Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Nέος αραβοϊσραηλινός
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Nέος αραβοϊσραηλινός
    • 1
    • 2
    • 40
    • 41
    • 42
    • 43
    • 44
    • 98
    • 99
    • 42 / 99
    Αντίλογος
    93
    1979
    1544
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      thevoice last edited by

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

Ειναι απλουστατα ο ρατσισμος που κυβεται πισω απο πολλους εδω μεσα.

Έχεις δίκιο, αλλά ρατσισμός κρύβεται παντού.
      Εκεί στις ΗΠΑ μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα; Πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη κι ακόμα ρατσισμός κατά της μαύρης επιδερμίδας, των ισπανόφωνων, κλπ.... Δεν ξέρω, πες μου εσύ πόσο λάθος κάνω. Έχουμε κι εδώ διάφορα 'κρούσματα' αλλά αναλογικά νομίζω πως είναι πολύ λιγότερα. Συζητήσιμο πάντως.

Συζητησιμο και απλο. Στην Ελλαδα υπαρχει περισσοτερος ρατσισμος απο οτι στις ΗΠΑ σημερα! Απλα ο ρατσισμος ειναι πιο 'διασημος' στις ΗΠΑ διοτι εχει γινει μεγαλυτερο θεμα εδω παρα οπουδηποτε. Και γιαυτο εχει μειωθει κατα πολυ.

Κάθε άλλο παρά απλό είναι. Αλλά εσύ το έβγαλες κιόλας το συμπέρασμα με τη χαρακτηριστική ευκολία που σε διακρίνει.

Στις ΗΠΑ ο ρατσισμός φαίρεται να ξεκινάει πριν καν μπεις στη χώρα και βγάλεις πράσινη κάρτα. Να θυμίσω προηγούμενο λινκ με εκατοντάδες περιπτώσεις;.. Για να μην πω για το χρώμα του δέρματος. Τι διάλο ρόλο παίζει ΑΚΟΜΑ (έλεος, 2006 έχουμε!) το χρώμα του δέρματος κάποιου εκεί πέρα και υπάρχει ακόμα αυτό το φαινόμενο;;;...

http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_ ... ted_States

Aναλύει αρκετά τα περισσότερα είδη ρατσισμού στις ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων:

Health care inequality
      They are major racial differences in access to health care and in the quality of health care provided. A study published in the American Journal of Public Health estimated that: 'over 886,000 deaths could have been prevented from 1991 to 2000 if African Americans had received the same care as whites.' The key differences they cited were lack of insurance, inadequate insurance, poor service, and reluctance to seek care. A history of government-sponsored experimentation, such as the notorious Tuskegee experiments has left of legacy of African-American distrust of the medical system.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Pathos έγραψε:

Συζητησιμο και απλο. Στην Ελλαδα υπαρχει περισσοτερος ρατσισμος απο οτι στις ΗΠΑ σημερα! Απλα ο ρατσισμος ειναι πιο 'διασημος' στις ΗΠΑ διοτι εχει γινει μεγαλυτερο θεμα εδω παρα οπουδηποτε. Και γιαυτο εχει μειωθει κατα πολυ.

IMO με άνεση θα έλεγα ότι οι ΗΠΑ ίσως είναι το λιγότερο ρατσιστικό κράτος στον κόσμο

Επηδει ειναι αυτο με τις περισσοτερες φυλες και ειρηνικο κατα την ιδια στιγμη.

• G
          gti_ last edited by

Ναι. Με το Γκιτμο και τις κρυφες φυλακες ανακρισων ανα τον κοσμο για τρομοκρατες ετσι Φουνις?

Το φούνις σε μάρανε τρομάρα* σου.

*τρομάρα=καμία σχέση με τρομοκρατία,μην φοβάσαι.

• F
            funis last edited by

Καταρχην μην μου τσαντιζεσαι.. Χαλαρωσε, πιες εναν φραπε (που τον αναφερεις συνεχεια) κ παμε...

Ω προσεχε διοτι με αποστομωσες οπως και με εξεπληξες. Ε αφου σπουδαζεις σε τετοια θεματα, αρα ξερεις τι λες
            Wow!

Καμια προθεση να σε εντυπωσιασω... Απλα το ανεφερα. Για να το σχολιαζεις ομως ετσι κ να το τονιζεις, μαλλον τελικα εντυπωσιαστηκες

Ξανα, για πολλοστη φορα, στα εγραψα αυτα διοτι δεν δεχοσουν, εσυ και οι αλλοι, τις πραγματικες απαντησεις. Τωρα να το χρισημοποιεις για να με χαρακτηρισεις, δηχνει το ποσο σου λειπου...οι βασικες σπουδες, ας πουμε.

Δεν δεχομουν τα επιχειρηματα σου.. Οποτε αφου δεν ειχες άλλα ειπες αυτο για πλακα?? Ασε ρε Γαβριηλ, γυρω γθρω ολοι συνεχεια δεν λεει!
            Μαλλον οχι. Το οτι δεν ειχες αλλα δειχνει... Απουσια επιχειρηματων!

Το ότι η εννοια της τρομοκρατιας ειναι ασαφης κ μπορει να ερμηνευθει απο τον καθενα κατα το δοκουν ειναι γνωστο στην παγκοσμια βιβλιογραφια και μαλιστα αναφερεται ως 'η πηγη του κακου'.

Στην βιβλιογραφια του Τσομσκι και των αλλων χιππι ισως. Στην βιβλιογραφια αυτων που ζουν στον πλανητη γη τον Ιουλιου του 2006 υπαρχει μια εννοια και ειναι και στο λεξικο. Για 600η φορα:

ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
            n.
            The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.

Την εχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα θες πάλι?? Καταρχην, με οποιον δεν συμφωνεις τον αποκαλεις χιππι μειωτικα. Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις? Οποιος δεν θελει τον πολεμο κ προτιμα την διπλωματικη οδο ειναι χιππις για σενα?? Η κ αυτο για πλακα το ειπες να γελασουμε?

Επισης μη νομιμη χρηση βιας κ δυναμης, κανετε. Εναντιον χωρων αλλα κ αθωων ανθρωπων επισης. Με σκοπο να εκφοβισετε και να εξαναγκασετε τις χωρες αυτες να ακολουθησουν αυτο που τους επιβαλλετε για ιδεολογικους ( ) και πολιτικους λογους (και οικονομικους επισης να προσθεσω). Οοοοοοοοποτε κ με τον απλοικο αυτο ορισμο Γαβριηλ, συγχαρητηρια ειστε τρομοκρατης!!

Ειδες λοιπον που ορισμος (οπως σου ελεγα) δεχεται πληθωρα ερμηνιων?? Η πηγη του κακου Γαβριηλ μου!

Για σενα ισως ναι. Για αυτους που καταλαβαινουν τι συμβενει με την υποθεση 'του καθε Μπιν Λαντεν' ξεκαθαρα βρισκει οτι προκειτε περι τρομοκρατιας και μαλιστα advanced βαθμου.

Ω ναι και την καταδικαζω να σαι σιγουρος. Στεκει ομως μονη της ή ειναι αντιδραση (feeback) σε κατι που ειχε προηγηθει. Υπαρχει προηγουμενη ιστορια, δεν ξυπνησαν στις 11/9 κ ειπαν τι να κανουμε σημερα, ας ριξουμε 2 πυργους.. Επισης (το χειροτερο) αυτο το γεγονος τελικα περισσοτερο ωφελησε τις ΗΠΑ παρα τις εβλαψε διοτι τους εδωσε την δικαιολογια κ το πατημα να εξολοθρευουν οποιον πιθανο αντιπαλο με το προσχημα 'εχουμε πληροφοριες για πιθανη τρομοκρατικη επιθεση'.. Απο οπου κ να το πιασεις, ακρη δε βρισκεις!

Οι δικες σου οι εξυπναδες ποιες ειναι τοτε στο θεμα (αφου οι δικες μου ειναι χαζομαρες)?

Σε ερωτω, ΤΙ θες να γινει με τους τρομοκρατες ανα τον κοσμο? Θες να τους φιλεψουμε στο σπιτι μας για καφε, ταβλι και φραπε? Τι θες?

Εχεις γνωμη? Εχεις σταση στο θεμα? Εχεις αποψη καν?

Typical hippie behavior. Εμεις οι χιππηδες του πλανητη μονο να κριτικαρουμε και να κατηγορουμε ξερουμε. Οταν μας ρωτησουν ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, κλειστο το στομα. Γυρναμε πισω στις κατηγοριες για τα λαθη των ΗΠΑμερικανων και των αλλων.

Εχω αποψη, στην εχω πει επιγραμματικα ολον αυτον τον καιρο. Αλλα αν δεν την καταλαβες κ επειδη απαιτει μακροσκελη αναλυση θα κατσω μια μερα αναλυτικα να στην γραψω, αν το επιθυμεις φυσικα. Μια ιδεα παιρνεις κ ομως.. Κ νασαι σιγουρος, μονο χιππι δεν ειμαι. Ζω στον πραγματικο κοσμο Γαβριηλ κ εχω πολυ λιγοτερο ρομαντισμο απο το μεσο όρο. Πολυ λιγοτερο ακομα κ απο σενα, που τα εχεις ενταξει ολα στον πολεμο του καλου εναντιον του κακου, χελωνονιτζακια κ power rangers δηλαδη.

Ε ναι. Βλεπεις οταν ερχεται ο τρομοκρατης και μου περνει αεροπλανο και το ριχνει στο WTC ειναι χαιδεμα. Δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα. Εγω μονο καταπαταω αυτου οταν του ριχνω TNT στο κεφαλι!

Σουπερ λογικη χιππη!

Εσυ εξυπνη τοτε, οταν ερθει ο Τουρκαλας με τα Εφ 16 πανω απο το σπιτι σου, καντον καφε. Εμεις αλλα ξερουμε, αλλα κανουμε. Να δουμε ποιος θα παει εμπρος πρωτα...

Εγω εξυπνε, παλευω διπλωματικα τοσα χρονια για να μην ερθει ο τουρκαλας πανω απτο κεφαλι μου. Εσυ θα ειχες αρχισει πολεμο ηδη κ θα τον ειχες τιναξει στην βομβα. Εγω διαλεγω αλλη οδο, επιπονη κ χρονοβορα αλλα κ οι δυο λαοι ζουμε χωρις να βομβαρδιζει ο ενας τον άλλο.

Κουραστηκε ηδη απο εσενα.

Το βλεπω. Αντε για υπνο παλληκαρι μου, ειναι βαθια σκεψη αυτα κ κουραστηκες.

Ε ναι. Τι κουλτουρα να εχουν οι ΗΠΑ. Τι πολιτισμο και τι παιδεια (ολοι οι ΗΠΑμερικανοι δινουν κ@λ@ για Ελληνικα παν/μια π.χ.).

Εσεις ειστε πρωτοι οπως παντα. Οι αλλοι ειναι παντα δευτεροι και τα αμερικανακια τελευταια.

Μπερδευεις την παιδεια κ την κουλτουρα με την μαθηση. Καλα πανεπιστημια εχετε, καλα μαθαινεις μαθηματικα, φυσικη, οικονομικα.. Παιδεια ανθρωπιστικη, ιστορια κ πολιτισμο δεν εχετε.. Κ αυτο παντα θα σας φερνει πισω. Sad but true.

• M
              manosk last edited by

Γιαυτο μολις ειδα στο Fox News χτες την 4η Ελληνικη αντι-Ισραηλ πορεια και τα ρεζιλια με τα Ματ? Ντρεπομε πολλες φορες ως γεννημενος στην Ελλαδα.

Δεν μου λετε? Πορεια αντι-Χεζμπολα για τις 1200 ρουκετες που εχουν πεσει μεσα σε 2 εβδομαδες και τους νεκρους απο αυτες εχετε κανει στην Ελλαδα ΜΙΑ?

Το resolution του Συμβουλιου Ασφαλειας 1559 που καλουσε για τον αφοπλισμο της Χεζμπολα και οτιδηποτε αλλων militia στον Λιβανο που τον εγραψαν στα @@ τους οι διαφορα, κανατε πορεια? Ειδες ποτε κανα του ΟΗΕ να την condemn?

Ψιτ, edit [Krusenstern]!

Όταν το Ισραήλ αναγνωρίσει τις σφαγές σε Σάμπρα και Σατίλα και δεν κάνει τους σφαγείς Πρωθυπουργούς, τότε η Χεσμπολάχ θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης. Απεναντίας το αγαπητό σου Ισραήλ σκότωσε μέσα σε 1-2 χρόνια 2000 περίπου Παλαιστινίους ακόμα που τρομοκρατούσαν τους στρατιώτες του πετροβολώντας άρματα μάχης (παπάρα).

Μου αρέσει που μιλάς για resolution όταν εσύ εισέβαλες στο Ιράκ χωρίς καμία νομική κάλυψη από τον ΟΗΕ παρέα με 10 λιγούρια για να καταστρέψεις όπλα που ουδέποτε βρέθηκαν κι ας έλεγε ο ερευνητής του ΟΗΕ ότι δεν υπήρχε θέμα. Μαζί με την π@#$ρα τον Μπλερ σκοτώσατε ένα κάρο παιδάκια και βυθίσατε τη χώρα στο χάος για να κονομήσετε. Σε καλή μεριά edit [Krusenstern].

Για τις ανυπαρκτες αντι-τρομοκρατων πορειες στην Ελλαδα σε ρωτησα. Αυτο εχεις να πεις?

Δηλαδή οι τύποι που αναφέρω παραπάνω ή οι συγγενείς τους (μιας κι αυτοί είναι πια πεθαμένοι) ή οι φίλοι τους που επιτίθενται στους Ισραηλινούς είναι τρομοκράτες;

Τότε μάθε αυτό (σοκ αλερτ): ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

Μάθε κι αυτό (σοκ αλερτ 2): ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είναι βέβαιο ότι τυχόν τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα μας από Άραβες θα είναι αποτέλεσμα προβοκάτσιας κι ευτυχώς που το ξέρουμε όλοι καλά όπως το ξέρουν και οι προβοκάτορες - γι' αυτό δεν το τολμούν Γαβριλάκο.
              Μέχρι που πριν τους Ολυμπιακούς ΜΑΣ οι 'Τρομοκράτες' αυτοί είπαν πως οποιοσδήποτε πλήξει στόχο στην Ελλάδα είναι ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Την ίδια εποχή που ΕΣΕΙΣ μας λέγατε ξέφραγο αμπέλι, στόχο των τρομοκρατών κλπ για να μας εκβιάσετε ν' αγοράσουμε τα μπρίκια σας και την προστασία σας σκερβελέδες. Ούιιιιισττττ!!!!

• S
                skye last edited by

Ξανα. Τοτε πες μου για ποιον λογο εγιναν οι πορειες στην Ελλαδα?

τα αλλα τα αφηνω ασχολιαστα,
                κραταω αυτο που ειναι η ουσια.
                πριν λιγο δεν εγραψες οτι δε γινονται τετοιες πορειες στην ελλαδα, κατα του Σανταμ κλπ;
                Σου ειπα οτι εισαι ασχετος και οτι γινονται.
                Και τωρα μου λες, 'για ποιο λογο γινονται οι πορειες στην ελλαδα;'

• T
                  thevoice last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

πριν λιγο δεν εγραψες οτι δε γινονται τετοιες πορειες στην ελλαδα, κατα του Σανταμ κλπ;

-Μιλάτε εσείς, που δεν κάνετε πορείες στην Ελλάδα.
                  -Κάνουμε. Π.χ. (μπλα, μπλα, μπλα).
                  -Ωχ! Κάνετε; Γιατι;;;;

• elteo
                    elteo last edited by

Ξανα...οι σουπερ fair and balanced δημοσιογραφια της Ελλαδος, επισκεψη στο Ισραηλ εχει κανει για να δηξει τι κανουν οι τρομοκρατες εκει? Στα παιδια που πεθαναν ενω επαιζαν στην αυλη και η κατουσα rocket επεσε διπλα τους? Κτλ, κτλ, κτλ? Ακομη ετσι και ως pretend-πληροφορηση, ετσι για τα ματια δηλαδη, τιποτε?

Οι εφημερίδες ναι.
                    Η τηλεόραση δεν ξέρω, δε βλέπω.
                    Εσύ που ξέρεις πως όχι ?

Μαθαινω απο τους 2 εκα/μυρια συγγενοις που εχω στην Ελλαδα. Βλεπω και τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ! Τα πρωτοσελιδα ειναι πολυ fair and balanced! Τι να σου πω! Τολμας να τους αμυνεσαι κιολας για ζυγισμενη μαζικη ενημερωση.

Μπααααα κυρα κομπαρα. Που τετοια πολυτελεια εμεις εδω στην Ελλαδα. Αυτα ειναι για αλλους λαους.

Στις ΗΠΑ έδειξαν τα παιδάκια του Λιβάνου ?
                    Ή του Ιράκ ?
                    (Εκτός και αν τα έδειξε το super left CNN)

Fox News εχει ακριβως την ιδια καλυψη απο Ισραηλ οπως και απο Λιβανο. Μαλιστα η βαση τους ειναι στο ΛΙβανο. Οσο δηχνει Ισραηλ δηχνει και Λιβανο. Ναι δηχνει καμμενα παιδια και οτι θες.

Και για σας ειναι δηθεν το καναλι του Μπους. Τοσο μυαλο υπαρχει.

Ομως οτι και να γινετε με τα ΜΜΕ, ΕΣΕΙΣ, νιωθετε το ιδιο για οταν Ισραηλινα παιδια παιθενουν με το οταν παιδια του Λιβανουν πεθαινουν? ΤΟ ιδιο αντιδρατε? Ενα ποστ για τα παιδια του Ισραηλ ή ενα ποστ αντι-Χεζμπολα ή ακομη και αντι-Λιβανου που τους αφησε να ευδοκιμησουν τα τελευταια 6 χρονια που εγυγαν οι Ισραηλινοι, δεν εχω δει και ουτε πιστευω να δω.

τι λες πουλάκι μου, ξέρεις εσύ περισσότερα από εμάς που ζούμε εδώ?
                    για κοιτάτε έναν 'αμερικάνο' ελληνάρα.

Ετσι δεν λες όταν σου λέμε για την ΗΠΑ?

• T
                      thevoice last edited by

Σου εχω απαντησει σε αυτες τις χαζομαρες. Δεν θα το ξανακανω.

Οι δικες σου οι εξυπναδες ποιες ειναι τοτε στο θεμα (αφου οι δικες μου ειναι χαζομαρες)?

Σε ερωτω, ΤΙ θες να γινει με τους τρομοκρατες ανα τον κοσμο? Θες να τους φιλεψουμε στο σπιτι μας για καφε, ταβλι και φραπε? Τι θες?

Typical hippie behavior. Εμεις οι χιππηδες του πλανητη μονο να κριτικαρουμε και να κατηγορουμε ξερουμε. Οταν μας ρωτησουν ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, κλειστο το στομα. Γυρναμε πισω στις κατηγοριες για τα λαθη των ΗΠΑμερικανων και των αλλων.

Όταν η μοναδική λύση στα προβλήματα εσύ νομίζεις ότι μπορεί να έρθει από τα όπλα και τις σφαίρες (το 'ξύλο'), πώς να καταλάβεις τη λύση στο πρόβλημα 'τρομοκρατία'. Είναι πολύ δυσκολο αν όχι αδύνατο να στο εξηγήσει κανείς.

**Φαντάζομαι ότι αφού ζεις σε μια χώρα που μόνο το 30-35% συμφωνεί με τις απόψεις του προέδρου που θαυμάζεις και πιστεύεις ότι άξια σε εκπροσωπεί, θα πιστεύεις και ότι περιστοιχίζεσαι από ΗΛΙΘΙΟΥΣ (το υπόλοιπο 65-70%), έτσι δεν είναι;;; **

Τσάμπα περνάς λοιπόν το χρόνο σου εδώ σ'αυτό το φόρουμ, οι απόψεις μας δεν πρόκειται να αλλάξουν τους δήθεν ΗΛΙΘΙΟΥΣ (κατ' εσέ) που σε περιστοιχίζουν στη χώρα που ζεις.

Σκέψου κι αυτό που έγραψε ο Μάνος...

Μάθε κι αυτό (σοκ αλερτ 2): ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είναι βέβαιο ότι τυχόν τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα μας από Άραβες θα είναι αποτέλεσμα προβοκάτσιας κι ευτυχώς που το ξέρουμε όλοι καλά όπως το ξέρουν και οι προβοκάτορες - γι' αυτό δεν το τολμούν Γαβριλάκο.
                      Μέχρι που πριν τους Ολυμπιακούς ΜΑΣ οι 'Τρομοκράτες' αυτοί είπαν πως οποιοσδήποτε πλήξει στόχο στην Ελλάδα είναι ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Την ίδια εποχή που ΕΣΕΙΣ μας λέγατε ξέφραγο αμπέλι, στόχο των τρομοκρατών κλπ για να μας εκβιάσετε ν' αγοράσουμε τα μπρίκια σας και την προστασία σας σκερβελέδες. Ούιιιιισττττ!!!!

...για καμια ωρίτσα, και ίσως καταλάβεις ότι η λύση στην 'τρομοκρατία' είναι να μη δίνεις λόγους στους άλλους να σε θεωρούν απειλή και να σε μισούν, όχι να τους δίνεις κάθε λόγο να το κάνουν σκοπό της ζωής τους να σε τινάξουν στον αέρα. Αν για κάθε 'τρομοκράτη' που σκοτώνεται από τις 'έξυπνες' βόμβες 10 παιδάκια χάνουν τους γονείς τους, και μεγαλώνουν ζωγραφίζοντας επάνω σε ρουκέτες, μάντεψε πόσους 'τρομοκράτες' θα έχει ο 'νέος κόσμος' στον οποίο ελπίζεις να ζεις. Like it or not, έτσι έχουν τα πράγματα. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει (άσχετα αν η 'δημοκρατία' που έχετε δεν το αφήνει να φανεί στην πράξη). Καιρός να το καταλάβεις κι εσύ.

• N
                        nikolas-k last edited by

Ο χρήστης Funis έγραψε:

Μπερδευεις την παιδεια κ την κουλτουρα με την μαθηση. Καλα πανεπιστημια εχετε, καλα μαθαινεις μαθηματικα, φυσικη, οικονομικα.. Παιδεια ανθρωπιστικη, ιστορια κ πολιτισμο δεν εχετε.. Κ αυτο παντα θα σας φερνει πισω. Sad but true.

Κουλτούρα, θα έλεγα καλύτερα, δεν έχουνε...

• N
                          nikolas-k last edited by

Διάβασα ότι κάποιοι είναι υπερήφανοι που η Ελλάδα ήταν η πρώτη που έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στο Λίβανο.

Εγώ πάλι δεν είμαι!

Κι αυτό γιατί ο πόλεμος ΔΕΝ είναι δικός μου και δε συμφωνώ ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο εμπλεκόμενο. Τα σπασμένα να τα πληρώσουν οι Αμερικάνοι, οι Ευρωπαίοι που χαιδεύουν τα αυτιά των Ισραηλινών κι όσοι είναι υπέρ τοων βομβαρδισμών και φυσικά οι Ισραηλινοί και οι Χεζμπολάχηδες που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι!

Α! Κι ακόμα να τα πληρώσουν οι άλλες Αραβικές χώρες που έχουν πολλά λεφτά από το πετρέλαιο που πουλάνε σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε δικούς τους ανθρώπους χτυπανε. Κοινώς τα λεφτά για την ανοικοδόμηση του Λιβάνου τα έχω πληρώσει πολλάκις σε πετρέλαιο.

Αν θέλω να βοηθήσω υπάρχουν κι άλλα μέρη που οι άνθρωποι πεινάνε χωρίς να τους δίνει κανείς σημασία και χωρίς να έχουν στον ήλιο μοίρα και το κυριότερο χωρίς να βροντοφωνάζουν κι αυτά τα κριτήρια πληρούν πολλές χώρες της Αφρικής.
                          Αυτά είχα να πω.

• M
                            manosk last edited by

Σωστό κι αυτό.

• K
                              krieza last edited by

Ο χρήστης titsataki έγραψε:

Ακριβώς κύριοι.

Και εάν ήθελα πραγματικά να αντιπαρατεθώ με τη μάζα που μου επιτέθηκε , θα έλεγα ότι μου έχετε φέρει έναν άνθρωπο από όλη την Ιστορία ως παράδειγμα. Και βάλατε ταμπέλες σε όλους τους Εβραίους με βάση τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αντίστοιχα θα μπορούσα να μιλήσω για τον Μ. Κωνσταντίνο. αλλά δεν θα το κάνω.

Και παρακαλώ να χαμηλώσετε τους τόνους. το ξέρω. Είμαι νεότερος από εσάς. Δεν έχω όμως λιγότερα δικαιώματα , έτσι δεν είναι ;

Αφού είσαι όπως λες νεότερος, καλό είναι να ξέρεις ότι η σημειολογία των λέξεων κυρίως στο γραπτό λόγο έχει ξεχωριστή σημασία. Δες που και πάλι αναφέρεσαι σε 'μάζα', όταν μιλάς για συγκεκριμένους συνομιλητές σου.
                              Τέλος πάντων, κλείνω αναφέροντας απλώς ότι θλίβομαι όταν διαβάζω από νέους ανθρώπους τέτοιου είδους μηνύματα συλλογικού μίσους.

Υ.Γ. Τους τόνους τους ανέβασα προσωπικά, κυρίως για την έκφραση 'σαπούνια' του AFONOS, ο οποίος δυστυχώς έχει αποδείξει επανειλημένως ότι καλό θα ήταν πριν αρχίσει την πληκτρολόγηση να παραμένει για λίγο αυτό που χρησιμοποιεί ως νικ (=άφωνος), μπας και αρχίσει να σκέφτεται.

Ειναι απλουστατα ο ρατσισμος που κυβεται πισω απο πολλους εδω μεσα.
                              Ειναι πρωτοι να υπερασπιστουν τους Παλαιστινιους και τους Ιρακινους αλλα επισης πρωτοι να κανουν σαπουνι τους Εβραιους και τον καθε 'Εβραιο' που τολμα να μην συμφωνει με την 'αλαθητη' γνωμη τους.
                              Δημοκρατες που σε 5 λεπτα γινονται χειροτεροι απο τον πατερουλη Σταλιν και στελνουν στα γκουλαγκ οποιον τολμα να διαφωνει.

Ελεγα να θυμωσω αλλα ειναι απλουστατα λυπηρο.

Νικος

Στο παρον θεμα γραφουν αρκετοι ανθρωποι....
                              Απ'ολους αυτους μολις δυο εξεφρασαν καποια αντιπαθεια ή μιλησαν απρεπως για καποια εθνικη/θρησκευτικη ομαδα.
                              Αμεσως αντεδρασε η συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων που με στοιχεια απεδειξαν τα αυτονοητα....

Πεταγεται τοτε και η αυτου Υψηλοτης ο κ.κ. τασακις και μιλαει για ρατσισμο απο πολλους εδω μεσα...
                              Οι πολλοι κατα τη γνωμη της Αυτου Υψηλοτητος ειναι οι δυο...

Ξεχναει ομως οτι στην Ελλαδα ποτε δε χρειαστηκε να ψηφιστει νομος Civil Rights Act, ξεχναει οτι οι μεταναστες εχουν φτασει το 10% του πληθυσμου και οτι η Ελλαδα ηταν μια χωρα με συμπαγη Εθνικη ομοιογενεια πριν απο μια 15ετια (το να κατσω να εξηγησω στην Α.Υ. τις συνεπειες μιας μαζικης εισοδου μεταναστων σε μια τετοια χωρα ειναι σα να προσπαθω να εξηγησω σε ενα προβατο τη θεωρια της σχετικοτητας)....

Ξεχναει η Α.Υ. οτι στο Ελληνικο κρατος απο τη δημιουργια του κι εδω δεν ισχυσε ποτε ο θεσμος της Δουλειας και το θεσμοθετημενο εμποριο ανθρωπων

Ξεχναει επισης οτι στην Ελλαδα οι ρατσιστικες οργανωσεις ποτε δεν εφτασαν την ισχυ και την αιγλη της Κου κλουξ κλαν

Ξεχναει ή μαλλον αγνοει ποσοι συμπολιτες μας Εβρα'ι'κης καταγωγης φυγαδευτηκαν απο Ελληνες κατα τη διαρκεια της Κατοχης...

Καλα θα κανει η Α.Υ. κ.κ. τασακις να πλενει καλα το στομα του (ακομα καλυτερα να το βουλωνει) οταν προκειται να κατηγορησει για ρατσισμο εναν λαο που απο την αυγη της Ιστοριας φροντισε ωστε ο υπερτατος και σεβαστωτερος των θεων του να προστατευει και τους ξενους.

Ο Ξενιος Ζευς Ελληνικης εμπνευσης ηταν ΥΨΗΛΟΤΑΤΕ!!!!

• K
                                krusenstern last edited by

gavriil1 ιδού η προσωπική αναφορά που είχες καημό τόσο καιρό (για την απουσία της οποίας διαμαρτυρήθηκες σε ποστ το οποίο -φυσικά- έσβησα):

gavriil1 μόλις κατέβασα το postcount σου περίπου κατά 5, σβήνοντας ειρωνικά μηνύματα προς εμέ. Sorry φίλε, δεν γινόταν αλλιώς. Παρακαλώ πολύ να κοπεί αυτό το βιολί.

[κακός]

• T
                                  thevoice last edited by

Αν και δεν το βρήκα ιδιαίτερα αστείο....

• T
                                    tazz last edited by

Τι διαβάζω; Χίπι τοκ από μπους-μπλερ;

http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/ ... index.html

• M
                                      manosk last edited by

'Multinational' δεν σημαίνει ΟΗΕ αλλά ΝΑΤΟ γι' αυτούς. Αν σφίξουν κι άλλο οι πωποί, τότε ίσως πάνε στον ΟΗΕ. Το κακό που τους βρήκε είναι ότι ο λαός του Θεού δεν καθάρισε γρήγορα - 33 νεκροί και πολλαπλάσιοι τραυματίες σε 17 μέρες από τις οποίες μόνο οι 6-7 συμπεριελάμβαναν περιορισμένης έκτασης μάχες εκ του συστάδην και βάλτωμα αντί ταχείας προέλασης είναι κάτι που δεν το περίμεναν.

• G
                                        gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Funis έγραψε:

Καταρχην μην μου τσαντιζεσαι.. Χαλαρωσε, πιες εναν φραπε (που τον αναφερεις συνεχεια) κ παμε...

Τσαντιζομαι? Ποτε?

Ω προσεχε διοτι με αποστομωσες οπως και με εξεπληξες. Ε αφου σπουδαζεις σε τετοια θεματα, αρα ξερεις τι λες
                                        Wow!

Καμια προθεση να σε εντυπωσιασω... Απλα το ανεφερα.

Απλα το ανεφερες? Δηλαδη γραφεις για να γραφεις?

Για ποιο λογο το ανεφερες? Για κανενα?

Α ρε Φουνις, ανοιχτο βιβλιο εισαι.

Για να το σχολιαζεις ομως ετσι κ να το τονιζεις, μαλλον τελικα εντυπωσιαστηκες

Πως δηλαδη το σχολιασα?

Ετσι καταλαβες οτι εντυπωσιαστηκα?

Ξανα, για πολλοστη φορα, στα εγραψα αυτα διοτι δεν δεχοσουν, εσυ και οι αλλοι, τις πραγματικες απαντησεις. Τωρα να το χρισημοποιεις για να με χαρακτηρισεις, δηχνει το ποσο σου λειπου...οι βασικες σπουδες, ας πουμε.

Δεν δεχομουν τα επιχειρηματα σου.. Οποτε αφου δεν ειχες άλλα ειπες αυτο για πλακα?? Ασε ρε Γαβριηλ, γυρω γθρω ολοι συνεχεια δεν λεει!
                                        Μαλλον οχι. Το οτι δεν ειχες αλλα δειχνει... Απουσια επιχειρηματων!

Ναι. Δεν εχω επιχειρηματα. Γραφω αλανταλων με ολα αυτα τα χιλιαδες μυνηματα. Γιαυτο και οι μοντς με κυνυγανε

Το ότι η εννοια της τρομοκρατιας ειναι ασαφης κ μπορει να ερμηνευθει απο τον καθενα κατα το δοκουν ειναι γνωστο στην παγκοσμια βιβλιογραφια και μαλιστα αναφερεται ως 'η πηγη του κακου'.

Στην βιβλιογραφια του Τσομσκι και των αλλων χιππι ισως. Στην βιβλιογραφια αυτων που ζουν στον πλανητη γη τον Ιουλιου του 2006 υπαρχει μια εννοια και ειναι και στο λεξικο. Για 600η φορα:

ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
                                        n.
                                        The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.

Την εχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα θες πάλι?? Καταρχην, με οποιον δεν συμφωνεις τον αποκαλεις χιππι μειωτικα.

Α ειναι μειωτικο να ειναι καποιος χιππης? Αυτο λες?

Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις?

Βασικα οτι ειναι ντροπη για καποιον να λεει οτι σπουδαζει/σε κατι (οτιδηποτε) και να ειναι ανικανος/η να κατανοησει την ξαστερη εννοια της τρομοκρατιας.

How's that for starters?

Ομως δεν ειναι οτι εισαι χαζη, ειναι οτι δεν σε βολευει ο ορισμος. Διοτι δηχνει how nobel our (USA) acts are, in the war against terror.

Οποιος δεν θελει τον πολεμο κ προτιμα την διπλωματικη οδο ειναι χιππις για σενα?? Η κ αυτο για πλακα το ειπες να γελασουμε?

Οχι βεβαια. Οποιος νομιζει οτι μπορει να διπλωματισει (negotiate in any way) με τρομοκρατες ειναι χιππης και ζει σε αλλο πλανητη. Εαν θελει να παει σε αυτον τον αλλο πλανητη να κανει εκει negotiations με ολους τους τρομοκρατες, κανενα προβλημα. Στον δικο μου οχι.

Μια χαρα διπλωματια εχουμε εδω και ΧΡΟΝΙΑ! με το Ιραν π.χ. που δηθεν ειναι κρατος και ας ειναι φασιστικο και σουπερ επικυνδηνο. Μια χαρα διπλωματια ειχαμε και με τον Σανταμ επι δεκατιες και τον Μιλοσεβιτς και πολλους αλλους. We tolerate a lot of bab people. Καμια πορεια εναντια αυτωνων ποτε δεν ειδα να κανετε ως χιπιδες. Οταν πεφτει ο βουρδουλας μια στα χιλια, κουντουρντατε, να στο πω στα ΤουρκοΕλληνικα.

Επισης μη νομιμη χρηση βιας κ δυναμης, κανετε.

Συμφωνα με ποιον? Εσενα τον σουπερ δικηγορο ολων των εποχων?

Εναντιον χωρων αλλα κ αθωων ανθρωπων επισης.

Ε ναι. Carpet bombming καναμε στη Βαγδατη οπως και αλλου. Οποιον παρει ο χαρος. Καπως ομως οι περισσοτεροι ζουν. Ακου να δεις που πληρωνω χρυσο για αυτες τις βομβες και την δουλεια τους δεν κανουν ρε συ. Ακους Νικο και εσυ που πληρωνεις ΗΠΑμερικανικους φορους? Τζαμπα το χρημα φιλε! Τζαμπα ο ιδρωτας!

Με σκοπο να εκφοβισετε και να εξαναγκασετε τις χωρες αυτες να ακολουθησουν αυτο που τους επιβαλλετε για ιδεολογικους ( ) και πολιτικους λογους (και οικονομικους επισης να προσθεσω).

Ξανα, 'εσεις αυτο, εσεις το αλλο'. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ? Εσυ τι θα εκανες εαν εισουν εμεις? Μπαα...

Οπως π.χ. να ακολουθησουν τακτικες που αποφασιζουν οι χιππηδες του ΟΗΕ. Ετσι? Να μεινει εξω απο το Κουβειτ ο Σανταμ ειναι θεμα ιδεολογιας. Εσυ θα τον αφηνες, ισως να τον βοηθουσες κιολας. Να σταματησει το Ιραν τις πυρηνικες του προσπαθειες ειναι κατι που εσυ εισαι εναντια, σωστα?

Να σταματησει το Ιραν και η Συρια να χρηματοδοτει τη Χεζμπολα εισαι επισης εναντια ετσι?

Αρα εμεις ειμαστε οι παρανομοι και εμεις οι ιδεολογοι. Εχουμε μια αποψη για τον κοσμο και το πως πρεπει να λειτουργει, εσυ εχεις αλλη, I guess we go to war. Let's see who wins. Τι λες?

Οοοοοοοοποτε κ με τον απλοικο αυτο ορισμο Γαβριηλ, συγχαρητηρια ειστε τρομοκρατης!!

Ευχαριστω πολυ, μας απεδειξες τρομοκρατες beyond a reasonable doubt!

τωρα? Θα μας κανεις τι? Ντα? Ή θα μας παραπεμψεις στον ΟΗΕ? Να μας στηλει ενα letter of complaint. Και εαν δεν συμορφωθουμε? Τοτε ο ΟΗΕ θα κανει αυτο που εκανε και στο Σανταμ και τους αλλους. Θα στηλει ακομη ενα γραμμα.

Ειδες λοιπον που ορισμος (οπως σου ελεγα) δεχεται πληθωρα ερμηνιων?? Η πηγη του κακου Γαβριηλ μου!

Μαλιστα. Με επεισες.

Την διαφορα μεταξυ χωρας/εθνους και γρουπ ατομων ή οργανωσης την καταλαβαινεις που δηθεν 'σπουδαζεις αυτα'? Obviously not.

Για σενα ισως ναι. Για αυτους που καταλαβαινουν τι συμβενει με την υποθεση 'του καθε Μπιν Λαντεν' ξεκαθαρα βρισκει οτι προκειτε περι τρομοκρατιας και μαλιστα advanced βαθμου.

Ω ναι και την καταδικαζω να σαι σιγουρος.

Πως?

Στεκει ομως μονη της ή ειναι αντιδραση (feeback) σε κατι που ειχε προηγηθει.

Ε ναι, διοτι στον κοσμο των χιππιδων, εαν ειναι αντιδραση μια εγκληματικη πραξη, τοτε ειναι συνχωρηταια και δικαιολογημενη.

'Ελα δω καλουλη κυρ τρομοκρατη μου να σε κανω ενα μασαζ να χαλαρωσεις λιγο με τα παλιο-αμερικανακι που they give you such a hard time all day long με τις χειροπεδες στα μεταλλια που σ'εχουν, εχεις να δεις την γυναικα και τα παιδια σου χρονια...'

Αηδια!

Το οτι το WTC επεσε με 3000 νεκρους και gazillions σε οικονομικη καταστροφη, δεν πειραζει. Το ΓΙΑΤΙ εγινε, ανετα το δικαιολογει (οποιο και εαν ειναι το γιατι).

Ακου να δεις τροπος σκεψης.

Σκοτωνω εγω ο εγκληματιας το παιδι σου στον παιδικο σταθμο χτες και εαν εχω καλο λογο και ηταν λογο αντιδρασης, ο πατερας με κανει και ενα φραπε μετα απο φιλοξενια στο σπιτι. Οποιος αστυνομικος παει να με χωσει στην φυλακη εαν οχι ηλεκτρικη καρεκλα, ειναι ο πραγματικος εγκληματιας. Αυτος που σκοτωσε το παιδι μου ειναι καλο παιδι, διοτι το εκανε για σωστους λογους.

ΧΙΠΠΙ ALERT!

Υπαρχει προηγουμενη ιστορια, δεν ξυπνησαν στις 11/9 κ ειπαν τι να κανουμε σημερα, ας ριξουμε 2 πυργους..

Α υπαρχει προηγουμενη ιστορια. Ε ναι ντε, αυτο ειναι που παιζει ρολο. Το προηγουμενο. Οχι το 9/11, οχι οι νεκροι πολιτες μεσα σε ΗΠΑμερικανικο εδαφος.

Κατσε να δεις πως δικαιολογουντε τα παντα στον κοσμο των χιππιδων.

Επισης (το χειροτερο) αυτο το γεγονος τελικα περισσοτερο ωφελησε τις ΗΠΑ παρα τις εβλαψε διοτι τους εδωσε την δικαιολογια κ το πατημα να εξολοθρευουν οποιον πιθανο αντιπαλο με το προσχημα 'εχουμε πληροφοριες για πιθανη τρομοκρατικη επιθεση'.. Απο οπου κ να το πιασεις, ακρη δε βρισκεις!

Ρε συ, κατσε να βαλω κανα φραπε διοτι η κατασταση ειναι 100% αυθεντικη, Ελληνικο καφενειο, ανετος, με τζιν και τα ποδια σταυρωτα, φοιτητης, στα @@ μου ολα, 20 μαθηματα δεν εχω περασει 100 φορες προσπαθησα, μια δεν εχω, ποτε δεν δουλεψα, μακρια μαλλια και φιλοσοφω τα παντα και για ολους εχω δικαιολογιες και την καταντια μου δεν κοιταω αλλα ΟΛΟΥΣ τους κριτικαρω και εχω κατι να πω για τα παντα.

Κατσε...

Εσυ πως τον θες? Γλυκο με γαλα?

βγηκαμε και απο πανω λεει ρε παιδια, ακου να δεις το αλλο θα ακουσουμε

Εχω αποψη, στην εχω πει επιγραμματικα ολον αυτον τον καιρο. Αλλα αν δεν την καταλαβες κ επειδη απαιτει μακροσκελη αναλυση θα κατσω μια μερα αναλυτικα να στην γραψω, αν το επιθυμεις φυσικα.

Ναι βεβαιως το επιθυμω. Γιατι σε ρωτησα εαν δεν την επιθυμουσα.

Ξανα, εγω εχω γνωμη για το πως καταπατιεται η τρομοκρατια. Εσυ και οι αλλοι, εκτος απο κατηγοριες, εχετε κανα αλλο σχεδιο? Εχεις τιποτε να προσφερεις? Μεχρι τωρα, μονο κραξιμο και πορειες ειστε. Μηδεν προσφορα. Μηδεν.

Μια ιδεα παιρνεις κ ομως.. Κ νασαι σιγουρος, μονο χιππι δεν ειμαι. Ζω στον πραγματικο κοσμο Γαβριηλ κ εχω πολυ λιγοτερο ρομαντισμο απο το μεσο όρο.

Ισως ο λογος του προβληματος...

Παιδια, ας ειμαστε ρομαντικοι με τους τρομοκρατες. Θα μας οφελησει.

Πολυ λιγοτερο ακομα κ απο σενα, που τα εχεις ενταξει ολα στον πολεμο του καλου εναντιον του κακου, χελωνονιτζακια κ power rangers δηλαδη.

Δεν ειδα καθολου power ranger αλα Χολυγουντ να γινετε στο ΑΦγανισταν απο το 2001 και Ιρακ απο το 2003. Θες κανα demo για να πησθεις δηλαδη? Αμφιβαλεις οτι οι ΗΠΑμερικανοι στρατιωτες πολεμανε δυσκολο πολεμο εδω και χρονια? Πως τολμας να τους προσβαλεις με τα παραπανω?

Ε ναι. Βλεπεις οταν ερχεται ο τρομοκρατης και μου περνει αεροπλανο και το ριχνει στο WTC ειναι χαιδεμα. Δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα. Εγω μονο καταπαταω αυτου οταν του ριχνω TNT στο κεφαλι!

Σουπερ λογικη χιππη!

Εσυ εξυπνη τοτε, οταν ερθει ο Τουρκαλας με τα Εφ 16 πανω απο το σπιτι σου, καντον καφε. Εμεις αλλα ξερουμε, αλλα κανουμε. Να δουμε ποιος θα παει εμπρος πρωτα...

Εγω εξυπνε, παλευω διπλωματικα τοσα χρονια για να μην ερθει ο τουρκαλας πανω απτο κεφαλι μου.

Ο Τουρκαλας εξυπνη δεν ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!

Damn! What is wrong with you people?

Σοβαρα. Κουκλα, εχεις ικανοτητα να διαβασεις εναν ορισμο ΜΙΑΣ προτασης και να τον κατανοησεις? Σοβαρα τωρα....

Person or group of people or organization! Ξερεις τι σημενει αυτο? Αυτο ειναι η ΤΟΥΡΚΙΑ?

Τον σταυρο μου κανω....

Ασχετο, με την Τουρκια, μπραβο σας/μας που δεν εμπλακεικατε/με τοσα χρονια. Εντελω ασχετο ομως.

Εσυ θα ειχες αρχισει πολεμο ηδη κ θα τον ειχες τιναξει στην βομβα. Εγω διαλεγω αλλη οδο, επιπονη κ χρονοβορα αλλα κ οι δυο λαοι ζουμε χωρις να βομβαρδιζει ο ενας τον άλλο.

Σωστα. Λαοι. Οχι τρομοκρατες.

Κουραστηκε ηδη απο εσενα.

Το βλεπω. Αντε για υπνο παλληκαρι μου, ειναι βαθια σκεψη αυτα κ κουραστηκες.

Ε ναι. Τι κουλτουρα να εχουν οι ΗΠΑ. Τι πολιτισμο και τι παιδεια (ολοι οι ΗΠΑμερικανοι δινουν κ@λ@ για Ελληνικα παν/μια π.χ.).

Εσεις ειστε πρωτοι οπως παντα. Οι αλλοι ειναι παντα δευτεροι και τα αμερικανακια τελευταια.

Σορρυ, τα παιδια απο την Ελλαδα (Ελληνακια?) που ερχοντε εδω για να σπουδασουν και δεινουν κ@λ@ οπως εγραψα πριν, εχουν προβλημα μαθησης αλλα οχι παιδιας στην Ελλαδα, αυτο λες?

• G
                                          gavriil1 last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

skye, οπως ειπες θα μηνω στην ουσια.

πες μου:

ποσες πορεις αντι-της-τρομοκρατιας, αντι της Χεζμπολα εγιναν στην Ελλαδα απο το 2001? Τωρα πες μου ποσες αντι ΙΣραηλ εχουν γινει τις τελευταιες 2 εβδομαδες και ποσες αντι ΗΠΑ εχουν γινει τα τελευταια 5 χρονια? Ως διοργανωτης πρεπει να ξερεις τις απαντησεις σε ολα τα παραπανω. Σωστα?

• G
                                            gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Thevoice έγραψε:

Σου εχω απαντησει σε αυτες τις χαζομαρες. Δεν θα το ξανακανω.

Όταν η μοναδική λύση στα προβλήματα εσύ νομίζεις ότι μπορεί να έρθει από τα όπλα και τις σφαίρες (το 'ξύλο'), πώς να καταλάβεις τη λύση στο πρόβλημα 'τρομοκρατία'. Είναι πολύ δυσκολο αν όχι αδύνατο να στο εξηγήσει κανείς.

**Φαντάζομαι ότι αφού ζεις σε μια χώρα που μόνο το 30-35% συμφωνεί με τις απόψεις του προέδρου που θαυμάζεις και πιστεύεις ότι άξια σε εκπροσωπεί, θα πιστεύεις και ότι περιστοιχίζεσαι από ΗΛΙΘΙΟΥΣ (το υπόλοιπο 65-70%), έτσι δεν είναι;;; **

Τσάμπα περνάς λοιπόν το χρόνο σου εδώ σ'αυτό το φόρουμ, οι απόψεις μας δεν πρόκειται να αλλάξουν τους δήθεν ΗΛΙΘΙΟΥΣ (κατ' εσέ) που σε περιστοιχίζουν στη χώρα που ζεις.

Σκέψου κι αυτό που έγραψε ο Μάνος...

...για καμια ωρίτσα, και ίσως καταλάβεις ότι η λύση στην 'τρομοκρατία' είναι να μη δίνεις λόγους στους άλλους να σε θεωρούν απειλή και να σε μισούν, όχι να τους δίνεις κάθε λόγο να το κάνουν σκοπό της ζωής τους να σε τινάξουν στον αέρα. Αν για κάθε 'τρομοκράτη' που σκοτώνεται από τις 'έξυπνες' βόμβες 10 παιδάκια χάνουν τους γονείς τους, και μεγαλώνουν ζωγραφίζοντας επάνω σε ρουκέτες, μάντεψε πόσους 'τρομοκράτες' θα έχει ο 'νέος κόσμος' στον οποίο ελπίζεις να ζεις. Like it or not, έτσι έχουν τα πράγματα. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει (άσχετα αν η 'δημοκρατία' που έχετε δεν το αφήνει να φανεί στην πράξη). Καιρός να το καταλάβεις κι εσύ.

Λες δηλαδη οτι η σταση της ΗΠΑμερικανικης κυβερνησης απο τοτε που υπηρξε τρομοκρατια regardless απο το ποιος ηταν στον Λευκο η οποια ειναι: the policy of the US gov't is to NOT negotiate with terrorsts, να πρεπει να αλλαχθει ετσι?

Αρα να παμε π.χ. στον Γραμματεα Τυπου του Μπιν Λαντεν και να του πουμε: Ειμαστε ετοιμοι να διαπραγματευτουμε με τον αρχηγο σας....ααα...αρχηγο της χωρας...ααα...Αλ Καιντα! ΠΟυ ειναι και αναγνωρισμενη και απο τον ΟΗΕ και εχει και εδαφος. Το ιδιο και μα την Χαμας, την Χεζμπολα, κτλ.

Αυτο λες ετσι?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 98