-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To πρόβλημα θα το καταλάβεις στην πλήρη έκτασή του όταν μπεις σε μια 911 και αμέσως μετά σε μια F430.
Σε GT3 μπορώ να μπω ή αλλοιώνω την βάση του προβλήματος?
Η GT3 κι αυτή 911 δεν είναι;
Α οκ, αν είναι απλά μία 911 και η GT3 πάω πάσο..
Επίσης, είναι αγωνιζόμενος και αντί για GT3 πάει σε 430? Τι να πω, άβυσσος η ψυχή των Ελλήνων αγωνιζόμενων.
http://www.youtube.com/watch?v=r6Pq_mm9BHI (αγωνιζομενος )
-
Aντιγραφη απο αλλο φορουμ.Ειναι η 2006 Porsche Gemballa GTR 650 Avalanche?
http://www.supercarnews.net/2006-porsch ... -avalanche
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αισθητικό είναι δηλαδή το πρόβλημα..Ξαναδιάβασε τι έγραψε ο Γιώργος. 'Απόλαυση αισθήσεων'. Δεν είναι αισθητικό το πρόβλημα, αλλά αισθησιακό!!
Οι αισθήσεις είναι το Α και το Ω
-
...και οι Τουρμπο για το σουπερ-μαρκετ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
... την θέλω για την απόλαυση των αισθήσεών μου πράγμα το οποίο η turbo δεν καταφέρνει καλά....Τα έχει μπλέξει...Για απόλαυση των αισθήσεων να πάρει τηλέφωνο τη Σβετλάνα, πες του...
Άκου 'απόλαυση των αισθήσεων'! -
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
...και οι Τουρμπο για το σουπερ-μαρκετ.Αυτό πες το στον Plato.
Έχω βαρεθεί τις μηδενιστικές απόψεις εκατέρωθεν...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
... την θέλω για την απόλαυση των αισθήσεών μου πράγμα το οποίο η turbo δεν καταφέρνει καλά....
Τα έχει μπλέξει...Για απόλαυση των αισθήσεων να πάρει τηλέφωνο τη Σβετλάνα, πες του...
Άκου 'απόλαυση των αισθήσεων'! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έχω βαρεθεί τις μηδενιστικές απόψεις εκατέρωθεν...
Έτσι μπράβο συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου το έχουμε πει οι Ferrari είναι καλοσχεδιασμένα παλιοσίδερα (ενίοτε και ανθρακονήματα αλλά το απόφθεγμα είναι της εποχής του σιδήρου).
-
Εγω ως κοινώς θνητός (και ουχί αγωνιζόμενος) δεν θα χα κανένα πρόβλημα να απολαύσω μια απλή 911!
Προφανώς ο φίλος του sv2 θα χει και κάποιο extreme αυτοκινηστικό παρελθόν για να έχει τέτοιου είδους 'αισθησιακά προβλήματα'.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγω ως κοινώς θνητός (και ουχί αγωνιζόμενος) δεν θα χα κανένα πρόβλημα να απολαύσω μια απλή 911!Προφανώς ο φίλος του sv2 θα χει και κάποιο extreme αυτοκινηστικό παρελθόν για να έχει τέτοιου είδους 'αισθησιακά προβλήματα'.
Ξαναδιάβασε τι έγραψε ο Γιώργος. 'Απόλαυση αισθήσεων'. Δεν είναι αισθητικό το πρόβλημα, αλλά αισθησιακό!!
Οι αισθήσεις είναι το Α και το Ω
Ξεχασε μαλλον να την παραγγειλει με το extra Sport Chrono Pack
Περα απο την πλακα (μην κατηγορουμε και το παιδι αδικα), sv2 μηπως μπορεις να μας πεις τι ακριβως δεν του αρεσει στο αμαξι? Απολαυση αισθησεων εννοει απο αποψη τεχνικου τομεα δλδ αισθηση τιμονιου, αναρτησης κλπ κλπ (καταλαβαινετε τι ενοοω) ή απολαυση αισθησεων οσον αφορα το φιγουρατζιδικο μερος της υποθεσης?
-
M'αρέσει πάντως που ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μέσα τους ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ τί ήθελε να πει ο ποιητής-ιδιοκτήτης Porsche, και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κάνουν τ'ΑΗΔΟΝΙΑ!
Ας είναι όμως...
Αρκεί που κατάλαβε ο περί ου ο λόγος ιδιοκτήτης 997ΤΤ (και όχι απλά Porkie groupie) ποια είναι η διαφορά και η απόσταση μεταξύ του να έχεις προσθέσει το επίθετο 'καθημερινό' στην έννοια supercar, και να κατέχεις και να οδηγάς ένα supercar με τα όλα του...
Ο άνθρωπος, χωρίς να αναιρεί τις απεριόριστες ικανότητες και δυνατότητες του πιο 'καθημερινού' στη χρήση 997ΤΤ (όσο κι αν για τους περισσότερους αποτελεί περισσότερο μια ονείρωξη παρά απτή πραγματικότητα....), έδωσε στον εαυτό του την ευχέρεια να αντιληφθεί την διαφορά και την απόσταση που έχει στην δυνατότητα έκκρισης αδρεναλίνης ακόμα και εν στάσει από το entry-level μοντέλο της Φερράρι.
Με απλά λόγια, αντιλήφθηκε αυτό που κάποιοι λέμε και λέμε και λέμε και δεν νοούν μερικοί να καταλάβουν:
Εκεί που σταματούν τ'αμάξια (βλ. 997TT, GT2 κλπ), από κει και λίγο πιο πάνω ξεκινούν τα entry-level supercar (430, Gallardo, etc)
Όταν τα μήλα λοιπόν ΠΑΨΟΥΝ να πέφτουν στη γη, τότε ΙΣΩΣ και να αλλάξει αυτό το αξίωμα.
Μέχρι τότε όμως καλά είναι να ξεχωρίζουμε τις καθημερινές από τα ΣΚ....
Μέρες είναι όλες αλλά όταν τα ΣΚ κυρίως διασκεδάζουμε, το ζητούμενο για τον φίλτατο ιδιοκτήτη είναι αυτό, γιατί για γρήγορες επισκέψεις στο σουπερμάρκετ και βολτίτσες τις καθημερινές υπάρχουν τα πολύ αξιόπιστα, πολύ ικανά, πολύ ασφαλή, και πολύ γρήγορα.... Porsche...Άλλωστε αυτή ήταν, είναι και θα είναι η φιλοσοφία της εταιρίας και ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να το αρνηθεί. Τάδε έφη, ελάλησε και έπραξε ο Φέρντι, αυτό πρέσβευε, πρεσβεύει και θα διέπει εις τον αιώνα τον άπαντα η εταιρία του Weissach. Προφανώς ουδέν μεμπτόν και πλήρως αναγνωρίσιμο, πλην όμως οφείλουμε να το θυμόμαστε...
Γιατί...
Δικαιούστε μεν να αρνηθείτε στον εαυτό σας είναι να δείτε την πραγματικότητα όπως την εκφράζει το Weissach, πλην όμως θα στερηθείτε της γνώσης της αλήθειας περί του τί εστί η έννοια supercar και τί μεταξύ άλλων συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια κατασκευή...
Υ.Γ.
Μην επιχειρηματολογήσετε με Carrera GT και 959 άλλες προφάσεις (αναμφίβολα lovable κατασκευές... ), γιατί corporate moral enhancers & marketing racing stuff βγάζει και η Emiglia Romana. Βλέπετε εκεί που οι Γερμανοί θυμούνται να βάλουν έναν GT1 κινητήρα σ'ένα υπέροχο μεν μοντέλο που όμως ΔΕΝ κατάφερε να πιάσει τον επιθυμητό αριθμό παραγωγής, (διατί να το κρύψωμεν άλλωστε...), το Μαρανέλλο, η Μόντενα, και η Αγία Αγάθη εξελίσσουν από ένα special edition στα γύρω βουνά και κάνουν τους Γερμανούς να μένουν με τους χρόνους του Ring στο χέρι!Στο κάτω-κάτω κι'αυτοί οι αριθμοί κάαατι λένε για 'καθημερινά' αμάξια!...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Περα απο την πλακα (μην κατηγορουμε και το παιδι αδικα), sv2 μηπως μπορεις να μας πεις τι ακριβως δεν του αρεσει στο αμαξι? Απολαυση αισθησεων εννοει απο αποψη τεχνικου τομεα δλδ αισθηση τιμονιου, αναρτησης κλπ κλπ (καταλαβαινετε τι ενοοω) ή απολαυση αισθησεων οσον αφορα το φιγουρατζιδικο μερος της υποθεσης?Τίποτα από τα δυο...
Πρέπει να τα έχεις και τα δυο αμάξια δίπλα δίπλα για να καταλάβεις....
Ακόμα και εν στασει θα σου αρκεί για να βγάλεις σε χρόνο Dt συμπέρασμα...Τότε και μόνο τότε θα δεις ΠΟΙΟ αμάξι θα σου μιλήσει και θα σε κάνει να ριγήσεις, και ΠΟΙΟ αμάξι θα πεις πως είναι φοβερό και ικανό πλην όμως... αρκούντως καθημερινό!...
-
Ο Σύλλογος 'Οι φίλοι της μουσικής και της σηκωμένης τρίχας' παρουσιάζει το ακόλουθο αφιέρωμα με τίτλο 'Άλλο Παβαρότι και άλλο ο βήχας του Προκόπη'
http://uk.youtube.com/watch?v=foDcLUhUKqI
http://www.youtube.com/watch?v=mVQLXUvJ ... ed&search=
(αυτό δυνατά παρακαλώ)
http://www.youtube.com/watch?v=IB9bWQlt ... ed&search=
(εδώ υπομονή μέχρι το 0¨50)Και για φινάλε...
Youtube Videoκαι
Youtube VideoΤο ότι ο Plato έκανε σαν κατσίκι όταν του δώκαν την Turbo αλλά και το ότι την πήρε δεν λέει απολύτως τίποτα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Εγγλέζο και μην ξεχνάμε ότι εκεί έχουν και λίγο αντιπάθεια για τα πολύ 'φλασάτα' αμάξια τύπου Ferrari ή Lambo οπότε ο άνθρωπος θα φοβόταν να κυκλοφορήσει μια 430.
Είπαμε, το 80% αυτών που παίρνει Porsche το κάνει επειδή δεν τους φτάνουν τα φράγκα για να πάρουν αλογάκι ή μοσχαράκι...ΥΓ: 'It's like listening to the Cirque de Soleil being chopped up by their own chain saws...'
-
Αυτό θα πει thread expropriation...
Το γράφω στ'αγγλικά, για να μην μας πει κάποιος πως χρησιμοποιούμε τρομο-ορολογία!
-
Μα ο Plato πήρε Πόρσε γιατί δεν κατάφερε να πάρει την F430!
Παρά το ότι είναι αυτό που είναι δεν του έκαναν έκπτωση ('δεν κάνουν έκπτωση στις καινούργιες Ferrari' του είπε ο Tiff)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είπαμε, το 80% αυτών που παίρνει Porsche το κάνει επειδή δεν τους φτάνουν τα φράγκα για να πάρουν αλογάκι ή μοσχαράκι...
το ομολογώ. ανήκω στο 80% που δεν μου φτάνουν για αλογάκι, ουτε για μοσχαράκι.
απο που παίρνω την 997Τ μου σε μαύρο ως παρηγοριά για την ένδεια μου? -
-
http://www.youtube.com/watch?v=6yuMK0jhNt8
Ένα promotional video της απλής Cayman...Η Porsche παραδοσιακά στα entry-level μοντέλα της κάνει παρόμοια video με γυναίκες οδηγούς...
Αντίθετα, η Ferrari, όπως φάνηκε και στο προηγούμενο video, στοχεύει κατά κανόνα σε ένα κοινό που ξεχειλίζει από αστείρευτη αντρική δύναμη και απεγνωσμένα ψάχνει οδούς για να τη διοχετεύσει! (στα θηλυκά επιτρέπεται μόνο το ποζάρισμα για χιχιχί φωτογραφίες με λάτεξ σορτάκια, μαστίγια κλπ κλπ... )
-
Ψεύδεσθαι κύριε... (για να κρατήσουμε και το ύφος των εκλογών)
Απλά ο κύριος παίρνει την πιο hardcore έκδοση με τα πλαστικά παράθυρα και τα αγωνιστικά καθίσματα και η κυρία τα δέρματα και τις πολυτέλειες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ψεύδεσθαι κύριε... (για να κρατήσουμε και το ύφος των εκλογών)Απλά ο κύριος παίρνει την πιο hardcore έκδοση με τα πλαστικά παράθυρα και τα αγωνιστικά καθίσματα και η κυρία τα δέρματα και τις πολυτέλειες.
Ακόμα και σ'αυτό το φαινομενικά αθώο βιντεάκι ξεχειλίζει η αντρίλα...
Παρουσιάζει μια εντελώς εξωγήινη γυναίκα που διακατέχεται από πλήρη χαζάδα (πάλι πάει να πάρει ζαρντιέρες για να του κάτσει το βράδυ) όσο ο λεβέντης μας κάνει τα παντιλίκια του...LAME!
Porsche Forum