Ο χρήστης kasel έγραψε:
κατι ασχετο.θεωρειται ολοι τον εαυτο σας τοσο σημαντικο και σπουδαιο ωστε να αποκαλειτε εναν τροχονομο μπατσακο και καραγκιοζακο;αυτην τη νοοτροπια εχουν οι περισσοτεροι που τρεχουν λες και ειναι σε πιστα αγωνων με τα καραφτιαγμενα τσικρικια τους,και δεν σεβονται τιποτα.
Οχι. Θεωρουμε τα τροχομπατσακια ως αξια αυτων των χαρακτηρισμων απο τα δικαιωματα που μας δινουν να κανουμε τετοιους χαρακτηρισμους με την συμπεριφορα τους.
Βλεπε ποστ του Mad Max...
βλεπε την ιστορια μας οπου αντι να επιληφθουν του οτι η πινακιδα ειναι σε σημειο που οι μισοι οδηγοι ΔΕΝ μπορουν να γνωριζουν την υπαρξη της με ενημερωση στο ΥΠΕΧΩΔΕ (ακου τι ζητησα ο μλκς ο ελληνας, να μπει η πινακιδα στην σωστη της θεση), καθονται και γραφουν **ακριβως **αυτους που δεν μπορουσαν να γνωριζουν την υπαρξη χαμηλοτερου οριου, γνωριζοντας οτι κανεις δεν προκειται να τρεχει στο δικαστηριο για 33 ευρω και θα γεμισουν ετσι τα ταμεια...
βλεπε αυτους που με γραφουν για **παρανομη σταθμευση μεσα σε παρκινγκ **(και γραφωντας ψευδως οτι το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο **πανω **στην Αθηνων-Σουνιου) ενω στο Island βαρανε προσοχες στον ιδιοκτητη του που παρανομα δεν εχει παρκινγκ αρκετο για τα αυτοκινητα που μαζευει το μαγαζι...
βλεπε τροχομπατσακια-νιντζα που πεταγονται μπροστα σου οταν εισαι στην αριστερη με 141 χαω με κινδυνο και δικου τους διαμελισμου αλλα και προκλησης ατυχηματος σε εσενα...
βλεπε ψευτοτσαμπουκαδες που πισω απο την στολη και το σημα ξερουν να πουλανε εξουσια σε αυτους που μπορουν (γιατι σε αυτους που δεν μπορουν - βλεπε οποιος εχει $$$ - ειναι σουζα στην προσοχη)...
βλεπε καραγκιοζακια που κανουν κοντρες με υπηρεσιακα οχηματα, περιπολικα και ΔΣ, αλλα μετα σου την λενε επειδη τους ακολουθεις στην κοντρα (ειστε και αργοι ρε πστ μου, εγω σπιτι μου βιαζομουν να παω και με καθυστερουσατε κιολας ΖΩΑ)...
βλεπε περιπολικο Xsara που ανεβαινε το πεταλο ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ με 60 χαω (σε εχω σε βιντεο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...) για να δειξει τι? Το πως θα αποφυγει αυτον που αμεριμνος κατεβαινει απο απεναντι?
Βλεπε τσογλανακια 20 χρονων που στην ερωτηση σου 'γιατι να φυγω απο εδω, δημοσιος χωρος ειναι και εχω **συνταγματικο **δικαιωμα να κατσω' οι τρεις απαντησεις ηταν:
α) 'εμεις για την προστασια σας σας διωχνουμε και θα επρεπε να με ευχαριστειτε'
β) 'Ο δημοσιος χωρος μας τελειωσε, εδω κανετε οτι σας διαταξουμε' (ωπα μεγαλε ποιος εισαι, μεγα στρατηλατη μου?)...
γ) 'Πανω απο τρεις ειναι διαδηλωση και απαγορευεται' (τι λες ρε φασιστοειδες στρουμφακι? Αντε μην φωναξω τον Δρακουμελ...).
Θες κι αλλα? Αν δεν τους εχεις δει ολους αυτους, ελα μαζι μου μια φορα να δεις γιατι τους αποκαλω καραγκιοζακους. Το οτι καθομαι και γραφω μιση σελιδα για αυτα τα ζωντανα, και πολυ κυρος τους δινει...