-
Μάλλον απέκτησες συνοδηγό για τον γυρισμό!
-
ειναι αλητης και κοντρακιας, να προσεχεις!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι αλητης και κοντρακιας, να προσεχεις!Kαι εκτός αυτού,είναι κι από άσχημο μέρος....Άκου Μεταμόρφωση..
Εμένα ποιός θα με κάνει βόλτα με πισωκούνα;;;
-
αμα ειναι Μεταμορφωση ειμαστε σχεδον γειτονες...
-
Σαν πολλοί δεν μαζευτήκαμε?
-
ναι, αρα πρεπει να κανονισουμε για καφε στα Ster!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
(Για αυτόν που θα με αφήσει να συνοδηγήσω, δωρεάν διαμονη στην εστία της Σουηδίας. Αμα οδηγήσω κιόλας, θα του στείλω και τις Σουηδέζες φίλες μου!!!!)Λες να βάλω το Ignis στην πίστα?
-
Μετά θα πάμε να τσιμπήσουμε ε?
-
Φυσικά!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(Για αυτόν που θα με αφήσει να συνοδηγήσω, δωρεάν διαμονη στην εστία της Σουηδίας. Αμα οδηγήσω κιόλας, θα του στείλω και τις Σουηδέζες φίλες μου!!!!)
Λες να βάλω το Ignis στην πίστα?
Aμα είναι έτσι άσε έρχομαι με το xantia και το απολαμβάνω και καλύτερα
Σιγά μην μπώ στο τσόφλι σου
Παιδιά θα φέρει κανείς τη γυναίκα του/ κοπέλα του, γιατί θέλει να έρθει και η κοπελιά και θ αβαρεθεί μόνη της.
-
Νίκο, για να κανονίσω το πρόγραμμα, προς τα πού θα φάμε? Εχει πέσει καμιά καλή ιδέα?
-
Θα γίνει ad hoc....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παιδιά θα φέρει κανείς τη γυναίκα του/ κοπέλα του, γιατί θέλει να έρθει και η κοπελιά και θ αβαρεθεί μόνη της.
Μα πως βαριέται κάποιος στην πίστα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα γίνει ad hoc....Και πώς θα φτιάξω πρόγραμμα εγώ, επαγγελματίας άνθρωπας? Λοιπόν, το συμβούλιο αποφάσισε: Καλύβια.
Θα φέρω εγώ κάποια μαζί μου, μπορούμε να τις βάλουμε σε μια γωνία να βαριούνται μόνες τους.
-
Εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να έρθω σε trackday λόγω σειράς ατυχών συγκυριών. Παρ'όλ'αυτά, καθώς φαίνεται αυτή τη φορά οι πλανήτες με ευνοούν και με τη σύμφωνη γνώμη του Χορταρέα μάλλον θα είμαι εκεί. Αλλά ρωτώ: Δεν έχω spare ελαστικά, θα μπω αν είναι με τα κανονικά μου. Πόσο σημαντική είναι η φθορά σε ελαστικά και φρένα από μια τέτοια ιστορία?
Έχω ένα Clio 1.4 16V 100hp, χωρίς καμία προσθήκη ή αλλαγή πάνω του. -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Έχω ένα Clio 1.4 16V 100hp, χωρίς καμία προσθήκη ή αλλαγή πάνω του.
Μήπως (λέω, μήπως) να έρθω κι εγώ με το Clio και να το βάλω στην πίστα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
την ξαρα γιατι δεν την βαζεις?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
την ξαρα γιατι δεν την βαζεις?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πόσο σημαντική είναι η φθορά σε ελαστικά και φρένα από μια τέτοια ιστορία? Έχω ένα Clio 1.4 16V 100hp, χωρίς καμία προσθήκη ή αλλαγή πάνω του.Κωστή, έλα και θα είσαι μια χαρά! Trust me. Θα τα πούμε από κοντά για λεπτομέρειες
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πόσο σημαντική είναι η φθορά σε ελαστικά και φρένα από μια τέτοια ιστορία? Έχω ένα Clio 1.4 16V 100hp, χωρίς καμία προσθήκη ή αλλαγή πάνω του.
Κωστή, έλα και θα είσαι μια χαρά! Trust me. Θα τα πούμε από κοντά για λεπτομέρειες
Έτσι
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::