-
Κ Πλατη
Το φαξ του συνδεσμου λειτουργει επι 24ωρου βασεως, σε περιπτωση ομως διακοπης του ρευματος ο σιγουροτερος και ταχυτερος τροπος επικοινωνιας με τον συνδεσμο ειναι το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο.
Αρα οποια προσπαθεια να δικαιολογηθειτε οτι δεν λειτουργουσε το φαξ και απευθυνθηκατε στο 4T φορουμ για να μιλησετε στο Δ.Σ την θεωρω αστεια και ‘λιγη’.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι προκειται για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ στους εδω αναγνωστες και τιποτα περισσοτεροΠροσφατα , θελοντας να βρουμε απαντησεις στο ΓΙΑΤΙ εφυγε ο Χρηστος καλεσαμε καποιους ανθρωπους για συμβουλιο. Αναμεσα τους καλεσαμε και εσας αφου ειχαμε αναγκη τις γενικες ιατρικες σας γνωσεις.Ομως επικαλουμενος φορτο εργασιας ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ να μας τις προσφερετε παρολο που ο γραμματεας σας ενημερωσε οτι και μετα τα μεσανυχτα θα ειμαστε στα γραφεια.. Εδω να σημειωσω οτι , απο το ιατρειο σας εως τα γραφεια του ΣΟΑΑ δεν απαιτειται χρονος πανω απο 1 {ενα} λεπτο ,και οτι και εμεις εχουμε δουλειες και οικογενειες που παρατησαμε για την σοβαρη αυτη συναντηση, αλλα και για την εξοδο απο το τελμα των Ελληνικων αγωνων. Εκεινο το βραδυ ενημερωθηκα απο παλαια μελη του Δ.Σ. και για παλαιοτερη επιστολη σας οπου αναφερατε ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ! Εκτοτε -και σε συνδυασμο με την προσωπικη μου αποψη στο θεμα motorshow την οποια διαμορφωσα και απο συζητησεις με παλαιοτερα στελεχη που εκτιμω σεβομαι και συμβουλευομαι ιδιαιτερα- μειωθηκε η οποια εκτιμηση ειχα στο προσωπο σας και το αποτελεσμα ειναι οι εκτιμησεις σας, προσωπικα, να με αφηνουν ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ .
ΟΜΩΣ σας υπενθυμιζω εδω –εαν προσβληθηκατε απο το σημειωμα μου ,η εαν θελετε να ενημερωθειτε,η εαν θελετε να καταγγειλετε κατι σωστα και οχι να προβαλετε ,σε κοινο που κατα βαση δεν γνωριζει και πολλα, την πιστη σας στον συνδεσμο- οτι τα οργανα και οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασιες του Σ.Ο.Α.Α. το Διοικητικο.Σ. και το Πειθαρχικο.Σ. ειναι παντοτε στην διαθεση του καθε μελους η μη μελους.
Θελω να παρακαλεσω τους διαχειριστες αυτης της ενοτητας να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικοι στην διαχειριση αυτου του θεματος διοτι υπαρχουν επωνυμες βαρυτατες καταγγελιες για χρηματισμο των μελων του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. οι οποιες δεν ειναι δυνατο να τις αφησουμε να αιωρουνται ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ οτι κανενα απο τα μελη του Δ.Σ. προεβη σε τετοια ενεργεια ! Η καταγγελια ειναι ΧΥΔΑΙΑ και μονο απο χυδαιο ‘ανθρωπο’ μπορει να πηγαζει, και ελπιζω συντομα να τον ανακαλυψουμε.
Οιαδηποτε καταγγελια για λαθος στρατηγικη,απραξια, ανικανοτητα , απουσια ενημερωσης και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις ειναι δεκτη προς συζητηση ειδικα ΜΕΤΑ και την ενημερωση που θα κανουμε προς τα μελη μας για τις ενεργειες που καναμε ολο αυτο το διαστημα στο θεμα της ασφαλειας των Ελληνικων αγωνων.Επ’ ευκαιρια να ενημερωσω ,τους εδω αναγνωστες , που παρακολουθουν τις εξελιξεις αμεροληπτα και με πραγματικο ενδιαφερον για καλυτερους αγωνες οτι την Παρασκευη 28 Ιουλιου λαβαμε το φαξ της ΕΛΠΑ που σηματοδοτει την ληξη της περιοδου διαβουλευσεων και ανταλλαγης αποψεων και ουσιαστικα κυρησει την επανεναρξη των αγωνων.
Ο Σ.Ο.Α.Α. αφου συνεργαστει με τον ΣΟΑΑΒΕ – θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι και παλι κοινη – θα ανακοινωση την θεση του.
-
Πότε θα την έχουμε την ανακοίνωση του ΣΟΑΑ?
Μετά η πριν τον 15Αύγουστο; Έρχονται (αρκετοί) αγώνες από 1 Σεπτέμβρη! -
Αγγελε (γιατι τα Κ. Πλατη κ.λ.π. τ αφηνω στον καιρο, που λενε και στο Ναυτικο)
Το ζουμι της δημοσιευσης σου ,ειναι τα παρακατω 2 σημεια¨- Η προσωπικη σου επιθεση εναντιον μου
- Η αναγγελια κινητοποιησεων.
Παμε ενα -ενα
1ο) Δεν επιτεθηκα προσωπικα σε κανεναν σας. Εδρασα πολιτικα εναντια σ αυτο που εσεις αποκαλειτε 'πολιτικη' σας και εξεφρασα την διαφωνια μου σε μια πρακτικη ενος Δ.Σ. που ας μην ξεχναμε, εκλεχτηκε και με την δικη μου συνδρομη (και δεν ειμαστε 10000 για να ειναι αμελητεα) και με συγκεκριμενη 'πολεμικη' εντολη απο τους 202 της Γ.Σ.
Σε διαψευδω ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ,οταν λες οτι κληθηκα για το ατυχημα του Χρηστου. Τα εχεις μπερδεψει. Αυτο που λες εγινε ΕΝΑ ΜΗΝΑ πριν το ατυχημα, ειχα εκτακτο περιστατικο στο ιατρειο, εφυγα απο κει μεσανυχτα και μιση, και σας πηρα 3 τηλεφωνα για να ζητησω συγγνωμη. Η δεν θυμασαι, η εισαι σκοπιμα ψευτης... Παντως σιγουρα αν ειχες ενα αποστημα ΝΑ, δεν θαθελες να σ αφησω στον πονο σου και να παω στον ΣΟΑΑ, ετσι δεν ειναι?
Για το θεμα του Motorshow και για αλλες πρωτοβουλιες μου, καλυτερα να μην μιλαμε, γιατι ο μονος που εχασε ηταν το σπορ. Αν βεβαια θελεις, μπορω και εχω τα στοιχεια να πω γιατι δεν εγινε το Μοτορσοου, η Καστελλα, η ομαδα εκπαιδευσης των Σωματων Ασφαλειας, η διαφορετικη οργανωση του ΣΟΑΑ με βαση τον τομεα συμμετοχης (ασφαλτο,χωμα, ταχυτητες κι αναβασεις) και αλλα πολλα , που
αν ειχαν γινει θα ειχαμε διαφορετικο προσωπο ενωπιον φιλων και 'φιλων'.
Για την χαμενη σου εκτιμηση, ειλικρινα λυπαμαι, θα πρασπαθησω να την ξανακερδισεις, οταν νοιωσω οτι το Δ.Σ. αιρεται στο υψος των περιστασεων.
Για δε την 'μπηχτη' σου με κεφαλαια, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να εξηγησεις με καθε λεπτομερεια το γιατι γραφηκε αυτο και να το συζητησουμε.Και βεβαια με το ρισκο ν ακουστουν πραγματα δυσαρεστα γι αυτους που σε πληροφορουν-συμβουλευουν-υποστηριζουν. Επωνυμα κι ανοιχτα. Κι οποιος αντεξει. Βλεπεις εγω γραφω, δεν λεω και δεν θαβω υπογεια κι ανωνυμα, κι ετσι ολα μενουν κι εχουν την εξηγηση τους.
Παμε στο 2ο.
Ειμαι πολυ χαρουμενος που με τις κινησεις μου, το Δ.Σ. εδειξε να ενοχλειται, αφυπνισθηκε και επιτελους-οπως διαφαινεται στην απαντηση σου-προχωραει σε δραση. Εστω κι αν εκτιθεμαι σε προσωπικες επιθεσεις, τουλαχιστον σας κανω ν ακουτε το κουδουνακι...Και να εμφανιζοσαστε και καμμια φορα δημοσια (και τολμω να πω-κατι θα ξερω κι εγω-επωνυμα)
Πρωτη φορα αισθανομαι μελος Δ.Σ συλλογου, να εχει καβαλησει τοσο το καλαμι που να τον αφηνουν παγερα αδιαφορο οι αντιδρασεις των μελων του συλλογου στην πολιτικη του. (Δεν ημουν ο μονος νομιζω...) Τελικα φαινεται πως εχει χαθει το μετρο. Ο ενας του ΔΣ ειναι παγερα αδιαφορος, ο αλλος μου ζηταει τα ρεστα γιατι δεν τον πηρα τηλεφωνο να μου πει (λες κι ενημερωση των μελων ειναι υποθεση προσωπικων σχεσεων, και το νεο αγνωστο παιδι απο τ Αγρινιο μπορει να παιρνει τηλεφωνο και να μαθαινει),ο τριτος-δικηγορος γαρ-μου ειπε οτι η εκφραση ΔΟΛΟΣ χρησιμοποιειται συχνα στη δικηγορια, αρα μπορει να την λεει για οποιον και οποτε θελει, κι η εκφραση μ------- λεγεται στις πλατειες και τους δρομους, θελετε να σας φωναζω ετσι???
Κοιταξτε λοιπον να δειτε τι θα κανουμε με τους αγωνες, κι αφηστε την αυτοπροβολη την δικη μου. Δεν την χρειαζομαι, αφηνω τ αξιωματα σε ποιο ικανους χειριστες...
Οσα δε φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια, οπως θαγραφε κι ο Jackdaws!
Γεια και χαρα
Χρ. Πλατης.
Υ.Γ. Ασε που θεωρω εντελως αστοχο κι ανεντιμο, στην ιδια δημοσιευση-απαντηση σε μενα να αναφερεσαι σε διαδοσεις περι χρηματισμου κ.λ.π.
ΝΤΡΟΠΗ!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
οπως θαγραφε κι ο Jackdaus!Jackdaws γιατρε, διορθωσε το να μην αρχισει να βριζει και εσενα ο γενναιος μασκοφορος
-
Επειδη τεθηκε ενα θεματακι, εκ μερος των mods:
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Θελω να παρακαλεσω τους διαχειριστες αυτης της ενοτητας να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικοι στην διαχειριση αυτου του θεματος διοτι υπαρχουν επωνυμες βαρυτατες καταγγελιες για χρηματισμο των μελων του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. οι οποιες δεν ειναι δυνατο να τις αφησουμε να αιωρουνταιΟι διαχειριστες δεν ειναι δικαστες να κρινουν επι της ουσιας καθε ισχυρισμο. Εννοειται παντως οτι ουτε η ιδιοκτησια ουτε οι διαχειριστες δεν υιοθετουν καποια απο τις αποψεις που εκφραζονται.
Το φορουμ ειναι πεδιο ανταλλαγης αποψεων και απο τη στιγμη που μια αποψη εκφραζεται επωνυμα και με ευπρεπεια δεν υπαρχει για εμας θεμα ειδικα οταν το αλλο μερος διαβαζει το φορουμ και μπορει να απαντησει.
Αντιθετα θεμα τιθεται με οσους χρησιμοποιουν διπλα nicks για να βρισουν και να σπηλωσουν. Και δυστυχως ολοι αυτοι που χρησιμοποιουν αυτη τη ανηθικη τακτικη δεν ειναι ουτε εξωγιηνοι, ουτε πραγματικα ανωνυμοι. Εκει οπως ειναι ευκολα κατανοητο υπαρχει πλεον μηδενικη ανοχη γιατι πολυ απλα θελουμε αυτο το γελοιο θεατρο σκιων να σταματησει.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
.....Αντιθετα θεμα τιθεται με οσους χρησιμοποιουν διπλα nicks για να βρισουν και να σπηλωσουν. Και δυστυχως ολοι αυτοι που χρησιμοποιουν αυτη τη ανηθικη τακτικη δεν ειναι ουτε εξωγιηνοι, ουτε **πραγματικα **ανωνυμοι. Εκει οπως ειναι ευκολα κατανοητο υπαρχει πλεον μηδενικη ανοχη γιατι πολυ απλα θελουμε αυτο το γελοιο θεατρο σκιων να σταματησει.
Καιρός ήταν.... απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αργήσατε τόσο πολύ....
-
Ανεξαρτητα απο τους λογους που οδηγησαν στην τηρηση του κανονισμου την συγκεκριμενη στιγμη (κι οχι νωριτερα) ΜΠΡΑΒΟ σας!
Σ ολα υπαρχουν απαντησεις κι επιχειρηματα. Κι ο αναγνωστης ειναι ελευθερος κι εχει την κριση να διαμορφωσει αποψη.
Στο θεμα μας τωρα. Αγγελε Ζηβα, ευγενικα πλην ξεκαθαρα ισχυριστηκα οτι ψευδεσαι, δημιουργεις εντυπωσεις, δειχνεις ανεπιτρεπτη υπεροψια γραφοντας (σαν Προεδρος βεβαια) οτι οι αποψεις των μελων (εστω κι αν σου ειναι αντιπαθεις) σε αφηνουν παγερα αδιαφορο και σε προκαλεσα να ξεκαθαρισεις το πυροτεχνημα που εκτοξευσες μ εκεινο το 'διαχωριζω την θεση μου απο τον ΣΟΑΑ και τιθεμαι στην διαθεση της ΕΛΠΑ'. Σε προκαλω να δημοσιευσεις ολη την επιστολη-αν την εχεις- για να εχω την δυνατοτητα που μου παρεχει το 'μηδενι δικην δικασης πριν αμφι μυθον ακουσης' να απαντησω.
Αλλιως θα εχω καθε δικαιωμα να πιστευω οτι εισαι ενας πολιτικαντης Προεδρος κι οτι εκανα λαθος που συνεργησα στην εκλογη σου.
Σαν μελος τωρα, περιμενω τις ανοκοινωσεις του Συνδεσμου για να αποφασισω την παραπερα πορεια μου. Που-ελπιζω πως το καταλαβαινεις- ειναι ηδη καθυστερημενες κι 'εκτος εποχης'. Μηπως φταιω εγω και γι αυτο?
Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε ....
Χ.Π.Υ.Γ. Στα πραγματα γενικα υπαρχει η ουσια κι ο τυπος. Στα δικα μας πραγματα, ο τυπος εχει παει περιπατο κι η ουσια πελαγοδρομει. Επειδη γινονται και πραγματα που ειναι σωστα-συνηθως ομως με λαθος χρονικη σειρα- η επιλογη μιας τακτικης θαναι δυσκολη υποθεση. Για οποιον δεν καταλαβε, συμφωνω με την εκτιμηση ικανοτητων των αγωνιζομενων, αφου ομως φτιαχτουν οι μπαριερες,οι κριτες κι οι τεχνικοι, οι οργανωτες , κι εκπαιδευτουν οι συμμετεχοντες, κι αφου ολα αυτα συζητηθουν και προσυμφωνηθουν γυρω απο ενα τραπεζι.
Αυτο για να μην χρειαζεται να πετας σποντες, ακομα και στις επισημες κοινες ανακοινωσεις ΣΟΑΑ-ΣΟΑΒΕ. Αλλα αν το ψαξεις, ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Πότε θα την έχουμε την ανακοίνωση του ΣΟΑΑ?
Μετά η πριν τον 15Αύγουστο; Έρχονται (αρκετοί) αγώνες από 1 Σεπτέμβρη!Eλπιζω σε 5-6 ημερες το πολυ. Ειναι αρκετοι οι ανθρωποι που συνεργαζονται για να φτιαχνει μια δικαιη ανακοινωση. Δεν ειναι δυνατον να ακολουθησουμε την τακτικη 'σημερα πεθανε ενας αυριο βγαζουμε ανακοινωση βαζουμε μεσα και ενα ανυπαρκτο κλαδι και την κακια την ωρα και ξεμπερδεψαμε'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
.......Ειμαι πολυ χαρουμενος που με τις κινησεις μου, το Δ.Σ. εδειξε να ενοχλειται, αφυπνισθηκε....
Υ.Γ. Ασε που θεωρω εντελως αστοχο κι ανεντιμο, στην ιδια δημοσιευση-απαντηση σε μενα να αναφερεσαι σε διαδοσεις περι χρηματισμου κ.λ.π.
ΝΤΡΟΠΗ!!!Μην χαιρεσαι αδικως ! το Δ.Σ. δεν κοιμηθηκε ποτε ασχετα εαν δεχθηκε 'τακλιν' περισσοτερα οταν τελειωσουν οι επαφες με τα...... λυπαμαι δεν θα καψω τα χαρτια που αφορουν το συνολο των αγωνιζομενων για να σου αποδειξω οτι εχεις λαθος!!
Δεν γνωριζα οτι εισαι τοσο εγωιστης και πρεπει να κανω ενα ποστ ειδικα για απαντησεις σε εσενα και αλλο για απαντησεις σε αλλους!! εκτος εαν νομιζεις οτι σε αφορουν και οι διαδοσεις...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
...προκαλεσα να ξεκαθαρισεις το πυροτεχνημα που εκτοξευσες μ εκεινο το 'διαχωριζω την θεση μου απο τον ΣΟΑΑ και τιθεμαι στην διαθεση της ΕΛΠΑ'. Σε προκαλω να δημοσιευσεις ολη την επιστολη-ειναι ηδη καθυστερημενες κι 'εκτος εποχης'. Μηπως φταιω εγω και γι αυτο?
Λυπαμαι, αλλα για εμενα εχει σημασια που υπαρχει!! Και ο Μητσοτακης μπορει να ισχυριζεται δικαιολογιες , αλλα το αποστατης του εμεινε !!!! θα αστειευεσαι βεβαια οτι θα μπω εγω σε αυτη τη διαδικασια, εχει πολυ χωρο απο κατω βαλε οτι δικαιολογια θελεις !!
Ελπιζω την επομενη φορα τα προβληματα ασφαλειας να μας βρουνε σε καλλυτερη εποχη γυρω απο το τζακι... Μηπως δεν ξερεις τι λες ?
Και κατι τελευταιο. Διαβασα στην καταγγελια σου εδω οτι εχεις προβλημα και με το ακροπολις Θα σου προτεινα λοιπον την επομενη φορα να τα πεις χυμα στην live συνεντευξη του Ο.Α.Κ.Α. , οπως εκανε ο Αρης και να μην βγαζεις την μπατανοβουρτσα για να περασεις ενα γλυψηματακι τους ΟΡΓΑΝΩΤΑΣ!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
.... Ειναι αρκετοι οι ανθρωποι που συνεργαζονται για να φτιαχνει μια δικαιη ανακοινωση. ...'
**Δίκαιη **ανακοίνωση; Τι σημαίνει αυτό;
-
Έλπίζω να μην σημαίνει ανακοίνωση του τύπου 'Ευχαριστουμε τους φίλούς μας Αμερικάνους.....' , γιατι έχω μια αισθηση οτι κατα 'κει θα πάει.....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
.... Ειναι αρκετοι οι ανθρωποι που συνεργαζονται για να φτιαχνει μια δικαιη ανακοινωση. ...'
**Δίκαιη **ανακοίνωση; Τι σημαίνει αυτό;
'ΣΩΣΤΗ' ηθελα να γραψω. οποιος βιαζεται...
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Έλπίζω να μην σημαίνει ανακοίνωση του τύπου 'Ευχαριστουμε τους φίλούς μας Αμερικάνους.....' , γιατι έχω μια αισθηση οτι κατα 'κει θα πάει.....Φιλους Αμερικανους δεν εχουμε.... μην ανησυχεις
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
....(εστω κι αν σου ειναι αντιπαθεις)...Οφειλω να ομολογησω οτι μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης γι'αυτο και προσπαθω να σου απαντω παρολο που δεν μου περισσευει καθολου χρονος
-
Προς zivas και μονo:
Διαβαζοντας σε, το πρωτο που περασε απο το μυαλο μου ηταν να σε πω ΑΘΛΙΟ και να κλεισω εδω. Ομως τα χατηρια τελειωσαν κι οι μοδερατορες εχουν κι αλλες δουλειες. Γι αυτο:- εγραψες (κυριολεκτικα και μεταφορικα)
Λυπαμαι, αλλα για εμενα εχει σημασια που υπαρχει!! Και ο Μητσοτακης μπορει να ισχυριζεται δικαιολογιες , αλλα το αποστατης του εμεινε !!!!
Στους μισους. Οι αλλοι μισοι τον εκαναν πρωθυπουργο! Φαιδρη συγκριση , φαιδρη κι η απαντηση. Ομως αν θες νασαι σοβαρος ,εχεις υποχρεωση οταν κανεις μια καταγγελια να την τεκμηριωνεις. Δεν εχεις χρονο λες. Για σκεψου τι εγραψες για μενα προχθες: Οτι δεν ειχα δικαιολογια την ελλειψη χρονου για να μην ερθω στη συσκεψη, αφου ηξερες οτι εργαζομουν στο ιατρειο μου. Φαινεται οτι τα τουβλα σε απασχολουν περισσοτερο απ οτι απασχολουν εμενα οι ασθενεις ανθρωποι.- εγραψες (εδω κι αν εγραψες εμπαθη Προεδρε)
Και κατι τελευταιο. Διαβασα στην καταγγελια σου εδω οτι εχεις προβλημα και με το ακροπολις Θα σου προτεινα λοιπον την επομενη φορα να τα πεις χυμα στην live συνεντευξη του Ο.Α.Κ.Α. , οπως εκανε ο Αρης και να μην βγαζεις την μπατανοβουρτσα για να περασεις ενα γλυψηματακι τους ΟΡΓΑΝΩΤΑΣ!!
Ευχαριστησα τους εργατες μιας απολυτα πετυχημενης οργανωτικα προσπαθειας. Την Αννιτα, την Φερτακαινα, τον Χατζημιχο, ανθρωπους που βγηκανε απο τα σπλαχνα του σπορ που θαπρεπε να υπηρετεις με μεγαλυτερο σεβασμο και μετριοφροσυνη.
ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ τον κ. Μανιατοπουλο που εδωσε τις κατευθυνσεις και τις εντολες για ενα Ακροπολις στα μετρα της FIA και μακρυα απο τα δικα μας (και των φιλαθλων μας) ιδανικα. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΓΕΛΕ???
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ'?- Εγραψες (εδω να δεις ετεροχρονισμος!!!)
Ελπιζω την επομενη φορα τα προβληματα ασφαλειας να μας βρουνε σε καλλυτερη εποχη γυρω απο το τζακι... Μηπως δεν ξερεις τι λες ?
Ωστε επρεπε να σκοτωθουνε 2 ανθρωποι για να παρεις χαμπαρι οτι υπαρχουν θεματα ασφαλειας και ν αντιδρασεις? ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ (και ευτυχως τελειωσαν) ΑΝΟΙΞΗ και μας επιασε ο Αυγουστος για να εχουμε μια αντιδραση.
- Εγραψες (γυρνα Πασα μου να σ αλοιψω λαδι)
Οφειλω να ομολογησω οτι μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης γι'αυτο και προσπαθω να σου απαντω παρολο που δεν μου περισσευει καθολου χρονος
Μα δυο μερες πριν, δεν εγραψες οτι εχασες την οποια εκτιμηση μου ειχες και οτι αδιαφορεις για τις αποψεις μου? Προσεχε, ερχονται και ψυχοκινητικα τεστ. Κι εκει οι εξυπναδες δεν περνανε...
Ακουσε Προεδρε. (Τα μπλεξαμε, τωρα εχουμε 2 Προεδρους που δεν ακουνε κανεναν!)
Εκανες το λαθος να τα βαλεις μ αυτον τον ξεδιαντροπο τροπο μαζι μου, οταν εγω δεν αγγιξα τιποτα προσωπικο σου, απλα εκρινα το 'συνδικαλιστικο' σου εργο. Εχω το δικαιωμα, ετσι δεν ειναι? Οπως εχω και το δικαιωμα να παραδωσω στην κριση του καθ ενος, εναν Προεδρο σωματειου που στην δημοσια (δεν σ αρεσει αυτη ε?) κριτικη απανταει με προσωπικες προσβολες και λασπη.
Εμπρος, περιμενω το κειμενο της επιστολης μου, να δουμε ποσο λεβεντη Προεδρο εχουμε. Ναι Κυριε , το εγραψα. Αν θες να μαθεις γιατι, βγαλτο στα φορα. Ειπαμε. Κι οποιος αντεξει.
ΜητσοΧρηστος...Υ.Γ. 1.Γρηγορα ομως, γιατι φευγω διακοπες και δεν θαχω τον φακελλο μαζι μου.
2. Ζηταω συγγνωμη απο τους φιλους του Φορουμ, η λασπη ομως φευγει μονο με πολυ νερο και σκουπα.
3. Μηπως μια συγγνωμη και παμε παρακατω?????????? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
.... Ναι Κυριε , το εγραψα.....Αυτο και μονο μου αρκει.... ημουν σιγουρος!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
...... συνεργησα στην εκλογη σου.Σου ειμαι υποχρεος..
Εαν αποφασισεις να κατεβεις στις επομενες εκλογες θα στο ανταποδωσω !!
-
Ον-οφ τοπικ
Να υποψιαστω οτι το ΔΤ περι ΤΑΛΜΠΟΤ το εστειλε ο Σοαα η ο Σβοαα?
Γιατι δεν γραφει τιποτα,απλα οτι ειναι μελος του συνδεσμου... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
.....Φαινεται οτι τα τουβλα σε απασχολουν περισσοτερο........Σαφως !! σαφεστατα !! ουτε κουβεντα επ'αυτου !!!!
Για να μην υπαρχει αναγκη να χρηματιζομαι και να εχω ελευθερη κριση
Λυπάμαι αλλά...