-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Παίδες δεν θέλω να προτρέχω πολύ (είπαμε φοβάμαι τη γρουσουζιά).... αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα......... τα πράγματα τελικά πάνε καλα και οι φίλοι μου, μου λένε οτι ξαναφάνηκε χαμογελο στο προσωπό μου....Σοβαρή ερώτηση:
Θα την παντρευόσουν αυτή τη γυναίκα;
-
Να μαι και εγώ... πάσχο παίζεις με τον πόνο μου; Ρε γμτ, με πήρε πρέφα η κοπέλα μου και για τα γενέθλια μου μου έφερε χθες ένα ju-87 stucas σε 1:32 και έχω λιώσει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να μαι και εγώ... πάσχο παίζεις με τον πόνο μου; Ρε γμτ, με πήρε πρέφα η κοπέλα μου και για τα γενέθλια μου μου έφερε χθες ένα ju-87 stucas σε 1:32 και έχω λιώσει!Η Πόπη μου, μου είχε πάρει μία Hayabusa κάποτε, σε 1/12, ένα καταπληκτικό μοντέλο, το οποίο έχω μισοτελειωμένο ακόμα βέβαια, ελείψει αερογράφου και χώρου εργασίας...
Και εξακολουθείτε να με κάνετε να θυμάμαι πόσο ΜΟΝΑΔΙΚΗ ήταν για εμένα αυτή η γυναίκα...
-
Ρε Νάσο, πραγματικά, βασανίζεσαι. Αφού την θέλεις, τί παραπάνω χρειάζεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να μαι και εγώ... πάσχο παίζεις με τον πόνο μου;Ναι..
Όσο γι αυτό που λες στο Νάσο...δεν είναι εύκολο... Παρόμοια περίπτωση και η δική μου που αμα σας την πω θα με βρίζετε για 1 χρόνο... Κάτι με κρατάει μέσα μου..και απ ό,τι έχω καταλάβει και το Νάσο..Όχι ακριβώς μας κρατάει...μας εμποδίζει.Πράγμα όχι καλό.
-
Από την άλλη όμως, χωρίς να τον ξέρω τον Νάσο προσωπικά, στεναχωριέμαι. Κρίμα είναι! Τουλάχιστον να προχωρήσει, για το καλό του.
-
Κι αν δεν είναι ευχάριστο αυτό που πιθανό να γίνει;;;Τί κάνεις τότε; Απλά καταρρέουν όλα μέσα σου.
-
Ναι, αλλά έτσι πως είναι τώρα, τι κερδίζει; Ακόμα και αν βραχυπρόθεσμα πονέσει, μεσοπρόθεσμα θα είναι καλύτερα. Και μακροπρόθεσμα ακόμα καλύτερα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, αλλά έτσι πως είναι τώρα, τι κερδίζει; Ακόμα και αν βραχυπρόθεσμα πονέσει, μεσοπρόθεσμα θα είναι καλύτερα. Και μακροπρόθεσμα ακόμα καλύτερα....Μακροπροθεσμα+Νασος = Γεροντοκορος
με τα μυαλα που κουβαλαει αυτο το παιδι....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μέχρι κι η γυναίκα του (δεν την ξέρω την κοπέλα, χαρά στο κουράγιο της πάντως) θα έχει καλύτερο αμάξι.
Τη ξέρεις αλλά η μάζα που έχεις μέσα στο κρανίο σου δε σε βοηθά.
Εγραψα 'δεν την ξέρω', όχι 'δεν την έχω γνωρίσει'. Το μόνο πνεύμα που μπορείς να κάνεις είναι αντιλογίας, μείνε σε αυτό και μην προσπαθείς για τα υπόλοιπα.
-
ρε νασε...πεσμου το email της να της στειλω τα λινκς με τις σελιδες που μιλας για κεινη...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε νασε...πεσμου το email της να της στειλω τα λινκς με τις σελιδες που μιλας για κεινη...Δεν θα συγκινηθεί... Θέλει πράξεις λέει, όχι πλέον λόγια...
Κι εγώ είμαι αρκετά αδερφή ώστε να μην μπορώ να κάνω τις πράξεις που ζητάει!
Πάω για break!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μέχρι κι η γυναίκα του (δεν την ξέρω την κοπέλα, χαρά στο κουράγιο της πάντως) θα έχει καλύτερο αμάξι.
Τη ξέρεις αλλά η μάζα που έχεις μέσα στο κρανίο σου δε σε βοηθά.
Εγραψα 'δεν την ξέρω', όχι 'δεν την έχω γνωρίσει'. Το μόνο πνεύμα που μπορείς να κάνεις είναι αντιλογίας, μείνε σε αυτό και μην προσπαθείς για τα υπόλοιπα.
Μου αρέσει να σε συχγίζω γι αυτό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει να σε συχγίζω γι αυτό.
Εμένα να δεις....
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ρε νασε...πεσμου το email της να της στειλω τα λινκς με τις σελιδες που μιλας για κεινη...
Δεν θα συγκινηθεί... Θέλει πράξεις λέει, όχι πλέον λόγια...
Πάω για break!
τι πραξεις?
γαμο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν θα συγκινηθεί... Θέλει πράξεις λέει, όχι πλέον λόγια...
Πάω για break!
τι πραξεις?
γαμο?
Ζόρικη κατάσταση... Άστα!
Πάω να ανοίξω ένα μπυράκι. Ξανθιά (fisher) ή Κοκκινομάλλα (mcFarland);
-
Mcfarland ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....................
-
Δεν μπορώ άλλη Μακφάρλαντ.. Θα ανοίξω κι εγώ μια Fischer που χω στην κατάψυξη...
Νάσο και drdino...βρήκα κάτι κορυφαίες στροφές.... Το φχαριστήθηκα... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν μπορώ άλλη Μακφάρλαντ.. Θα ανοίξω κι εγώ μια Fischer που χω στην κατάψυξη...
Νάσο και drdino...βρήκα κάτι κορυφαίες στροφές.... Το φχαριστήθηκα...Στρίβει το subaru ?
-
R.E.M. - Everybody Hurts
*When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimesSometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone*Πανσέληνος σήμερα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]