-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
waterland == μαγιώ που εύκολα λύνεται..Τελείως τούβλο η κοπέλα ασίμοφ?
κοιτα το νεο.....
ε αμα διαβασε αυτα που γραφει ο asimov εδω μεσα λογικο ειναι να μη μιλουσε η κοπελα...
-
Καλημερα λαμογακια
(τι καλημερα, βραδιασε - ε, πηγα για εναν καφε και τωρα σας επισκεφτηκα )Βλέπω με σχολιαζατε
pasxos
Ιιιιχααααα Ρε ειμαστε παππουδες λεμεεεεεε Τετοια συζηταμε εμεις στα καφενεια Βασικα ψαχνουμε μια να μας γηροκομησει και της το φερνουμε στο ρομαντικο λαου-λαου γιατι αλλιώς δεν πλησιαζει ουτε θηλυκια γατα
Δε με διαβαζεις καλά... Δεν ειπα πεζοδρομιο, ειπα πεζοδρομο, νυφοπαζαρο, you know, ολες η ελληνικες επαρχιες διαθετουν κι από εναν
Το άλλο μια χαρα το εθεσα, εσυ εισαι πονηρουλης
Ναυπλιο, ε; Ωραιος ρομαντικος προορισμος Και σε βλεπω καβατζωμενο.... Καλό μωρο;adis4gr
Σαν τί γραφω δλδ.;
charm
Tomorrow morning θα το στησουμε το συστημα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλημερα λαμογακια
(τι καλημερα, βραδιασε - ε, πηγα για εναν καφε και τωρα σας επισκεφτηκα )Βλέπω με σχολιαζατε
pasxos
Ιιιιχααααα Ρε ειμαστε παππουδες λεμεεεεεε Τετοια συζηταμε εμεις στα καφενεια Βασικα ψαχνουμε μια να μας γηροκομησει και της το φερνουμε στο ρομαντικο λαου-λαου γιατι αλλιώς δεν πλησιαζει ουτε θηλυκια γατα
Δε με διαβαζεις καλά... Δεν ειπα πεζοδρομιο, ειπα πεζοδρομο, νυφοπαζαρο, you know, ολες η ελληνικες επαρχιες διαθετουν κι από εναν
Το άλλο μια χαρα το εθεσα, εσυ εισαι πονηρουλης
Ναυπλιο, ε; Ωραιος ρομαντικος προορισμος Και σε βλεπω καβατζωμενο.... Καλό μωρο;Πότε πρόλαβες λαμογάκι να πάς και για καφέ;; Εμείς πριν λίγο ξυπνήσαμε.... Α ναι ξέχασα...κι ο παππούς μου στα Γιάννενα απ τις 5 το πρωϊ ξύπναγε...Το χει η ηλικία σας φαίνεται...
Δεν πας καλά ρε... Γιατί δεν πλησιάζει ούτε θηλυκά γάτα;;;; Κάνε κι εσύ κάτι...δείξε λίγο μπουτάκι,κούνησε λίγο την ουρίτσα σου... Μην τα περιμένεις όλα απ αυτές...
Πεζόδρομο ε;;Πρωτότυπο δε λέω αλλά είναι σα να ψωνίζεις από πλανόδιο... Άστο καλύτερα...
Ωραίος προορισμός και ρομαντικός... Σχεδόν...σχεδόν καβατζωμένος...Είναι πολύ όμορφο μωρό αλλά το κυριότερο είναι ότι ταιριάζουμε.. -
Μπραβο..... Από τις 9 το πρωι ορθιος, γυμναστηριο, καφες, φαί και σε λίγο καφες Νο2 Ετσι κι ο παππους σου;
Δεν ειμαι για κουνηματα στην ηλικια μου... Τωρα για να πλησιασουν θελουν γκαφρα, ξερεις ευρωπουλα, καινουρια κλειδια αυτοκινητου (πουλ-μουρ κατα προτιμηση) και γεματο Ε9 επικυρωμενο από την εφορια. Dear pasxos welcome to the real world
Ελπιζω το δικο σου το μωρο να ειναι μικρο, να μην την εχει φθειρει η κενωνια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπραβο..... Από τις 9 το πρωι ορθιος, γυμναστηριο, καφες, φαί και σε λίγο καφες Νο2 Ετσι κι ο παππους σου;Δεν ειμαι για κουνηματα στην ηλικια μου... Τωρα για να πλησιασουν θελουν γκαφρα, ξερεις ευρωπουλα, καινουρια κλειδια αυτοκινητου (πουλ-μουρ κατα προτιμηση) και γεματο Ε9 επικυρωμενο από την εφορια. Dear pasxos welcome to the real world
Ελπιζω το δικο σου το μωρο να ειναι μικρο, να μην την εχει φθειρει η κενωνια
Ε κάπως έτσι ήταν κι ο παπούς μου...Μόνο που αντί να πηγαίνει γυμναστήριο...σαλαγούσε τα πρόβατα στο λιβάδι..
Ίσα ίσα όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο λιγότερο κοιτάνε τα λεφτά ρε συ.. Ψάχνονται για οικογένειες από δω...από κει...ενώ οι 20άρες-25άρες θέλουν τα λεφτάκια τους...Σου λέει...'να περάσω καλά τώρα όσο μπορώ....δεν θα τον παντρευτώ κιόλας...'.. Αsimov welcome to the true world....
Η 'δικιά' μου είναι ιστορία αρκετών ετών οπότε...άστο καλύτερα... Δεν την έχει φθείρει ακόμα η κενωνία...
-
Πως φαινεσαι οτ' εισαι πιτσιρικουα...
Ρε αμα ειναι 20-25 μια χαρα βολευονται και με λίγα. Χαβαλες να γινεται και ορεξη να ΄χεις να τις κυκλοφορεις (και κατι αλλο - δεν το γραφω μη μας πιασει το ραδιοτηλεοπτικο )
Αμα καβαλήσουνε τα 30, αρχιζουνε στυγνους υπολογισμούς και διπλα στη λεξη 'οικογενεια' που λες, βαζουνε κι ενα εξελοφυλλο να μετρανε income κι outcome. Μεχρι κι απολογισμο-ισολογισμο συντασσουνε στο τελος του οικονομικου ετους
(ε, τωρα μην τις παιρνει κι ολες οι μπαλα, υπάρχουν κι εξαιρεσεις να επιβεβαιωνεται ο κανων - αμα βρεις καμια τετοια σφυρα και κατα δω )Pasxe, get yourself together boy
Φευγω, παω coffee vol.2
-
Ε όχι και πιτσιρικαρία ρεεεε... Είπαμε εσύ είσαι γέρος ντάξει,μην τους βλέπεις και τους άλλους τόσο μικρούς...
Ετσι είναι όπως τα λες χαβαλές,βόλτες και ΣΕΧ (δε δουλεύει το ραδιοφορουμικό...είναι κυριακή.. )..αλλά οι γυναίκες σ αυτές τις ηλικίες Asimov ΠΛΕΟΝ έχουν την ταμπελίτσα με το σήμα του ευρώ,και ζητάνε να συμπληρώσεις το ποσό που διαθέτεις σε Alpha Bank,Barclay's και στην τσέπη...'Εχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που ήσιουν νιος ρεεεε....
Εξαίρεση έχω βρει για μένα...αμα θες να ψάξω και για σένα no prob! -
Ε ρε,καί να σκάγανε μύτη τα κορίτσια τού φόρουμ τώρα.
Δέν θα έμενε.....κολυμπιθρόξυλο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ε ρε,καί να σκάγανε μύτη τα κορίτσια τού φόρουμ τώρα.Δέν θα έμενε.....κολυμπιθρόξυλο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πότε πρόλαβες λαμογάκι να πάς και για καφέ;; Εμείς πριν λίγο ξυπνήσαμε.... Α ναι ξέχασα...κι ο παππούς μου στα Γιάννενα απ τις 5 το πρωϊ ξύπναγε...Το χει η ηλικία σας φαίνεται...Πιτσιρίκο κάποιοι μέχρι τις 2 είχαν στρίψει στα Δερβενοχώρια, είχαν πιει έναν καφέ στα Σκούρτα, άλλον έναν στην Σαρωνίδα και πηγαίναν Ν Ηράκλειο για φαγητό όταν ξύπναγες εσύ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε όχι και πιτσιρικαρία ρεεεε... Είπαμε εσύ είσαι γέρος ντάξει,μην τους βλέπεις και τους άλλους τόσο μικρούς...Ετσι είναι όπως τα λες χαβαλές,βόλτες και ΣΕΧ (δε δουλεύει το ραδιοφορουμικό...είναι κυριακή.. )..αλλά οι γυναίκες σ αυτές τις ηλικίες Asimov ΠΛΕΟΝ έχουν την ταμπελίτσα με το σήμα του ευρώ,και ζητάνε να συμπληρώσεις το ποσό που διαθέτεις σε Alpha Bank,Barclay's και στην τσέπη...'Εχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που ήσιουν νιος ρεεεε....
Εξαίρεση έχω βρει για μένα...αμα θες να ψάξω και για σένα no prob!ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ???
ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟΨΕ???μάλλον έχεις εσύ κακό γούστο και πας με συγκεκριμένου είδους γυναίκες ή δε σου κάθεται καμία δωρεάν
CARακάξα,
ναι είπα ρε. -
Τελικά η CARακάξα ζει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά η CARακάξα ζει..δεν ειναι κανα τυχαιο πουλι!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πιτσιρίκο κάποιοι μέχρι τις 2 είχαν στρίψει στα Δερβενοχώρια, είχαν πιει έναν καφέ στα Σκούρτα, άλλον έναν στην Σαρωνίδα και πηγαίναν Ν Ηράκλειο για φαγητό όταν ξύπναγες εσύ
Αποκλείεται να τον έκανες όλο αυτό το γύρω με το Πεζώ. Εκτός έαν ξεκίνησες κατά τι 1 μετά τα μεσάνυχτα και ήπιες τους καφέδες όταν διόρθωνες κάποιο πρόβλημα στο Γαλλάκι σου.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πότε πρόλαβες λαμογάκι να πάς και για καφέ;; Εμείς πριν λίγο ξυπνήσαμε.... Α ναι ξέχασα...κι ο παππούς μου στα Γιάννενα απ τις 5 το πρωϊ ξύπναγε...Το χει η ηλικία σας φαίνεται...
Πιτσιρίκο κάποιοι μέχρι τις 2 είχαν στρίψει στα Δερβενοχώρια, είχαν πιει έναν καφέ στα Σκούρτα, άλλον έναν στην Σαρωνίδα και πηγαίναν Ν Ηράκλειο για φαγητό όταν ξύπναγες εσύ
Aντε πάλι με το πιτσιρίκο... Σοβαρευτείτε ρεεεε...
Σιγά τα ωά...Εγώ όμως όταν κοιμόσουν χτες το βράδυ έστριβα με το bravo στις στροφές του πανοράματος.... Τα Goodyear μου βγάλαν φωτιές χτες ρεεεε.... Το βράδυ γίνονται τα καλά...Τί να ξυπνήσω Κυριακάτικα...Εγώ την Κυριακή...ξυπνάω Δευτέρα...
Υγ:Καλά στο Ηράκλειο βρήκες να πας για φαϊ Κυριακάτικα;;; Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα περί φαγητού μου φαίνεται... Πρέπει να σε μάθω στέκια εδω γύρω στη γειτονιά...
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ???
ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟΨΕ???μάλλον έχεις εσύ κακό γούστο και πας με συγκεκριμένου είδους γυναίκες ή δε σου κάθεται καμία δωρεάν
CARακάξα,
ναι είπα ρε.Δεν μπορείς να το σπάσεις...έχω πληρώσει προστασία....
Μπορεί να έχω κακό γούστο αλλά όσες ξέρω,που είναι ζευγάρι με φίλους,έτσι είναι...
-
δε τα λενε αυτα πασχε....
-
Ποιά απόλα ρε;; Για τις γυναίκες;; Αφού είναι αλήθεια...πίσω απ το δάχτυλο να κρυβόμαστε;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιά απόλα ρε;; Για τις γυναίκες;; Αφού είναι αλήθεια...πίσω απ το δάχτυλο να κρυβόμαστε;;επισημα δεν υπαρχουν τετοια προβληματα..
ανεπισημα.......ομως......
-
μονη λυση ειναι ο αυνανισμος
ουτε ενοχλεις κανεναν ουτε σ'ενοχλει
επισης ειναι οικονομικος, καθαρος, συμβατος με ολες τις πλατφορμες και ολα τα λειτουργικα, ειναι οπεν σορς κ σκαλαμπλλευτερια στον αυνανιζομενο λαο
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]