-
Λυπάμαι αλλά θα κάνω κάτι ,που ποτε στο παρελθον δεν θελησα η δεν τολμησα να κανω:
ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
Σημειωνω τελευταιες 'παραλειψεις':- Δεν απαντησε ο ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ ,οταν αυτη του εστειλε για μελετη, συζητηση κι επεξεργασια το 'σχεδιο νομου' για την νεα διαδικασια εκδοσης λισανς, και βεβαια ουτε ενημερωσε τα μελη του γι αυτα που προκειται να συμβουν
- Δεν απαντησε ο ΣΟΑΑ, ουτε πηρε θεση στο θεμα της 'απονομης' του μαυρου Μαυρου Ροδου.
- Δεν πηρε θεση ο ΣΟΑΑ (οπως μαθαινω ουτε καν τηλεγραφημα δεν εστειλε) σχετικα με τα δυο τελευταια θανατηφορα ατυχηματα.
- Δεν πηρε θεση ο ΣΟΑΑ σχετικα με την αναμφισβητητη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ
αποτυχια του τελευταιου Ραλλυ Ακροπολις, λες και δεν μας αφορα.
Διαπιστωνω και παλι μια απομονωση και αδρανεια του Δ.Σ. την ωρα που χαραζονται μακροπνοες πολιτικες για το σπορ, και αναζητω τον λογο για τον οποιο θα πρεπει να συνεχισω να ειμαι μελος ενος οργανου-φαντασμα.
Ετσι αποφασιζω να αναμεινω μεχρι το τελος Ιουλιου καποιες θετικες ενεργειες και αντιδρασεις, που να δικαιολογουν την παραμονη μου στο δυναμικο του ΣΟΑΑ, αλλιως θα ζητησω την διαγραφη μου απο τα μητρωα του και θα καλεσω κι αλλους αγωνιζομενους να κανουν το ιδιο.
Δηλωνω οτι δεν διαφωνω με την ουσια ορισμενων αποφασεων για το σπορ, αλλα με τον τροπο σχεδιασμου, παρουσιασης κι επιβολης και γι αυτο
Χρησιμοποιω αυτον τον χωρο γι αυτη την δημοσιευση, κρινοντας οτι πλεον μονο με την πιεση της δημοσιοτητας,κατι μπορει να παει μπροστα.
Χρ. Πλατης.Υ.Γ. Αδιαφορω πραγματικα για τα υπογεια σχολια που σιγουρα θα γινουν σε βαρος μου. Πριν μου κολησετε βκυριοι την ρετσινια του προδοτη...κοιταχτειτε στον καθρεφτη.
-
Λυπάμαι αλλά θα κάνω κάτι ,που ποτε στο παρελθον δεν θελησα η δεν τολμησα να κανω:
ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
Σημειωνω τελευταιες 'παραλειψεις':- Δεν απαντησε ο ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ ,οταν αυτη του εστειλε για μελετη, συζητηση κι επεξεργασια το 'σχεδιο νομου' για την νεα διαδικασια εκδοσης λισανς, και βεβαια ουτε ενημερωσε τα μελη του γι αυτα που προκειται να συμβουν
- Δεν απαντησε ο ΣΟΑΑ, ουτε πηρε θεση στο θεμα της 'απονομης' του μαυρου Μαυρου Ροδου.
- Δεν πηρε θεση ο ΣΟΑΑ (οπως μαθαινω ουτε καν τηλεγραφημα δεν εστειλε) σχετικα με τα δυο τελευταια θανατηφορα ατυχηματα.
Διαπιστωνω και παλι μια απομονωση και αδρανεια του Δ.Σ. την ωρα που χαραζονται μακροπνοες πολιτικες για το σπορ, και αναζητω τον λογο για τον οποιο θα πρεπει να συνεχισω να ειμαι μελος ενος οργανου-φαντασμα.
Ετσι αποφασιζω να αναμεινω μεχρι το τελος Ιουλιου καποιες θετικες ενεργειες και αντιδρασεις, που να δικαιολογουν την παραμονη μου στο δυναμικο του ΣΟΑΑ, αλλιως θα ζητησω την διαγραφη μου απο τα μητρωα του και θα καλεσω κι αλλους αγωνιζομενους να κανουν το ιδιο.
Δηλωνω οτι δεν διαφωνω με την ουσια ορισμενων αποφασεων για το σπορ, αλλα με τον τροπο σχεδιασμου, παρουσιασης κι επιβολης και γι αυτο
Χρησιμοποιω αυτον τον χωρο γι αυτη την δημοσιευση, κρινοντας οτι πλεον μονο με την πιεση της δημοσιοτητας,κατι μπορει να παει μπροστα.
Χρ. Πλατης.Υ.Γ. Αδιαφορω πραγματικα για τα υπογεια σχολια που σιγουρα θα γινουν σε βαρος μου. Πριν μου κολησετε βκυριοι την ρετσινια του προδοτη...κοιταχτειτε στον καθρεφτη.
-
-
Πραγματικά μετα την συνάντηση των αγωνιζωμένων 202 ατομα αν δεν κανω λαθος στο γνωστο ξενοδοχείο που έγινε περίμενα για πρώτη φορά σημαντικές κινήσεις πάντα με την παρακίνηση του σοαα και έχοντας και την δικιά μας υποστήριξη σε ότι αφορούσε το καλό μας.Δυστυχώς δικαίως για μένα λυπάτε ο κυριος Πλατής γιατί πραγματικά νωμίζω είναι εξαφανισμένος απο τα καθημερινά μας προβλήματα και πραγματικά δεν ξέρω το γιατί.Το μαγαζί της μεσογείων κάνει ότι θέλει χωρίς να τον υπολογίζει καν εφόσον δεν ακούγετε,και φυσικά μας κάνουνε και εμας οτι θέλουνε εφόσον η δικιά μας φωνή μόνο μεσω του σοαα θα μπορούσε να ακουστεί και να ανατρέψει παραλογα πράγματα και καταστασεις που συμβαίνουνε στον υποβαθμισμένο χώρο μας.
Λυπάμε και στενοχωριέμε και εγώ μαζί σας Κε Πλατή. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .
**ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ , ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. , ΙΔΟΜΕΝ .............**ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ , ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ .
-
**AVANTI POPOLO PANTIERA ROSSA..!!! :rtfm: **
** ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ !!!!! ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!!
**ΑΑΕΕΡΡΑΑΑΑ...!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!!!:
-
καλημερα σε ολους,αν θυμαμαι καλα ο ΣΟΑΑ δεν ειχε μια συναντηση πριν εναμιση μηνα περιπου με το κ.μανιατοπουλο η ποια πραγματοποιηθηκε?
δεν ξερω βεβαια το αποτελεσμα της συζητησεις αλλα πιστευω οτι καποια
κινηση θα κανει για ολα αυτα δεν μπορει να μεινει απραγος. -
Καλημέρα
Χρήστο (Πλατή)!
Λες του χρόνου, που θα πας (;) να βγάλεις License, να σου πουν ότι πρέπει να κάνεις σεμινάρια (έχεις κάνει ποτέ σεμινάρια ως μαθητής;;;) ;;;
Αντώνης Δραγώνας
Υ.Γ. Οπως είπα και αλλού... όσο προσέρχεσαι σαν πελάτης (χωρίς ΙΝΚΑ) στην ΕΛΠΑ, υπόκεισαι στις ορέξεις του ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ...
Που ξέρεις;
Μπορεί πριν βγάλεις τη License να σου ζητήσουν να απαγγείλεις:
Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα Μανιατόπουλον... κλπ... κλπ...Υ.Γ. Τα παράπονά σου στο ΙΝΚΑ σου!!!
Εχεις ΙΝΚΑ;
Κι αν έχεις, αυτό το ΙΝΚΑ σου έχει ισχύ;;;;;;;;;;;; -
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ?
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ, ΕΑΝ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΑΠΟ Κ ΧΡΙΣΤΟ , ΑΠΡ , ΑΔΡΑΓΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ?ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ, ΕΑΝ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΑΠΟ Κ ΧΡΙΣΤΟ , ΑΠΡ , ΑΔΡΑΓΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!
garfli ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ?
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑΑΔΥΝΑΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΛΗ ΦΦΡΡΡΡΡΡ
ΡΟΜΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ 'ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ' , ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, Κ.Λ.Π...Κ.Λ.Π...Κ.Λ.Π...
ΕΕΕ ΦΟΒΕΡΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΛΗ ΦΦΡΡΡΡ
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑΑΔΥΝΑΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΛΗ ΦΦΡΡΡΡΡΡ
ΡΟΜΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ 'ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ' , ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, Κ.Λ.Π...Κ.Λ.Π...Κ.Λ.Π...
ΕΕΕ ΦΟΒΕΡΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΛΗ ΦΦΡΡΡΡ
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ edit[kouk] ΤΕΛΙΚΑ ? ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ? edit[kouk] .......................
-
Α. ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ !!!
Β. ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
Γ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ
ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑΔ. Η ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΗ ...
Ε. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ
ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΖ. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΕΣ!! ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ !!!!
-
Οι βρίσιες με PM παρακαλώ [cmarin]
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ , ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ?
ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ , ΛΟΥΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οι βρίσιες με PM παρακαλώ [cmarin]:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ !!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 'ΚΥΡΙΟΥΣ' ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ.
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ !!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 'ΚΥΡΙΟΥΣ' ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ.
ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΣΥ ΨΟΦΟΓΑΤΑΚΟ , ΝΑΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΣΟΥ -
OTAΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΡΙΜΑ!!
-
Edit [cmarin]
ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ?
Λυπάμαι αλλά...