-
Η fixed καγκουρο αεροτομη...
Ηχος naturally aspirated!!
-
Και όμως η αεροτομή είναι εργοστασιακή... (η συγκεκριμένη)
-
...καγκουρικη μεν, αλλα εργοστασιακη, και η συγκεκριμενη ειναι εξτρα, (κανονικα εχει την αναδιπλουμενη οπως και η απλη cayman) τετοια φοραει στανταρ, μονο η cayman R...
-
Καλά το πράσινο χρώμα της Cayman είναι ολίγον αηδιαστικό... Αντιθέτως μου αρέσει στην GT3!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οσο μ΄αρέσει η Carrera τόσο δεν μ΄αρέσει η Cayman.....Στις παγωμενες λιμνες τις Φινλανδιας ομως ειναι σκετη ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!
-
Γρηγόρη, τί εννοείς με το να προσέξουμε το ξεκόλλημα της ουράς της; Δεν είδα κάτι παράξενο.
Υπάρχει κάτι που δεν πρόσεξα; -
Δεν εννοεί του αυτοκινήτου την ουρά...
-
-
Έχει στυλ πάντως!!
-
Όταν θα πάρει τον γοφό στη μασχάλη, θα σου πω εγώ τι στυλ θα έχει.
-
να ρωτησω κατι ασχετο , το τελευταιο f/l σε cayenne s ποτε εγινε? τι ιπποδυναμη εχει?
-
Cayenne S κυκλοφόρησε εντελώς νέα (όχι f/l) πριν μερικούς μήνες. 400 αλόγατα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω κατι ασχετο , το τελευταιο f/l σε cayenne s ποτε εγινε? τι ιπποδυναμη εχει?The Cayenne's chassis type numbers are as follows: Type 955 (2002–2006), Type 957 (2007–2010), and Type 958 (2011+).
Πρωτη γενεια (955), Πρωτη γενεια f/l (957) , Δευτερη γενεια (958)
Απο Wiki
-
ρωταω γιατι πετυχα μια τετοια στο δρομο και μου φανηκε οτι παει πολυ καλα σε σχεση με τη cayenne s που θυμομουν παλιοτερα
βεβαια στις στροφες ηταν μια χοντρη αρκουδα -
Δηλαδή στην ευθεία το ήπιες το Lipton σου;
-
Η cayenne S δεν τον έχει για κανένα λόγο.
-
Κατά τας γραφάς (εργοστασιακές), τον έχει πάντως...
-
Αν πιστέψουμε τις εργοστασιακές μετρήσεις, η προηγούμενη f/l είναι λίγο πιο αργή από το S3 και η σημερινή γρηγορότερη.
Πάντως τέτοιου είδους πατήματα είναι ελαφρώς άκυρα γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία ο εκάστοτε Πορσάκιας δεν ανοίγει και αντίστοιχα χαίρεται ο δεύτερος της μονομαχίας. Πρόσφατα πέτυχα στην Κατεχάκη ένα παιδάκι με Golf GTi V που κυνηγούσε την προ f/l Cayenne S. Ο 'πορσάς' είχε μέσα γεμάτο το όχημα και πήγαινε στα τέτοια του, ο τζιτιάης σε κάθε φανάρι το σκιζε. Οπότε στο φανάρι του ΓΝΑ έβαλε μπρος τον καταπέλτη ο Πορσάς και τέλειωσε το παραμύθι.
Δε το λέω για σένα Κιούση αλλά έχω βαρεθεί να ακούω περίπτώσεις που 'πάτησαν' 911... -
Σχεδόν ίδια αναλογία kg/ps έχουν.
Αν το S3 είναι και S-tronic είναι σίγουρα μπροστά. Βάλε και τη χάλια αεροδυναμική. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σχεδόν ίδια αναλογία kg/ps έχουν.
Αν το S3 είναι και S-tronic είναι σίγουρα μπροστά. Βάλε και τη χάλια αεροδυναμική.Απέναντι στην καινούρια S με τα 400; Δε νομίζω Τάκη...
Porsche Forum