-
Ρε Kacey, έλεος δλδ στα μπλόκα τι θα γίνεται? Λαικό δικαστήριο?
Αν κάποιος έδωσε του κόσμου τα λεφτά και πήρε μία 911 GT2 ή μία Ferrari 430 κλπ κλπ, σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνει με 300? Να την έχει στο γκαραζ και όταν θέλει να τρέξει να πετάγεται με το υπεραυτοκίνητο του στο Ring να ξεδίνει και να γυρνάει!
Α και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα, στα περιοδικά δεν παραχωρείται ένα κομάτι του αεροδρομίου για μετρήσεις κλπ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όταν επιτρέπεται να πωλούνται αυτοκίνητα με τελική 220 και 250 km/h , το όριο των 120 km/h είναι υποκρισία και έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα._
Και καραμπίνες πουλάνε τα μαγαζιά νόμιμα, για να τις χρησιμοποιείς νόμιμα, αν πας και καθαρίσεις κάποιον, δεν σου φταίνε αυτοί!
Δεν υπάρχει αντιστοιχία στο παράδειγμα.
Τα αυτοκίνητα με τελική ανώτερη των 120 δεν μπορούν να αξιοποιηθούν νόμιμα, απλά.Θα ήταν νόμιμα μόνο αν πωλούνταν με κόφτη στα 120.
Οποιοδήποτε αντικείμενο -σχεδόν- μπορεί να μετατραπεί σε φονικό εργαλείο, αυτό δεν το καθιστά παράνομο στην χρήση, για την οποία σχεδιάστηκε.
Μάλλον κάνεις πλάκα, όλα τα πράγματα όπως λες έχουν σχεδιαστεί για κάποιο λόγο, το ότι στη Γερμανία για παράδειγμα υπάρχουν κομάτια που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας, σημαίνει ότι τις Μ5 θα έπρεπε εδώ να τις εισάγουν με κόφτη στα 120 αντί για τα 250? και όποιον έπιαναν να έχει αφαιρέση τον κόφτη από τα 120 να τον τραβάγανε για οπλοκατοχή?
Η BMW μήπως λέει πουθενά ότι τα Μ τα φτιάχνει για να πηγαίνει ο Έλληνας με 250 στην Εθνική? Ή με 340 στην Αττική?
Στην τελική δεν υπάρχει αμάξι καινούργιο που να μην πιάνει τα 120....δλδ ένα Matiz δεν μπορεί να αξιοπ. νόμιμα κάτω απο τα 120? Ένα Jimny? το οποίο πιάνει και 160-170........αυτό σημαίνει ότι πας με ασφάλεια με τόσα?
Στο προηγούμενο σου παράδειγμα ταύτισες τις καραμπίνες που πωλούν νόμιμα για να χρησιμοποιούνται νόμιμα, με τα αυτοκίνητα που πωλούνται νόμιμα, για να χρησιμοποιούνται νόμιμα.
Και είπα ότι δεν υπάρχει αντιστοιχία για τον απλό λόγο ότι για να χρησιμοποιηθούν νόμιμα, τα αυτοκίνητα που πωλούνται νόμιμα, δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 120km/h. Από τα 120km/h και πάνω γίνονται [url]παράνομα[/url].Ουσιαστικά δηλ. εξομοίωσες το να παραβεί κανείς το όριο των 120km/h (=παράνομη χρήση) με την ανθρωποκτονία με καραμπίνα (=παράνομη χρήση). Καταλαβαίνεις, που έγκειται το σφάλμα του συλλογισμού. Δεν αναφέρομαι στο πιο είναι πιο απεχθές, πιο παράνομο κ.ο.κ. Μένω στο ότι και τα δύο είναι έκνομα, βάσει νομοθεσίας.
Η BMW και η όποια BMW έχει σχεδιάσει τα αυτοκίνητά της για να κινούνται με ασφάλεια στα 200, τα 230 ή τα 300, ανεξαρτήτως χώρας.
Το ότι στην Ελλάδα υπάρχει όριο 120 και στη Γερμανία καθόλου, προφανώς και δεν σημαίνει ότι στη μία περίπτωση είναι επικίνδυνα και στην άλλη όχι.Το πιο βασικό από όλα, είναι ότι δεν πρέπει να συγχέουμε την έννοια της ασφάλειας, με την έννοια της νομιμότητας.
Στο παράδειγμα με την 430 και το Ring επίσης διακρίνω το ίδιο λογικό σφάλμα.
Η 430 σχεδιάστηκε για ταχύτητες των 300km/h, είτε είσαι στο Ring, είτε στο δρόμο. Είναι στην κρίση σου, το αν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα των 300km/h είτε στη μία (γιατί και στο Ring έχουμε 5-6 νεκρούς το χρόνο), είτε στην άλλη περίπτωση.
Υποτίθεται ότι είσαι ώριμος, ενήλικος άνθρωπος, έχεις γνώση του τι αγοράζεις και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
Αλλά για να πας με την 430 νόμιμα μέχρι το Ring (=120km/h στην καλύτερη, εντός ελληνικής επικράτειας), θα χρειαστείς γύρω στις 2 μέρες μόνο για να φτάσεις Ηγουμενίτσα. -
Εγώ πάω πάσο, αν εσύ η μόνη διαφορά που βλέπεις στη Γερμανία και στην Ελλάδα είναι το όριο ταχύτητας..........τι να πώ, ή δεν μένεις στην Ελλάδα ή δεν έχεις πάει στην Γερμανία!
Όσο για την καραμπίνα σκοπίμος έδωσα αυτό το παράδειγμα, διότι ένα αμάξι στα 220 χλμ στα χέρια κάποιου αμφιβολης ικανότητας σε ελληνικό δρόμο είναι ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ!
Το παράδειγμα σου για την 430 είναι όντως τελείως λάθος, εγώ δεν είπα να πηγαίνουμε με την ταμπέλα, αλλά το ότι έχει κάποιος αμάξι που πιάνει 300 σημαίνει ότι ή θα πηγαίνει με 80 που λέει το όριο ή με 250? λέει 100 πήγαινε ρε αδερφέ με 120-140-160 (όσο επιτρέπει ο δρόμος το αμάξι ο οδηγός κλπ) δεν κατάλαβα γιατί πιάνουμε τα άκρα?
Τέλος πάντων δεν βγάζει κάπου αυτό, δεν μου απάντησες όμως στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει κάποιος χώρος για μετρήσεις κλπ, ο οποίος δίνεται στα περιοδικά?
-
Πες ότι παίρνουμε σαν δεδομένο ότι στις δεδομένες συνθήκες, με εσένα οδηγό, με το πιο τέλεια συντηρημένο αυτοκίνητο, έχοντας τέλεια φυσική και πνευματική κατάσταση,, έχοντας ακόμα και δίπλωμα από σχολή αγωνιστικής οδήγησης και δίπλωμα από το safetrack. Οκ, συμφωνώ ότι η ταχύτητα αυτή μπορεί να μην είναι τόσο ανασφαλής όσο ακούγεται. Και εγώ με αυτά τα δεδομένα, μπορεί να πήγαινα με τόσο.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι παράνομη, **έστω **ακολουθώντας έναν γελοίο και εξίσου παράλογο νόμο.
Ο καθε τροχονόμος δν μπορεί να εξετάσει την κατάσταση του αμαξιού ούτε και του οδηγού ξεχωριστα (δυστυχώς για εμάς).
Εγώ δεν θα σε κράξω για το γεγονός ότι πήγαινες με αυτήν την ταχύτητα, γιατί ούτε εγώ στις εθνικές πηγαίνω με 120.
Ξέρω όμως, ότι σύμφωνα με τον νόμο είμαι παράνομος, και θα κάτσω να δεχτώ τις συνέπειες, όταν με πιάσουν.
-
Εγώ δεν θα σε κράξω για το γεγονός ότι πήγαινες με αυτήν την ταχύτητα, γιατί ούτε εγώ στις εθνικές πηγαίνω με 120.
Ξέρω όμως, ότι σύμφωνα με τον νόμο είμαι παράνομος, και θα κάτσω να δεχτώ τις συνέπειες, όταν με πιάσουν.
+10000000000000000000000000000000000000000000
-
pai mei,
σχετικα με την bmw.ειχα παει πριν χρονια οταν σπουδαζα στο μοναχο στην εδρα της εταιρειας,διπλα στο ολυμπιακο σταδιο.στο μουσειο του χωρου ειχε ενα ντοκυμαντερ σχετικα με την 850,η οποια δυστηχως δεν βγαινει αλλο.400 αλογα και τελικη κοντα στα 300χαω.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ;ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Η ΑΣΦΑΛΗς ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 160.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΡΩς ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ.
αυτο το λεει η ιδια η bmw.
επειδη η καθε εταιρεια κατασκευαζει αμαξια που πιανουν τα 250 και ανω,δεν σημαινει οτι κινουνται και με ασφαλεια σε τετοιες ταχυτητες.
ολα τα συστηματα ασφαλειας ισχυουν μεχρι καποια ταχυτητα.
οποιος ειναι της αποψης οτι ταχυτητες ανω των 240,ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ,ειναι ασφαλες,τοτε μαλλον δεν εχει τη παραμικρη ιδεα απο οδηγηση.
για δειτε λιγο σε αλλες χωρες,ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΞΙΑ,τι ορια ταχυτητας υπαρχουν και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,και μετα ελατε εσεις οι εξυπνακηδες και αραδιαστε μου μπουρδες περι ασφαλους οδηγησης στα 250. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ πάω πάσο, αν εσύ η μόνη διαφορά που βλέπεις στη Γερμανία και στην Ελλάδα είναι το όριο ταχύτητας..........τι να πώ, ή δεν μένεις στην Ελλάδα ή δεν έχεις πάει στην Γερμανία!Το θέμα δεν είναι η σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Είναι ότι και στις δύο χώρες πωλούνται τα ίδια αυτοκίνητα νόμιμα αλλά στη μία περίπτωση η νομιμότητα της χρήσης σταματά στα 120km/h. Και ξαναλέω: η νομιμότητα δεν πρέπει να συγχέεται με την ασφάλεια.
Όσο για την καραμπίνα σκοπίμος έδωσα αυτό το παράδειγμα, διότι ένα αμάξι στα 220 χλμ στα χέρια κάποιου αμφιβολης ικανότητας σε ελληνικό δρόμο είναι ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ!
Τώρα βάζεις στην εξίσωση τα 'χέρια αμφίβολης ικανότητας', τα οποία, ναι, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει το όχημα επικίνδυνο.
Η προηγούμενη σου πρόταση όμως, την οποία και σχολίασα, ήταν η απάντηση στο mousato, ο οποίος έγραψε ότι είναι υποκρισία να πωλούνται νόμιμα αυτοκίνητα με τελική 250 και 300, και την ίδια στιγμή να είναι παράνομο να οδηγηθούν με πάνω από 120. Η απάντησή σου ήταν και καραμπίνες πωλούνται νόμιμα, αλλά φυσικά και θα διωχθείς ποινικά αν σκοτώσεις άνθρωπο με αυτές.
Και λέω ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του να σκοτώσεις άνθρωπο με καραμπίνα (έκνομο) με το να παραβείς το όριο των 120 (έκνομο).
Αυτό υπογράμμισα και στα προηγούμενα.Το παράδειγμα σου για την 430 είναι όντως τελείως λάθος, εγώ δεν είπα να πηγαίνουμε με την ταμπέλα, αλλά το ότι έχει κάποιος αμάξι που πιάνει 300 σημαίνει ότι ή θα πηγαίνει με 80 που λέει το όριο ή με 250? λέει 100 πήγαινε ρε αδερφέ με 120-140-160 (όσο επιτρέπει ο δρόμος το αμάξι ο οδηγός κλπ) δεν κατάλαβα γιατί πιάνουμε τα άκρα?
Η ένστασή μου, αφορά το ότι δεν απαιτείται να είσαι σε πίστα προκείμενου να έχεις την χ ταχύτητα, με ασφάλεια. Το παράδειγμα με την 430 δεν ήταν δικό μου, ήταν δικό σου, εγώ απλώς το σχολίασα, λέγοντας το αυτονόητο. Τα χ χιλιόμετρα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα είτε στην πίστα, είτε στο δρόμο. Είναι δική μας ευθύνη, να κρίνουμε από ποιό σημείο και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν με κίνδυνο για μας και τους γύρω μας. Για αυτό θεωρώ τα όρια ταχύτητας υποκριτικά (υπάρχουν μόνο για εισπρακτικούς λόγους), ανόητα (δεν λαμβάνουν υπόψη τους μια πλειάδα παραγόντων), αναχρονιστικά (δεν λαμβάνουν υπόψη τους την πρόοδο της τεχνολογίας), αντιφατικά (έρχονται σε αντίφαση με τη νόμιμη εισαγωγή αυτοκινήτων, που μπορούν να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα, και με ασφάλεια, σε ταχύτητες πολλαπλάσιες αυτών που ορίζουν τα όρια).
Τέλος πάντων δεν βγάζει κάπου αυτό, δεν μου απάντησες όμως στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει κάποιος χώρος για μετρήσεις κλπ, ο οποίος δίνεται στα περιοδικά?
Εξ όσων γνωρίζω, υπάρχει χώρος, ο οποίος όμως δεν έχει παραχωρηθεί σε όλα τα περιοδικά. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.
-
δηλαδη με λιγα λογια ο μπατσος που σε εγραψε επειδη πηγαινες με 214,
κακως σε εγραψε.επρεπε να σε αφηνε επειδη δεν υπολογισε τη προοδο της τεχνολογιας,τη νομιμη εισαγωγη αυτοκινητων που πανε πολυ πιο γρηγορα,και επειδη τεοια προστιματα εχουν καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα.
το μυστηριο ειναι οτι σε καθε χωρα του κοσμου,οπου υπαρχει οριο ταχυτητας οχι απλα θα σε γραφαν αλλα θα σε ξηλωναν ολοκληρο.
αν στη γερμανια σε πιασουν με τετοια ταχυτητα οπου το οριο ειναι κατα πλειοψηφεια στον αυτοκινητοδρομο 130 και 120,θα πηγαινες κατευθειαν αυτοφωρο και θα σου παιρναν το διπλωμα για 6 μηνες.
οπως και σε καθε αλλη χωρα.
αλλα θα μου πεις και εκεινοι οι ανθρωποι ειναι τοσο πισω που δεν λαμβανουν υποψη τους παραγοντες που εθεσες.εσυ μπορεις να κρινεις τι ειναι σωστο ενω ΟΛΟΙ αυτοι που βαζουν ορια σε ΟΛΕΣ τις χωρες του κοσμου δεν μπορουν.
σορρυ που θα στο πω ετσι στεγνα,αλλα λες ανοησιες.με το συμπαθειο δηλαδη. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
[...]και επειδη τεοια προστιματα[...]Αν δεν με γελά η μνήμη μου, εσύ δεν είσαι ο ελεεινός εγκληματίας, που επιχείρησε να 'συνετίσει' τον οδηγό που ερχόταν από πίσω του στην αριστερή, αλλάζοντας απότομα λωρίδα με το φορτηγό;
Μόνο ένα τέτοιο ανθρωποειδές, δεν έχει τον επαρκή εγκέφαλο, ώστε να κατανοήσει ότι αυτά που λέω δεν είναι ανοησίες, αλλά κοινή λογική.
Εγώ θα σου πω στεγνά, πρώτα να μάθεις να σκέφτεσαι, δεύτερον να μιλάς, και τρίτον να διατυπώνεις με τέτοια παρρησία και άποψη.
Δεν θα έχεις πάντα την πολυτέλεια, να είσαι τόσο επικίνδυνα ανεγκέφαλος, είτε στο δρόμο, είτε στο οποιοδήποτε forum, χωρίς να λάβεις την απάντηση, που σου αξίζει.
ΥΓ. είναι τα πρόστιμα, όχι 'τα προστίματα'
-
Pai Mei, το θέμα είναι ότι όταν πηγαίνουμε συνειδητά πάνω από τα βλακώδη όρια, παίζουμε. Και καμιά φορά χάνουμε. Αλλά είναι παράξενο να παραπονιόμαστε μετά, ενώ ξέρουμε εκ των προτέρων τις συνέπειες. Και ξαναλέω, δεν κολλάω στην ταχύτητα, και εγώ δεν σέβομαι τα ανεγκέφαλα όρια, αλλά αν με γράψει ο τροχονόμος, δεν θα κλαφτώ.
Υ.Γ. έλεος όλοι σας με τον kasel. Ο άνθρωπος έκανε ό,τι έκανε, μετά έχει γράψει άπειρες φορές ότι κατάλαβε την μαλακία του και δεν την ξανακάνει. Βρείτε άλλον τρόπο να του την πείτε.
-
ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.αυτο το εκανα πριν πολλα χρονια και δεν ξανακανω τετοια πλεον.εχεις κολλησει σε ενα γεγονος που ανεφερα και το εδεσες κομπο κορδονι οτι συνεχιζω να εχω την ιδια νοοτροπια.
πες μου εσυ εναν που δεν εκανε ανοησιες στο δρομο.
δευτερον δεν σου μιλησα με τετοιο τροπο.μπορω να το κανω πολυ ανετα φιλαρακο αλλα δεν μου αρεσει μεσα απο το ιντερνετ.
οτι πεις αγορακι.δεν θα κατσω να σχοληθω.ουτε θα σου μιλησω με παρομοιο τροπο.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ;παιρνεις ξενο αμαξι,τρεχεις με 200 και μετα και μετα εχεις την ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ να σου τη χαρισει ο μπατσος.
και θα σε παρακαλεσω να αφησεις τα βρισιδια.ειναι εντελως γελοιο να βριζεις πισω απο ενα πληκτρολογιο.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΑΚΟ;
διαβασε λιγο τα μηνυματα μου και πες μου που ειμαι παραλογος. -
εγω που εκλεισα τον αλλον ειμαι εγκληματιας.ο αλλος που εχει την απαιτηση να τρεχει με 250 στην εθνικη ειναι το αρνι.
και στην τελικη θα στο ξαναπω παι μει.εκεινο που εκανα το μετανοιωσα.τοσοι και τοσοι εχουν γραψει εγκληματικες βλακειες που κανουν στο δρομο ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,και τετοιο κραξιμο δεν φαγανε.
η απαιτηση που εχεις απο την τροχαιανα σου φερθει με επιεικεια την θεωρεις λογικη ΕΕΕΕΕΕΕΕ;
αντε συνελθε λιγο. -
Μάλλον δεν το 'χεις αντιληφθεί ακόμα, θα στο κάνω πιο λιανά μήπως και το καταλάβεις.
Δεν ζήτησα ποτέ επιείκεια από τους μπάτσους.
Εδώ και 2 μέρες κανείς δεν αναφέρθηκε στο θέμα της επιείκειας από τους μπάτσους.Συζητάμε για τη σχέση των ορίων ταχύτητας με την οδική ασφάλεια.
Και αυτά που σου λέω από το πληκτρολόγιο, θα στα 'λεγα και κατάμουτρα, πίστεψέ με.
Διότι έχω σιχαθεί α) τη στραβωμάρα όλων όσων δεν βλέπουν ότι στην οδική ασφάλεια συγκλίνουν τόσες παράμετροι, γεγονός που και η τροχαία και νόμος αγνοεί. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
athanasie να 'σαι καλά.Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν εταιρικό, και κατά μία έννοια, **μπορεί να λεχθεί ότι εκείνη την ώρα έκανα τη δουλειά μου, προσπαθώντας να δω πώς είναι η συμπεριφορά του σε αυτά τα χλμ/ω.
Φυσικά, το επιχείρημα αυτό -που είναι αληθές, απλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες-, αγνοήθηκε εντελώς από τους μπάτσους, και από την διοικήτριά τους, που πήγα να την βρω το πρωί, να της εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση, μήπως και μου δώσει πίσω τις πινακίδες τουλάχιστον.
Ήταν μάταιο.
Η κατανόηση και η λογική επεξεργασία μιας χ κατάστασης, είναι άγνωστες έννοιες για το μυαλό ενός μπάτσου.**Pai Mei, όταν έχει βεβαιωθεί η παράβαση, πώς είναι δυνατόν να σου δείξουν επιείκεια;
Μαζί σου είμαι στο ότι τα όρια είναι αστεία, μαζί σου στο ότι πρέπει κανονικά οι τροχονόμοι να κοιτάζουν την ουσία και όχι τους τύπους, αλλά η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει παραβιάζοντας τους νόμους.
-
Δεν βαρεθηκατε ακομα??
Ενα οριο ταχυτητας δεν σημαινει οτι μπορουν ολοι να πανε με 120, 160 η οσο ειναι αυτο. Ειναι ΑΝΩΤΑΤΟ οριο ταχυτητας.
Κοινως αν το αμαξι η ο οδηγος δεν εχει την δυνατοτητα να κινηθει με ασφαλεια στο οριο αυτο τοτε θα πρεπει να κινειται με χαμηλοτερη ταχυτητα...Στην Γερμανια πληροφοριακα στις schnellstrasse (ελπιζω να το γραφω σωστα) οπου υπαρχει οριο 120 ελαχιστοι το τηρουν. Αστυνομια δεν ασχολειται με αυτους. Ασχολειται ομως και τους σκιζει σε εισοδους πολεων, κατοικημενες περιοχες και επικυνδινα σημεια...
Οπως και τα ορια 50-70 υπαρχουν σε σημεια που οντως πρεπει να υπαρχουν..
Σε πολλους δρομους με στροφες κλπ βλεπεις οριο 80 το οποιο δεν ακουμπας ευκολα... -
καταμουτρα δεν θα μου τα ελεγες,ακουσε με που σου λεω .
τα ορια ταχυτητας υπαρχουν επειδη οι δρομοι δεν ειναι σε αριστη κατασταση,επειδη κινουνται πολλα οχηματα διαφορετικης ποιοτητας,επειδη ολοι οι οδηγοι δεν εχουν τις ιδιες ικανοτητες.
τα ορια αυτα δεν υπαρχουν μονο στην ελλαδα αλλα σε καθε χωρα.
αντε πες οι δικοι μας εχουν μεινει πισω στο θεμα της τεχνολογιας.
γιατι σε ολο το κοσμο το οριο των 120 και 130 συνεχιζει να υπαρχει;
εκεινοι δηλαδη οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ποιο ειναι το ανωτατο οριο για μια ασφαλη οδηγηση σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ;
στις χωρες οπου κατασκευαζονται τα περισσοτερα αμαξια,οπως γερμανια,γαλλια,ιαπωνια,ΗΠΑ,αγγλια για ποιο λογο υπαρχει οριο ταχυτητας 120 και 130;
εκεινοι νομιζεις δεν σκεφτονται.μια χαρα σκεφτονται και εχουν τα ορια ταχυτητας για τους λογους που προανεφερα.
αν αυτα σου φαινονται παραλογα κυκλοφορα με το λεωφορειο η με το ποδηλατο.
αν εσυ νομιζεις οτι με τη ταχυτητα που σε γραψαν,οδηγουσες με ασφαλεια τοτε τι να σου πω. -
Πολύ ωραία τα λες.
Ας βάλουν τότε κόφτη 120 σε όλα τα αυτοκίνητα να δούμε ποιός θα αγοράζει γερμανικά και ιαπωνικά.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ -
edit [kouk] kasel, ψυχραιμία.
Εχω ζητήσει πολλές φορές να μην το παίρνετε προσωπικά!
-
kasel Δε πειραζει!
Αστον να πληρωσει τωρα τη 1000αρα ευρω, και εμεις να γελαμε
και ειτε αισθανεται αδικημενος ειτε οχι θα τα πληρωσει μια χαρα ανεξαρτητα του ποσες θεωριες εχει αναπτυξει στο φορουμ! -
καραμπουζουκλη εχεις δικαιο.
παντως νομιζα οτι οι προσωπικες βρισιες δεν επιτρεπονται σε ενα δημοσιο φορουμ.σε μερικους φαινεται επιτρεπετε,ετσι δεν ειναι kouk;
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!