-
Σκευτομαι να αγορασω μια μεταχειρισμενη c230 sportcoupe αλλα δεν την εχω οδηγησει και ετσι δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για το αυτοκινητο παρα μονο οτι εχω διαβασει απο τα περιοδικα γι'αυτο θα ηθελα να μου πει οποιος την εχει οδηγησει τις αποψεις και τις εντυπωσεις του για το αυτοκινητο.Ευχαριστω για το χρονο σας.
-
Σκευτομαι να αγορασω μια μεταχειρισμενη c230 sportcoupe αλλα δεν την εχω οδηγησει και ετσι δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για το αυτοκινητο παρα μονο οτι εχω διαβασει απο τα περιοδικα γι'αυτο θα ηθελα να μου πει οποιος την εχει οδηγησει τις αποψεις και τις εντυπωσεις του για το αυτοκινητο.Ευχαριστω για το χρονο σας.
-
-
Γεια σου φιλε μου.
Εμεις εχουμε την C230 με τα 193hp εδω και ενα χρονο
την αυτοματη έκδοση.Πολυ ομορφο αμαξι, το αυτοματο κιβωτιο εκπληκτικο
Στην εθνικη κινειται ανετα και σε υψηλες ταχυτητες μεχρι 240km
και σταματαει πολυ ανετα. Μεγαλη βοηθεια (εκτος αν θες να παιζεις
με την ουρα) και το esp για τις αποτομες εκκινήσεις γιατί παρα
τα κιλα της τα αλογα ειναι πολλα.
Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η αίσθηση του τιμονιού -
οδήγησα ένα C220 CDI 160 αλογα,
καλά πάει.... -
Εγώ ένα Actross ,καλά πάει και αυτο. Και όσο για την A class που θέλεις να αγοράσεις, έχω να πώ τα χειρότερα μιας και είχα οδηγήσει ένα cls 55 και μετά τα 223 τραβούσε λιγο αριστερά και προς τα πίσω.
-
Με το πλαει πηγαινει καθολου ή θα παρω τζαμπα πισωκινητο;
-
Ο χρήστης θωμας14 έγραψε:
Με το πλαει πηγαινει καθολου ή θα παρω τζαμπα πισωκινητο;Sportcoupe.... την εχω, δεν θα την ξαναεπερνα. Φοβερα μεγαλη απογοητευση το τιμονι το οποιο μαλλον το πηραν απο κανα DAF και το κοτσαρανε. Τεραστιο με μηδενικη αισθηση και ακομα ποιο μηδενικη επαναφορα.
Σφιχτη αναρτηση... χωρις ουσιαστικο κερδος καπου. Χωρις το ESP θα μπορουσαμε να το πουμε 'το αμαξι που δεν ισιωσε ποτε' Ευτυχως εχει ESP και σωζεται η κατασταση.
ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ
ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΤΡΕΛΗ
σχετικα καλη ποιοτητα κυλισης...
Προβληματα με ηλεκτρονικα-ηλεκτρολογικα...
Ορατοτητα προς τα εξω μετρια προς κακη... πολλα τυφλα σημεια που αμα καταληξεις σε κανα στριμωγμενο μερος μπορεις πολυ ανετα να καταληξεις να πληρωνεις λαμαρινες...
Ο κινητηρας με πολυ δυναμη, και το κιβωτιο σαφες αν και στις ψηλες στροφες μπορει να χασει αλλαγη.Εγω παντως δεν θα το ξαναεπερνα... Με απογοητευσε σε γενικες γραμμες για τα λεφτα που ζητα. Θα κοιτουσα κανα Golf GT-GTi... ποιο πολυ ουσια παρα μοστρα. Νταξ, δεν ειναι ιδια κατηγορια αμαξιων, αλλα....
ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ .-
MERCEDES C230 SPORTCOUPE