-
Ο Γιωργος ειναι ιδεαλιστης ,ενθουσιωδης και αναζηταει συνεχως περιπετειες και συγκινησεις .Μοιαζει να εχει μεγαλη αυτοπεποιθηση, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι δειλος. Παντα σταθερος στις επιδιωξεις του , δεν ξεφευγει απο το στοχο του , και πετυχαινει αυτο που θελει , χωρις να κανει πολυ θορυβο .Ειναι καλοκαρδος ,αυθορμητος και φτιαγμενος για δραση Θιγεται ευκολα αλλα δεν κραταει κακια ποτε κακια .Εχει πολλους φιλους κ του αρεσει η ανετη ζωη .
Προσοχη ομως , αν εχετε σκοπο να τον κανετε εχθρο σας , καλυτερα να το αποφυγετε , γιατι σ'αυτες τις περιπτωσεις γινεται πολυ σκληρος .Σαν φιλος ειναι πιστος , αλλα οχι σαν ΕΡΑΣΤΗΣ .Χαρακτηριζεται για την εντιμοτητα του , την φιλοδοξια κ την αυτογνωσια του .Οσο κ αν ζησει καποιος τον Γιωργο ,δυσκολα θα τον καταλαβει . Αυτο αλλωστε , ειναι κ ενα απο τα παραπονα , που εχουν οι δικοι του ανθρωποι . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
...Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως...
Τι απεχθανεται .
Τις απελευθερωμενες γυναικες , τους σοβαροφανεις ανθρωπους κ το ψεμα .Αντιπαθει την αγενεια ,την ελλειψη ταξης , κ δεν του αρεσει καθολου να υποτιμουν την νοημοσυνη του .Τον εκνευριζουν αφανταστα οι ανθρωποι που δεν δεχονται τα λαθη τους κ δεν ζητανε συγνωμη. -
Λοιπών,φτανει με τα ζωδια.
Στη βασκανια και στη γλωσσοφαγιά,πιστευετε;
-
Στο ματι ναι , στην γλωσσοφαγια οχι .
-
...
Τι απεχθανεται .
Τις απελευθερωμενες γυναικες , τους σοβαροφανεις ανθρωπους κ το ψεμα .Αντιπαθει την αγενεια ,την ελλειψη ταξης , κ δεν του αρεσει καθολου να υποτιμουν την νοημοσυνη του .Τον εκνευριζουν αφανταστα οι ανθρωποι που δεν δεχονται τα λαθη τους κ δεν ζητανε συγνωμη.Προφανώς ο Γιώργος δε σηκώνει και πολύ τα πειράγματα, επίσης!
Με συγχωρείς...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Τι απεχθανεται .
Τις απελευθερωμενες γυναικες , τους σοβαροφανεις ανθρωπους κ το ψεμα .Αντιπαθει την αγενεια ,την ελλειψη ταξης , κ δεν του αρεσει καθολου να υποτιμουν την νοημοσυνη του .Τον εκνευριζουν αφανταστα οι ανθρωποι που δεν δεχονται τα λαθη τους κ δεν ζητανε συγνωμη. -
...
Τι απεχθανεται .
Τις απελευθερωμενες γυναικες , τους σοβαροφανεις ανθρωπους κ το ψεμα .Αντιπαθει την αγενεια ,την ελλειψη ταξης , κ δεν του αρεσει καθολου να υποτιμουν την νοημοσυνη του .Τον εκνευριζουν αφανταστα οι ανθρωποι που δεν δεχονται τα λαθη τους κ δεν ζητανε συγνωμη.Οοοουφ!
-
Στο ματι ναι , στην γλωσσοφαγια οχι .Εχω κατι φυλαχτααααακια απο σκόρδο Πεκίνου,που τα ετοιμαζουνε κατι Μοναχες στην Ιερα Μονη Πέτρας,και τα διαβαζει ο πρωτοπρεσβυτερος Ιεροσολύμων.
Πολύ φτηνα,και εγγυημενο αποτελεσμα.ΠΕΛΑΤΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Εγώ που είμαι Ταύρος πάντως, ξέρω με ποιους/ες ταιριάζω
Για πες, εγώ με ποιούς ταιριάζω;
Αν ήσουν άντρας Ταύρος, θα ταίριαζες ερωτικά με Αιγόκερους (αποδεδειγμένα), Τοξότες (7 χρόνια φαγούρας είναι αυτά ), ολίγον τι Λέοντες, Ζυγούς και Καρκίνους-Σκορπιούς...
Τα χειρότερα: Κριοί (με διαφορά), Δίδυμοι...Mα δεν είμαι άντρας!
-
υδροχοος uber alles!!!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αν ήσουν άντρας Ταύρος, θα ταίριαζες ερωτικά με Αιγόκερους (αποδεδειγμένα), Τοξότες (7 χρόνια φαγούρας είναι αυτά ), ολίγον τι Λέοντες, Ζυγούς και Καρκίνους-Σκορπιούς...
Quelle decadence.
-
Εγώ πάντως διάλεξα αμάξι ώστε να ταιριάζει με το ζώδιο μου. (θα το ακούσω και αυτό, πού θα πάει;)
-
Με αυτή τη λογική και εγώ πρέπει να πάρω abarth ή... Θου Κύριε...ford Scorpio;
-
Χοντρό ήταν αυτό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χοντρό ήταν αυτό...Α πα πα πα πα σου λέω!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χοντρό ήταν αυτό...
Α πα πα πα πα σου λέω!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λοιπών,φτανει με τα ζωδια.Στη βασκανια και στη γλωσσοφαγιά,πιστευετε;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπών,φτανει με τα ζωδια.
Στη βασκανια και στη γλωσσοφαγιά,πιστευετε;
Που πήγε η φωτογραφια σου ρε;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ακριβώς...Γιαυτό είπα αν ήσουν άντρας. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς αντίστοιχα δουλεύει το πράγμα και με τις γυναίκες Ταύρους έναντι των λοιπών ζωδίων...
Τι ζώδιο είστε; Πιστεύετε στα ζώδια;