-
Ασε, μπλεχτήκαμε ένας μέλλων ιατρός με έναν wannabe φιλόλογο...
Μπορείς να μπεις στο MSN για 5 λεπτά για κάτι άσχετο?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ασε, μπλεχτήκαμε ένας μέλλων ιατρός με έναν wannabe φιλόλογο...Μπορείς να μπεις στο MSN για 5 λεπτά για κάτι άσχετο?
Αν ισχύει η 1η πρόταση του ποστ σου, γιατί να λάβει χώρα η 2η? Μάταιος κόπος...
-
Εγκαθίζομεν πάλι, κύριε Krul en stern?
Θα τη βρούμε την άκρη, δεν μπορεί...
-
'kupersbush' εσύ δε θα έρθεις;
-
Κατόπιν αδειοδότητσης του παραδοσιακού αλυτάρχη, νέος αλυτάρχης 'ορίζεται' ο Κος Koyk.
Παρακαλείται όπως παρουσιαστεί εις την πίστα την 9η πρωινή για έναρξη ανατιθεμένου λειτουργήματος
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'kupersbush' εσύ δε θα έρθεις;Θα... προσπαθήσω
-
Και θα τα καταφέρεις.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ασε, μπλεχτήκαμε ένας μέλλων ιατρός με έναν wannabe φιλόλογο...Μπορείς να μπεις στο MSN για 5 λεπτά για κάτι άσχετο?
Eιδα ο αμοιρος το ποστ σου μετα απο 1 ημερα Αυτα κανει η απλη συνδεση
Εχεις πμ Νικο..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Προτεινω φαγητο στο ' Πλακοστρωτο ' στην Ανω Μερια και βραδακι στην Φραγκοσυριανη στην Ανω Συρα για ποικιλιες
Εγινε εγγραφη στο φακελλο 'Που θα φαμε ?',
υποφακελος 'οπωσδηποτε',
καρτελα'να παμε νηστικοι'. -
K αλλη μια προταση,μπανακι σε καποια παραλια του Φοινικα(Ψαχνό,Κοκκινα,Σπηλια - ολες κοντα ειναι αλλωστε) κ μετα γαριδομακαροναδα στο Ακαπουλκο πανω στη μαρινα του Φοινικα..
Α κ περιμενω εντυπωσεις.....
Καλη ξεκουραση...
-
Μετά λύπης μου σας ανακοινώνω ότι δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ στο πολυαναμενόμενο TD, το οποίο κι εγώ το ήθελα τόσο πολύ, ούτε να πραγματοποιήσω την υπόσχεση που έδωσα στον Κώστα , γιατί απλά θα βρίσκομαι σε διακοπάς. Βλέπετε, μετά την εξαντλητική χρονιά στην Κεφαλονιά, χρειάζομαι κι εγώ λίγη ξεκούραση . Μπορεί όμως να πάω την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα ενημερώσω και θα χαρώ να περάσει κάποιος και να τα π(ι)ούμε, να κάνουμε τη βόλτα μας στην πίστα (γιατί με χρόνο κοντά στο δίλεπτο για βόλτα μιλάμε) και να κάνουμε και τη βουτιά μας. Για μάσα δε μιλάω, εννοείται.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κατόπιν αδειοδότητσης του παραδοσιακού αλυτάρχη, νέος αλυτάρχης 'ορίζεται' ο Κος Koyk.Παρακαλείται όπως παρουσιαστεί εις την πίστα την 9η πρωινή για έναρξη ανατιθεμένου λειτουργήματος
Μπράβο.
Ορίζεσαι εθελοντής για να φτιάξεις τον καφέ του αλυτάρχη.
Στις 6 να είσαι εκει. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Βλέπετε, μετά την εξαντλητική χρονιά στην Κεφαλονιά, χρειάζομαι κι εγώ λίγη ξεκούραση .Εσείς οι δάσκαλοι είστε όλοι σας τόσο προκλητικοί!!!
Ποτέ σου να μην έρθεις!!!
(Τι να κάνω που θα δουλεύω όλο το καλοκαίρι! Πήγαινες γυρεύοντας!)
-
-
Τιιιιιιι έκαναν σήμερα στα Μέγαρα 2-3 147 GTA, τουλάχιστον μια 156 GTA και 1-2 GTV, όλες κόκκινες, φορτωμένες με αυτοκόλλητα; Και γιατί μόλις έβγαλα φωτό με το κινητό (χάλια, δεν τις βάζω) σηκώθηκε ο σεκιουριτάς να έρθει προς το μέρος μου; Μυστικό ήταν;
Είχα πάει Αλεποχώρι για μπανάκι και στον γυρισμό είπα ν'ανάψω ένα κεράκι...
Α! Και δυο μαύρα Hummer Η2...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τιιιιιιι έκαναν σήμερα στα Μέγαρα 2-3 147 GTA, τουλάχιστον μια 156 GTA και 1-2 GTV, όλες κόκκινες, φορτωμένες με αυτοκόλλητα;Θέλει κι ερώτημα; Αυτό που τους αξίζει έκαναν: Μεταφορές!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...γιατί απλά θα βρίσκομαι σε διακοπάς. Βλέπετε, μετά την εξαντλητική χρονιά στην Κεφαλονιά, χρειάζομαι κι εγώ λίγη ξεκούραση . ...Πάντα είχα την απορία. Εμείς οι μαύροι πρέπει να τρέξουμε μακριά απο την κ αθήνα για να κάνουμε διακοπές. Εσείς οι τυχεροί νησιώτες, που πάτε;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ορίζεσαι εθελοντής για να φτιάξεις τον καφέ του αλυτάρχη.Εγώ μπορώ να είμαι ο αλητάρχης; Εχω και προϋπηρεσία.
driftsabas: Ακριβώς αυτό το t-shirt είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα το προηγούμενο post.
-
Ωραίο δεν είναι;
Maxmara, μην μπερδεύεσαι. Αθηναίος είμαι κι εγώ. -
- opterios
- kid
- chrmes
- passat1.8t
- n_olympios
- Jason
- taurus
- Coyot
- Tsilis
- tazio
- Hammer_
- Bagus
- syele
- alman310 (με μικρή επιφύλαξη)
- spiros, Βασιλη θελω βολτα με το εργαλειο!
- tm
- silencer51
- kouk
- avel
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::