-
για να δουμε τι πιστευει ο κοσμος του φορουμ????
μια κ 2 μερες μετα απο το τελος του Μουντιαλ κανεις δεν ασχολειται με τα αγωνιστηκα !!!! αλλα με την ενεργεια του Ζιζου, τι του ειπε ο Ματερατσι κ με το αν εκανε καλα η οχι ο Ζιζου !
εγω πιστευω οτι κακος εκανε............. θα επρεπε να του την ριξει την κουτουλια στα μουτρα !!!!
τι πιστευεται εσεις ???
κ πως θα αντιδρουσατε εσεις αναλογα ???
-
μια κ 2 μερες μετα απο το τελος του Μουντιαλ κανεις δεν ασχολειται με τα αγωνιστηκα !!!! αλλα με την ενεργεια του Ζιζου, τι του ειπε ο Ματερατσι κ με το αν εκανε καλα η οχι ο Ζιζου !
εγω πιστευω οτι κακος εκανε............. θα επρεπε να του την ριξει την κουτουλια στα μουτρα !!!!
τι πιστευεται εσεις ???
-
τι πιστευεται εσεις ???
-
Γιατί όχι μάγκας;
-
Εξηγούμαι...
Καλό ή κακό αυτό που έκανε (προσωπικά το χάρηκα), το θέμα είναι ότι στο κλείσιμο της καριέρας του ο Ζιζού κατάφερε να μπει με το κεφάλι στο πάνθεον των 'αμφιλεγόμενων ηρώων'. Αυτοί μένουν αθάνατοι...Αν το σκέφτηκε όταν το κάνε; Δεν το ξέρω. Ωστόσο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πέρασε από το μυαλό του: 'δε γ@...στε όλοι σας! Τόσα χρόνια σας ανέχτηκα!' και του την έριξε.
-
'Εβαλα 'αυτόχειρας' διότι ο Ζιντάν δεν υπήρξε ποτέ θύμα παρά μόνο των κλαδεμάτων του κάθε κούτσουρου.
Αν και όντως, θα έπρεπε να υπάρχει και άλλη επιλογή διότι έτσι, παίρνουμε εκ προοιμίου ως δεδομένο ότι έχασε κάτι ο Ζιντάν.
-
Petros
Ετσι! Μπορεί κανεις να πει οτι αυτή η κουτουλιά ήταν εκ μέρους όλων των 'καλλιτεχνών' που τους έκαναν τη ζωή δύσκολη με πουστιές οι απανταχού Ματεράτσηδες και Ανατολάκηδες.
Οπως είπα και στο άλλο θέμα, δεν θα του πω και μπράβο αλλά είναι τουλάχιστον υποκρισία να κατακρίνουμε τον Ζιζού που έκανε ότι έκανε στα ίσια (και στην τελική πληρωσε γι΄'αυτό) και να δεχόμαστε ώς κατακτημένο δικαίωμα για έναν αμυντικό να προσβάλει στα μουλωχτά την αξιοπρέπεια του αντιπάλου του.
-
Τελικα ξερουμε τι του ειπε,αν του ειπε, ο Ιταλος;
-
Ο Μάρκο Ματεράτσι έδωσε μια νέα διάσταση: «Τον κράτησα από τη φανέλα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισε προς το μέρος μου, μου μίλησε με χλευαστικό τρόπο, με κοίταξε με υπερβολική αλαζονεία από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε: 'Εάν θέλεις πραγματικά τη φανέλα μου, θα σου τη δώσω μετά τον αγώνα'. Του απάντησα με μια προσβολή, είναι αλήθεια».
Mπράβο ρε Ζιζού. Απάντηση ανάλογη της μεγαλοφυίας σου. Βλέπουμε φυσικά και την κότα, πόσα αρκίδια έχει να πει ποιά ήταν αυτή η προσβολή. Όξω ρε λαμόγιο, παλιοκερατά.
Και για του λόγου το αληθές, να ποιός είναι ο κύριος αυτός :
-
KALA EKANE!!!!!!!
CULatoni italiani.........
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Mια χαρα ειναι!
-
Συμφωνα με το bbc, ο Materazzi του ειπε:
'Μακαρι η μανα και ο πατερας σου να πεθανουν με τον πιο ασχημο τροπο' (ο Zidane ειχε μαθει την ιδια μερα οτι η μανα του ηταν αρρωστη) και 'αντε γ...σου'
-
καλά εγω θα έριχνα οχι μόνο κουτουλιά...αλλά και κλωτσές!
Το θέμα είναι όμως ότι αυτα γίνονται σε κάθε παιχνίδι! Τωρα, άνθρωποι είναι ολοι....δεν κράτησε τα νεύρα του...και του τράβηξε την ξεγυρισμένη!
Καλά του έκανε!
-
Αν πράγματι μετέφερε έτσι το συμβάν ο Ματεράτσι, τότε επιπλέον είναι και μεγάλο ΒΛΗΜΑ!
-
http://www.timesonline.co.uk/article/0, ... 95,00.html
Η εξήγηση που δίνεται από Αγγλικά μέσα ενημέρωσης. Τον αποκάλεσε λέει 'γιο πόρνης τρομοκράτισσας' ή κάτι τέτοιο. Αν όντως ισχύει θα πω άλλο ένα μπράβο στο Ζιντάν διότι σ' αυτή τη γαμημένη ζωή υπάρχουν κι ορισμένα πράγματα παραπάνω από ένα αγώνα ποδοσφαίρου, από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, από οτιδήποτε υλικό : Υπάρχει η αξιοπρέπεια του καθενός μας και ο σεβασμός στα όσα κανείς δεν πρέπει να αγγίζει.
-
Είμαι της άποψης ότι αφου ήταν τόσο προσβλητικό αυτό που του είπε έπρεπαι ή να του τη ριξει μια και να μην ξανασηκωθει ή να μην κάνει τίποτα!
-
“Nobody knows if Zidane is an angel or demon,” Murat said several years ago. “He smiles like Saint Teresa and grimaces like a serial killer.”
κορυφαίο
-
Σιγά που θα το κάνουμε και ήρωα,
Η μαγκιά εκεινή την στιγμή ειναι να μήν αντιδράσεις... αλλόστε ποδοσφαιρό πάιζουν, τα μπινελίκια είναι μέσα στο παιχνίδι
-
Νομιζω οτι το θεμα εχει παρει διαστασεις Τατιανας και θα ελεγα να ασχοληθουμε καλυτερα με καμια τριπλα του παρα με τα σου'πα μου'πες και μπλε
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Η μεγάλη των ξυλοκόπων σχολή.....
Μουντιαλ 2006 - Ζινεντίν Ζιντάν