-
Toυς στελνει Κομοτηνη και σιγουρα Φιλιατες οπου ημουν και εγω. Εκει ειχε πολλους.**
Οι ιδιοι ελεγαν οτι ειναι Τουρκοι παντως!!!**
Στις Φιλιατες μαλιστα, ερχοντουσαν απευθειας μετα το κεντρο, και μεναν μεχρι να τελειωσει η θητεια τους.... 16 μηνες ακομη δλδ...
Α, και δεν περνουσαν καθολου καλα μπορω να πω**...
Υπηρχαν φυσικα και καλα παιδια μεσα σε αυτους, με μερικους εκανα και παρεα. Καποιοι ηταν και αποφοιτοι πανεπιστημιου, στη Κων/πολη.
** οχι οτι εμεις περναγαμε καλα, οι Φιλιατες ηταν οτι χειροτερο εχω περασει στη θητεια μου, και με μεγαλη διαφορα απο το 2ο.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το Ιραν προς το παρον απλως απολαμβανει τα οφελη της αυξησης των τιμων του πετρελαιου
Επιτελους, μερικα σοφα λογια.
Οι ΗΠΑ ομως κερδιζουν τον πρωτο γυρο,λεγοντας: Οποτε γουσταρετε εδώ ειμαστε,και εμεις και τα τσιρακια της περιοχη μας οι Εβραιοι.Αμα λαχει καιμε ολη την Μ.Ανατολη.
Οι Ισραηλινοι δεν ειναι τσιρακια μας.
Το ξέρουμε. Εσείς είστε τσιράκια τους όμως.
Ε ναι. Εμεις τι ξερουμε απο κουμαντο? Αμερικανακια ειμαστε, αλλοι μας κανουν κουμμαντο μια ζωη.
Μιλάς σε προσωπικό επίπεδο ή σε κρατικό;
Αν μιλάς σε κρατικό (λογικά έτσι μιλάς)
Για πείσε με ότι δεν είστε τσιράκια τους; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά βρε Γαβριήλ, τους Γιουγκοσλάβους γιατί τους βομβαρδίσατε τότε; Τα εσωτερικά τους τακτοποιούσαν, τακτικό στρατό είχαν, νόμους και κρατικές αποφάσεις εφάρμοζαν. Κι αν παρασύρθηκαν μερικοί στρατιωτικοί (σαν τα δικά σας παλικάρια που ψιλοβίασαν και ψιλοσκότωσαν κάτι γειτονιές στο Ιράκ), δεν ήταν δα σημαντικό πράγμα.
Με μπερδεύεις και υποψιάζομαι ότι το κάνεις επίτηδες.Έτσι εξηγούνται όλα.
Είπα κι εγώ. Δε μπορεί να είναι τόσο ....... συμπληρώστε τη λέξη ....... μας κοροϊδεύει. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Btw kouk, σε δερματινο ανακλειωμενο καναπε καθομαι οταν γραφω Ειναι πιο αναπαυτικος απο αναπαυτικος.
Από τι δέρμα είναι φτιαγμένος?
Από βοϊδόπ..α.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά βρε Γαβριήλ, τους Γιουγκοσλάβους γιατί τους βομβαρδίσατε τότε; Τα εσωτερικά τους τακτοποιούσαν, τακτικό στρατό είχαν, νόμους και κρατικές αποφάσεις εφάρμοζαν. Κι αν παρασύρθηκαν μερικοί στρατιωτικοί (σαν τα δικά σας παλικάρια που ψιλοβίασαν και ψιλοσκότωσαν κάτι γειτονιές στο Ιράκ), δεν ήταν δα σημαντικό πράγμα.
Είπα κι εγώ. Δε μπορεί να είναι τόσο ....... συμπλρώστε τη λέξη ....... μας κοροϊδεύει.edit [kouk] ιζ δε γουορντ. (να το γράψω εγώ που με έχει ...χρεωθεί με '108' ο Σπύρος:lol: )
Διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις στα περί κοροϊδίας. Για να μην πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι ΔΕΝ κοροϊδεύει.
-
σας διαβεβαιω οτι ΔΕΝ μας κοροιδευει, πιστευει ΑΠΟΛΥΤΑ τα οσα λεει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γαβριήλ δεν μου απάντησες με βάση ποιο κριτήριο χαρακτηρίζεται κάποιος τρομοκράτης. Θέλω να πω , η Χεσμπολάχ έκανε τρομ. ενέργεια απαγάγοντας τους στρατιώτες. Το Ισραήλ δεν κάνει τρομ. ενέργειες χτυπώντας αμάχους ;
Ξανα:
ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
n.
The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.Ενα κρατος δεν ειναι person ουτε organized group.
Το ξανασυζητησαμε αυτο εδω 1000 φορες, σιγουρα δεν το ειδες.
Δεν ειναι δυνατον μια νομιμη χωρα/Εθνος που πολεμαει με νομιμο στρατο να κανει τρομοκρατικες ενεργειες. Διαβασε τον ορισμο και λυπησου που δεν μπορεις να διαχωρισεις μεταξυ τρομοκρατη και στρατιωτη. Εγω θα τιμωρουσα τον εαυτο μου εαν ειμουν στην θεση σου και καταλαβαινα και αποδεχομουν οτι μεχρι τωρα δεν μπορουσε να διαχωρισω τα δυο.
Τρομοκράτης λοιπόν και ο Κολοκωτρώνης και η Μπουμπουλίνα επίσης. Τρομοκράτης και George Washington...και μην με ρωτήσεις το γιατί το ξέρεις πολύ καλά...αν δεν το ξέρεις να τιμωρήσεις τον εαυτό σου...
Υ.Γ Και πάψε να μας το παίζεις η φωνή της Αμερικής....δεν είσαι...υπάρχουν και χίπηδες και Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί που δεν ταυτίζονται με όσα γράφεις και λέγονται στα ΜΜΕ της χώρας σου.
Επισής πάψε να μας λές χίπηδες όταν δεν συμφωνούμε μαζί σου και με τις απόψεις σου 'μέγιστε Δημοκράτη'Σε μένα δεν θα απαντήσεις? Αρχίζω να ανησυχώ δεν θα κοιμηθώ το βράδυ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σας διαβεβαιω οτι ΔΕΝ μας κοροιδευει, πιστευει ΑΠΟΛΥΤΑ τα οσα λεει.Δε μπορεί ρε παιδιά να είναι έτσι. Αν έχετε δίκιο μιλάμε για ..... .
(Δε συνεχίζω γιατί, αν και θέλω να πιστεύω ότι μιλώ καλά Ελληνικά, εδώ οι λέξεις δε μου βγαίνουν) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μπορεί ρε παιδιά να είναι έτσι. Αν έχετε δίκιο **μιλάμε για ..... . **
(Δε συνεχίζω γιατί, αν και θέλω να πιστεύω ότι μιλώ καλά Ελληνικά, εδώ οι λέξεις δε μου βγαίνουν)...μήπως θες τίποτα να συμπληρώσω πάλι;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δε μπορεί ρε παιδιά να είναι έτσι. Αν έχετε δίκιο **μιλάμε για ..... . **
(Δε συνεχίζω γιατί, αν και θέλω να πιστεύω ότι μιλώ καλά Ελληνικά, εδώ οι λέξεις δε μου βγαίνουν)...μήπως θες τίποτα να συμπληρώσω πάλι;;
Εγώ δε ξέρω τίποτα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μπορεί ρε παιδιά να είναι έτσι. Αν έχετε δίκιο μιλάμε για ..... .
(Δε συνεχίζω γιατί, αν και θέλω να πιστεύω ότι μιλώ καλά Ελληνικά, εδώ οι λέξεις δε μου βγαίνουν)ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΠΑΙΔΕΣ.-
-
.&-Γαβρίλη είσαι....τάβλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.&-Γαβρίλη είσαι....τάβλα -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είπα κι εγώ. Δε μπορεί να είναι τόσο ....... G.W.Bush ....... μας κοροϊδεύει.Eβαλα τη λεξη.Καλη ειναι??
-
//offtopic//
Ρε παιδιά, το θέμα είναι για τα Λιβανοισραηλινά όχι τι πιστεύει ή τι εννοεί ο κάθε Γαβριήλ (no offence to Gabriel).
Προχωρήστε την συζήτηση με τα επιχειρήματά του ο καθένας.
Κάθε φορά η ίδια ιστορία... με όλα τα καλά θέματα....
//offtopic end///
-
Δεν κατάλαβες καλά το θέμα δεν είναι ο Αραβοισραηλινός πόλεμος το θέμα είναι να πείσει εμάς ο Gabriel οτι έχει δίκιο οτι αυτός τα ξέρει όλα οτι αυτός είναι ο μόνος σωστός και οτι εμείς είμαστε....-άντε μην το πώ γιατί μετά θα έχω συστάσεις για αυτοσυγκράτηση από τους mods- και super χίπηδες και δεν ξέρω τι άλλο θα κατεβάσει το κεφάλι αυτου του super σωστού και super open minded ανθρώπου....Βέβαια κάποια στιγμή θα βαρεθείς και εσύ και μετά θα αρχίσεις τα μπινελίκια οπώς πολλοί το κάνανε, γιατί πολλοί προσπάθησαν να συζητήσουν μαζί του...
Όπως είπα και παραπάνω....
.&- Γαβρίλη είσαι τάβλα -
Μη μασάς, τέτοιες συστάσεις έχουν και οι Ισραηλινοί.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Είναι ανεπίτρεπτο η δημιουργία της Παλεστίνης να περνάει μέσα απ' το χέρι του Ισραήλ: από πού και ως πού έχουν αυτοί το δικαίωμα να αποφασίσουν αν και κάποιοι άλλοι δικαιούνται να έχουν κράτος; .
Ξερω γω? Σωστα λες. Π.χ. απο που κι ως που η Ελλαδα να εχει δικαιωμα να πει τους Μουσουλμανους της Ροδοπης οτι η Κομοτηνη και τα περιχωρα δεν ειναι δικα τους οταν θα σηκωσουν τουρκικη σημαια στο δημαρχιο της πολης. Δικο τους ειναι, οτι θελουν το κανουν.
Σωστα?
Ω ρε κουνια....
Ακουμπάς πολύ επικίνδυνα θέματα. Οι μουσουλμάνοι της Ροδόπης είναι Έλληνες και όχι αλλοεθνείς. Οι Εβραίοι με τους Παλαιστινίους ούτε καν μοιάζουν.
Σύγκριση ίλων με πορτοκαλιών και μάλιστα τα πορτοκάλια από φαιδρά πορτοκαλεά.
το πιστευεις αυτο;
Πρωτα πρωτα εχεις ζησει σε Ξανθη η Κομοτηνη;
Εχεις παει σχολειο; Εχεις δει ποσοι απο τους μουσουλμανους ερχονται στο Ελληνικο σχολειο και μαθαινουν ελληνικα και ελληνικη ιστορια και ποσοι πανε στο τουρκικο σχολειο;Εχει παει στο στρατο; Πως ακριβως ο ελληνικος στρατος αντιμετωπιζει τους μουσουλμανους που μπαινουν στον στρατο; Που τους στελνει ; εκει που στελνει τους Ελληνες; στα συνορα με την Τουρκια η οσο πιο μακρυα μπορει; Γιατι το κανει αυτο αν ειναι Ελληνες που ετυχε να ειναι Μωαμεθανοι;
Νικος
Έχω βρεθεί και στα δύο μέρη και έχω καλούς φίλους εκεί. Οι μουσουλμάνοι πάνε σε κανονικά σχολεία. Τα τελευταία 20 περίπου χρόνια λόγω κάκιστων χειρισμών της Ελλάδος , δόθηκαν βιβλία για τους μουσουλμάνους από το Τουρκικό Υπ. Παιδείας. Αυτό σημαίνει ότι σαν κράτος αναγνωρίζεις στοιχείο άλλου κράτους εντός των συνόρων σου και μόνος σου αντιτίθεσαι στην πολιτική σου. Επιπλέον επετράπει προπαγάνδα σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου στους μουσουλμάνους , από του Τούρκους. Έφτασαν σε σημείο να γίνεται προπαγάνδα ακόμη και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των ιμάμηδων.
Τους μόνους μουσουλμάνους που η Ελλάδα δεν δέχεται στις τάξεις του ΕΣ είναι αυτοί της Ρόδου που ενώ είναι Έλληνες πολίτες διακυρήττουν την Τουρκική τους καταγωγή και είναι όντως τούρκοι. Πρόκειται για αυτούς που έφυγαν από την Κρήτη όταν ο Βενιζέλος έστελνε τους Τούρκους στην Σπιναλόγκα ( ναι , με τους λεπρούς ). Αυτοί ξέφυγαν και πήγαν στη Ρόδο που ήταν υπό την Ιταλική κατοχή , γι' αυτό και η περιοχή που πρωτοκατοίκησαν λέγετε Κρητικά , έξω από την πόλη της Ρόδου. Και ναι , έχω υπηρετήσει για κάποια χρόνια ως τώρα
-
Δεν έχει καμία σημασία ποιοι είναι οι τρομοκράτες και πώς θα αντιμετωπιστούν. Σημαντικό είναι να μην υπάρχουν τρομοκρατημένοι. Και είναι σίγουρο πως όλα τα παιδιά που δίπλα τους πέφτουν τα πυρά βροχή, που χάνουν τους γονείς τους ή που τους βλέπουν δίπλα τους κομματιασμένους, είναι το δίχως άλλο τρομοκρατημένα.
Σε τίποτα δε διαφέρει το πιτσιρίκι από το Ισραήλ, που έχει χάσει τους γονείς του από πύραυλο «τρομοκρατών», από το πιτσιρίκι από το Λίβανο, που έχει χάσει τους γονείς του από πύραυλο ενός «σύγχρονου και δημοκρατικού κράτους». Είναι και τα δύο τρομοκρατημένα. Αυτό, κανένα λεξικό και καμία θεώρηση δε μπορεί να το αλλάξει.
Οι εικόνες των παιδιών αυτών, από όποιο κράτος κι αν προέρχονται, δε μου αφήνει αμφιβολία, πως υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να επιλυθούν οι διαφορές. Ένας τρόπος καλύτερος από τον πόλεμο, καλύτερος δηλαδή από το νόμο της ζούγκλας!
-
Ωραια,να ζησουμε ολοι με πλουτο και αρμονια, να δω μετα που θα χωρεσουμε οταν θα ειμαστε 100 δις ανθρωποι...οι πολεμοι θα γινονται παντα οσο η γη εχει περιορισμενο χωρο,οσο υπαρχουν γείτονες.
Ο πολεμος ειναι ενα αναγκαιο κακο,και πατηρ παντων οπως ελεγε ο μεγάλος.Τα υπολοιπα ειναι...χίπικα
Nέος αραβοϊσραηλινός