-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
prosexe to xioymor to pianei analoga me thn oreξi tou
Το έχω διαπιστώσει.
δε καταλαβα τη ειπατε ???????
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
prosexe to xioymor to pianei analoga me thn oreξi tou
Το έχω διαπιστώσει.
δε καταλαβα τη ειπατε ???????
Ηρέμησε δε λέμε τίποτα κακό για εσένα. Απλά σχολιάζουμε την απάντησή μου και την πιθανή αντίδρασή σου στις απαντήσεις μου.
-
***Με κάλυψες φίλε μου .Θα περιμένω τη συνέχεια με αγωνία
***ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ....... ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΕΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ 26 TOY MHNA Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ''G8'' [edit - moderator]
ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ
Α ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προς Jackdaws
Πολυ ευχαριστως ν απαντησω. Με μια μονη επισημανση, οτι μ αρεσει να συνομιλω με ανθρωπους επωνυμους που εχουν το θαρρος της γνωμης κι αναλαμβανουν τις ευθυνες των πραξεων τους. Παμε λοιπον.-
Δεν μπορω να σας πληροφορω για τις ιδιωτικες μου επικοινωνιες. Μπορω ομως να σας διαβεβαιωσω , οτι καιρο τωρα επισημαινω προς καθε κατευθυνση οτι 'κοιμομαστε' τον υπνο του δικαιου.
-
Η δευτερη ερωτηση σας δινει εμμεσα απαντηση στην πρωτη σας. Αλλωστε 30 χρονια στους αγωνες, εχω μαθει να συνδυαζω πρακτικες, να προβλεπω καποιες καταστασεις η και να ειμαι αποδεκτης off the record πληροφορησης απο πολλες πλευρες.
-
Δεν εχω ξεχασει τιποτα και ξερω πολυ καλα. ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ. Δεν ειχαμε ενα απλο επεισοδιο. Θανατο δικου μας ανθρωπου ειχαμε. Αν ο ΣΟΑΑ ελεγε ΝΑΙ θα ελεγα ΝΑΙ. Αν ελεγε ΟΧΙ θα ελεγα ΟΧΙ. Το 'δεν παιρνω θεση' μου γυριζει τα ματια.
-
Ναι γνωριζω. Το τι γνωριζω, τι απ αυτα ειναι γραπτο η προφορικο παρασκηνιο και τι (οπως πρεπει) γνωστο, θα το μαθετε στην επομενη Γενικη Συνελευση, αν κρινω οτι αξιζει τον κοπο να συνεχισω να ειμαι μελος του ΣΟΑΑ.
-
Με χαλασε-τελικα- οτι ενω η ΕΘΕΑ ειχε στειλει τις προτασεις για επεξεργασια στον ΣΟΑΑ, αυτος ουτε πηρε (σαν Δ.Σ) θεση, ουτε- αφου ειχε δυσκολια-απευθυνθηκε στα μελη του για συζητηση και λυση. Ετσι η ΕΘΕΑ εχει ενα επιχειρημα παραπανω να κανει οτι θελει.
-
Αν δεν εχετε λογο, μην μου θυμιζετε παροιμιες, γιατι απ αυτες ξερω κι εγω πολλες.
Ελπιζω ναμουν σαφης, καθ οσα ενδιαφερουν ενα δημοσιο μεσο επικοινωνιας κι οχι μια Συνελευση ενος οργανου.
Επιπλεον θα ηθελα να υπενθυμισω προς καθε κατευθυνση , το ποσο 'ΣΟΟΣΚΥΛΟ' υπηρξα παντοτε, κι οτι αισθανομαι οτι στην υποθεση ΣΟΑΑ εχω προσφερει τοσα οσα δεν εχουν προσφερει μερικοι νεοκοποι 'παραγοντες'. Ετσι για να μην ειμαστε ανιστορητοι...
Χρ. Πλατης
ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ
ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ή Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Ρ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΑ. ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ «Δεν μπορω να σας πληροφορω για τις ιδιωτικες μου επικοινωνιες» ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ , ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΤΕ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΥΣΥΧΙΑ.
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΝΤΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΗΜΠΕΙΤ (ΣΙΚ) ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Η ΠΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΣΑΣ ΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ «ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ» (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Ο 'ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ' ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ
-
-
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ, ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ???
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ???
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΗΠΩΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΕΙΤΕ ΟΧΙ???
[edit - moderator]
ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ,ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.....
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΜΕ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!!!!!!!!!
**ΕΛΠΑ ΡΑΛΛΥ ΜΕ 30, ΦΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙ...
**ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...... -
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ή Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ)διακρινεσαι για αυτα αν μη τι αλλο
-
Φιλε Jackdaws
Οι 'ιδιωτικες επικοινωνιες' ειναι ακριβως το σημειο που χαρακτηριζει την διαφωνια μου. Εξηγουμαι:
Μετα την δημοσιευση μου, μιλησα μ αρκετους του Δ.Σ. Απ ολους ακουσα το 'γιατι δεν μ επαιρνες τηλεφωνο να σου πω'? (ακουσα κι αλλα αλλα αυτα δεν γραφονται...)
Ωστε λοιπον για να λειτουργησει ενας συνδεσμος (Δεν μιλαμε βεβαια για την Αλ Καιντα) πρεπει να παιρνουμε -εμεις τα μελη- τους κολητους μας στο τηλεφωνο? Κι αν καποιο μελος δεν εχει κολητους στο Δ.Σ. θα μενει στο σκοταδι? Ε λοιπον ετσι δεν πολεμαμε την εσωστρεφεια, κι ελπιζω να συμφωνειτε. Και πολυ περισσοτερο, ετσι δεν προαγουμε τις δημοκρατικες διαδικασιες. Ετσι λειτουργουμε σαν τους 'αλλους' τους οποιους καταγγελουμε καθημερινα, ξεχνωντας την καμπουρα μας.
Φαινεστε να γνωριζετε πολυ καλα τα πραγματα. Και για να μην ειμαι ολο αρνησεις, ας προτεινω αυτο που θεωρω σωστο για την λειτουργια ενος συνδεσμου.
Η γενικη συνελευση εχει διαγραψει ενα γενικο πλαισιο μεσα στο οποιο πρεπει να κινειται το Δ.Σ. (Πιστευω να θυμαστε τι εντολη δοθηκε περυσι τον Γεναρη-το μαχαιρι στο κοκκαλο). Και βεβαια, μεσα σ αυτο το πλαισιο, το Δ.Σ. χαρασει πολιτικη και βαζει στοχους. ΟΜΩΣ. 1. Ενημερωνει και χρησιμοποιει τα μελη (την δυναμη του δηλαδη) 2. Προσαρμοζει την πολιτικη του στις υπαρχουσες συνθηκες, κι αν χρειαζεται η απολυτη μυστικοτητα που υποστηριζουν τα νυν μελη, συγκαλει γενικη συνελευση, καταθετει τις εκτιμησεις του και παιρνει ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για χειρισμους μη ανακοινωσιμους. Αν η ΓΣ δωσει την εγκριση της, ειναι συνυπευθυνη και παιρνει και το ρισκο της αποτυχιας.3. Οταν το ΔΣ κολησει και δεν μπορει να παρει σαφη θεση (Αναγνωρισεις, Εκδοση λισανς, Ασφαλεια σε σχεση με οικονομικες δυνατοτητες, Μαυρο Ροδο) δεν μπορει ΠΑΡΑ να προστρεχει παλι στα μελη. Ετσι λειτουργουν οι συλλογοι κι οχι σαν κι εμας, αν θελουν ναχουν ερεισματα κι αποτελεσματα.
Ετσι αλλωστε το επιβαλλουν οι θεσμοι, οι νομικοι κανονες και η πιστη στις δημοκρατικες διαδικασιες. Τωρα, αν καποιος που ειναι προσηλωμενος στα παραπανω χαρακτηριζεται αφελης, ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΣ...
Δεν παρελειψα να διαπιστωσω ομως οτι στην ανταπαντηση σας δεν σχολιασατε ολη την δημοσιευση μου. Διαφωνειτε σε ολα?
Και κατι που οφειλω να τονισω. ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Και βεβαια δεν ηταν ο μονος με τον οποιο μιλησα. Αν θελετε να μαθετε περισσοτερες λεπτομερειες, και την altera pars ...6974797979 η μεσω Π.Μ.Κλεινοντας θα σας θυμισω οτι το ποιο ευκολο πραγμα ειναι να φορτωνεις τα δικα σου λαθη στην καμπουρα του αλλου. Ειμασταν δηλαδη ετοιμοι να λυσουμε ολα τα προβληματα αλλα κολησαμε σε μια δημοσιευση του Πλατη...Εχω τοση δυναμη και δεν το ηξερα???
-
για να γίνει μια ΓΣ του ΣΟΑΑΒΕ φανταστείτε από πόσες μεριές έρχεται κόσμος... τι να πουν και οι Αλεξανδρουπολίτες δηλαδή...
κάντε μια ΓΣ και ας πει ο καθένας τον πόνο του..
πάρτε μια ακόμα όμορφη φωτο από χθες
http://www.r40.gr/images/stories/news/2 ... meet01.jpgΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ (όσο γίνεται δηλαδή)
-
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ , ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ !
-
αν και θα ήθελα να βγει δελτίο από το ΣΟΑΑΒΕ, μπορώ να πω οτι το ρεζουμέ είναι οι οδηγοί βλέπουν στους αγώνες που τρέχουν σημαντικά κενά ασφαλείας. αυτό που ζητάμε είναι η ΤΗΡΗΣΗ όσων αναγράφει το J και η σωστή οργάνωση των αγώνων από την πλευρά της ΕΘΕΑ που οφείλει να βοηθά και να ελέγχει τους οργανωτές.
Αν το εργομετρικό (που η ΓΣ ήταν αντίθετη) εξασφαλίσει οτι δεν θα δούμε αυτοκίνητο μέσα στην ειδική τότε ίσως και να θέλαμε
Υπήρξε συμφωνία για τα σπριντ των νέων οδηγών (σπριντ με ασφάλεια ε?) και θετικό ήταν και το κλίμα για τα σεμινάρια προς τους νέους οδηγούς που μένει να δούμε πως μπορεί να οργανωθεί.
Όλοι πάντως είμαστε σύμφωνοι με τις ενέργειες του ΔΣ και αυτό ήταν και το καλύτερο στοιχείο της χθεσινής βραδιάς.
-
Ανακοίνωση...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Αρα:
To ουσιαστικοτερο θετικο ειναι οτι συμφωνειτε μεταξυ σας/(μας)Και οτι αυτο που ουσιαστικα συμφωνειτε ειναι οτι παραμενουν μεγαλα τα κενα,δεν τηρειτε απο την οργανωση το J,(δεν βλεπω να αναφερετε τιποτα για ευθυνες οργανωτων,συνεπειες αυτων σε περιπτωσεις αυτοκινητου στην ειδικη,ελλειψη μπαριερας,κλπ,κλπ) και συμφωνειτε οτι παρα τα χρονια εκκλησης για να τηρουνται τα παραπανω δεν γινεται τιποτα.
Συνεπως σε περιπτωση που συνεχισουν στο ιδιο τεμπο οι αγωνες με κυρια αλλαγη αυτη της επιμορφωσης των οδηγων,ειπατε τι θα κανετε(αν θα κανετε κατι) η .......οπως παντα απλα συνεχιζουμε το χομπι μας?Νικο?
-
δεν βλεπω να αναφερετε τιποτα για ευθυνες οργανωτων,συνεπειες αυτων σε περιπτωσεις αυτοκινητου στην ειδικη,ελλειψη μπαριερας,κλπ,κλπ) και συμφωνειτε οτι παρα τα χρονια εκκλησης για να τηρουνται τα παραπανω δεν γινεται τιποτα.
Aει γειά σου βρε Αμαξόπουλε.!!!!!!!....από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσουμε και να καταλήξουμε στο εργομετρικό και στους ψυχίατρους. Οταν τρέχεις με ασφάλεια στο 'περίπου' ε πόσες φορές θα είσαι τυχερός ??? Του 'μπίπ' !!!! ...κάποτε θα σπάσει η στάμνα
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αρα:
To ουσιαστικοτερο θετικο ειναι οτι συμφωνειτε μεταξυ σας/(μας)Και οτι αυτο που ουσιαστικα συμφωνειτε ειναι οτι παραμενουν μεγαλα τα κενα,δεν τηρειτε απο την οργανωση το J,(δεν βλεπω να αναφερετε τιποτα για ευθυνες οργανωτων,συνεπειες αυτων σε περιπτωσεις αυτοκινητου στην ειδικη,ελλειψη μπαριερας,κλπ,κλπ) και συμφωνειτε οτι παρα τα χρονια εκκλησης για να τηρουνται τα παραπανω δεν γινεται τιποτα.
Συνεπως σε περιπτωση που συνεχισουν στο ιδιο τεμπο οι αγωνες με κυρια αλλαγη αυτη της επιμορφωσης των οδηγων,ειπατε τι θα κανετε(αν θα κανετε κατι) η .......οπως παντα απλα συνεχιζουμε το χομπι μας?Νικο?
μα και βέβαια συμφωνούμε, άλλωστε υπάρχει επικοινωνία με πολλές μεριές της Ελλάδας όπου όλοι τα ίδια λέμε.
φυσικά και έγιναν επισημάνσεις για τις ελλείψεις των οργανωτών που και αυτοί φέρουν το μερίδιο ευθύνης για την προχειρότητα που μας χαρακτηρίζει πολλές φορές και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που ανέβηκαν 1-2 φορές τα αίματα.
ως οδηγοί είπαμε οτι φτάνει, όχι μόνο να τρέχουμε σε ανασφαλείς αγώνες 'που δεν ξέρεις αν τη Δευτέρα θα είσαι σπίτι σου' και 'τι καλύπτει η ασφάλεια του αγώνα' (που είσαι Κουκκίδη εξπέρ στο ζήτημα)
αλλά μας δουλεύουνε και από πάνω που θα βελτιωθεί η ασφάλεια των ελληνικών αγώνων αν περάσουμε και το εργομετρικό.μπροστά σε αυτή τη αντιμετώπιση όσοι είχαμε τις λισανς τις δώσαμε στο προεδρείο για να συνεχίσει το έργο του και να δηλώσουμε οτι με αυτές τις συνθήκες δε θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε.
επιμένω οτι περιμένω ΔΤ από το ΣΟΑΑΒΕ που να εξηγεί τις θέσεις και τις ενέργειες του ΔΣ για να είστε όλοι ενήμεροι...
-
Διαβασα την επιστολη του ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ.....
μπλα-μπλα-μπλα.....
Και τι αλλο να κανεις ,θα πειτε....
Ας γραψω ενα μινι ιστορικο
12/10/05 ανοιχτη επιστολη ΣΟΑΑ (που λεει στην ουσια τα ιδια με σημερα)
17/11/05 ΔΤ ΣΟΑΑ αφορα συναντηση με ΕΘΕΑ
Ολιγον μπλα-μπλα με ολιγες υποσχεσεις
21/11/05 ΔΤ ΕΘΕΑ αφορα επισης συναντηση με ΣΟΑΑ
Κοβουν το μπλα-μπλα και ριχνουν και μια σφαλιαρα στις υποσχεσεις
ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ Ο ΣΟΑΑ σε βοηθεια σεμιναριων Κριτων,ενω δεν γινεται δεκτος ο πλοηγος ΣΟΑΑ!Η παραγραφος 4 ειναι πολυ ενδιαφερον σε αυτο το ΔΤ.
Λεει χαρακτηριστικα:
'.........H οργανωτρια λεσχη κανει τον αγωνα και εχει τη **συνολικη ευθυνη **της καλης και ασφαλους διοργανωσης.Η **ΕΘΕΑ ελεγχει **με τον **διορισμο του παρατηρητη **και του προεδρου των Αγωνοδικων'23/11/05 ΔΤ ΣΟΑΑ η γνωστη συνεχεια που λεει οτι αποσυρει τα μελη του ΣΟΑΑ απο επιτροπες και ΕΘΕΑ,λογω μη εκτιμησης της προσφορας του Συνδεσμου,αλλα και λογω του προσβλητικου 'περιττευει' στην επιστολη της ΕΘΕΑ.
23/11/05 παραιτηση ΓΜεσημερη απο ΕΘΕΑ
Τελος του 2005 .
Το 2006 ειναι γνωστο.
Με τελευταια επιστολη :
18/5/06 ΔΤ ΣΟΑΑ
που ουσιαστικα ελεγε πως περιμενει να δει τις προτασεις και τα μετρα της ΕΘΕΑ.ΣΗΜΕΡΑ λεει η επιστολη του ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ
'...απεφάσισε να **αναμείνει **την εξαγγελία όλων των μέτρων ασφαλείας από την ΕΛΠΑ και στην συνέχεια να σχολιάσει , κρίνει και ενημερώσει τους οδηγούς....'1.Μηπως λετε τα ιδια??????
2.Λετε '...για να μπορεσουμε να προτεινουμε λυσεις....'
Σας το ζητησε καμια ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ το παραπανω?
Εγω εχω μεινει στο γραπτο 'περιττευει' και στο ' η λεσχη οργανωνει,η ΕΘΕΑ ελεγχει'Εχουμε φρεσκοτερο γραπτο απο τη μερια της ΕΘΕΑ που να ζηταει βοηθεια η κατι τετοιο?.....
μπλα-μπλα-μπλα.....
Προβληματισμενος-οπως πληθωρα οδηγων 1000%(?) για ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ και 99% για ΣΟΑΑ....
Τελικα το κεφι μου το εκανα καλυτερα μακραν οταν δεν ηξερα....
Θα προσπαθησω να ξεξερω......Να ειμαστε ολοι καλα,και να προσεχουμε!!!
-
ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ Γ@@@@ΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΝΙΚΑ
ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ …..ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ …..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ …ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ……..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ /////////…..ΠΡΟΤΑΣΣΩ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ …….ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ……
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ …..
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ…………..
[/i][/color]κ. Ορφανε η καταγγελια που κανετε ειναι σαφης και απαιτω να με ενημερωσετε
ποιος χρηματιστηκε απο τα 7 μελη του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ ?
απο ποιον ?
**Η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη και απαιτω απαντηση απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο.**
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
........ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ , ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΔΗΛΑΔΗ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΩΒΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ?
Θα μας πεις ,ποιος εξαγοραστηκε απο τον ΣΟΑΑ και απο ποιον?
Συγκεκριμενη απαντηση στην κατηγορια και οχι αμπελοφιλοσοφια του πρωκτου! -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ Γ@@@@ΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΝΙΚΑ
ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ …..ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ …..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ …ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ……..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ /////////…..ΠΡΟΤΑΣΣΩ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ …….ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ……
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ …..
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ…………..
[/i][/color]κ. Ορφανε η καταγγελια που κανετε ειναι σαφης και απαιτω να με ενημερωσετε
ποιος χρηματιστηκε απο τα 7 μελη του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ ?
απο ποιον ?
**Η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη και απαιτω απαντηση απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο.**
***Από διακοπές γυρίσατε κύριε ζιβα ? (για να σας πω καλό χειμώνα ).
ΚΥΡΙΕ Ζίβα δεν είναι καταγγελία είναι παράπονο .Γιατί πιστέψαμε στην ομάδα αυτή και βλέπουμε απραξία
Λόγω ότι τόσους μήνες δεν λάβατε θέση ......παρά μόνο παραιτήσεις και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ακούσαμε . ***
-
***Από διακοπές γυρίσατε κύριε ζιβα ? (για να σας πω καλό χειμώνα ).
ΚΥΡΙΕ Ζίβα δεν είναι καταγγελία είναι παράπονο .Γιατί πιστέψαμε στην ομάδα αυτή και βλέπουμε απραξία
Λόγω ότι τόσους μήνες δεν λάβατε θέση ......παρά μόνο παραιτήσεις και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ακούσαμε . ***
Για την οποια απραξια μιλατε και για τις θεσεις που νομιζετε οτι δεν εχουμε λαβει και για οτι αλλο σας λειπει απο ενημερωση ,ειναι δεκτα προς συζητηση τα γραφεια ειναι ανοιχτα καθε Δευτερα και αλλωστε υπαρχουν και δημοκρατικες διαδικασιες του συνδεσμου μας που τηρουνται.
ΟΜΩΣ...
Εδω καταγγελεται εσεις, γραπτως ,εμφανως και επωνυμως ,χρηματισμο του Δ.Σ. !
Οφειλω να σας ενημερωσω οτι εχετε την υποχρεωση να καταθεσετε τα στοιχεια που εχετε .....
-
Ο Ιουλιος τελειωνει. Ξεκινησα αυτο το θεμα επισημαινοντας (φωναζοντας θαλεγα) την κατα την γνωμη μου ασαφη θεση του Δ.Σ.
Εκτος των αλλων εγραψα:
Ετσι αποφασιζω να αναμεινω μεχρι το τελος Ιουλιου καποιες θετικες ενεργειες και αντιδρασεις, που να δικαιολογουν την παραμονη μου στο δυναμικο του ΣΟΑΑ, αλλιως θα ζητησω την διαγραφη μου απο τα μητρωα του και θα καλεσω κι αλλους αγωνιζομενους να κανουν το ιδιο.
Πληροφορηθηκα οτι το Δ.Σ. σχολιασε την κινηση μου με δυσμενεια. Ετσι αναγκαστηκα να στειλω την πιο κατω επιστολη, την οποια δημοσιευω, γιατι scripta manent (τα επεα, πτεροεντα εισι)ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Γ. ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΟΑΑ.Αξιοτιμοι Κυριοι
Απευθυνω αυτην την επιστολη στον κ. Μεσημερη, αφου το Fax του Συνδεσμου δεν λειτουργει και το site δεν εχει ενημερωθει απο 18/5/2006
Πληροφορηθηκα απο μελη του Δ.Σ. (Ριζικαρης,Μεσημερης) οτι στην χθεσινη συνεδριαση σας, κατηγορηθηκα για ΔΟΛΙΑ εναντι του Συνδεσμου και αντικαταστατικη συμεριφορα, με αφορμη προσφατη δημοσιευση μου στο Φορουμ των 4Τ., που ειχε σαν στοχο την επισημανση οτι ενω εξελεγητε απο 202 μελη για να ισχυροποιησετε τον Συνδεσμο και να συσπειρωσετε τους αγωνιζομενους, εσεις , βασιζομενοι σε μια δικη σας «πολιτικη» οπως την ονομαζετε, τον εχετε και παλι οδηγησει στην απομονωση και την απαξιωση. Μαλιστα ακουστηκε οτι θα πρεπει να παραπεμφθω στο Πειθαρχικο του Συνδεσμου με το ερωτημα της διαγραφης (ολα τα παραπανω τη απουσια μου).
Εαν και σημερα επιμενετε στις διαπιστωσεις σας και δεν τις ανακαλειτε, επιθυμω να σας παρακαλεσω θερμα να προβειτε στις δεουσες ενεργειες ωστε να κληθω το συντομοτερο δυνατον σε απολογια απο το Π.Σ. , οπου βεβαιως θα εξηγησω με οσα στοιχεια εχω στην διαθεση μου την σταση μου, και θα υπερασπιστω τις αποψεις μου. Σε αντιθετη περιπτωση , θεωρωντας την σταση και την τακτικη σας ακρως συκοφαντικη και δημοσιως δυσφημιστικη για το προσωπο μου (αφου οι συνεδριασειος ειναι ανοικτες) , θα αναγκαστω να κινησω οποιες διαδικασιες κρινω προσφορες για την αποκατασταση της τιμης και της υποληψης μου.
24 χρονια ανιδιοτελους και πιστης υπηρετησης των συμφεροντων του ΣΟΑΑ και των αγωνιζομενων, δεν επιτρεπουν την παραμικρη ελαστικοτητα και υποχωρηση εκ μερους μου σε αναιτιες ,αστηρικτες και τελικα ανηθικες επιθεσεις.
Με τιμη
Χρ. Πλατης.Ν.Ψυχικο 18/7/2006
Οπως και το περιμενα, δεν ελαβα απαντηση. Κι επειδη
1.Εχω δεσμευθει με την τοποθετηση μου
2. Εκτος απο μια κατ αρχην θετικη αλλά εξαιρετικα αοριστη ανακοινωση του ΔΣ του ΣΟΑΑ δεν ειδα η εμαθα καμμια αλλη ουσιαστικη κινηση αντιμετωπισης των προβληματων
Αποφασιζω
Την μονομερη αναστολη της ιδιοτητας του ενεργου μελους του ΣΟΑΑ μεχρι την αναγγελια πραγματοποιησης Γενικης Συνελευσης των μελων του ΣΟΑΑ με τουλαχιστον 2 Θεματα- Αντιμετωπιση τρεχοντων προβληματων
- Ανανεωση της εμπιστοσυνης των μελων προς το Δ.Σ. και συμπληρωση του μετα τις παραιτησεις που εχουν υποβληθει.
Και καλω τα μελη που συμφωνουν μαζι μου να κανουν το ιδιο.
ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Λυπάμαι αλλά...