-
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΝΑΙ , ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΣΥ ....ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ..........
-
ΕΡΩΤΗΣΗ(αν και δεν μου πεφτει λογος): Αφου φαινεται να γνωριζεστε, γιατι δεν περνετε ο ενας τον αλλο τηλ?
Η ακομα καλυτερα να παει ο ενας απο το μαγαζι του αλλου και αμα δεν τα βρειτε face 2 face, να πεσει και καμμια ψιλη? -
edit [cmarin]
ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΗ , Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ...... Ο CMARIN , ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗΣ NANNIBAL .
-
ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ !!!
-
edit [cmarin].
ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ
-
Κόφτε το σας παρακαλώ. Δεν βγάζει πουθενά. Ξαναδιαβάστε την πρώτη παράγραφο.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λυπάμαι αλλά θα κάνω κάτι ,που ποτε στο παρελθον δεν θελησα η δεν τολμησα να κανω:
ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
Σημειωνω τελευταιες 'παραλειψεις':- Δεν απαντησε ο ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ ,οταν αυτη του εστειλε για μελετη, συζητηση κι επεξεργασια το 'σχεδιο νομου' για την νεα διαδικασια εκδοσης λισανς, και βεβαια ουτε ενημερωσε τα μελη του γι αυτα που προκειται να συμβουν
- Δεν απαντησε ο ΣΟΑΑ, ουτε πηρε θεση στο θεμα της 'απονομης' του μαυρου Μαυρου Ροδου.
- Δεν πηρε θεση ο ΣΟΑΑ (οπως μαθαινω ουτε καν τηλεγραφημα δεν εστειλε) σχετικα με τα δυο τελευταια θανατηφορα ατυχηματα.
- Δεν πηρε θεση ο ΣΟΑΑ σχετικα με την αναμφισβητητη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ
αποτυχια του τελευταιου Ραλλυ Ακροπολις, λες και δεν μας αφορα.
Διαπιστωνω και παλι μια απομονωση και αδρανεια του Δ.Σ. την ωρα που χαραζονται μακροπνοες πολιτικες για το σπορ, και αναζητω τον λογο για τον οποιο θα πρεπει να συνεχισω να ειμαι μελος ενος οργανου-φαντασμα.
Ετσι αποφασιζω να αναμεινω μεχρι το τελος Ιουλιου καποιες θετικες ενεργειες και αντιδρασεις, που να δικαιολογουν την παραμονη μου στο δυναμικο του ΣΟΑΑ, αλλιως θα ζητησω την διαγραφη μου απο τα μητρωα του και θα καλεσω κι αλλους αγωνιζομενους να κανουν το ιδιο.
Δηλωνω οτι δεν διαφωνω με την ουσια ορισμενων αποφασεων για το σπορ, αλλα με τον τροπο σχεδιασμου, παρουσιασης κι επιβολης και γι αυτο
**[b] Χρησιμοποιω αυτον τον χωρο γι αυτη την δημοσιευση, κρινοντας οτι πλεον μονο με την πιεση της δημοσιοτητας,κατι μπορει να παει μπροστα.
Χρ. Πλατης.Υ.Γ. Αδιαφορω πραγματικα για τα υπογεια σχολια που σιγουρα θα γινουν σε βαρος μου. Πριν μου κολησετε βκυριοι την ρετσινια του προδοτη...κοιταχτειτε στον καθρεφτη**.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΕ racer , ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ edit , ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ(Η ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , ΤΟΥ (ΤΩΝ) ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ , ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ .
-
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ.....
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ..
ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ... -
Επόμενες δημοσιεύσεις με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται [moderator]
-
h apanthsh sthn dikia moy erwthsh giati sbhstike oloklhrh omws?
-
ΕΙΔΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ? ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ .
ΓΝΩΣΤΟΣ Ο CMARIN , ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ !Όπου υπήρχαν βρισιές, σβήστηκαν. Αν το ξανάγραφες χωρίς αυτές, κανένας δεν θα στο έσβηνε.
Ως γνωστόν, κάποιος έχει πάντα διαπλεκόμενα, πάντα του φταίνε οι 'άλλοι'. Οι διαγραφές είναι θέμα κανονισμού, αυτούς που στους αγώνες καταπατάτε και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση.
Aσχολειθείτε με την ουσία και σταματήστε το κυνήγι των μαγισσών. [cmarin]ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ?
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΔΩ , ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΝΗΜΟ edit[kouk] ?edit[kouk] ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΙ ΕΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΑΙ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ edit[kouk] . -
ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ Η 'ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ'.
- ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ?
- ΕΦ'ΟΣΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ» ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ?
- ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ Μ.Ρ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΙΕΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ? ΜΗΠΩΣ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ?
- ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ?
- ΠΟΣΟ 'ΜΑΚΡΟΠΝΟΗ' ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ?
- ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ - ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ - ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ.
ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ -ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ- ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΔΥΟ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ 'ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ' ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ 'ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ'
-
cmarin δεκτον να σβηστουν οι βρισιεσ.... οπου βρισια βαλε αστερακι αλλα οχι το κειμενο ολοκληρο.... συν τησ αλλης του αλλουνου την ειρωνια δεν την ακουμπησες καν.... Nice moderating mate......
-
[quote='Jackdaws']..... 'ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ'.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΖΑΚ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΜΕΝΟ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ... ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ?
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΔΩ , ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΝΗΜΟ ΕΙΔΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ? ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ .
ΓΝΩΣΤΟΣ Ο CMARIN , ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ !Όπου υπήρχαν βρισιές, σβήστηκαν. Αν το ξανάγραφες χωρίς αυτές, κανένας δεν θα στο έσβηνε.
Ως γνωστόν, κάποιος έχει πάντα διαπλεκόμενα, πάντα του φταίνε οι 'άλλοι'. Οι διαγραφές είναι θέμα κανονισμού, αυτούς που στους αγώνες καταπατάτε και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση.
Aσχολειθείτε με την ουσία και σταματήστε το κυνήγι των μαγισσών. [cmarin]ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ?
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΔΩ , ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΝΗΜΟ edit[kouk] ?edit[kouk] ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΙ ΕΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΑΙ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ edit[kouk] . ?ΟΝΕΙΡΟ !!!!!!!
-
Εμενα θα μου απαντησει καποιος στην ερωτηση που εθεσα στην προηγουμενη σελιδα. Δεν προλαβα να την διαβασω...
Ή μηπως δεν πρεπει να μαθω επειδη ειμαι απο μικρος μεσα στον χωρο και μπορει να χασω πασα ιδεα για ορισμενα ατομα που δεν εχω γνωρισει απο κοντα? Στην τελικη ποιοι ειναι ολοι αυτοι που κρυβονται πισω απο 2πλα,3πλα ψευδονυμα και δεν υπογραφουν την καθε αποψη που εχουν? Γιατι πρεπει μεσω του επωνυμου τους ποστ γλυφουν ολους αυτους που γλυφουν και μετα πισω απο ενα αλλο νικ κραζουν και ειρωνευοντε τον κοσμο ολο?
Συνελθετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Υποστηριξτε παντελονατα την καθε αποωη σας και σταματιστε τα 2πλα 3πλα ταμπλο με τα ψευδονυμα.Υ.Γ. Δεν παει για τον συγκεκριμενο χρηστη αυτου του τοπικ αλλα για ολους οσους κατα καιρους το παιζουν πονηροι με τα 2-3 νικ που εχουν...
Υ.Γ.2. Ο μεγα δρουηδηδες του moderating μπορειτε να δειτε ποιοι ειναι αυτοι με τα 2πλα 3πλα νικ και απλα ή να μπαναρετε την Ι.Ρ ή τα αλλα νικ εκτος των πραγματικων. Ή μηπως απλα δεν θελετε?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
..... 'ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ'.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΖΑΚ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΜΕΝΟ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ... ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!!
Ηαnnibal ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΑΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ , ..........
ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΜΟΥ , ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ , ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
-
Προς Jackdaws
Πολυ ευχαριστως ν απαντησω. Με μια μονη επισημανση, οτι μ αρεσει να συνομιλω με ανθρωπους επωνυμους που εχουν το θαρρος της γνωμης κι αναλαμβανουν τις ευθυνες των πραξεων τους. Παμε λοιπον.-
Δεν μπορω να σας πληροφορω για τις ιδιωτικες μου επικοινωνιες. Μπορω ομως να σας διαβεβαιωσω , οτι καιρο τωρα επισημαινω προς καθε κατευθυνση οτι 'κοιμομαστε' τον υπνο του δικαιου.
-
Η δευτερη ερωτηση σας δινει εμμεσα απαντηση στην πρωτη σας. Αλλωστε 30 χρονια στους αγωνες, εχω μαθει να συνδυαζω πρακτικες, να προβλεπω καποιες καταστασεις η και να ειμαι αποδεκτης off the record πληροφορησης απο πολλες πλευρες.
-
Δεν εχω ξεχασει τιποτα και ξερω πολυ καλα. ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ. Δεν ειχαμε ενα απλο επεισοδιο. Θανατο δικου μας ανθρωπου ειχαμε. Αν ο ΣΟΑΑ ελεγε ΝΑΙ θα ελεγα ΝΑΙ. Αν ελεγε ΟΧΙ θα ελεγα ΟΧΙ. Το 'δεν παιρνω θεση' μου γυριζει τα ματια.
-
Ναι γνωριζω. Το τι γνωριζω, τι απ αυτα ειναι γραπτο η προφορικο παρασκηνιο και τι (οπως πρεπει) γνωστο, θα το μαθετε στην επομενη Γενικη Συνελευση, αν κρινω οτι αξιζει τον κοπο να συνεχισω να ειμαι μελος του ΣΟΑΑ.
-
Με χαλασε-τελικα- οτι ενω η ΕΘΕΑ ειχε στειλει τις προτασεις για επεξεργασια στον ΣΟΑΑ, αυτος ουτε πηρε (σαν Δ.Σ) θεση, ουτε- αφου ειχε δυσκολια-απευθυνθηκε στα μελη του για συζητηση και λυση. Ετσι η ΕΘΕΑ εχει ενα επιχειρημα παραπανω να κανει οτι θελει.
-
Αν δεν εχετε λογο, μην μου θυμιζετε παροιμιες, γιατι απ αυτες ξερω κι εγω πολλες.
Ελπιζω ναμουν σαφης, καθ οσα ενδιαφερουν ενα δημοσιο μεσο επικοινωνιας κι οχι μια Συνελευση ενος οργανου.
Επιπλεον θα ηθελα να υπενθυμισω προς καθε κατευθυνση , το ποσο 'ΣΟΟΣΚΥΛΟ' υπηρξα παντοτε, κι οτι αισθανομαι οτι στην υποθεση ΣΟΑΑ εχω προσφερει τοσα οσα δεν εχουν προσφερει μερικοι νεοκοποι 'παραγοντες'. Ετσι για να μην ειμαστε ανιστορητοι...
Χρ. Πλατης
-
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
cmarin δεκτον να σβηστουν οι βρισιεσ.... οπου βρισια βαλε αστερακι αλλα οχι το κειμενο ολοκληρο.... συν τησ αλλης του αλλουνου την ειρωνια δεν την ακουμπησες καν.... Nice moderating mate......Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια....
Λυπάμαι αλλά...