-
θα επαιρνα το golf GT απο τα δυο χωρις πολλα-πολλα
-
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
Του Civic, λένε οι δοκιμαστές ότι η ανάρτηση του είναι ουδέτερη,αρα πιο φιλική στον καθένα και πιο 'οικογενειακή'. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η υλοποιηση της είναι τετοια που ουσιαστικά δεν άλλαξε συμπεριφορά το αμάξι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και επιπλέον επέτρεψε την εξασφάλιση μεγαλύτερου χώρου αποσκευών.Μάλιστα.Αυτό δηλαδή τώρα να το θεωρήσουμε καλό;
-
μου άρεσε το honda αλλά όσο περνά ο καιρός ...
δεν με τρελένει πλέον το σχήμα ...ότι κι απ τα 2 πάρει κανείς .... την Σωστή επιλογή έχει κάνει για τις προτεραιότητες του ....
αλήθεια τι διαστάσεις ελαστικών έχουν ? 225/45/17 ????
δεν θα πω τι μου αρέσει στΑ 2 αλλά τι δεν μου αρέσει ....
civic
-σε μερικά σημεια πιο space σχήμα απο ότι μου αρέσει
-άνεση ανάρτησης
-ηχομόνωσηgolf
-σχήμα
-ποιότητα κατασκευής
-εγγύηση -
σχημα ?
-
Δοκιμές Civic: Προσέξτε τα σχετικά με τη συμπεριφορά της ανάρτησης που κάποιοι την κατηγορούν
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=48963&category_id=72
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/roadtests/62538/honda_civic.html (2.2 diesel δυστυχώς, η ανάρτηση όμως είναι η ίδια) -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Το Civic είναι πολύ όμορφο, αλλα μετά απο 1 χρόνο που έχεις βαρεθεί να το κοιτάς τελικά το μόνο που μετράει είναι να έχεις γκάζια και κράτημα/συμπεριφορά, και εκεί το Golf είναι σημαντικά καλύτερο.Γιατι το μονο που μετράει ειναι τα γκάζια ??
Δηλαδή αν ενα αυτοκινητο δεν εχει > 150 ιππους ειναι για πεταμα ?Τι λετε ρε πρωί-πρωί
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Γιατι το μονο που μετράει ειναι τα γκάζια ??
Δηλαδή αν ενα αυτοκινητο δεν εχει > 150 ιππους ειναι για πεταμα ?Αν είναι λιγότερο απο 1200 κιλά, οχι δεν είναι για πέταμα.
Λέω για την δύναμη και τα γκάζια γιατί για να σκέφτεται ο φίλος το GT, προφανώς τα θέλει. Αν δεν τον ενδιαφέρουν τόσο ας περιμένει να έρθει και στην Ελλάδα το TSi με τα 140, θα έχει καλύτερη κατανάλωση και τιμή ανταγωνιστική.
-
Μα τι σύγκριση ειναι αυτή....
Απορώ...
Χωρίς σκέψη...
GT...
-
Μα φυσικα και θεωρω το Honda civic καλυτερη αγορα αν και δεν εμπιπτουν στην ιδια κατηγορια ουτε απευθυνονται στο ιδιο αγοραστικο κοινο
Μια συγκριση με 2λιτρο Golf θα ηταν πιο λογικηΟ λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου (χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)
Και το αυτοκινητο τουλαχιστον εγω θελω να μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να το φτασω στα κοκκινα και ας ειμαι και με 1η, 2η στο κιβωτιο
Οχι να φοβαμαι μην μου σκασει σαν γκαζακι αν το ζορισω λιγακι παραπανωΑφηστε που ακριβαινει και η βενζινη διαρκως και η μεση καταναλωση 9 και κατι ψιλα που μου βγαζει το στρωμενο πλεον civic μου παρολο το 225 λαστιχο, τα κυβικα του, και το βαρυ μου ποδι στο γκαζι δεν με χαλαει καθολου.
Στα 11 και 12 λιτρα ανα 100km θα ειχα σοβαρο λογο να αλλαξω αυτοκινητο πλεονΟσον αφορα το κρατημα - οδικη συμπεριφορα στο δρομο κλπ το Honda παλι για το κοινο που απευθυνεται προσφερει πολυ παραπανω απο οτι χρειαζεται
Για αυτους που θελουν το κατι παραπανω ας αγορασουν το golf GT, GTi αν βιαζονται....σε περιπτωση που εχουν ομως υπομονη ας περιμενουν το νεο type-r (με το νεο χρονο) που θα ξαναβαλει τα πραγματα στη θεση τουςμε φιλικη (παντα) διαθεση
Καλη σας ημεραPS ενα στατιστικο ποσα αυτοκινητα ανα μαρκα κουβαλανε σε ετησια βαση οι οδικες βοηθειες συγκρινομενο με τον αριθμο αυτοκινητων που πουλαει τα τελευταια χρονια θα ηταν πολυ χρησιμο
Και αυτο το λεω μιας που αναφερθηκε σαν ατου η εγγυηση 4 χρονων (που τα μισα τα πληρωνεις...ασε που μετα τη διετια πρεπει να φτασεις μεχρι δικαστηριο για να αποδειξεις οτι επρεπε να καλυφθει η ζημια απο την εγγυηση και οχι την τσεπη σου) του golf εναντι των 3+4 (που δεν πληρωνεις τιποτε) της Honda και με συνοπτικες διαδικασιες σου αλλαζουν οτι χρειαζεται να αλλαχτει.Και συνοψιζω λεγοντας οτι η συγκριση αδικει και τα 2 αυτοκινητα και κακως γινεται
Ειναι στη λογικη του ψευτοδιληματος και δολωμα για να βγουν κακιες εκατερωθεν -
Ο χρήστης Zeus έγραψε:
Μα φυσικα και θεωρω το Honda civic καλυτερη αγορα αν και δεν εμπιπτουν στην ιδια κατηγορια ουτε απευθυνονται στο ιδιο αγοραστικο κοινο
Μια συγκριση με 2λιτρο Golf θα ηταν πιο λογικηΟ λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου (χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)
Και το αυτοκινητο τουλαχιστον εγω θελω να μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να το φτασω στα κοκκινα και ας ειμαι και με 1η, 2η στο κιβωτιο
Οχι να φοβαμαι μην μου σκασει σαν γκαζακι αν το ζορισω λιγακι παραπανωΑφηστε που ακριβαινει και η βενζινη διαρκως και η μεση καταναλωση 9 και κατι ψιλα που μου βγαζει το στρωμενο πλεον civic μου παρολο το 225 λαστιχο, τα κυβικα του, και το βαρυ μου ποδι στο γκαζι δεν με χαλαει καθολου.
Στα 11 και 12 λιτρα ανα 100km θα ειχα σοβαρο λογο να αλλαξω αυτοκινητο πλεονΟσον αφορα το κρατημα - οδικη συμπεριφορα στο δρομο κλπ το Honda παλι για το κοινο που απευθυνεται προσφερει πολυ παραπανω απο οτι χρειαζεται
Για αυτους που θελουν το κατι παραπανω ας αγορασουν το golf GT, GTi αν βιαζονται....σε περιπτωση που εχουν ομως υπομονη ας περιμενουν το νεο type-r (με το νεο χρονο) που θα ξαναβαλει τα πραγματα στη θεση τουςμε φιλικη (παντα) διαθεση
Καλη σας ημεραPS ενα στατιστικο ποσα αυτοκινητα ανα μαρκα κουβαλανε σε ετησια βαση οι οδικες βοηθειες συγκρινομενο με τον αριθμο αυτοκινητων που πουλαει τα τελευταια χρονια θα ηταν πολυ χρησιμο
Και αυτο το λεω μιας που αναφερθηκε σαν ατου η εγγυηση 4 χρονων (που τα μισα τα πληρωνεις...ασε που μετα τη διετια πρεπει να φτασεις μεχρι δικαστηριο για να αποδειξεις οτι επρεπε να καλυφθει η ζημια απο την εγγυηση και οχι την τσεπη σου) του golf εναντι των 3+4 (που δεν πληρωνεις τιποτε) της Honda και με συνοπτικες διαδικασιες σου αλλαζουν οτι χρειαζεται να αλλαχτει.Και συνοψιζω λεγοντας οτι η συγκριση αδικει και τα 2 αυτοκινητα και κακως γινεται
Ειναι στη λογικη του ψευτοδιληματος και δολωμα για να βγουν κακιες εκατερωθενΣυμφωνώ 1000% με οσα λες και 1000000% με την τελευταια σου φράση...
-
Ο χρήστης Zeus έγραψε:
Ο λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου (χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)Αυτό με τις φωτίες και τις παραλίες δεν το κατάλαβα, θέλεις να μας εξηγήσεις; Οταν βγάζει 240 άλογα απο 2000 κυβικά (η αναλογία είναι περίπου ίδια με του TSi) η Honda δεν υπάρχει πίεση;
Και το αυτοκινητο τουλαχιστον εγω θελω να μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να το φτασω στα κοκκινα και ας ειμαι και με 1η, 2η στο κιβωτιο. Οχι να φοβαμαι μην μου σκασει σαν γκαζακι αν το ζορισω λιγακι παραπανω
Δεν νομίζω να σκάει. Θέλεις να μας πείς οτι προτιμάς ροπή 17 στις 4500 στροφές, απο 25 στις 1700 μέχρι τις 5000 ;
Ρε παιδία δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο αυτοκίνητα και συμφώνω οτι αυτό τα αδικεί και τα δύο, αφού δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό. -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Ο λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου (χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)
Αυτό με τις φωτίες και τις παραλίες δεν το κατάλαβα, θέλεις να μας εξηγήσεις; Οταν βγάζει 240 άλογα απο 2000 κυβικά (η αναλογία είναι περίπου ίδια με του TSi)
η Honda δεν υπάρχει πίεση;Και το αυτοκινητο τουλαχιστον εγω θελω να μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να το φτασω στα κοκκινα και ας ειμαι και με 1η, 2η στο κιβωτιο. Οχι να φοβαμαι μην μου σκασει σαν γκαζακι αν το ζορισω λιγακι παραπανω
Δεν νομίζω να σκάει. Θέλεις να μας πείς οτι προτιμάς ροπή 17 στις 4500 στροφές, απο 25 στις 1700 μέχρι τις 5000 ;
Ρε παιδία δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο αυτοκίνητα και συμφώνω οτι αυτό τα αδικεί και τα δύο, αφού δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό.Ναι, αλλά είδες κανένας σπασμένο?
Ουτε ο φωτεινέλης δε τον εχει σπάσει.... (λέμε τώρα)
Φωτιές εχει βγάλει όμως σε μία στροφή που βρήκε κάτω στο τρέιλερ της εκπομπής του!!!!!
-
[quote='Krusenstern']
- Εγγυήσεις, αντιπροσωπείες, ανταλλακτικά κλπ: Θα ψηφίσω Honda. Ο Σαρακάκης έχει αρχίσει και δείχνει καλά δείγματα. Η VW μια χαρά είναι κι αυτή, αλλά τα τιμολόγια ανταλλακτικών και σέρβις είναι λίγο... ξέφρενα δυστυχώς. Μετράνε πολύ και τα 7 χρονάκια του Σιβίκ. Τι να λέμε... θα έχει 'παλιώσει' και ακόμα στην εγγύηση θα είναι.
Εν τέλει: εφόσον δεν μου επιτρέπει η ψηφοφορία να 'αγοράσω' [b]Seat Leon 2.0 FSi με
-
Ο χρήστης Zeus έγραψε:
.............................
Ο λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες **με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου **(χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)Και το αυτοκινητο τουλαχιστον εγω θελω να μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να το φτασω στα κοκκινα και ας ειμαι και με 1η, 2η στο κιβωτιο
Οχι να φοβαμαι μην μου σκασει σαν γκαζακι αν το ζορισω λιγακι παραπανωΜε λίγα λόγια η VW έβγαλε το GT μόνο για να συμβάλλει στον... φωτισμό της παραλιακής ???
Η για να σκοτώσει τους ... γρήγορους που θα κάνουν το λάθος να μην αγοράσουν το ... Civic ????ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ???
Εχει διαβάσει κανείς ξένο ειδικό τύπο που να αναφέρει αναξιοπιστία ή 'περίεργες' βλάβες (με φωτιές ή μη) στο GT, που έξω κυκλοφορεί τουλάχιστον 7-8 μήνες ???
Γιατί σχόλια του τύπου ' ξέρω τον μπατζανάκη του κουνιάδου της θείας του περιπτερά που το ολοκαίνουργιο Civic που αγόρασε.... αυτοκαταστράφηκε μόλις περασε τις 3500 στροφές... ' αν ψάξουμε στα διάφορα fora σίγουρα θα βρούμε πολλά.....
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
.............................
Ο λογος που δεν θα επαιρνα το Golf GT ειναι για να μην καταληξω σαν καποιον στην παραλιακη τις προαλλες **με σπασμενο κινητηρα να βγαζει φωτιες στην ακρη του δρομου **(χωρις να θελω να γινομαι κακος με κανεναν...απλα τα πιεσμενα πραγματα αυτα εχουν και απο οποια πλευρα και να το δει κανεις 1400 κυβικα 170 αλογα μονο με πιεση στα ορια βγαινουν)Και το αυτοκινητο τουλαχιστον εγω θελω να μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να το φτασω στα κοκκινα και ας ειμαι και με 1η, 2η στο κιβωτιο
Οχι να φοβαμαι μην μου σκασει σαν γκαζακι αν το ζορισω λιγακι παραπανωΜε λίγα λόγια η VW έβγαλε το GT μόνο για να συμβάλλει στον... φωτισμό της παραλιακής ???
Η για να σκοτώσει τους ... γρήγορους που θα κάνουν το λάθος να μην αγοράσουν το ... Civic ????ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ???
Εχει διαβάσει κανείς ξένο ειδικό τύπο που να αναφέρει αναξιοπιστία ή 'περίεργες' βλάβες (με φωτιές ή μη) στο GT, που έξω κυκλοφορεί τουλάχιστον 7-8 μήνες ???
Γιατί σχόλια του τύπου ' ξέρω τον μπατζανάκη του κουνιάδου της θείας του περιπτερά που το ολοκαίνουργιο Civic που αγόρασε.... αυτοκαταστράφηκε μόλις περασε τις 3500 στροφές... ' αν ψάξουμε στα διάφορα fora σίγουρα θα βρούμε πολλά.....
ναι ε? εγω που έψαξα δε βρήκα...
-
Από τις 12:56 που είναι το Post μου ... μέχρι τις 1:02 που είναι το δικό σου..??? Τόσο πολύ??
-
δεν έψαξα τώρα βρε?..... εψαξα στο παρελθόν εννοω
-
Ε τότε μάλλον οι Γιαπωνεζοι έστειλαν τους Ninja και... εξολόθρευσαν όλους τους .. διαφωνούντες....
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Ε τότε μάλλον οι Γιαπωνεζοι έστειλαν τους Ninja και... εξολόθρευσαν όλους τους .. διαφωνούντες....και αυτό παίζει
ήδη σε ψάχνουμε
-
Αν με βρούν .... (γιατί ο διάσημος Αόρατος Άνθρωπος με ... Γερμανική συνταγή το 'κανε το κόλπο)
HONDA CIVIC 1.8 VS GOLF GT