-
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Κάπου είχα βρει ότι το τάπερ είχε κάνει 1:13.8 σε κάποιο περιοδικό. Μαμά, φυσικά. Το αναφέρω για reference.
O καλύτερος χρόνος (ιδανικός?) που έχω δει να κάνει normal Type R στα Μέγαρα είναι 1:14.5. Ίσως να μου έχει ξεφύγει αυτό με το 13.8...οπότε Θέμη post αν βρεις κάτι.....
1:13.85
4Tροχοί 396, Σεπτέμβριος 2003. -
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Βασικά να μάθω ορισμένα πράγματα παραπάνω, γιατί ακόμη κάνω λάθη στη πίστα......και αυτό γίνεται σωστά μόνο με άλλη ανάρτησηΗ ανάρτηση δε θα σου μάθει παραπάνω πράγματα απαραίτητα, ούτε θα σου διορθώσει λάθη!! Πιστεύω πως η ανάρτηση του τάπερ είναι μια χαρά για να μάθεις
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Βασικά να μάθω ορισμένα πράγματα παραπάνω, γιατί ακόμη κάνω λάθη στη πίστα......και αυτό γίνεται σωστά μόνο με άλλη ανάρτηση
Η ανάρτηση δε θα σου μάθει παραπάνω πράγματα απαραίτητα, ούτε θα σου διορθώσει λάθη!! Πιστεύω πως η ανάρτηση του τάπερ είναι μια χαρά για να μάθεις
Opterios συνδέεις δύο προτάσεις μου που είναι σε δύο διαφορετικά σημεία στο post μου και αναφέρονται σε άλλα πράγματα. Εγώ ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα, ούτε καν το υποστηρίζω. Το ξέρω πως η ανάρτηση του Type R είναι μια χαρά για πίστα
-
Έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει πού έκλεινε η παρένθεση...!
-
EP3 τι λαστιχα φοραγες οταν εκανες 1.14.2 ?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
EP3 τι λαστιχα φοραγες οταν εκανες 1.14.2 ?Silverstone FTZ Type RR (Hard)
-
Εχεις δικιο για την Κ1, ετσι θελει, ειναι ομως δυσκολο γιατι ειναι πολυ χαλια η ασφαλτος εκει.
-
tazio
Κάποιος άλλος φανατικός citroenisti δεν τόλμησε να βάλει μέσα το αυτοκίνητο που 'μετακινεί' καθημερινά.
n_olympios
Οσο για το άλλο που λες, καταρχήν άσχετε ο όρος 'citroenisti' είναι αδόκιμος, κατά δεύτερον είναι στον πληθυντικό και κατά τρίτον μία κυρία τη σεβόμαστε και της φερόμαστε καταλλήλως
Σε ποιόν αναφέρεστε mes enfants?
-
Μην κάνεις πως δεν κατάλαβες.
Επρεπε να βάλεις το θηρίο μέσα στην πίστα να του δείξεις τι εστί μηδενική κλίση, τεχνολογία αιχμής, ροπή από ρελαντί και κράτημα αναφοράς.
Αλλά τι να το κάνεις, αφού nec flectitur nec mutant...
-
- Δεν πειραζει γιατι έτσι θα μείνει με την αγωνία !
- Οπως πολύ σωστά είπες, μια 'κυρία' δεν είναι για 'βρωμοδουλειές'!
- 1500 κιλά στην πίστα, μάλλον δύσκολα χωράνε....
Τέλος, ομολογώ ότι ο χαρακτηρισμός 'δεν τόλμησε να βάλει' με πείραξε, οπότε επιφυλάσσομαι για το μέλλον, υπό άλλες ίσως συνθήκες !
-
Καλά μιλάμε στο επόμενο TD θα πέσει πολύ γέλιο!
Με πήρε τηλέφωνο και ο MDVQ και είπε ότι θα βάλει και το 307...στην θάλασσα εκείνη την ημέρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Καλά μιλάμε στο επόμενο TD θα πέσει πολύ γέλιο!
Τι υποννοείτε με αυτό monsieur???
-
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
:iconcool:
Καλά μιλάμε στο επόμενο TD θα πέσει πολύ γέλιο!
Τι υποννοείτε με αυτό monsieur???
Θα δεις...θα δεις!!!
Ενα σου λέω...μην κάνεις πολύ παρέα με τον Ολύμπιο-εγκάθετο!!!
-
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Το δικό μου έχει εισαγωγή Injen, εξάτμιση TODA (μαμά καταλύτης, χταπόδι) και daughterboard Κ-Pro.
Αυτά που λέει ο ΕΡ3 πρέπει να είναι γύρω στα +20-25 άλογα στον τροχό.
Φοράει και ημισλικ λάστιχα (όχι τίποτα 'θεϊκά' αλλά από τα δρόμου καλύτερα θα είναι)
με αυτα τα πραγματα 20-25 αλογα τροχο??χλωμο το βλεπω φιλε nass εως πολυ δυσκολο!!!
και αυτό γίνεται σωστά μόνο με άλλη ανάρτηση - είδα πως έμπαινε εκεί του Δεληκλιτσιώτη και έπαθα, μου έκανε μόνο σε αυτή τη στροφή ένα αυτοκίνητο διαφορά...)
και να φανταστεις οτι η αναρτηση θελει φτιαξιμο,δεν εχει rebound καθολου!!!
-
-
Εγκάθετε,εμπρηστικέ,'βαμμένε'
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ δεν κάνω κι ας παρεξηγηθώΝαι, αλλά όταν οι Ιάπωνες γυρνάγανε στα Μέγαρα, οι γάλλοι ψάχνανε πολλαπλασιαστές...
...δε φταίω εγώ...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ δεν κάνω κι ας παρεξηγηθώ
Ναι, αλλά όταν οι Ιάπωνες γυρνάγανε στα Μέγαρα, οι γάλλοι ψάχνανε πολλαπλασιαστές...
...δε φταίω εγώ...
-
Ναι, αλλά όταν οι Ιάπωνες γυρνάγανε στα Μέγαρα, οι γάλλοι ψάχνανε πολλαπλασιαστές...
Βλακείες λες... εγώ τον έχω αλλάξει προ πολλού!
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::