-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σοβαρευτείτε τώρα παίδες και πείτε μου στα πόσα BTU να σταματήσω για ένα δωμάτιο 25τ.μ.Σοβαρέψου εσύ και πες μας αν έχει σκοπό η Μίτσου να βγάλει EVO 1100cc, επειδή το...άλλο είναι ακριβό.
-
Εγώ που δεν έχω EVO αλλά ένα απλό πλην τίμιο και φτωχό Pinin μπορώ να γράφω εδώ??
Δεν ξέρω τι λένε ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ αλλά εγώ είμαι τρελαμένος με το ΜitsuPi(pi)nin μου ...
-
Λες και όλοι άλλοι που γράφουν εδώ μέσα έχουν evo...
-
Aλλοι φτιάχνουν αυτοκίνητα, βαπόρια, και Space Systems και άλλοι (π.χ. Γερμανοί) φτιάχνουν καρφίτσες, ψαλίδια και ραπτομηχανές ...
Κάποιοι άλλοι φτιάχνουν ποδήλατα (π.χ. Γάλλοι) και άλλοι φτιάχνουν ΚΑΙ ρολόγια (Ελβετοί?) !...!
Τα φτιάχνω όλα και συμφέρει ...Παγκοσμιοποίηση ... και Brand Names ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λες και όλοι άλλοι που γράφουν εδώ μέσα έχουν evo... -
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!
Μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις τι θα γίνει εδώ μέσα.
Motors (για να ξέρουμε γιατί μιλάμε)
-
Καλοριζικη η ενοτητα:
Εχουν κανει μια προσφορα στην Mitsu χωρις να εχει γινει γνωστη η χρονικη διαρκεια -4000 ευρω σε ολα τα 4Χ4 μαζι και το outlander turbo το οποιο πλεον του κουτιου στοιχηζει 33.444 ευρω με το κλειδι στο χερι ( μαζι με εξοδα για πινακιδες, τελη κτλ κτλ )
Ομως το outlander αλλαζει παρα πολυ συντομα με ενα εντελος νεο μοντελο με αλλη καροτσα.
Pajero και Pinin απο οτι γνωριζω ( δεν ειναι σιγουρο, μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα ) σταματανε την παραγωγη τους στο αμεσο μελλον.
Το νεο Evo X αναμενετε στα τελη του 2007...
Τα Evo IX αυτην την στιγμη και εδω και 6 μηνες εχουν πολυ σοβαρο προβλημα στα ανταλλακτικα τους σε ειδη φανοποιου. Προφυλακτηρες, φαναρια κτλ. Δεν φταιει η ελληνικη αντιπροσωπια, δεν εχουν να παραδωσουν πανευρωπαϊκα. Αιτια ειναι οτι αρκετα VIII αναβαθμισαν το look σε ΙΧ και σε συνδυασμο με μερικα ατυχηματα η παραγωγη αποδειχθηκε απελπιστικα λιγη σε σχεση με τις αναγκες και την ζητηση της αγορας.
Ερχεται συντομα και η cabrio εκδοση του Colt.
Μπορουμε τωρα να κανουμε συζητηση επι της ουσιας και να αφησουμε τα κλιματιστικα, τα στυλο και τα διαστημοπλοια?
Αν ναι, καλοσυνη σας!
-
Παιδιά, επιτέλους στην οικογένεια μετά από αρκετά χρόνια σκέψης, αποφασίσαμε ότι μερικά πράγματα δεν αντέχονται και ότι ένα όνειρό μου τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες που έμενα ξάγρυπνος, θα γίνει πραγματικότητα. Θα μου το κάνουν δώρο, αλλά θα το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι ό,τι αγορά είναι να κάνουμε, να την κάνουμε τώρα. Για αυτό και ήρθα να ρωτήσω μερικά πράγματα στο κατάλληλο φόρουμ...
Τι κλιματιστικό προτείνετε;
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
....
Εχουν κανει μια προσφορα στην Mitsu χωρις να εχει γινει γνωστη η χρονικη διαρκεια -4000 ευρω σε ολα τα 4Χ4 ....
.....
Pajero και Pinin απο οτι γνωριζω ( δεν ειναι σιγουρο, μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα ) σταματανε την παραγωγη τους στο αμεσο μελλον.χε!χε! τα 4000 είναι γεγονός...που πριν από δύο βδομάδες εκμεταλεύτηκα ...
Από 23379 το πήρα 19379 ...
Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/6 και είναι για όλα τα 4x4 που εκτελωνίστηκαν το τελευταίο διάστημα. Τα διαθέσιμα κομμάτια που έχουν ξεμείνει είναι ελάχιστα. Ορισμένα μοντέλα ξεπουλήθηκαν ακόμα και της βιτρίνας. (π.χ. Pinin 3πορτα)Το μεγάλο Pajero αλλάζει μέχρι τέλος του χρόνου, αλλά όχι το Pinin. Το Pinin θα συνεχίσει να πωλείται όπως έχει, στις παλιές τιμές και δεν είναι γνωστό αν στο μέλλον θα σταματήσει ή θα αλλάξει.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Ερχεται συντομα και η cabrio εκδοση του Colt.
Στο 4auto υπάρχει μια μικρή δοκιμή του colt czc.
-
εμενα παντως δε με χαλανε τα μιτσου..
γενικα η εταιρεια κανει καλη προσπαθεια..
-
Συμφωνώ με το φίλο adis4gr. Τελευταία 2 χρόνια κάνει μια σοβαρή προσπάθεια επανάκαμψης στην ευρωπαική αγορά, και θα τολμήσω να πω, πως, άσχετα από το θέμα εμφάνισης κάποιων μοντέλων της (που είναι ως ένα βαθμό και υποκειμενικό θέμα), σχεδόν όλα τα μοντέλα της είναι από αρκετά τίμια για τα λεφτά τους έως και πάρα πολύ καλά με απόλυτα κριτήρια (πχ νέο Colt). Εκεί που όπως φαίνεται πονάει ακόμα στην Ελλάδα, είναι στο δίκτυο διανομής-εμπορίας. Αφενός ένα μικρό μπάχαλο με εξουσιοδοτημένους και μη εμπόρους (ελέω και Σαρακάκη) και αφετέρου πρόβλημα (στην πράξη) νοοτροπίας εμπόρων αφενός και διαθεσιμότητας ανταλλακτικών. Για το τελευταίο, απλά αναφέρω πως ο αδερφός μου με colt 1.3 5Θ είχε την ατυχία πριν 3 μήνες, στις 24/3, να πέσει σε μικροκαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στο μαλιακό, και έως σήμερα 24/6 ακόμα περιμένει να του το επισκευάσουν στον εξουσιοδοτημένο της περιοχής του. Τη μία φταίει το χ ανταλλακτικό, την άλλη δεν ήρθε το βαπόρι απ την Περσία κοκ.... Τι να πω τώρα; Και μιλάμε για μοντέλο που κυκλοφορεί 1,5 χρόνο κι έχει πουλήσει και αρκετά..
-
Όχι ρε συ...κρίμα!
Και εγώ την πιστεύω την εταιρεία. Ένα Lancer καλό χρειάζεται και ένα coupe και θα εκτοξευθεί...αλλά δεν ξέρω αν τώρα υπάρχουν λεφτά για εξέλιξη.
-
Εγω πάντως έχω τιμής ενεκεν και ένα SPACE STAR το air condition του είναι κορυφαίο (αν το αφήσεις μπορεί να γίνει ψυκτικός θάλαμος το αυτοκινητο)!!! Πέφτουν τα καθίσματα και χωράει και καναπε μέσα!!!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Galant στα πίσω καθίσματα του οποίου μεγάλωσα και το πισωκίνητο Lancer που ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο και το οδήγησα για 100,000 χλμ!!!! του ήπια το αίμα (και σε πλατείες) και δεν έβγαλε άχνα !!!! (Το παρατσούκλι Ο ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ μου έλεγαν οι κολλητοί στην γειτονιά)
-
Φίλε cpp κι εγώ σε Galant μεγάλωσα , αλλά κι έμαθα να οδηγάω.....Φανταστικό, 92 άλογα στα 1400 και 110 στα 1600...Διπλά φώτα μπροστά και με σήμα το αλογάκι στο τιμόνι...Μιλάω για μοντέλο 1973!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγω πάντως έχω τιμής ενεκεν και ένα SPACE STAR ...Πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του. Μικρό οικογενειακό, οικονομικό από όλους τους τομείς, με μεγάλους χώρους και σε καλή τιμή ... αλλά το έθαψε η ίδια η αντιπροσωπεία.
Το 'κακό' promotion και marketing στην Ελλάδα το έθαψαν. Για αυτό το λόγο σταμάτησε η διανομή του στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες. Πλέον δίνουν τα τελευταία των βιτρινών και αυτά με το ζόρι αφού τα εξουσιοδοτημένα της επίσημης σπρώχνουν το πελάτη στα Outlander και στο Colt.Τα ίδια έπαθε και το Suzuki Liana ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγω πάντως έχω τιμής ενεκεν και ένα SPACE STAR ...
Πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του. Μικρό οικογενειακό, οικονομικό από όλους τους τομείς, με μεγάλους χώρους και σε καλή τιμή ... αλλά το έθαψε η ίδια η αντιπροσωπεία.
Το 'κακό' promotion και marketing στην Ελλάδα το έθαψαν. Για αυτό το λόγο σταμάτησε η διανομή του στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες. Πλέον δίνουν τα τελευταία των βιτρινών και αυτά με το ζόρι αφού τα εξουσιοδοτημένα της επίσημης σπρώχνουν το πελάτη στα Outlander και στο Colt.Τα ίδια έπαθε και το Suzuki Liana ...
Μου άρεσε γιατί παρότι 1300cc είχε τέσσερα δισκόφρενα...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μου άρεσε γιατί παρότι 1300cc είχε τέσσερα δισκόφρενα...Kαι ο κινητήρας διαμάντι. 1300 κυβικά, με πολύ καλή ιπποδύναμη, καλές επιδόσεις, οικονομικός. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι Ευρωπαϊκές εταιρείες για να κινήσουν τέτοιο όγκο αξιοπρεπώς τοποθετούν 1600 κυβικά, ενώ ο Ιάπωνας τα κατάφερε θαυμάσια με τον 1300άρη...
Το ίδιο ισχύει και για το Suzuki Liana...
-
Αλλά για να τα λέμε όλα το ότι είναι φτιαγμένο στην Ολλανδία είναι εμφανές όπωw επίσης και το οτι το κιβώτιο του το φτιάχνει η Renault και είναι μάπα!!!
-
Ολλανδία?
Renault?δεν το ήξερα ...
Mitsubishi Motors Forum