-
( Είμαι στο γραφείο μου η ώρα είναι 19:54 και διαβάζω στο forum αυτό γκρίνια από τις 17:10….. Θέλω να πάω σπίτι μου και διαβάζω μόνο γκρίνια και αντιπαραθέσεις μόνο γκρίνια και υπονοούμενα!
Αμάν πια εγώ με άλλα ιδανικά ξεκίνησα να ασχολούμαι με τους αγώνες (γύρο στο ’92) αμάν πια STOP IT!
Τρέχουμε για να περνάμε καλά έτσι? Τρέχουμε για να νιώθουμε καλά έτσι?
Άντε όσοι το έχουν ξεχάσει, το sport είναι ωραίο όταν ασχολούμαστε με το sport και όχι με τα μου είπε του είπα etc etc.- )Στο θέμα μας λοιπόν:
Από το Ακρόπολης συζητάω με ένα φιλαράκο να μαζέψουμε όλες τις ειδικές που γνωρίζουμε και να τις ανεβάσουμε στο Google Earth κάνοντας post στο keyhole.bbs.
Δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δεν έχουμε κάνει τίποτε παραπάνω από ss Υμηττό και Μερκούρη. Όσοι πιστοί λοιπόν you are more than welcome και φαντασθείτε ένα τεράστιο database για το πια ειδική έγινε πότε πρώτο έγινε με όλες τις αλλαγές από χρόνο σε χρόνο. Μου ακούγεται εντυπωσιακό και αρκετά ενδιαφέρον εάν μπορούμε να μάθουμε και για παλαιότερες ειδικές. -
( Είμαι στο γραφείο μου η ώρα είναι 19:54 και διαβάζω στο forum αυτό γκρίνια από τις 17:10….. Θέλω να πάω σπίτι μου και διαβάζω μόνο γκρίνια και αντιπαραθέσεις μόνο γκρίνια και υπονοούμενα!
Αμάν πια εγώ με άλλα ιδανικά ξεκίνησα να ασχολούμαι με τους αγώνες (γύρο στο ’92) αμάν πια STOP IT!
Άντε όσοι το έχουν ξεχάσει, το sport είναι ωραίο όταν ασχολούμαστε με το sport και όχι με τα μου είπε του είπα etc etc.- )Στο θέμα μας λοιπόν:
Από το Ακρόπολης συζητάω με ένα φιλαράκο να μαζέψουμε όλες τις ειδικές που γνωρίζουμε και να τις ανεβάσουμε στο Google Earth κάνοντας post στο keyhole.bbs.
Δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δεν έχουμε κάνει τίποτε παραπάνω από ss Υμηττό και Μερκούρη. Όσοι πιστοί λοιπόν you are more than welcome και φαντασθείτε ένα τεράστιο database για το πια ειδική έγινε πότε πρώτο έγινε με όλες τις αλλαγές από χρόνο σε χρόνο. Μου ακούγεται εντυπωσιακό και αρκετά ενδιαφέρον εάν μπορούμε να μάθουμε και για παλαιότερες ειδικές. -
Το έχω ψιλοψάξει...
Το πρόβλημα είναι πως αυτή η free έκδοση που εγώ τουλάχιστον χρηιμοποιώ δεν έχει καλή ανάλυση μακριά από την Αττική, οπότε είναι αδύνατο να βρεις ειδικές. Εντός της Ατιικής εύκολο, όσο απομακρύνεσαι όμως.... -
Απο Αττικό 2005
Μερκούρης Start:
38 13' 43.79'N
23 47' 15.76'EFinish
38 8' 42.65'N
23 47' 29.15'ERitsona Start
38 26' 50.71'N
23 33' 4.83' EFinish
38 24' 35.79'N
23 31' 23.66'EEUSATHIOU Start
38 17' 3.91'N
23 49' 33.31'EFinish
38 18' 35.68'N
23 49' 26.04'EMaurosouvala Start
38 15' 19.8'N
23 49' 24.6'EFinish
38 18' 32.73N
23 48' 22.43E -
Rally Attiko is UP!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Το έχω ψιλοψάξει...
Το πρόβλημα είναι πως αυτή η free έκδοση που εγώ τουλάχιστον χρηιμοποιώ δεν έχει καλή ανάλυση μακριά από την Αττική, οπότε είναι αδύνατο να βρεις ειδικές. Εντός της Ατιικής εύκολο, όσο απομακρύνεσαι όμως....Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην free με την pro έκδοση… Θα ψάξω να βρω ότι road book έχει στίγμα GPS και θα τα καταχωρήσω. Τώρα έγκειται και στους «δεινοσαύρους» των ελληνικών αγώνων (sic) να βοηθήσουν με παλαιότερες ss
-
Για όσους δεν το βρίσκουν στο Google Earth πάμε αριστερά στο Layers και κάνουμε check στο Google Earth Community.
-
αναβαση δημητσανας :
start 37''34'51.97'' N , 22''03'23.48'' E
finish (επειδη δεν ειμαι σιγουρος δεν το γραφω,αλλα ειναι μετα την καφετερια που βλεπετε πανω σε μια αριστερη).στη στροφη στην καφετερια εγινε και το περιστατικο με τον φωτεινελη)
-
ειδικη πεντελη απο αττικο 2003
start : 38''03'27.75'' N 23''52'36.96'' E
finish : 38''04'15.70'' N 23''55'58.63''
Google Earth Greek SS post