-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Εγώ δηλαδή με:
-τα 42 (πρό 28 ετών) καθαρόαιμα (σήμερα ποιός ξέρει πόσα ζούνε...)
-τη μέση ταχύτητα στην Ε.Ο. 80-90 χαω (φυσικά μόνο στη δεξιά λωρίδα)
-την τελική των 120 (σε ευθεία χιλιομέτρων, χωρίς ευνοϊκό άνεμο και επιβάτες)
-τις ρεπρίζ χελώνας που προσπερνάει σαλιγκάριτι πρέπει να κάνω όταν βρώ νταλίκα που πάει με 70-80
-σε Ε.Ο. με 1+1 λωρίδες ανά κατεύθυνση (π.χ. Κορίνθου-Πατρών)?
-σε Ε.Ο. με 2+1 λωρίδες ανά κατεύθυνση (π.χ. Αθηνών-Λαμίας στη Θήβα)?Να το κάψω το αμαξάκι μου? Να κάτσω πίσω απ'τη νταλίκα? Να σημειωθεί ότι το μόνο πλεονέκτημα που έχω απέναντι σε νταλίκα είναι ότι μπορώ ναμαζέψω περισσότερα πρίν την ανηφόρα και φυσικά το ότι βγαίνω Ε.Ο. σχετικά σπάνια (προτιμώ τους επαρχιακούς).
Τα αυτοκίνητα που δεν μπορούν να κάνουν μια αξιοπρεπή προσπέραση είναι λίγα και δεν δημιουργούν πρόβλημα(επειδή είναι λίγα). Αν ήταν μόνο αυτά δεν θα υπήρχε καν το thread!!
Προφανώς και αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάρεις σύγχρονο και δυνατότερο αμάξι, κανεις 'πολιτισμένος' άνθρωπος δεν θα σε κατηγορήσει γι'αυτό ούτε θα σε κορνάρει. Όμως κι εσύ ως πολιτισμένος και ευγενικός άνθρωπος, γνωρίζοντας ότι εμποδίζεις καλό θα είναι αν είναι δυνατόν να περιμένεις μερικά δευτ πριν προσπεράσεις ωστε να μην παρακωλύεις την κίνηση. Δλδ χρειάζεται πολιτισμός και κουλτούρα και από τις δύο πλευρές.
Η συζήτηση δεν είναι γι'αυτόν με το 'αδύναμο' αμάξι αλλά γι'αυτούς με ένα νορμαλ αμάξι που βαριούνται να πατήσουν λίγο το γκάζι ή να κατεβάσουν σχέση. Δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά ταυτόχρονα αν δεν το κάνουν είναι και 'αγενείς'-'κάφροι'.
Με κάλυψες.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Δηλαδή τα 90 (με τα οποία θα μπώ στην μεσαία ή την αριστερή) είναι κάτω απ'το κατώτατο όριο?οχι! τα 50 ομως ειναι....
νομιζω οτι το ελαχιστο οριο ταχυτητας σε εθνικο δρομο με την περιγραφη που εκανα παραπανω ειναι τα 70κμ για τα φορτηγα....οποιος μπορει ας με διωρθωσει -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πάμε πάλι:
Αν εγώ μπορώ με τόσο να προσπεράσω, θα με περιμένεις. Είπαμε, ΔΕΝ σε κλείνω, ΔΕΝ προκαλώ κίνδυνο, ΕΧΕΙΣ κόψει με ασφάλεια, ε, μπορώ να χρησιμοποιήσω κι`εγώ για λίγο την αριστερή μίστερ;
μπορώ = το συντομότερο δυνατό
αν θες μισο λεπτο να προσπερασεις, τι την θελεις την προσπεραση?
χωρια που θα κινδυνεψεις εσυ πρωτα γιατι θα εισαι για τοση ωρα διπλα απο καποιον...Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Μιλάμε πάντα για δρόμο με στηθαίο με 2-3 λωρίδες.
[edit]Επίσης, προτιμώ να κάνω μια προσπέραση που θα μου πάρει μισό λεπτό, παρά να χάσω μισή ώρα στο ταξίδι.
επιτρεψε μου να μην το εξηγησω, ειναι αυτονοητο.
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, αυτονόητο!!! Μπορείς να μου πεις και αν είναι ΕΠΙΣΗΣ επικίνδυνο να κινούνται τα αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο; Στο ίδιο οριζόντιο επίπεδο, γενικότερα;; Μήπως να πηγαίνουμε αλα Blade Runner;
-
Loipon epeidh orismenoi adynatoyn na katalaboyn h mallon katalabainoyn poly kala ti leme toses selides twra den stamatame tis prospa8eies na toys ekshghsoyme..... Eyxomai mono kaneis apo aytoys h apo emas na mhn tyxh na synanti8oyme sthn ey8nikh giati to ligotero poy 8a 8rhnhsoyme einai oi lamarines....
-
Προς dimitrios:
Το δικό μου σχόλιο είναι ειρωνικό, ενώ το δικό σου παρότι απαίδευτο και αποτέλεσμα μη-σκέψης αποδεκτό; Εδώ φίλε μου συζητάμε για τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ προσπέρασης, όχι για τη ΘΕΛΗΣΗ ή όχι!! Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: Ο κάτοχος ενός αδύναμου αυτοκινήτου 'δικαιούται' να μιλάει για προσπέραση; Ναι, θα του πάρει 3*t να προσπεράσει, όπου t ο χρόνος ενός 'κανονικού' αυτοκινήτου, σημαίνει αυτό ότι πρέπει να κάθεται υποχρεωτικά 'στ
αυγά του';; Και αν ναι, παρακαλώ να παρατεθεί το αντίστοιχο άρθρο / παράγραφος του ΚΟΚ.Προς MAD-MAX-13:
Όπου υπάρχει όριο χαμηλότερης ταχύτητας υπάρχει σήμανση. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Loipon epeidh orismenoi adynatoyn na katalaboyn h mallon katalabainoyn poly kala ti leme toses selides twra den stamatame tis prospa8eies na toys ekshghsoyme..... Eyxomai mono kaneis apo aytoys h apo emas na mhn tyxh na synanti8oyme sthn ey8nikh giati to ligotero poy 8a 8rhnhsoyme einai oi lamarines....Φυσικά καταλαβαίνουμε ('εμείς') τι 'λέτε': 'Πάμε μαλιά γιατί ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ (είμαστε οδηγάρες, έχουμε διάφορες ικανότητες σε πολλά επίπεδα - και μεταφυσικά - βλέπουμε μπροστά / μακριά, κλπ) και γιατί θέλουμε να κάνουμε τον ΧΑΒΑΛΕ μας, αλλά έχουμε ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (I just wanna have fun, που λέει το άσμα), οπότε - αν και σας ενοχλούμε / τρομάζουμε / διώχνουμε από το δρόμο σας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας σέβεστε'.
Είναι σαφές!
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Εγώ δηλαδή με:
-τα 42 (πρό 28 ετών) καθαρόαιμα (σήμερα ποιός ξέρει πόσα ζούνε...)
-τη μέση ταχύτητα στην Ε.Ο. 80-90 χαω (φυσικά μόνο στη δεξιά λωρίδα)
-την τελική των 120 (σε ευθεία χιλιομέτρων, χωρίς ευνοϊκό άνεμο και επιβάτες)
-τις ρεπρίζ χελώνας που προσπερνάει σαλιγκάριτι πρέπει να κάνω όταν βρώ νταλίκα που πάει με 70-80
-σε Ε.Ο. με 1+1 λωρίδες ανά κατεύθυνση (π.χ. Κορίνθου-Πατρών)?
-σε Ε.Ο. με 2+1 λωρίδες ανά κατεύθυνση (π.χ. Αθηνών-Λαμίας στη Θήβα)?Να το κάψω το αμαξάκι μου? Να κάτσω πίσω απ'τη νταλίκα? Να σημειωθεί ότι το μόνο πλεονέκτημα που έχω απέναντι σε νταλίκα είναι ότι μπορώ ναμαζέψω περισσότερα πρίν την ανηφόρα και φυσικά το ότι βγαίνω Ε.Ο. σχετικά σπάνια (προτιμώ τους επαρχιακούς).
Για σένα Λευτέρη στήνουμε και οδόφραγμα, κλείνουμε την εθνική, κατευάζουμε και τα σώβρακα μας στην ευθεία αν θες!!!!
Υ.Γ: Θυμάσαι ρε παλίκαρε;;; Τι γέλιο...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Loipon epeidh orismenoi adynatoyn na katalaboyn h mallon katalabainoyn poly kala ti leme toses selides twra den stamatame tis prospa8eies na toys ekshghsoyme..... Eyxomai mono kaneis apo aytoys h apo emas na mhn tyxh na synanti8oyme sthn ey8nikh giati to ligotero poy 8a 8rhnhsoyme einai oi lamarines....
Φυσικά καταλαβαίνουμε ('εμείς') τι 'λέτε': 'Πάμε μαλιά γιατί ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ (είμαστε οδηγάρες, έχουμε διάφορες ικανότητες σε πολλά επίπεδα - και μεταφυσικά - βλέπουμε μπροστά / μακριά, κλπ) και γιατί θέλουμε να κάνουμε τον ΧΑΒΑΛΕ μας, αλλά έχουμε ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (I just wanna have fun, που λέει το άσμα), οπότε - αν και σας ενοχλούμε / τρομάζουμε / διώχνουμε από το δρόμο σας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας σέβεστε'.
Είναι σαφές!
Bare8hka na soy apantaw kai na lew synexeia oti kai oi 2 pleyres exoyne dikio. Oti lene kai oi perissoteroi edw mesa dld....
Oso gia tis eirwnies soy kai to symperasma poy exeis bgalei, meta apo toses epekshghseis klp klp klp mono enas blakas 8a mporoyse na apanthsei opws apanthses esy, PRAGMA TO OPOIO DEN NOMIZW NA ISXYEI KAI NA EISAI. Afoy katalabaineis ti lene kai oi 2 pleyres kanonikota giati synexizeis na eisai erestikos kai eirwnikos?
-
Προς dimitrios:
Το δικό μου σχόλιο είναι ειρωνικό, ενώ το δικό σου παρότι απαίδευτο και αποτέλεσμα μη-σκέψης αποδεκτό; Εδώ φίλε μου συζητάμε για τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ προσπέρασης, όχι για τη ΘΕΛΗΣΗ ή όχι!! Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: Ο κάτοχος ενός αδύναμου αυτοκινήτου 'δικαιούται' να μιλάει για προσπέραση; Ναι, θα του πάρει 3*t να προσπεράσει, όπου t ο χρόνος ενός 'κανονικού' αυτοκινήτου, σημαίνει αυτό ότι πρέπει να κάθεται υποχρεωτικά 'στ
αυγά του';; Και αν ναι, παρακαλώ να παρατεθεί το αντίστοιχο άρθρο / παράγραφος του ΚΟΚ.Προς MAD-MAX-13:
Όπου υπάρχει όριο χαμηλότερης ταχύτητας υπάρχει σήμανση.Τέτοια σήμανση δεν υπάρχει, όρια χαμηλότερης ταχύτητας σε Ε.Ο κλπ μπορεις να βρεις στον ΚΟΚ.
Φυσικά ο ιδιοκτήτης χαμηλόιππου αυτοκινήτου δικαιούται να προσπεράσει,
αλλά με την μέγιστη δυνατή επιτάχυνση.Πχ και γω όταν είχα το τσινκουετσέντο,έκανα παπάδες στις προσπεράσεις,
αλλά είτε έπερνα φόρα,είτε τσίτωνα το μοτέρ, πχ τρίτη μέχρι 120, τέταρτη μεχρι 160 κτλ προκειμένου να μη καθυστερώ και τους από πίσω....Αυτό που λές εσύ, να πηγαίνει ο διπλανός σου πχ με 90 και εσυ να τον προσπερνάς πχ με 95, είναι και παράνομο και κατακριτέο και αγενές...
Ο ΚΟΚ λέει ρητά, οτι πρέπει να προσπερνάμε χρησιμοποιοντας τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση...
Αν εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις,υπάρχουν και άλλες λύσεις...πιες ξύδι πχ
Αν σε πετύχω όμως πουθενά να κάνεις 10 ώρες προσπέραση,και σε περάσω από δίπλα ή από πάνω ή σου παίξω τα φώτα, να ξέρεις ότι εσύ με ανάγκασες λόγω της λάθος συμπεριφοράς σου...
-
Προς MAD-MAX-13:
Όπου υπάρχει όριο χαμηλότερης ταχύτητας υπάρχει σήμανση.prove it....
ενα θα σου πω μπας και ανοιξεις τα ματια σου...πλεον ακομα και στο θεμα ΚΟΚ στις εθνικες οδους της ελλαδας ισχυουν καποιοιες βασικες διαταξεις που ισχυουν γενικα στισ χωρες μέλη της Ε.Ε. μια απο αυτες ειναι το κατωτατο οριο ταχυτητας που οριζεται by default ποσο ειναι και δεν ειναι υποχρεωτικη η αναγραφη του σε ταμπελες (βλεπεις οι ευρωπαιοι θεωρουν οτι οσο αυτονοητο ειναι ο λογος για τον οποιο βγαζεις φλας...αλλο τοσο αυτονοητο ειναι να ξερεις οτι υπαρχει κατωτατο οριο ταχυτητας και ποιο ειναι αυτο για κα8ε μια απο τις 3 λωριδες (σε δρομους με παραπανω απο 3 λωριδες, 2 ή καιπερισσοτερες μπορουν να εχουν το ιδιο ανωτατο ή κατωτατο οριο ταχύτητας)
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Αυτό που λές εσύ, να πηγαίνει ο διπλανός σου πχ με 90 και εσυ να τον προσπερνάς πχ με 95, είναι και παράνομο και κατακριτέο και αγενές...
Ο ΚΟΚ λέει ρητά, οτι πρέπει να προσπερνάμε χρησιμοποιοντας τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση...
Που το λέει αυτό? (πληροφοριακά πάντα, θέλω να το χρησιμοποιώ σε κάτι επίδοξους τροχαίους)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό που λές εσύ, να πηγαίνει ο διπλανός σου πχ με 90 και εσυ να τον προσπερνάς πχ με 95, είναι και παράνομο και κατακριτέο και αγενές...
Που το λέει αυτό? (πληροφοριακά πάντα, θέλω να το χρησιμοποιώ σε κάτι επίδοξους τροχαίους)
Ε ψάξε ρε φίλε,δεν ξερω που ακριβώς πάντως το έχω διαβάσει.
Το οξύμωρο όμως είναι, ότι λέει ο ΚΟΚ ότι δεν μπορείς να ξεπερνάς το όριο ταχύτητας ούτε σε προσπέραση.
Οπότε καταλαβαίνεις τους συνειρμούς που κάνω.Πχ κινείται κάποιος με 110,μπορείς να τον προσπεράσεις με 120 αν το όριο είναι 120,και όχι με 140,ασχετα αν έχεις δυνατό αυτοκίνητο,και στο χρόνο που άλλα αυτοκίνητα κανουν ρεπριζ 110-120 το δικό σου μπορεί να κάνει ρεπριζ 110-140 η 110-200 (τυχαία νούμερα πάντα).
-
Tο 'Eleos re' πιθανολογώ πως είναι απωθημένο σου από άλλη συζήτηση (ξέρεις εσύ).
Epeidh den kserw re megale den me boh8as kai ligo parapanw?
Ξέρεις.
gia to b) O ka8enas orizei opws aytos nomizei thn pisinh bash twn ikanothtwn poy exei.... Oxi aytes poy nomizei oti exei....
Αστειεύεσαι φυσικά.
Ο καθένας ορίζει αυτό που θεωρεί ως 'πισινή' βάση των ικανοτήτων που ΝΟΜΙΖΕΙ πως έχει - και ο ίδιος και το αμάξι του. Το αν τις έχει πράγματι, και γενικότερα και υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, είναι άλλη ιστορία.Υ.Γ. προσπάθησε να μη γράφεις σε greeklish, είναι πολύ κουραστικό να σε παρακολουθήσει κανείς.
Kserw ti egrpsa file moy..... Mhpws leme kai to idio pragma alla den diabazeis kala? Allo exw, kai allo NOMIZW pws exw.... Ara mhpws leme to idio pragma?
Δε λέμε καθόλου το ίδιο πράγμα. Ξαναδιάβασε τι γράφεις. Είτε ξέχασες ένα 'ΠΡΕΠΕΙ' (να ορίζει) ή μπέρδεψες που πάει το 'ΕΧΕΙ' και που το 'ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ'.
1.Paneksypnidh kai **koytoponiridi **file moy exei tyxei se polloys goneis kapws na kaytaferei to paidaki na lysei thn zwnh toy paidikoy ka8ismatos...
...
Bare8hka na soy apantaw
....
Oso gia tis eirwnies soy kai to symperasma poy exeis bgalei, meta apo toses epekshghseis klp klp klp mono enas blakas 8a mporoyse na apanthsei opws apanthses esy, PRAGMA TO OPOIO DEN NOMIZW NA ISXYEI KAI NA EISAI. Afoy katalabaineis ti lene kai oi 2 pleyres kanonikota giati synexizeis na eisai erestikos kai eirwnikos?**ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΛΙΓΟ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ;;; **
Βαρέθηκες; Κανείς δε σε υποχρέωσε να συμμετάσχεις σε αυτή τη συζήτηση, άσε που μας έχεις βγάλει τα μάτια με τα greeklish σου παρά τις παρακλήσεις να γράφεις Ελληνικά.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Προς MAD-MAX-13:
Όπου υπάρχει όριο χαμηλότερης ταχύτητας υπάρχει σήμανση.prove it....
ενα θα σου πω μπας και ανοιξεις τα ματια σου...πλεον ακομα και στο θεμα ΚΟΚ στις εθνικες οδους της ελλαδας ισχυουν καποιοιες βασικες διαταξεις που ισχυουν γενικα στισ χωρες μέλη της Ε.Ε. μια απο αυτες ειναι το κατωτατο οριο ταχυτητας που οριζεται by default ποσο ειναι και δεν ειναι υποχρεωτικη η αναγραφη του σε ταμπελες (βλεπεις οι ευρωπαιοι θεωρουν οτι οσο αυτονοητο ειναι ο λογος για τον οποιο βγαζεις φλας...αλλο τοσο αυτονοητο ειναι να ξερεις οτι υπαρχει κατωτατο οριο ταχυτητας και ποιο ειναι αυτο για κα8ε μια απο τις 3 λωριδες (σε δρομους με παραπανω απο 3 λωριδες, 2 ή καιπερισσοτερες μπορουν να εχουν το ιδιο ανωτατο ή κατωτατο οριο ταχύτητας)
Για πες, τι να ;;
Αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ, με κεφάλαιο / άρθρο / παράγραφο! Μέχρι τότε ατάκες του τύπου 'το λέει ο ΚΟΚ' είναι...
Και ένα τέτοιο σήμα παρακάτω. Αυτό είναι βέβαια της **απαγόρευσης **της ελάχιστης ταχύτητας, αφαιρέστε την κόκκινη γραμμή για να έχετε το κανονικό.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Ε ψάξε ρε φίλε,δεν ξερω που ακριβώς πάντως το έχω διαβάσει.
Το οξύμωρο όμως είναι, ότι λέει ο ΚΟΚ ότι δεν μπορείς να ξεπερνάς το όριο ταχύτητας ούτε σε προσπέραση.
Οπότε καταλαβαίνεις τους συνειρμούς που κάνω.Πχ κινείται κάποιος με 110,μπορείς να τον προσπεράσεις με 120 αν το όριο είναι 120,και όχι με 140,ασχετα αν έχεις δυνατό αυτοκίνητο,και στο χρόνο που άλλα αυτοκίνητα κανουν ρεπριζ 110-120 το δικό σου μπορεί να κάνει ρεπριζ 110-140 η 110-200 (τυχαία νούμερα πάντα).
Φίλε ο ΚΟΚ λέει ότι στην προσπέραση ΜΠΟΡΕΙΣ να παραβιάσεις το όριο, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Άλλο βέβαια να το παραβιάσεις προκειμένου να τελειώσεις την προσπέραση νωρίτερα, και εντελώς άλλο να το ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ, το οποίο είναι και το αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες 60 σελίδες!!
-
Φυσικά καταλαβαίνουμε ('εμείς') τι 'λέτε': 'Πάμε μαλιά γιατί ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ (είμαστε οδηγάρες, έχουμε διάφορες ικανότητες σε πολλά επίπεδα - και μεταφυσικά - βλέπουμε μπροστά / μακριά, κλπ) και γιατί θέλουμε να κάνουμε τον ΧΑΒΑΛΕ μας, αλλά έχουμε ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (I just wanna have fun, που λέει το άσμα), οπότε - αν και σας ενοχλούμε / τρομάζουμε / διώχνουμε από το δρόμο σας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας σέβεστε'.
Είναι σαφές!
Bare8hka na soy apantaw kai na lew synexeia oti kai oi 2 pleyres exoyne dikio. Oti lene kai oi perissoteroi edw mesa dld....
Oso gia tis eirwnies soy kai to symperasma poy exeis bgalei, meta apo toses epekshghseis klp klp klp mono enas blakas 8a mporoyse na apanthsei opws apanthses esy, PRAGMA TO OPOIO DEN NOMIZW NA ISXYEI KAI NA EISAI. Afoy katalabaineis ti lene kai oi 2 pleyres kanonikota giati synexizeis na eisai erestikos kai eirwnikos?
Σε παρακαλώ μπορείς να μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι οι 'γρήγοροι' πάν(τ)ε 'μαλιά' για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός του ΧΑΒΑΛΕ;;;
- Βιάζεσαι; Ας πρόσεχες! Ας ξεκινούσες νωρίτερα!
- Πρόβλημα υγείας; Κάλεσε ασθενοφόρο, έχει και φάρο και κάνει και 'ου-η-ου-η' για να το βλέπουμε / ακούμε και να κάνουμε στην πάντα!
- Κ@υλες; PlayStation is your friend, και για πιο extreme καταστάσεις υπάρχουν και άλλα...
- Βαρεμάρα στο ταξίδι; Πάρκινγκ, στάση, το κάθισμα σε ύπτια θέση και παίρνεις τον υπνάκο σου!
- 'Δοκιμή' του αυτοκινήτου; Πάνε στο ελληνικό, ΠΛΕΡΩΣΕ για να κάνεις το κομμάτι / δοκιμή σου και δώστου να καταλάβει!
Όσο λοιπόν ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ λόγος είναι ο ΧΑΒΑΛΕΣ φίλε μου, ΔΕΝ έχουν δίκαιο ΚΑΙ οι 2 πλευρές! ΜΟΝΟ η μία!
-
Σε παρακαλώ μπορείς να μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι οι 'γρήγοροι' πάν(τ)ε 'μαλιά' για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός του ΧΑΒΑΛΕ;;;- Βιάζεσαι; Ας πρόσεχες! Ας ξεκινούσες νωρίτερα!
- Πρόβλημα υγείας; Κάλεσε ασθενοφόρο, έχει και φάρο και κάνει και 'ου-η-ου-η' για να το βλέπουμε / ακούμε και να κάνουμε στην πάντα!
- Κ@υλες; PlayStation is your friend, και για πιο extreme καταστάσεις υπάρχουν και άλλα...
- Βαρεμάρα στο ταξίδι; Πάρκινγκ, στάση, το κάθισμα σε ύπτια θέση και παίρνεις τον υπνάκο σου!
- 'Δοκιμή' του αυτοκινήτου; Πάνε στο ελληνικό, ΠΛΕΡΩΣΕ για να κάνεις το κομμάτι / δοκιμή σου και δώστου να καταλάβει!
Όσο λοιπόν ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ λόγος είναι ο ΧΑΒΑΛΕΣ φίλε μου, ΔΕΝ έχουν δίκαιο ΚΑΙ οι 2 πλευρές! ΜΟΝΟ η μία!
και μονο απο αυτα ειναι προφανες οτι εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυματος. Δεν ειναι προσβολη αυτο, μπορει το δικο μου μηκος να ειναι το λαθος.
-
Thye voice: An ta epi8eta paneksypnidhs h koytoponhridhs einai ybristika tote mallon 8a prepei na ksanakoitakseis to laksiko.....
Oso gia to bold poy exeis kanei gia to BLAKAS mallon 8es gyalia h epithdes den ekanes bold kai ta kefalaia grammata meta akribws apo ayto poy soy ekane entypwsh kai kratas gia na mporeseis na moy thn peis.....Kalos h kakos exw polla xronia se forum kai distyxws mporw na ksexwrisw ton synomilhth moy an einai blakas eksypnos h koyto ponhros(koinws katalabaimei alla den 8elei na paradex8ei oti katalabainei apla gia perasei mia apopsh poy mporei na mhn einai 100% swsth alla epimenh oti einai)
Oso gia ta greeklish an 8es mhn ta diabazeis... Efoson yparxei texniko problhma kai einai apodedeigmeno ti na soy kanw file moy.... Ksydaki poy eipe kai o DimitriosCliodriver: Poly apla. Paw gia ton anti8eto logo poy esy mporei na phgaineis arga... Mono poy egw 8a sebastw EWS ena shmeio ton pio argo odhgo h esena..... Esy (oxi esy proswpika) 8a me sebasteis poy phgainw pio grhgora? Ayto einai to 8ema....
Twra an esy kaneis kati poy soy aresei gia ton xabale kai mono, tote mhn to kaneis ka8oloy kalytera.... Den einai o xabales file moy... O xabales einai aytos poy mporei na apodeix8ei moiraios.... Synh8ws gia thn adrenalinh poy soy prokalei h taxythta (alla prosexe ti exw pei parapanw kai egw alla kai alloi) bash syn8ikwn kai panta seboymenoi toys allous... -
Off-topic
Hannibal, τρεχεις στο Golf Gti Cup στο Dubai?
-
Oxi. Egw hmoyn mhxanikos kai dokimasths gia ton Ellhna poy etrexe....
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς