-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πάντα αυτό κάνουν οι Toyota φέτος, όπως και συνήθως (δεν ξέρω για σήμερα) γλιτώνουν 1 σετ στις πρωινές ελεύθερες του Σαββάτου. Τρέχουν μόνο με used ελαστικά.Οι περισσότεροι το κάνουν αυτό, σήμερα το έκαναν και Renault/Ferrari.
Ωστόσο, συνήθως τρέχουν και με 2 φρέσκα σετ στο Q3, ενώ η Toyota ξόδεψε μόνο 1. Αντιθέτως, στο Q1 αναγκάστηκαν να κάνουν και δεύτερη προσπάθεια, και από το χρόνο τους συμπεραίνει κανείς ότι μάλλον έβαλαν φρέσκα.
-
007
μην ξεχνάς ότι ο Αλόνσο είναι ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του αθλήματος...μόλις στα 23 του χρόνια.
κάτι λέει και αυτό. Καλό είναι να μην μειώνουμε τα πάντα και να ωραιοποιούμε τα δικά μας.
-
Ε όχι και 23...
24+Ιούλιο του 81.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ελπίζω να αντέξει το μοτόρι αύριο, μην την πάθουμε στον τον Κίμι στο ΜονακόQ: Very few laps this morning, could you explain what the problem was and how that may have affected your thinking going into qualifying?
MS: Basically just one part of the heat shield caught fire. It got hot for whatever reason, probably being too close to the hot parts. That’s pretty unusual, honestly, but not too much of a concern for the future because we know how to fix that but obviously it meant that we could run very little this morning and had a lot of work for the mechanics.'Σχόλια' για τις ικανότητες του οδηγού ή της ομάδας?
Υ.Γ. Πιστεύω αδικούμε τους σημερινους οδηγούς όσο αφορά το 'θέαμα' και την 'τρέλα'... Έτσι όπως έχει γίνει η F1 σήμερα, δηλ. τα σημερινά μονοθέσια και το πώς είναι σχεδιασμένα, δεν τους επιτρέπει να το 'ξεδιπλώσουν' αυτό.
Υ.Γ.2 +1 στον elteo. Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει...
-
Ο χρήστης Brock έγραψε:
Ε όχι και 23...
24+Ιούλιο του 81.
η ιστορία έγραψε 'ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ'...23 ή 24 δεν νομίζω ότι θα τα χαλάσουμε εκεί.
-
Ο χρήστης Brock έγραψε:
kouk / Γίνεται κατάχρηση στα smileys πιστεύω. Χάνεται η ουσία των πραγμάτων και ωθούν τούς χρήστες να γράφουν κάτι ώστε να κολλάει και ένα smiley (emoticon)
Αν κάνεις λίγω υπομονή και δεν βιάζεσαι, θα καταλάβεις πως λειτουργεί ο κάθε χρήστης.
Κατάχρηση emoticons? Ισα ισα που η χρήση τους βοηθάει να καταλαβαίνουμε καλύτερα τον γραπτό λόγο.Διάβασε, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να κρίνεις. Γίνεσαι άδικος.
Δηλαδή αν χρησιμοποιήσω το ίδιο emoticon 10 συνεχόμενες φορές σε μια πρόταση θα καταλάβεις καλύτερα αυτο που εννοώ; Εκεί πηγαίνει το κατάχρηση...
Τέλος πάντων εγώ τα βρίσκω υπερβολικά. Καταργείται ο γραπτός λόγος και φθηναίνει το νόημα και η ουσία.
Σοβαρές απόψεις θέλω να βλέπω και όχι χαζοχαρούμενα emoticons.
π.χ. Ο Hellenic tifosi έγραψε αναλυτικά 5 σωστά πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για δελφινάριο
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι στην 1 ημέρα που είσαι μέλος δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις πως λειτουργούν οι χρήστες.
Πριν απαξιώσεις λοιπόν (με δηλώσεις που είναι όντως για Δελφινάριο) κάνε λίγη υπομονή και διάβασε. -
Δεν είναι το πρώτο forum που γίνομαι μέλος.
Εντάξει αφού το θες έτσι τότε εσύ έχεις δίκιο επειδή είσαι μέλος Χ χρόνια κι εγώ έχω άδικο επειδή είμαι μία μέρα.Δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε το topic με προσωπικές διαφωνίες οπότε αν θες να συνεχίσουμε τον διάλογο ας το κάνουμε με pm.
-
Συμφωνώ κι εγώ με τον kouk, καλό είναι να 'πιάνεις' πρώτα την ατμόσφαιρα και το κλίμα.
Συμφωνώ επίσης και με τον Brock, καλύτερα να λήξει εδώ!
Επί του θέματος τώρα, ο Haug υπερηφανεύθηκε σήμερα για τις 20.000rpm που ξεπέρασε ο κινητήρας στα δοκιμαστικά. Ποιός θα το πίστευε αυτό το Φλεβάρη;
-
κάπως έτσι θα είναι ο αγώνας αύριο για τους οδηγούς που θα βρίσκονται πίσω από τον Τρούλι
-
Μακάρι λοιπόν στην εκκίνηση να περάσει και τον Αχώνευτο...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επί του θέματος τώρα, ο Haug υπερηφανεύθηκε σήμερα για τις 20.000rpm που ξεπέρασε ο κινητήρας στα δοκιμαστικά. Ποιός θα το πίστευε αυτό το Φλεβάρη;
κι έτυχε να έχει στον dlR incar πλάνο...με όλες σχεδόν τις ταχύτητες στις 20.000rpm ...δεν είναι να πεις ότι έγινε τυχαία σε μία.
Ενα σχόλιο για τις BMW...παναγία μου τι άθλιες που είναι με τα 2 κέρατα μπροστά. Ας λυπηθούν τα ματάκια μας. Εντάξει τα 2 κέρατα πίσω αλά Mclaren βλέπονται. Eκείνα όμως με τίποτα. Και να πεις ότι έφεραν αποτέλεσμα, άνθρακας ο θησαυρός
( 12 & 18 ) . -
tls
χτες ήταν μόνο για 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ανεβαίνει ο Βραζιλιάνος.
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
Το γεγονός οτι απο τις 4 pole του MS, ο FM είναι δίπλα του στις 3 δεν σας λεεί τπτ????????
Φαντάσου να ήταν ο KR στην θέση του FMΤο γεγονός ότι ο ΜΣ έχει 11-0 σερί στα δοκιμαστικά σου λέει τίποτα?
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.....
Όσο για το Κίμι θα το σχολιάσω αν και όταν συμβεί -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Το γεγονός οτι απο τις 4 pole του MS, ο FM είναι δίπλα του στις 3 δεν σας λεεί τπτ????????
Φαντάσου να ήταν ο KR στην θέση του FMΝα δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.....
mschumacher δεν ξερω αν εννοει αυτο ο tls αλλα με τη δικη σου λογικη:
ο fm ειναι αχρηστος + αν δεν οδηγαγε ο ms ο fm θα επαιρνε pole = ο ms παιρνει pole επειδη εχει το καλυτερο μονοθεσιο και ο καθε αχρηστος με ferrari θα επαιρνε pole
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
mschumacher δεν ξερω αν εννοει αυτο ο tls αλλα με τη δικη σου λογικη:
ο fm ειναι αχρηστος + αν δεν οδηγαγε ο ms ο fm θα επαιρνε pole = ο ms παιρνει pole επειδη εχει το καλυτερο μονοθεσιο και ο καθε αχρηστος με ferrari θα επαιρνε pole
η δική μου λογική λέει πως ο ΜΣ έχει κερδίσει τον Μάσα σε όλους τους αγώνες στα επίσημα δοκιμαστικά. Επίσης ο Μάσσα έχει βρεθεί δίπλα και πάντα πίσω από τον ΜΣ σε 5 αγώνες από τους 11 συνολικά, όταν στους υπόλοιπους ή θα έκανε λάθη στα δοκιμαστικά ή απλά θα ήταν πολύ πιο αργός με ίδιο φορτίο καυσίμου. Στους δε 5 αγώνες που βρέθηκε δίπλα του με εξαίρεση τη Γαλλία και το Μπαχρείν, η διαφορά τους ήταν αρκετά μεγάλη όπως για παράδειγμα στο Indy 6 δέκατα με ίδιο φορτίο καυσίμου και στην Ισπανία 5 δέκατα και να θυμήσω το Σαν Μαρίνο όπου η διαφορά ήταν στο 1 δευτερόλεπτο πάντα με ίδιο φορτίο καυσίμου.
Αναρωτιέμαι τώρα σύμφωνα με τη δική σου λογική..... αν δεν οδήγαγε ο ΜΣ, ο μάσσα θα είχε συγκεντρώσει τους 33 βαθμούς που έχει παραπάνω ο ΜΣ ή θα πάλευε να νικήσει τους οδηγούς που συνηθίζει να βάζει ανάμεσά τους ο ΜΣ.
Σε κάθε αγώνα θα πρέπει να αναρωτιέστε πόσο καλός είναι ο ΜΣ όταν έχει κερδίσει τα πάντα και δε ξέρει αν έχει την όρεξη να προχωρήσει? Κάνοντας ωστόσο τη δουλειά του, κερδίζοντας δηλ. τον διψασμένο για διακρίσεις Μάσσα.
-
Μπορεί ο FM να ειναι ελαφρύτερος απο τον Μιχαλάκι για να εξασφάλιζε την δευτερη θέση ώστε να ειναι σε θέση βολής και να παίξει λιγάκι με τον Αλόνσο. Θα δείξει φυσικά σε λίγα λεπτά!
-
MS αλλα ο FM δεν μας έκανε την χάρη .
-
MS 1
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
:yahoo: MS αλλα ο FM δεν μας έκανε την χάρη .Nα 'ναι καλά ο Πατ Σίμοντς...
-
Τα πράγματα φαίνεται να έρχονται προς το μέρος μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...το κύπελλο στο ποντιουμ είναι προφητικό........
Επίσημο thread:GP Γαλλίας-Magny Cours