταλια αν η Michelin κανει την ανατροπη βλεπουμε. Η διαφορα εξακολουθει να ειναι ασφαλειας βεβαια.Aντ αυτού θα συμφωνήσω με τον lkar ως εγκάθετος...
Θα συνεχιστεί το κυνήγι της δεύτερης θέσης;
Αν το δεις από μια άλλη άποψη...
-
SCHUMI.......1.......FERRARI.......1
Κάπου είχες γράψει Hellenic, ότι η επανάληψη του 1-2 στο Indy... είναι όνειρο θερινής νυκτός..... guess what... ποτέ μη λες ποτέ!
Μπράβο στη Φεράρι που για 2η φορά φέτος έφερε στη πίστα ένα απλά αχτύπητο μονοθέσιο όπου και για μια ακόμη φορά δείχνει ότι είναι η μοναδική ομάδα στο grid που μπορεί να ανακάμπτει τόσο καλά μέσα σε μια σεζόν.... κάθε φορά τη συμπαθώ όλο και περισσότερο!
Ωραίος ο Γερμανός που μπορούσε να μένει κοντά στο Κίμι γράφοντας και ταχύτερο γύρο από το Φιλανδό σε κάποια φάση παρόλο που είχαν διαφορετική στρατηγική... βέβαια αυτό οφείλεται και στο εκπληκτικό μονοθέσιο που φέραμε στη Γερμανία!!
Όπως βλέπω τα πράγματα και γνωρίζοντας την αντιπάθεια που έχει ο Μπριατόρε στον Ρον, τότε δε θα μου είναι έκπληξη αν χάσει το πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να μην έχει η Μακλάρεν το νο.1 στο μονοθέσιό της του χρόνου!!!!
Ο Αλόνσο από την άλλη, μετά το Indy βρέθηκε χαμένος για 2η φορά και οριακά τερμάτισε μπροστά από τον Φισικέλα που του χαρίστηκε στο τέλος το οποίο επίσης ήταν αναμενόμενο.
Πόσο τυχερός ο οπαδός που πήρε στο τέλος το καπέλο του ΜΣ
-
Η πίεση και η ηττοπάθεια που αρχίζει να ξεχειλίζει τους Γάλλους τους κάνει να προβαίνουν σε δηλώσεις όπως αυτή του Pat Symonds...
'Schumacher will not win the championship this year. In addition, Fernando has the better car.'
Α ρε κατακαημένη Ρενώ...δεν είσαι για πολλά πολλά...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Κάπου είχες γράψει Hellenic, ότι η επανάληψη του 1-2 στο Indy... είναι όνειρο θερινής νυκτός..... guess what... ποτέ μη λες ποτέ!
Αποκλείεται να έγραψα τέτοιο πράγμα, από τη στιγμή μάλιστα που δε μου φάνηκε καθόλου παράξενη η επίδοση της Γαλλίας 2 εβδομάδες αργότερα!
Στα του αγώνα, ο Haug ήταν πάρα πολύ χαρούμενος μετά τον αγώνα σε συνέντευξη του στο RTL, όπου μάλιστα δήλωσε ότι 'πίεσαν' το μοτέρ περισσότερο από κάθε άλλη φορά στον αγώνα, ξεπερνώντας αρκετές φορές τις 20.000rpm.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αποκλείεται να έγραψα τέτοιο πράγμα, από τη στιγμή μάλιστα που δε μου φάνηκε καθόλου παράξενη η επίδοση της Γαλλίας 2 εβδομάδες αργότερα!
lol πάσο! αλλά έχω την εντύπωση ότι κάπου είπες ότι δύσκολα θα επαναληφθεί το 1-2 του Indy! Anyway βαριέμαι να ψάξω τα thread οπότε το παίρνω πίσω!
-
Και ιδού η οπωσδήποτε τυχαία και άνευ σημασίας ( ) δήλωση του Todt:
'The moment from this day I will keep in my mind is the podium ceremony, that featured my three favourite drivers,' said the Frenchman at the German Grand Prix.'
-
αυτό το κροτάλισμα που κάνουν οι κινητήρες τι ακριβώς είναι?
το ακούω μέσα από τα ιncar πλάνα όταν φορτώνουν αρκετά...την σχέση. -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
lol πάσο! αλλά έχω την εντύπωση ότι κάπου είπες ότι δύσκολα θα επαναληφθεί το 1-2 του Indy! Anyway βαριέμαι να ψάξω τα thread οπότε το παίρνω πίσω!
Hellenic, κι εγώ θυμάμαι κάτι τέτοιο πάντως... Έκανα μία γρήγορη έρευνα να το βρω, αλλά δεν...
-
Κάποιοι χάθηκαν και δεν μιλάνε πιά.
Η απόλυτη υπεροχή.
Να αναλύσω τον αγώνα.
Περιττό.
Πάμε για το όγδοο. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Hellenic, κι εγώ θυμάμαι κάτι τέτοιο πάντως... Έκανα μία γρήγορη έρευνα να το βρω, αλλά δεν...
μήπως το έσβησε μετά το post μου?
-
Ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Niki Lauda, αναφέρθηκε στο χθεσινό μικροεπεισόδιο στο pit lane ανάμεσα σε Michael Schumacher και Fernando Alonso, όταν ο Ισπανός δυσανασχέτησε εμφανώς τη στιγμή που το μονοθέσιο του Γερμανού βγήκε ακριβώς μπροστά του από τα pit της Ferrari: «Ο Alonso πρέπει να ηρεμήσει. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα να διαχειριστεί την πίεση, αλλά δεν είναι καλό ο οδηγός αγώνων να είναι υπερβολικά παρορμητικός», δήλωσε ο Αυστριακός.
-
Σοβαρεφτείτε ρε σεις, με έχετε βάλει και ψάχνω σαν το μ@λ@κ@ και δεν έχω βρει τίποτα!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Γυμνος ο Αlonso χωρίς το καλυτερο μονοθεσιο στη πιστα..
Γιατί ποιός ΔΕΝ είναι γυμνός χωρίς καλό μονοθέσιο?
Να σου θυμίσω πέρσι τον Σουμάχερ...ή μήπως φέτος τον Κίμι...
-
Και ιδού η οπωσδήποτε τυχαία και άνευ σημασίας ( ) δήλωση του Todt:'The moment from this day I will keep in my mind is the podium ceremony, that featured my three favourite drivers,' said the Frenchman at the German Grand Prix.'
έχει δηλώσει και παλιότερα τη συμπάθειά του για τον Κίμι. Ωστόσο, δε νομίζω να δούμε ΜΣ και Κίμι μαζί για 2 λόγους.
-
Από τη συμπεριφορά του ΜΣ προς το Μάσσα μετά τα 1-2 και γενικά ότι ο Μάσσα δείχνει ΟΚ
-
Δεν χρειάζεται ο Κίμι στη Φεράρι όσο είναι ο ΜΣ εκεί.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γυμνος ο Αlonso χωρίς το καλυτερο μονοθεσιο στη πιστα..
Γιατί ποιός ΔΕΝ είναι γυμνός χωρίς καλό μονοθέσιο?
Να σου θυμίσω πέρσι τον Σουμάχερ...ή μήπως φέτος τον Κίμι...
Ε νομίζω υπερβάλεις. Πως πιστεύεις ότι ο ΜΣ απέκτησε τόσους πολλούς οπαδούς στο κόσμο? Λόγω των νικών του με το καλύτερο μονοθέσιο, ή λόγω των νικών του με κατώτερο?
-
Το ενδιαφερον στοιχειο στον σημερινο αγωνα ειναι ενα:
Ο Φιζικελα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, εδειξε περιπου την ιδια συμπεριφορα οπως και στους περισσοτερους αγωνες τα τελευταια 2 χρονια. Αυτος ο οποιος ειναι το τελευταιο διαστημα εμφανως πισω ειναι ο Αλονσο, τοσο σε σχεση με τον Φιζικελα οσο και σε σχεση με τους αλλους.Τιποτα δεν υπονοω, απλα τροφη για σκεψη...
-
:lol: Σοβαρεφτείτε ρε σεις, με έχετε βάλει και ψάχνω σαν το μ@λ@κ@ και δεν έχω βρει τίποτα!Τι να σου πω τώρα; Κι εγώ το έψαξα και δεν το βρήκα... Άσε, μάλλον λάθος θα κάναμε!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η πίεση και η ηττοπάθεια που αρχίζει να ξεχειλίζει τους Γάλλους τους κάνει να προβαίνουν σε δηλώσεις όπως αυτή του Pat Symonds...'Schumacher will not win the championship this year. In addition, Fernando has the better car.'
Α ρε κατακαημένη Ρενώ...δεν είσαι για πολλά πολλά...
Ε, ξερεις πρωταθλητρια ειναι.
Για την ακριβεια το αυτο ειναι το Q&A του Autosport στον Symonds
Q. Have you understood your relative lack of usual pace from yesterday?Pat Symonds: Umm, yes I think we have, yes. Yes. I think we have understood quite a lot more.
Q. As a result of today?
PS: Yes, as a result of today.
Q. Is it right that on some sets of tyres you had some blistering and on others not so much?
PS: We were able to alter things a little bit.
Q. How worrying is the situation?
PS: I'd rather be in a better situation but we're not going to panic. We've already managed to learn a lot through that race and even in the hour we've had to analyse it afterwards, a few very obvious things have come up. And I'm sure by Tuesday night there'll be a lot more.
Q. Is it fair to say not having the mass dampers cost you?
PS: We've lost a bit from the mass damper as well. It's a combination of things.
Q. Was that a unique construction for you?
PS: Yes, it was.
Q. So was that part of the problem?
PS: I don't actually think it was part of the problem exactly. I wouldn't like to say more than that. I think we know where the problem is.
Q. And it is something rectifiable quite easily?
PS: Oh yes.
Q. So you expect to have it rectified by Hungary?
PS: I think so, yes. I wouldn't say completely everything by Hungary, but we've learnt so much today we can get back a long way in, in just a couple of days.
Q. Do you expect to run the mass dampers in Hungary?
PS: It's up to the FIA.
Q. Is the FIA appeal going to happen this week?
PS: No, it's not. It's not happening until Turkey, just before Turkey.
Q. So that gives you a bit of a dilemma about what to run in Hungary?
PS: Er, yes. We are sort of asking in view of the fact it can't be heard before the next race whether they'll look at it slightly differently.
Q. So some sort of dispensation you mean?
PS: Yes.
Q. And if you can't run with the mass damper does it make it a little more difficult to react to the problem.
PS: Yes, it does a little bit. Yep.
-
Κωνσταντίνε, μια ερώτηση... Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα υποστήριζες τον MS. Τι έγινε και άλλαξες τόσο στάση απέναντί του; Προφανώς θα έχει αναφερθεί εδώ, αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει. Sorry αν γίνομαι αδιάκριτος!
-
Fantastiki h Ferrari simera,den perimena toso aneth nikh.Ougaria vlepw pali tis Ferrari mprosta ka8ws kai persi ta BS doulepsan kala ekei poso mallon fetos...Poio polu apo ola ta enapomeinanta grandprix fovamai thn Tourkia.
Επίσημο thread:GP Γερμανίας-Hockenheim