-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΣΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΝΕΧΙΣΩ ΤΩΡΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΕΡΟΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ....< ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙ ΓΕΡΟ ΑΜΑΞΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ !>
ΦΙΛΙΑ , ΣΥΓΝΩΜΗ -
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ YARIS Η ΕΝΑ SAXORALLO ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ EVO ΠΧ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ CAGE ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ .
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΑΛΛΟΣ .ΞΟΥΤ!!! -
Ο χρήστης cprtuning έγραψε:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ CAGE ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SAXORALLA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CAGE ΤΩΝ SUBARU Η EVO Η S1600 .Oλοι ξερουμε οτι τα κορυφαια cage υπαρχουν στα Meva Kumho Power Cup
χουμορ χουμορ μη βαρατε ωχ
-
ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑΡΡΩ
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ CAGE ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SAXORALLA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CAGE ΤΩΝ SUBARU Η EVO Η S1600 .
Oλοι ξερουμε οτι τα κορυφαια cage υπαρχουν στα Meva Kumho Power Cup
χουμορ χουμορ μη βαρατε ωχ
ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑΡΡΩ
Γκρίζα διαφήμιση. Αλλά στη προκειμένη περίπτωση δυσφήμιση.
-
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ
-
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ -ΓΥΜΝΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ( ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ) ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΕΛΕΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΕΛΕΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
....ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ......
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ????? !!!!
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..... -
Η ανακοίνωση της ΕΘΕΑ είναι αυτή που είναι , και κατα την δική μου γνώμη , στη σωστή κατεύθυνση .
Όσο και να 'κόβει' τα φτερά όσων θέλουν να πάρουν για πρώτη φορά μέρος σε αγώνα αυτοκινήτου με 'ράμπα' μεγάλου αγώνα !!
Να με συγχωρέσουν οι συν-ταρίφες μου , ο sakinen και ο HUNTER , αλλά μέχρι να βγούν απο την τελευταία ειδική του ΔΕΘ του 2004 , του ΠΡΩΤΟΥ τους αγώνα , η αγωνία μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο , και το κλάμα , όταν τους είδα να μπαίνουν στο service park , ήταν αληθινό , ήταν η λύτρωση , ήταν η ανακούφιση επειδή ΗΡΘΑΝ ΠΙΣΩ ΕΝΤΑΞΕΙ (αυτοί , και ΟΧΙ το αυτοκίνητο.) , ήταν το κέρδος ενός στοιχήματος .
Ενός στοιχήματος , που θα μπορούσε να είχε ...χαθεί .
Όμως μάλλον χρησιμοποιώ λάθος όρο : στοίχημα .Αντίθετα , παράδειγμα , πρέπει να είναι η σωστή λέξη.
Και γιατί ???
Ο Σάκης και ο Ανδρέας , ξέρουν καλύτερα , αλλά και εγώ μπορώ να πώ απο την μεριά μου , πως ο σκοπός της πρώτης εμπλοκής της ομάδας ήταν η αποκόμιση εμπειρίας και η αξιοπρεπής εμφάνιση.
Απο τότε , έχει περάσει καιρός , σχεδόν όλα τα μέλη του TRF έχουν τρέξει σε τουλάχιστον έναν αγώνα .
Έχουμε , λίγο ή πολύ , πετύχει αυτό για το οποίο φτιάξαμε το TRF .Για να φτάσουμε εκεί / εδώ , ακολουθήσαμε , μέσα απο συλλογική σκέψη, την τακτική του Μαθαίνω και Κερδίζω απο την ίδια την Συμμετοχή.
Αποφύγαμε , και αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος , το ανούσιο και ουτοπικό , ευθύς εξαρχής , κυνήγι 'θέσεων' , 'τσίγκων' ή όπως αλλιώς λέγονται .
Αυτό , απο προσωπική εμπειρία , σε αντίθεση , με πολλούς νέους αγωνιζόμενους , που με το καλημέρα , κυνηγούν χίμαιρες , έχοντας ποτιστεί απο ... αθλητές ή και επίδοξους πρωταθλητές του χώρου , με το
ποτό του πρωταγωνιστή και μόνο .Όταν η Αρχή του σπόρ , θα μπορέσει να περάσει απο αυτό το ...αλκοτέστ τους νέους και όχι μόνο αγωνιζόμενους , τότε ίσως , κάτι θα γίνει.
Όταν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι θα καταδικάσουμε φαινόμενα σαν αυτό που συνέβει στην Καλαμάτα , τότε ίσως , κάτι θα γίνει.
Όταν , εμείς οι αγωνιζόμενοι , σε κάθε αγώνα που συμμετέχουμε , ελέγχουμε και κριτικάρουμε ή καταγγέλουμε ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας , τότε ίσως , κάτι θα γίνει.
Όταν οι Λέσχες , που διοργανώνουν αγώνες , με την έγκριση της ΕΘΕΑ, αντιμετωπίσουν τους αγωνιζόμενους , αντί σαν δύστροπους πελάτες , αλλά σαν καλλούς συνεργάτες , τότε ίσως , κάτι θα γίνει.Μέχρι τότε , ο APR μάλλον έχει αρκετό δίκιο .......
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ -ΓΥΜΝΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ( ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ) ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΕΛΕΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Δεν είμαι εγώ που είμαι πεπεισμένος ποιά είναι τα καταλληλότερα αυτοκίνητα, ο APR είναι. Εγω εκφράζω ορισμένους εύλογους προβληματισμούς για την ορθότητα της άποψής του.
Εσύ, αντί το να τι λες σε όλους (και σε μένα πρώτα-πρώτα, λες και έχω καμία ανάμιξη με τις τελευταίες αποφάσεις της ΕΘΕΑ) με το υπεράνω ύφος σου αγαπητέ, δεν μας λες καλύτερα ποιά είναι η θέση και η πρότασή σου (αν έχεις).
Οσο για το αν τα ράλι σπριντ είναι κατάλληλα ως εισαγωγή για τα ράλι, το είπα και παραπάνω (αν πρόσεξες...), πως ο θάνατος του Χ. Δούρου αποδεικνύει πως δεν είναι.
Ενδεικτικά μπορείς να απαντήσεις στην παρακάτω ενδεικτική ερώτηση: αν αύριο μεγαλώσει η κόρη του Βωβού (κόρη δεν έχει ο άνθρωπος ?) και θέλει να τρέξει στον πρώτο της αγώνα, τι θα της πρότεινες να της αγοράσει ο μπαμπάς της, για να είναι με #1 προτεραιότητα ασφαλής στον πρώτο της αγώνα ? Starlet ή Evo ?
Διότι εδώ φαίνεται να έχουμε μπερδέψει την ασφάλεια με άλλα σημαντικά για το νεοεισερχόμενο, όπως το κόστος και τη δυνατότητα να μάθει σωστά και επειδή κάποιοι έχουν σαν #1 προτεραιότητα τα δεύτερα (εξαιρετικά σημαντικά, φυσικά), αυτόματα πρέπει να δέχονται όλοι τη συγκεκριμένη ιεράρχηση προτεραιοτήτων.
Και καθόμαστε και συζητάμε για τα αυτοκίνητα και αφήνουμε απ΄ έξω παράγοντες όπως την εκπαίδευση.
Φιλικά (πάντα)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στην Ιταλία πάντως θα έχουν HANS από το 2007 και ο λόγος είναι ο θάνατος του Roggia (τυπική περίπτωση που θα είχε σωθεί με HANS). Και εν γένει δεν έχεις δίκιο για το HANS, είναι μεν ακριβό (θα φτηνύνει) αλλά σώζει ζωές αποδεδειγμένα πολύ περισσότερο από πχ. τις εγκατεστημένες πυροσβέσεις με όχι-Halon υλικόΜπορείς να μας το τεκμηριώσεις λίγο αυτό, όπως και παλαιότερα που είχες γράψει αν θυμάμαι καλά, πως το HANS έσωσε και τον Martin?
Στο εξωτερικό τελικά και αν ισχύουν τα παραπάνω πρέπει να υπάρχει πολύ καλή γνώση για τις αιτίες των ατυχημάτων. Εδώ γιατί δεν έχουμε σχεδόν καμία επίσημη πληροφόρηση για τα 3 θανατηφόρα ατυχήματα;
(Απευθύνω την ερώτηση σε εσένα θεωρώντας πως αφού έχεις τόσο καλή πληροφόρηση για τα αυτχήματα του εξωτερικού, άρα θα έχεις ακόμα καλύτερη για τα ατυχήματα του εσωτερικού)Επίσης πρέπει να γίνει ένα σεμινάριο σε ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς (όχι μόνο τους νέους) για τη χρήση των συστημάτων ασφάλειας. Δεν είναι δυνατόν το 50% των Ελλήνων αγωνιζομένων (οδηγών ή συνοδηγών) στο Ακρόπολις να μην έχει σωστά δεμένο το κράνος του σε αφετηρία ειδικής και οι περισσότεροι να εξακολουθούν να μην το έχουν δεμένο σωστά και τη δεύτερη φορά Το αυτό και στα δοκιμαστικά της ανάβασης Κύμης...
Ποιο σωστό είναι να γίνεται έλεγχος σε κάθε σκέλος κάθε ανάβασης, κάθε ειδικής κλπ κλπ. Το σεμινάριο κοστίζει και επιπλέον το ακούς μια φορά και μετά ίσως το ξεχνάς. Ο συνεχής έλεγχος όμως δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να έχει αποτελέσματα 100%.
Ομως: είναι ασφαλέστερος σε μικρό αυτοκίνητο ? Δεν είμαι σίγουρος...
Απλή φυσική γυμνασίου. Ένα αυτοκίνητο 1400 κιλών που χτυπάει σε ένα δέντρο- τοίχο κλπ είναι πολύ πιο επικίνδυνο από ένα αυτοκίνητο 900 κιλών.
Όπως υπάρχουν παραδείγματα 'μεγάλων' αυτοκινήτων που ανέφερες σε σοβαρά ατυχήματα χωρίς απώλειες, έτσι υπάρχουν και παραδείγματα μικρών αυτοκινήτων, πχ το γνωστό 'ΑΧ - ΑPR' που καρφώθηκε σε τοίχο με 160(?) και αν και το αυτοκίνητο 'έλιωσε', το πλήρωμα βγήκε σώο.
Σαφώς και υπάρχουν και πολλά άλλα παραδείγματα.Εν ολίγοις, αν στο Σπαθοβούνι ήταν στη θέση του σταρλετ, EVO, δεν θα είχε περάσει το κλαδί;
Αν ο Κολιοπάνος είχε χτυπήσει στην κολώνα με τα 1400 κιλά του EVO, θα είχε καλύτερη μοίρα;
Για το τελευταίο ατύχημα δεν μπορώ να γράψω γιατί δεν γνωρίζουμε από τι ακριβώς ήρθε το κακό. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Μου φαίνεται ότι θα βάλω ψηφοφορία (είναι άλλωστε της μόδας τελευταία)Ποιός γιατρός σε κοίταξε σήμερα για την λισάνς?
- Ψυχολόγος
- Παθολογανατόμος
- Καρδιολόγος
- Οφθαλμίατρος
- Ουρολόγος
- Αφροδισιολόγος
- Πρωκτολόγος
- Γυναικολόγος
- Ο Μήτσος (και μου άρεσε)
- Η νοσοκόμα (και μου καλάρεσε)
- Άλλος (Μην αναφέρετε τον Λώρη , δεν μετράει)
Υ.Γ. Όποιος περάσει τα τέστ του Ψυχολόγου ΔΕΝ μπορεί να είναι αγωνιζόμενος! Υπάρχει γνωστικός που να ανέχεται όλο αυτό το σκηνικό που λέγεται 'Ελληνικοί Αγώνες'
μου αρεσεις.......
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
@Νass.Νασο, εγω προσωπικα σαν παραδειγμα ναι θα το θεωρουσα αγγαρεια να κανω 2 σπριντ τη στιγμη που δεν τα εχω συμπεριλαβει στο προγραμμα μου.
Επισης αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι η υποχρεωση να τερματισεις 2 σπριντ θα σε ωθησει να κινηθεις αργα ετσι ωστε να τρματισεις σιγουρα και να αποκλεισεις ετσι την πιθανοτητα μηχανικης βλαβης ή εξοδου.
Επισης, ειναι και ολα αυτα που λεει ο APR στην τελευταια του απαντηση και συμφωνω 100%.Δλδ οσα παιδια του ενιαιου αναγκαστουν να κανουν 2 σπριντ για να τρεξουν εναν αγωνα ευρωπαικου πρωταθληματος, πιστευεις δεν θα μπουν λιγο στη λογικη του τερματισμου?
Κατα τα αλλα δε διαφωνω με το μετρο της εμπειριας-προυπηρεσιας, απλα θεωρω οτι υπαρχει κενο.
Για μενα θα επρεπε να λεει το μετρο:
Τρεξτε σε 2 σπριντ τερματιζοντας η οχι-->τρεξτε 2 αγωνες κυπελλου-->πρωταθλημα--->ευρωπαικο κλπ.θα συμφωνησω με τον s3 και θελω να προσθεσω και κατι,
ενας νεος οδηγος που θα κανει 1 σπριντ των 7χλμ με τα ελευθερα
περασματα που εχει θα την μαθει καλα οποτε οι πιθανοτητες να κανει
καποια ζημια ειναι λιγοστες και περισσοτερες να τερματισει.τελειωνει
αυτο κανει 2 σπριντ και ειναι ετοιμος για μεγαλο rally και ερχεται στο ελπα
και με το καλημερα εχει να κανει ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ μαζι
με μολις 4 περασματα και με εναν κ@λ@καιρο που αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι τι γινεται εκει ρωταω τωρα, ειναι ετοιμος για τη μαχη??????? -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
θα συμφωνησω με τον s3 και θελω να προσθεσω και κατι,
ενας νεος οδηγος που θα κανει 1 σπριντ των 7χλμ με τα ελευθερα
περασματα που εχει θα την μαθει καλα οποτε οι πιθανοτητες να κανει
καποια ζημια ειναι λιγοστες και περισσοτερες να τερματισει.τελειωνει
αυτο κανει 2 σπριντ και ειναι ετοιμος για μεγαλο rally και ερχεται στο ελπα
και με το καλημερα εχει να κανει ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ μαζι
με μολις 4 περασματα και με εναν κ@λ@καιρο που αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι τι γινεται εκει ρωταω τωρα, ειναι ετοιμος για τη μαχη???????Εδώ σήμερα μπορεί να τρέξει ΕΛΠΑ και χωρίς τα 2 σπριντ. Έχει κάνει να αντιπροτείνεις?
-
Επισης, αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι τα ραλλυ σπριντ που ειναι το ελλιπεστατο ειδος αγωνα σε ασφαλεια και οργανωσητα αφηνουμε στο απυροβλητο και δεν κανει τιποτα η ΕΘΕΑ για να τα βελτιωσει.
Εν κατακλειδι νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια να κανω ενα ραλλυ ελπα, παρα 2 ραλλυ σπριντ.
Και αν θελετε το αναλυουμε και αυτο ξανα... -
Δεν είμαι εγώ που είμαι πεπεισμένος ποιά είναι τα καταλληλότερα αυτοκίνητα, ο APR είναι. Εγω εκφράζω ορισμένους εύλογους προβληματισμούς για την ορθότητα της άποψής του.
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ nass KAI ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,
ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ MODS Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ?
ΟΙ ΕΥΛΟΓΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΣΟ , ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ EVO , ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ 1400ΑΡΙΑ .
ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΔΕΚΑΔΕΣ 1400ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ π.χ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ , ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΙ .ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ , ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΚΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ .
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΠΑΠΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ .
ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΡΤ ΜΕ 125 ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .
ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΕVO ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΝΑ 1300 , ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ , ΟΛΟ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ .
ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .
ΚΑΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΕΙΡΟ , ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕVO , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ .
ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ (ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ) , ΑΝ ΤΟ EVO ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ 3Η ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ , ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΡΟΛΛΚΕΙΤΖ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΡΛΕΤ , ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ , ΜΕ ΤΑ 1350 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ -ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ....
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ROLLBARS ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΕΙΤΖ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ !
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ 6 ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΕΙΤΖ ,ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΛΟΒΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟΥΣ 400+ ΜΕΤΡΩΝ !!!!!!
ΟΤΑΝ ΣΙΓΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΕΝΑ ΓΙΑΡΙΣ ΜΕ ΡΟΛΛΚΕΙΤΖ ΚΑΙ ΕΝΑ EVO , ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΕΙΤΖ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΑΦΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ .ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΝΤΑ
υ.γ. τους σουτιδινικους που τυχον διαβασαν και τους κουρασα , ενα μπανακι στο απεραντο γαλαζιο της χωρας μας , θα ειναι το φαρμακακι τους αντε γεια .
-
Εσύ, αντί το να τι λες σε όλους (και σε μένα πρώτα-πρώτα, λες και έχω καμία ανάμιξη με τις τελευταίες αποφάσεις της ΕΘΕΑ) με το υπεράνω ύφος σου αγαπητέ, **δεν μας λες καλύτερα ποιά είναι η θέση και η πρότασή σου (αν έχεις). **
ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΟΥΛΑ , ΝΑΣΣΟ ,
ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ?
ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Κ. ) ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΑΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ **ΚΟΠΑΝΟΙ **ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ .
υ.γ. παρασηρεσαι nass , δεν γραφουν εδω μεσα μονο ανιδεοι φορουμιστες σκουπαπρογραμμα εξατμηση , φιλακια
-
Σωπα βρε τερματοφισκουλα , εσυ εισαι στα προστατευομενα προς αναπτυξη του ειδους
τι μαγικο εκανες παλι και εξαφανιστικε το γραπτο σου ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σωπα βρε τερματοφισκουλα , εσυ εισαι στα προστατευομενα προς αναπτυξη του ειδουςτι μαγικο εκανες παλι και εξαφανιστικε το γραπτο σου ?
Τα νεα μετρα περι ασφαλειας!