-
Ε μα για αυτό είναι οι καλύτεροι γιατί δεν τις αδυνατίζουν στον τόρνο
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... 3&start=20 -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... 3&start=20Δηλαδή αν έχει σπάσει ή έχει φύγει κομμάτι, θα κολληθεί προφανώς, μετά πως θα καθαριστεί το κόλλημα ? Με τη λίμα στο χέρι ?
Και που ισιώνουν οι ζάντες, αν όχι στον τόρνο με ράουλα διαμόρφωσης και φωτιά ?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Στεργιο που βρίσκεται Λ. Αθηνων 261 Αιγαλεω, τηλ 2105900621
Aπό αυτόν δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Τώρα θα δοκιμάσω τον Μπιλίρη. Θα τις βάψω κιόλας. Για να δούμε.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... 3&start=20Δηλαδή αν έχει σπάσει ή έχει φύγει κομμάτι, θα κολληθεί προφανώς, μετά πως θα καθαριστεί το κόλλημα ? Με τη λίμα στο χέρι ?
Εάν θες μπορεί να ρωτήσεις τα παιδιά στο φόρουμ που τους έχουν χρησιμοποιήσει. Θα σου απαντήσουν άμεσα και είναι ευγενείς και όχι εριστικοί, όπως μερικές φορές συμβαίνει εδώ. Σίγουρα όμως δεν αδυνατίζουν την ζάντα.
Για τον πέτα έχω άποψη επειδή έχω πάει πολλές φορές, γιατί νόμιζα σαν εσένα, ότι το να αδυνατίσεις τα χείλη της ζάντας, είναι μονόδρομος. Όμως μετά έγιναν ευαίσθητες -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Εάν θες μπορεί να ρωτήσεις τα παιδιά στο φόρουμ που τους έχουν χρησιμοποιήσει. Θα σου απαντήσουν άμεσα και είναι ευγενείς και όχι εριστικοί, όπως μερικές φορές συμβαίνει εδώ. Σίγουρα όμως δεν αδυνατίζουν την ζάντα.
Για τον πέτα έχω άποψη επειδή έχω πάει πολλές φορές, γιατί νόμιζα σαν εσένα, ότι το να αδυνατίσεις τα χείλη της ζάντας, είναι μονόδρομος. Όμως μετά έγιναν ευαίσθητεςΟ χρήστης antonn έγραψε:
Εάν θες μπορεί να ρωτήσεις τα παιδιά στο φόρουμ που τους έχουν χρησιμοποιήσει. Θα σου απαντήσουν άμεσα και είναι ευγενείς **και όχι εριστικοί, όπως μερικές φορές συμβαίνει εδώ. **Σίγουρα όμως δεν αδυνατίζουν την ζάντα.
Για τον πέτα έχω άποψη επειδή έχω πάει πολλές φορές, γιατί νόμιζα σαν εσένα, ότι το να αδυνατίσεις τα χείλη της ζάντας, είναι μονόδρομος. Όμως μετά έγιναν ευαίσθητεςΟι εριστικοί όπως λές εδώ, δεν έχουν την υπομονή να κάνουν καθημερινά μαθήματα και σχόλια σε ερωτήσεις άσχετες, κακοδιατυπωμένες και πολλές φορές εκ του πονηρού, οπότε και οι απαντήσεις είναι ανάλογες.
Δεν ξέρεις τι νομίζω εγώ, και τα παιδιά στο φόρουμ δεν θα μου πούν περισσότερα από όσα ήδη γνωρίζω.
Όπως και εσύ μπήκες με φόρα να μας υποδείξεις τον καλό, τον κακό, και τον άσχημο χωρίς να γνωρίζεις επακριβώς τις διαδικασίες της επισκευής των ζαντών, ούτε τις προϋποθέσεις για την σωστή επισκευή μιας ζάντας, άσε τον καθένα να πάει όπου τον φωτίσει ο θεός, υπάρχουν άτομα εδώ που αν ερωτηθούν λένε τη γνώμη τους, αλλά στα ξεκούδουνα να μπείς και να πείς αυτός είναι ο καλός και οι άλλοι όχι, ε, μην περιμένεις να εισπράξεις και τη μεγαλύτερη ευγένεια του κόσμου.
Δεν τον γνωρίζω τον κύριο που ανέφερες, εγώ συμφωνώ ότι είναι ο καλύτερος, όμως οι αναφορές του στύλ ότι είναι εθελοντής και βοηθάει και κάνει κλπ, που αναφέρουν τα παιδιά στο άλλο φόρουμ, δεν έχει να κάνει με τις ζάντες, αλλα και ούτε ο ίδιος πιστεύω ότι θέλει αυτού του είδους τη διαφήμιση γιατί τον υποτιμά η αναφορά στο όνομα του με αυτό το στυλάκι.
Τώρα άν εκλαμβάνεις αυτού του είδους τις απαντήσεις εριστικές, πρώτα αναρωτήσου για το είδος των ερωτήσεων.
-
Ο χρήστης panos_auk έγραψε:
που ειναι ο φιλος ο αιγυπτιος? σου εκανε καλη δουλεια?Δυστυχώς δεν τον προτίμησα, γιατί δεν έκανε βαφή, οπότε έπρεπε να βρω μετά φαναρτζή για να τις βάψει, με τον κλασικό τρόπο και όχι ηλεκτροστατικά.
Πήγα στον Πέττα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Για τον πέτα έχω άποψη επειδή έχω πάει πολλές φορές, γιατί νόμιζα σαν εσένα, ότι το να αδυνατίσεις τα χείλη της ζάντας, είναι μονόδρομος. Όμως μετά έγιναν ευαίσθητεςΕ μα για αυτό είναι οι καλύτεροι γιατί δεν τις αδυνατίζουν στον τόρνο
Εάν θες μπορεί να ρωτήσεις τα παιδιά στο φόρουμ που τους έχουν χρησιμοποιήσει. Θα σου απαντήσουν άμεσα και είναι ευγενείς **και όχι εριστικοί, όπως μερικές φορές συμβαίνει εδώ. **Σίγουρα όμως δεν αδυνατίζουν την ζάντα.
Για τον πέτα έχω άποψη επειδή έχω πάει πολλές φορές, γιατί νόμιζα σαν εσένα, ότι το να αδυνατίσεις τα χείλη της ζάντας, είναι μονόδρομος. Όμως μετά έγιναν ευαίσθητεςΟι εριστικοί όπως λές εδώ, δεν έχουν την υπομονή να κάνουν καθημερινά μαθήματα και σχόλια σε ερωτήσεις άσχετες, κακοδιατυπωμένες και πολλές φορές εκ του πονηρού, οπότε και οι απαντήσεις είναι ανάλογες.
Δεν ξέρεις τι νομίζω εγώ, και τα παιδιά στο φόρουμ δεν θα μου πούν περισσότερα από όσα ήδη γνωρίζω.
Όπως και εσύ μπήκες με φόρα να μας υποδείξεις τον καλό, τον κακό, και τον άσχημο χωρίς να γνωρίζεις επακριβώς τις διαδικασίες της επισκευής των ζαντών, ούτε τις προϋποθέσεις για την σωστή επισκευή μιας ζάντας, άσε τον καθένα να πάει όπου τον φωτίσει ο θεός, υπάρχουν άτομα εδώ που αν ερωτηθούν λένε τη γνώμη τους, αλλά στα ξεκούδουνα να μπείς και να πείς αυτός είναι ο καλός και οι άλλοι όχι, ε, μην περιμένεις να εισπράξεις και τη μεγαλύτερη ευγένεια του κόσμου.
Δεν τον γνωρίζω τον κύριο που ανέφερες, εγώ συμφωνώ ότι είναι ο καλύτερος, όμως οι αναφορές του στύλ ότι είναι εθελοντής και βοηθάει και κάνει κλπ, που αναφέρουν τα παιδιά στο άλλο φόρουμ, δεν έχει να κάνει με τις ζάντες, αλλα και ούτε ο ίδιος πιστεύω ότι θέλει αυτού του είδους τη διαφήμιση γιατί τον υποτιμά η αναφορά στο όνομα του με αυτό το στυλάκι.
Τώρα άν εκλαμβάνεις αυτού του είδους τις απαντήσεις εριστικές, πρώτα αναρωτήσου για το είδος των ερωτήσεων.
Αγαπητέ μορφωμένε και άξιε πετυχεμένε στη ζωή επιστήμονα.
Έγραψα για τον φίλο να τον βοηθήσω. Σίγουρα δεν είχα σκοπό να μπλέξω με εσένα…
Εσύ απεναντίας δεν βοήθησες κανέναν, απλώς μπήκες στη συζήτηση για να μαλώσεις -
** antonn**
Είδες πόσο εύκολα παρασύρεσαι και γίνεσαι εριστικός και είρων χωρίς πολλές φορές να έχεις πρόθεση ?
Το ίδιο έπαθες και εσύ, έπαθες αυτό που καυτηρίασες, μόνο που εσύ το έκανες δίς, μία από άγνοια και μία από πρόθεση.
Καλή σου μέρα και να είσαι πιο προσεκτικός, όπως και εγώ.
-
να εισαι καλα. Συγνωμη και εγω που παραφερθηκα. Το αμαρτανειν ανθρωπινο, το συγχωρειν θεικο
-
Σε καποιες περιπτωσεις που χρειαστηκε να φτιαξω εγω η΄καποιος φιλος ζαντα αλουμινιου με προβλημα γδαρσιματων στο χειλος ειχα δει μια σοβαρη αποκληση στις τιμες, μου ειχε εξηγησει λοιπον ο ενας απο τους επισκευαστες οτι η ιδια ζημια θα μπορουσε να φτιαχτει πρωτα γεμιζοντας τα σημεια που υπηρχαν τα χτυπηματα και μετα στον τορνο, η' απλα να τροχιζοταν στον τορνο το χειλος μεχρι που να εξαφανιζοντουσαν τα χτυπηματα.
Φυσικα στην δευτερη περιπτωση το χειλος στην ζαντα αδυνατιζε, ισως αυτο να ηθελε να πει ο φιλος παραπανω. -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
να εισαι καλα. Συγνωμη και εγω που παραφερθηκα. Το αμαρτανειν ανθρωπινο, το συγχωρειν θεικοΟΚ, μην τρελαίνεσαι, λίγο αυτοσυγκράτηση χρειάζεται σε όλα, δεν είμαστε μόνοι μας, είμαστε εκτεθειμένοι.
-
Πάντως με τα σετάκια(10-12 €) που κυκλοφορούν στο ιντερνετ που περιέχουν και ένα υλικό για γέμισμα σαν στόκο, μπορείς να κάνεις αρκετά καλή δουλειά και πρέπει να πας κοντά για να προσέξεις τη διαφορά.
Επισκευή ζάντας αλουμινίου