-
grande punto abarth καλή περίπτωση που θα σκάσει μύτη
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Δε θέλω να σας κουράσω αλλά τελικά προς το MX-5 κλείνω και θα κρατήσω και το πεζω.Σου έχω πει καθόλου ότι σε μισώ και σε ζηλεύω θανάσιμα;;;
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Μόνο ο Alex_Design έχει πιάσει το θέμα και τον ευχαριστώ για ότι είπε.
Να συμπληρώσω πως παλιότερα έτρεχα σε ασφαλτινα με το ABARTH, το Gti και μια MANTA στο Ε. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και γενικά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο με έκαναν να σταματήσω εδώ και 10 χρόνια περίπου.Δεν είπα πως τα είδα όλα στην εθνική!!! Απλά ότι με κούρασε λίγο ο θόρυβος. Ούτε ότι είναι στον αέρα το ραλλύ. Με 170 και απότομη αλλαγή λωρίδας, για αποφυγή κάποιου ηλίθιου, ποιο θα με κρατούσε χωρίς παρατράγουδα;
Δε θέλω να σας κουράσω αλλά τελικά προς το MX-5 κλείνω και θα κρατήσω και το πεζω. Αν είχε πάντως μια 6η σχέση το ραλλύ θα ήταν ο, τι καλύτερο.
Για το SUZUKI IGNIS SPORT δε θα κάνω κανένα σχόλιο
Σε καταλαβαινω. Μην πουλησεις το Rallye και μην ψαχνεις κατι σαν το rallye που απλα να καλυπτει κι αλλους τομεις. Παρε κατι διαφορετικο. Εγω αυτο εκανα, και δεν το μετανιωσα. MX5 ναι, RX8 θεωρω οχι (πολυ ακριβο και βενζινοβορο και οχι αντιστοιχα γρηγορο για την τιμη του). Θα θυμηθεις την εποχη που ειχες το Manta...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το θέμα είναι πως τα παραπάνω χρήματα για το Cooper S δε φέρνουν και την ανάλογη ή έστω την οριακή επιπλέον αίσθηση. Αυτό λέμε και όχι οτι είναι αναισθητο το Cooper S.Παύλο το κατάλαβα(αν και δεν ξέρω να διαβάζω ).Απλά η ένστασή μου έχει να κάνει με αυτό που γράφεις και μάρκαρα.
Ο φίλος στο αρχικό του ποστ δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι θέλει ακόμα περισσότερη αίσθηση από αυτά που είχε.Κατάλαβα ότι θέλει κάτι αντίστοιχο με αυτά,που ταυτόχρονα να του προσφέρουν πράγματα που δεν έχει για παράδειγμα με το ραλύ του(πιο ήσυχα κα ασφαλή ταξίδια).Αν κατάλαβα λάθος,σόρυ.
MAZDA MX5 λοιπόν για να ησυχάσουμε όλοι
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το θέμα είναι πως τα παραπάνω χρήματα για το Cooper S δε φέρνουν και την ανάλογη ή έστω την οριακή επιπλέον αίσθηση. Αυτό λέμε και όχι οτι είναι αναισθητο το Cooper S.
Παύλο το κατάλαβα(αν και δεν ξέρω να διαβάζω ).Απλά η ένστασή μου έχει να κάνει με αυτό που γράφεις και μάρκαρα.
Ο φίλος στο αρχικό του ποστ δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι θέλει ακόμα περισσότερη αίσθηση από αυτά που είχε.Κατάλαβα ότι θέλει κάτι αντίστοιχο με αυτά,που ταυτόχρονα να του προσφέρουν πράγματα που δεν έχει για παράδειγμα με το ραλύ του(πιο ήσυχα κα ασφαλή ταξίδια).Αν κατάλαβα λάθος,σόρυ.
MAZDA MX5 λοιπόν για να ησυχάσουμε όλοι
Καλα δεν χρειαζεται να το παιρνεις τοσο πατριωτικα....
Πολλοι δεν καταλαβαινουν γιατι δινεται τοση πολυ σημασια σε αυτη την 'αισθηση' που λεμε οτι δινουν καποια αυτοκινητα, μεταξυ των οποιων και το Ραλλυ, σε πολυ μεγαλο βαθμο μαλιστα. Καποιοι θελουν να συνομιλουν με το αυτοκινητο τους, καποιοι απλως να μετακινουνται (ασφαλως, γρηγορα, με ανεση, ησυχα, οικονομικα, οτιδηποτε...). Καποιοι θελουν να νιωσουν οτι συμμετεχουν στην προσπαθεια, καποιοι απλα μετρανε το αποτελεσμα. Εξαρταται που ανηκεις.
Εμεις παντως ησυχοι ειμαστε .... -
Τη ΜΑΝΤΑ την έχω ακόμη αλλα χωρίς πινακίδες. Με εκείνο το παλό νομο για τα αγωνιστικά. Δυστυχώς όμως την έχω παρατήσει και θέλει πολλά τωρα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο το πολο ποτε ερχεται?οχι οτι με πολυνοιαζει αλλα αργει νομιζω...http://img62.imageshack.us/my.php?image=dsc001428qg.jpg
STHN KARENTA GIA INFO -
rallye40, exw to idio akrivws dihmma me sena. Ontas katoxos enos 205 1.9 gti de nomizw oti yparxei kapoio antistoixo monterno aytokinhto pou na prosferei tosa se epipedo odhghkhs euxaristhshs. Psaxnw kai egw kati pou na mh se kourazei se makryna taksidia, na mh xtypaei toso kai na einai aneto sthn polh alla tautoxrona na mporei na prosfei efxaristhsh sthn pista h se ena adeio oreino dromo.
Aytokinhta pou exw sto myalo mou einai:- Subaru Impreza 2.5 WRX (vevaia einai asxhmo - dem kserw apo 8oryvo)
- Ford Focus 2.5 ST
- VW Golf Gti mkV
- VW Golf R32 mkIV (de gnwrizw polla, an kapoios kserei perissotera parakalw peite mou)
Sto telos apofasisa na krathsw to 205 giati tetoia aytokinhta den prokeitai na ftiaxtoun pia kai pistevw oti 8a to metaniwsw an to poulhsw.
pare kati pou na einai aneto/hsyxo sthn polh kai sta makrina taksidia kai krata to rallye gia th xara ths odhghshs -
fpan
αν έχεις την καλοσύνη γράφε ελληνικά. ΤΑ greeklish δεν επιτρέπονται (και δεν διαβάζονται). Ευχαριστούμε.[mod]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
fpan
αν έχεις την καλοσύνη γράφε ελληνικά. ΤΑ greeklish δεν επιτρέπονται (και δεν διαβάζονται). Ευχαριστούμε.
[mod]Sygnwmh alla den exw ellhniko pliktrologio/grammatoseires
-
r40 σε καταλαβαινω. Ειμαστε μονοι, δες τα topics για 207 gt, swift sport στα μελλονικα μονελα ή σε αυτη την κατηγορία και....δεν θα βρεις τίποτα. Ειδικα για το 207 gt το ξεχασανε ολοι λες και εχει γερασει.
Θα περιμενα απο το κοινο να ανακατεβεται με αυτα τα μοντελα περισσοτερο.
Τα ιδια και για το fiesta st.
Τα παραπάνω αυτοκινητα ειναι οτι καλυτερο μαζι με κανα δυο αλλα σε θεμα handling.
Χαλια, και οταν οι νεοι δεν θα εχουν οδηγικες εμπειριες τυπου 'rallye' τοτε καθε υστερηση στο γκαζι (ειτε το πατας ειτε το αφηνεις), καθε υστερηση στο τιμονι, καθε μεταχρονολογημενη αντιδραση του σασι, καθε αδιαφορια του σασι να τοποθετηθει, και καθε υποτονικο feedback απο ολα τα χειριστιρια και το σασι (θα) θεωρουνται φυσιολογικα.
Και μην πει κανεις οτι τα βρισκεις αυτα αν δωσεις 30.000 Ε γιατι για εμενα ειναι σαν να λεει 'τα βρισκεις αυτα αν δωσεις 50.000Ε). Περα του οτι ειναι πολλα τα λεφτα, αυτος που ενδιαφερεται για τα παραπάνω χαρακτηριστικα ειναι νεος που οταν δουλευει παιρνει απο 700 μεχρι 1500 αντε το πολυ 2000Ε το μηνα, ο οποιος εχει να μεινει σε ενα σπιτι, να κοιταξει την ζωη του, την διασκεδαση, ψυχαγωγια του κτλ. Και οσο πιο μικρος ειναι και δεν ενδιαφετεται για σπιτι κτλ τοσο πιο λιγα λεφτα βγαζει.
Παντως, το οτι οι δρομοι γινονται καλυτεροι και φαρδυτεροι και οι ταχυτητες αυξανουν, τοσο πιο αναισθητα πρεπει να ειναι σε συμπεριφορα τα αυτοκινητα γενικα. Ειδικα, ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Μήπως ζητάω πολλά;