-
Τελικά εν τάχει
σε ένα κοινό αμάξι χωρίς αγώνες κλπ... με 9 λιτρα ψυγείο μπορεί να χαθεί 1 λιτρο υγρό σε 16.000 ή 1,5 χρόνο από φυσιολογική φθορά?
-
Τσου! Το ψυκτικό υγρό δεν χάνεται. Αν λείπει κάπου καταναλώθηκε ή χάθηκε από διαρροή, αν δεν έχεις φυσικά προβλήματα υπερθερμάνσεων.
-
Τι σημαίνει καταναλώθηκε?
Μέσα στην πόλη? Στην κίνηση με το airconditionΣτο συνεργείο είπαν ότι ειναι φυσιολογικό (από το τηλέφωνο) να χάσω 5 λιτρα σε 6 μήνες.
Αυριο λεω να παω από κοντα
-
Το κουζινέτο της αντλίας νερού μπορεί να καταναλώνει μια πολύ μικρή ποσότητα ψυκτικού χωρίς να σημαίνει ότι η αντλία χρειάζεται αλλαγή.
όχι 5 λίτρα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το κουζινέτο της αντλίας νερού μπορεί να καταναλώνει μια πολύ μικρή ποσότητα ψυκτικού χωρίς να σημαίνει ότι η αντλία χρειάζεται αλλαγή.όχι 5 λίτρα
σορρυ 0,5... λίτρα, μου έφυγε το πληκτρολόγιο... γαμώ τη δυσλέξία μου τον αυτισμό μου μέσα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το κουζινέτο της αντλίας νερού μπορεί να καταναλώνει μια πολύ μικρή ποσότητα ψυκτικού χωρίς να σημαίνει ότι η αντλία χρειάζεται αλλαγή.
όχι 5 λίτρα
σορρυ 0,5... λίτρα, μου έφυγε το πληκτρολόγιο... γαμώ τη δυσλέξία μου τον αυτισμό μου μέσα....
Σιγα τα ωα βρε συ.Αλλο 5 λιτρα και αλλο μισο λιτρο.(απο καινουργιο εννοεις οτι εχει χασει τοσο ,σωστα;)
-
Από καινούργιο 1 λίτρο σε 15 μήνες
τωρα το είδα... θα πάω να δουν ένα λεκε που είχε στη μάσκα... μηπως και...Αλλά και χωρίς λεκε... 1 λίτρο λενε δεν ειναι πολυ
-
Να τους πεις ότι είναι Άκου εκεί δεν είναι πολύ. Για πες τους να σου δικαιολογήσουν που πήγε αυτή η ποσότητα και γιατί είναι φυσικό.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Να τους πεις ότι είναι Άκου εκεί δεν είναι πολύ. Για πες τους να σου δικαιολογήσουν που πήγε αυτή η ποσότητα και γιατί είναι φυσικό.Οταν ειναι καινουργιο φυσιολογικο ειναι να κατεβει λιγο η σταθμη.Με την πρωτη φορα που θα συμπληρωσει ομως δεν πρεπει να κατεβει παλι αισθητα.Δεν τους προτεινεις ενα πρεσσαρισμα στο κυκλωμα μην και χανει απο πουθενα;
-
Απο την Κυριακή που το γέμισα δεν έχει χάσει.
Θα τους πω πολλά΄...όπως για έναν λεκέ στη μάσκα και τι περνάει από εκεί.
-
Νομίζω είσαι κοντά στο όριο φυσιολογικής απώλειας, καλύτερα θα ήταν να είναι λιγότερο αλλά οι κατασκευαστές αφήνουν ένα περιθώριο για να μην αλλάζουν αντλίες.
Επειδή η διαρροή είναι πολύ μικρή το (ζεστό) ψυκτικό εξατμίζεται κοντά στην αντλία χωρίς να αφήνει ίχνη αλλού. Η αντλία έχει λίγα σημάδια σκουριάς εκεί που εξατμίζεται το ψυκτικό υγρό.
-
Δε βρήκανε τίποτα
3 ωρες το είχανε στο μηχάνημα... ουτε είχα σημάδια πουθενα από διαρροή.. Να το παρακολουθήσω
Μπορεί να χάθηκε σιγά σιγά από την τάπα στους 15 μήνες.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε βρήκανε τίποτα3 ωρες το είχανε στο μηχάνημα... ουτε είχα σημάδια πουθενα από διαρροή.. Να το παρακολουθήσω
Μπορεί να χάθηκε σιγά σιγά από την τάπα στους 15 μήνες.
Συνηθως αφηνει σημαδια οπου εχει ξεραθει το παραφλου.Βλεπεις κατι στην ταπα;
-
οχι... βρώμικη γενικά... σαν να έχει σκόνη... αλλά έτσι ειναι όλος το κινητήρας...
Τι να πω... καθε βδομάδα θα το κοιτάω... εχω άλλους 8 μηνες εγγυηση...
-
Περισσότερο άλατα θα θυμίζει. Πως αφήνει το νερό σημάδι όταν εξατμίζεται πάνω σε μια επιφάνεια...
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Περισσότερο άλατα θα θυμίζει. Πως αφήνει το νερό σημάδι όταν εξατμίζεται πάνω σε μια επιφάνεια...τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει.
ίσως χάθηκε λίγο λίγο
τωρα θα το καθαρίσω με πανί να γυαλίσει και θα περιμένω -
Δύσκολα διακρίνονται τα σημάδια της πολύ μικρής διαρροής της αντλίας.
-
μακάρι τι να σου πω
Θα το κοιτάω κάθε εβδομάδα... αλλά όλο κουφά μου λένε..
Σήμερα συμπληρωσε υγρό γιατί λέει με το μηχάνημα του αέρα.. συμπιέστηκε το υγρό και έπεσε η στάθμη
Μιλάει για υψηλή φυσική...Αυτό πάντως που ακουγεται ειναι ότι τα ψυγεία ταλαιπωρούνται από το σταρτ στοπ....
Εσείς τι λέτε? -
Τι είναι καλύτερο για το αυτοκίνητο; Απιονισμένο ή αποσταγμένο νερό για συμπλήρωμα του υγρού στο σύστημα ψύξης;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Τι είναι καλύτερο για το αυτοκίνητο; Απιονισμένο ή αποσταγμένο νερό για συμπλήρωμα του υγρού στο σύστημα ψύξης;Αποσταγμενο.
Παραφλού στο ψυγείο