-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι καί Κίσσινγκερ ρε σύ αυτό το γατάκιΓατάκι αυτό το έκτρωμα;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αφηστε να τα βλεπουμε για να μακαρίζουμε τις ζωες μας, μπας και παψουμε να ειμαστε τοσο μιζεροι και να ασχολουμαστε με μαλακιες..
ΕΕΕΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι φωτογραφιες να μην μπαινουν σε λινκ αλλα κανονικες. Για να βλεπουμε και να θυμομαστε. Ανθρωποι ειναι κύριοι, δίπλα μας. Ανθρωποι που ετυχε να γεννηθουν σε λαθος μερος.
Και έτυχε επίσης να είναι Goyim.
επειδη τυγχανει να ειμαι λιγο αμορφωτος θα εκτιμουσα αν μπορουσες να εξηγησεις τι εννοεις για να μην καταλαβω λαθος και προβω σε λαθος χαρακτηρισμους.
-
Δείτε το σημερινό πρώτο φύλλο της 'Ελευθεροτυπίας'
νομίζω υπάρχει και σε κάποια ακόμηδε μπορώ ούτε να το σχολιάσω...έχω πραγματικά μουδιάσει
νεκρό βρέφος μέσα απ τα συντρίμμιαΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΒΡΕ!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ! Αφού όταν μεγάλωνε, θα γινόταν Άραβας τρομοκράτης! Τα παιδιά που δεν είναι Εβραιόπουλα πρέπει να σκοτώνονται!
Σα δε ντρεπόμαστε... Λεγόμαστε άνθρωποι κι ακόμα ανεχόμαστε τα κράτη μας να αναγνωρίζουν το Ισραήλ...
Υ.Γ. Σε τι διαφέρει ο τρόπος ίδρυσης του Ισραήλ από αυτόν των Κατεχομένων στην Κύπρο; Μήπως σε λίγο θα έρθει κανένας κυνικός διπλωμάτης να μας πει 'κοιτάξτε, ηθικά δεν έχετε δικαίωμα να μην αναγνωρίζετε τα Κατεχόμενα, γιατί έτσι κι αλλιώς αναγνωρίζετε το ισοδύναμό τους: το Ισραήλ';
Μετά τις φωτό που είδα στα παραπάνω λινκ ειλικρινά δε μπορώ να μιλήσω.
Ούτε καν να κουνηθώ
Πρέπει να κινητοποιηθούμε, δε ξέρω...
δε μπορώ να κα΄θομαι και να ρυθμίζω το κλιματιστικό
Σταγόνα στον ωκεανό, όμως πρέπει οι λαοί να ξεσηκωθούν!!!Πορείες, διαμαρτυρίες - δε γίνεται να τα βλέπουμε αυτά και να μην αντιδράμε!!
Αλλά ξέχασα - λίγο ο Αύγουστος που έρχεται, λίγο οι παραλίες, λίγο η ματαιότητα ('τι να το κάνεις;ποιός θα μας ακούσει;') ...οι κοινωνίες κοιμήθηκαν, μούδιασαν, αδρανοποιήθηκαν και μαζί τους πέθανε και οποιόδήποτε κοινωνικό συναίσθημα
Πλέον όσοι 'φωνάζουν' θεωρούνται ρομαντικοί, ουτοπικοί, ηλίθιοι, κ γω δε ξέρω τι άλλο, σχεδόν γραφικοί, σαν αιώνιοι φοιτητές κνίτες, άπλυτοι μαλλιάδες
Βλέπουμε τις εικόνες φρίκης και ανομολόγητα σκεφτόμαστε 'Παναγιά μου, μακριά από μας'
Αυτό μας νοιάζει, ας το παραδεχτούμε...
Δεν είναι κόσμος αυτός
Δεν τον αντέχω -
Goyim είναι οι 'εθνικοί', ο μη Εβραίοι. Οι 'άπιστοι' για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία φανατικών ισλαμιστών.
-
-
http://www.radix.net/~dglenn/defs/goy.html
Goy (noun, plural: goyim). A Hebrew and Yiddish word meaning someone who is not Jewish.
-
Δείτε κι αυτό... Παλιό, αλλά φοβερά ενδιαφέρον:
-
Goyim είναι οι 'εθνικοί', ο μη Εβραίοι. Οι 'άπιστοι' για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία φανατικών ισλαμιστών.Ξερω ποιοι ειναι οι Goyim. Την δικη σου τοποθετηση δεν καταλαβα ( αν ηταν ειρωνικη ή το εννοουσες).
-
'One million Arabs are not worth a Jewish fingernail.'
Rabbi Yaacov Perrin, Feb. 27, 1994 [N.Y. Times, Feb. 28, 1994, p. 1]
-
Goyim είναι οι 'εθνικοί', ο μη Εβραίοι. Οι 'άπιστοι' για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία φανατικών ισλαμιστών.
Ξερω ποιοι ειναι οι Goyim. Την δικη σου τοποθετηση δεν καταλαβα ( αν ηταν ειρωνικη ή το εννοουσες).
Ειρωνική ήταν... Για όσους έχουν το θράσος να μου λένε ότι το Ισραήλ 'τελεί εν αμύνη'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάπου στο 1965 καταργήθηκε νόμος που θεωρούσε τους ντόπιους ιθαγενείς της Αυστραλίας μέρος της πανίδας. Τί συζητάμε τώρα;Και (για να το παω λιγο παραπερα) αρκει καποιος να δει τα κερματα της Αυστραλιας για να παρει μια ιδεα.
Στο 1 σεντ ενα ποσουμ
Στα 2 σεντ μια σαυρα
Στα 5 σεντ η εχιδνα
Στα 10 σεντ παραδεισιο πουλι
Στα 20 σεντ ο πλατυπους
Στα 50 σεντ διάφορα ζωα (καγκουρω, εμου) και κατι τροπικα φυτα
Στο 1 δολλαριο τα καγκουρά
Και στα 2 δολλαρια ενας Αβοριγινας γεροςΟ καθενας με τα συμπερασματα του...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πλέον όσοι 'φωνάζουν' θεωρούνται ρομαντικοί, ουτοπικοί, ηλίθιοι
Όχι! ΝΕΟΝΑΖΙ και αντισημίτης θεωρείται όποιος φωνάζει! Σα δε ντρεπόμαστε πια...
Να εκδιωχθουν οι Ισραηλινοί διπλωμάτες ΤΩΡΑ!
-
Εγω σκαλονε το βλεπω διαφορετικα. Σκοτωμενοι ανθρωποι, μαυροι ασπροι κιτρινοι, εβραιοι και μη.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
και μπορεί να ακουγομαι ρομαντικος και μελο αλλα δυστυχως ετσι το βλεπω.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με εξαγριώνουν μερικα πραγματα που γραφεις.
-
Εγώ να δεις πόσο εξαγριώνομαι όταν βλέπω να ξεπαστρεύουν κόσμο μόνο και μόνο επειδή... γεννήθηκε στο λάθος μέρος, πιστεύει στο λάθος θεό, έχει λάθος χρώμα κλπ.
Ναι, μ'αυτά που γράφω προβοκάρω. Καταγράφω - με προκλητικό ίσως και ωμό τρόπο - αυτά που μας λένε... Ο στόχος μου είναι να ξεσηκώσω τον κόσμο κατά των νοοτροπιών αυτών. Κατά της ιδέας ότι η πίστη στον Χ, Ψ, Ω θεό σε κάνει ανώτερο ή κατώτερο. Κατά της ιδέας ότι το χρώμα της πέτσας σου σε κάνει ανώτερο ή κατώτερο.
Θέλω να δω τον κόσμο να εξαγριώνεται. Να εξοργίζεται. Να ξεσηκώνεται. Να τους απομονώσει επιτέλους. Θέλω να δω τον κόσμο στους δρόμους - κι εγώ μαζί! Να δω τον κόσμο να τους βουτάει και να απαιτεί να αποδωθεί δικαιοσύνη, έστω και με λαϊκά δικαστήρια.
Θέλω να δω έναν κόσμο που δεν θα επιτρέψει να ξαναγίνουν αυτά τα εγκλήματα. Έναν κόσμο που ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, τέλος, τις θρησκείες/ιδεολογίες/παπαρολογίες που κηρύσσουν το ρατσισμό. Γι'αυτό είμαι τόσο προκλητικός σε όσα γράφω.
-
Οι φωτογραφιες να μην μπαινουν σε λινκ αλλα κανονικες. Για να βλεπουμε και να θυμομαστε. Ανθρωποι ειναι κύριοι, δίπλα μας. Ανθρωποι που ετυχε να γεννηθουν σε λαθος μερος.Αφηστε να τα βλεπουμε για να μακαρίζουμε τις ζωες μας, μπας και παψουμε να ειμαστε τοσο μιζεροι και να ασχολουμαστε με μαλακιες..
Κριμα στις ψυχουλες των παιδιων.-
Εντάξει, we got the point. Links παρακαλω
-
Και το χειρότερο... Τους ακούμε να μας μιλάνε με περίσσεια θράσους για... αυτοάμυνα'. Για ποια αυτοάμυνα μιλάνε οι κωλοφασίστες;
Ω ναι, μπροστά τους ο Χίτλερ θ'αρχίσει να μοιάζει περιφερειακός δικτατορίσκος στο τέλος, ως μια απλώς γραφική μορφή...
-
Τι ακριβώς να απομονώσουμε;
Ποιόν;
Έχω την εντύπωση οτι ΚΑΘΕ λαός, εβρισκόμενος σε προφανή, άμεση ή έμμεση θέση ισχύος έκανε/θα έκανε/θα κάνει το ίδιο...
Η ιστορία αυτό μας μαθαίνει
Πρώτοι και καλύτεροι εμείς, με τον μέγα(...) αλέξανδρο και τόσους άλλους
Η Αρχαία Αθήνα*
Το Βυζάντιο
Η Ρώμη
Οι Βρετανο-Γάλλοι
Οι Γερμανοί
και τόσοι άλλοι
και μαζί τους φυσικά και οι αμερικάνο-εβραίοι(δε ξέρω για σας, εγώ τους βάζω πακέτο...)Πρέπει να το καταλάβουμε-ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ
Το θέμα είναι οτι κάτω υπάρχει μια μάζα-και αυτή η μάζα πρέπει να ακούει, να ελέγχει, να αντιδρά και εν τέλει να καθορίζει τις εξελίξεις
Δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ κάποιον - γνωστό μου ή διάσημο που στην γοητεία της εξουσίας και της απόλυτης δύναμης θα αντιστεκόταν, παρά μόνο με την απειλή της λαϊκής αντίδρασης-αντίστασης*μιλάω καθαρά για πολιτικές/πολεμικές τακτικές και κινήσεις, σε καμία περίπτωση για τέχνη, πολιτισμό επιστήμες!
-
Tέτοιες φρηκωδίες δεν έγιναν ποτέ από Ελληνικό στοιχείο και κάνεις μεγάλο και τραγικό λάθος.
Μόνο οι Γερμανοί και αυτοί τώρα. Α ! και οι Αμερικάνοι στο Αφγανιστάν , Γιουγκοσλαβία , Ιράκ κτλ.
-
Έχουν γίνει, αλλά σε άλλες εποχές. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τους αγράμματους που λένε ότι πριν 2500 χρόνια σφαγιάστηκε η Μήλος και πριν 2300 χρόνια η Τύρος, άρα οι Έλληνες έκαναν τα ίδια που κάνουν τώρα οι Αμερικάνοι. Αυτά είναι αληθή γεγονότα μεν, αλλά μέσα στο πέρασμα των αιώνων και ειδικά μετά την Αναγέννηση και τους 2 Παγκόσμιους Πολέμους ο άνθρωπος ατομικά και συλλογικά ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια εξέλιξης σε κάθε τομέα ώστε να επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές.
Αν δηλαδή το 500 πΧ η σφαγή του ηττημένου ήταν το πρέπον, το 1000 μ.Χ. το σύνηθες, το 1940 δυστυχές γεγονός, ρε γμτ μου το 2006 είναι απανθρωπιά και βεβήλωση της ανθρώπινης αξίας.
Nέος αραβοϊσραηλινός