-
Εκανα εδιτ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι 911 για τις οποίες συζητάμε πόσο τρακτικές είναι στην (γρήγορη) οδήγηση;Χμ... καθόλου;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εκανα εδιτ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες.Eκει ακριβως πηγαινε (---> )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι 911 για τις οποίες συζητάμε πόσο τρακτικές είναι στην (γρήγορη) οδήγηση;
Χμ... καθόλου;
Και το ρητό: 'γκάζι->υποστροφή, αφήνεις->υπερστροφή' τυχαία βγήκε;
-
Για τις 911 βγήκε αυτό?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Συνεκτικό συμπέκτη στη μέση έχει και μάλιστα ακριβώς πίσω από το μπροστινό διαφορικό. 5% μπροστά είναι το νορμάλ και ανεβαίνει (νομίζω μέχρι 40%) ανάλογα με τις απαιτήσεις.
G96/50 ZF το κιβώτιο και Α96/50 τιπτρόνικ (και 51 αργότερα;;; )Εκτος δηλαδη απο το μεσαιο διαφορικο τα αλλα 2 ειναι ελευθερα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για τις 911 βγήκε αυτό?Nαι (σε υπερθετικό βαθμό - με πολύ ελάφρωμα εμπρός και ουρά άντε-να-την-μαζέψεις)
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
[Εκτος δηλαδη απο το μεσαιο διαφορικο τα αλλα 2 ειναι ελευθερα?Δεν είναι διαφορικό... συμπλέκτης είναι.
Αν κλειδώνουν δεν το ξέρω (παραείναι καινούργια!) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για τις 911 βγήκε αυτό?Ναι... τα προβλήματα της πανάλαφρης μύτης. Πραγματικά σου δίνει την αίσθηση ότι θα πάει ίσια και το μόνο πράγμα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι αυτό που νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις, να αφήσεις δλδ το γκάζι, οπότε και γυρνάει μεγαλοπρεπώς.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Προσεγμένη 993 ή καινούργια αφορολόγητη (απλή) Cayman αλλά με 6άρι κιβώτιο και ανάρτηση PASM;
(Λέμε τώρα, να περνάει η ώρα)Πρώην τσέχικο Κογιότ,
Την 993 προφανώς και θα την επέλεγες αν είχες ήδη καλύψει τις ανάγκες σου από τον αντικαταστάτη του Τσέχικου Aimos Express!
Ως καθημερινότατο Porsche όμως, η Cayman (σε όποια έκδοση κι αν την φαντάζεσαι) είναι άριστη επιλογή!.
Τόσο καλή μάλιστα που κι εγώ τελευταία κοιτάξω την γερμανική αγορά για κάποιο καλό S...
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:yahoo: -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:yahoo:Όλο τους αποφεύγω τους σκαραβαίους και τα λοιπά ταξινομημένα ως αυτοκίνητα κατσαριδοειδή , αλλά πώς το πάνε πώς το φέρνουν και πάλι μέσα στο μυαλό μου βρίσκονται!
Λες να με τσίμπησε κανα έντομο και να πάθω GT2-δίτιδα αντί για 430δίτιδα;;;
Φύλαξον με Κύριε από την μήνι του sv2...
-
χεχεχε...Τα γράφω εδω;για να με κρατάς στο σωστό δρόμο!
Πάντως αδιαμφησβήτητα, μιας και εσύ πέρασες από το κατώφλι τους, τα αμάξια της Στουγκάρδης είναι πολύ, πολύ καλά! Μπορεί να μην είναι τόσο exclusif, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ικανά εργαλεία να σε γεμίζουν ευχάριστες στιγμές πίσω από το τιμόνι τους...
-
Αμάν, ρε sv2...
Μην τον ακούς, Theo:
Κάνε κλικ εδώ και συγκεντρώσου 10 λεπτά σε αυτό που θα δεις!Και τώρα πες... 'Οι Porsche είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα' 15 φορές.
Έτοιμος!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αμάν, ρε sv2...
Μην τον ακούς, Theo:
Κάνε κλικ εδώ και συγκεντρώσου 10 λεπτά σε αυτό που θα δεις!Και τώρα πες... 'Οι Porsche είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα' 15 φορές.
Έτοιμος!
Το ωραίο όμως με τις Ιταλίδες τετράτροχες καλλονές είναι ότι δεν χρειάζεσαι τέτοια τερτίπια για να την 'ακούσεις'! Σου αρκεί και μόνο μια ματιά και μια γκαζιά! Μετά από αυτό η βλάβη είναι ανήκεστος (BLR που λέμε ... ) και δεν ματα-ξανα-κοιτάς πίσω για τίποτα!
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά γήινα. Πολύ ικανά μεν, αλλά.. γήινα!Διαφωνείς ή πρέπει να κατεβάσω τον sv2 για ένα γρήγορα φιξάκι;;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Το ωραίο όμως με τις Ιταλίδες τετράτροχες καλλονές είναι ότι δεν χρειάζεσαι τέτοια τερτίπια για να την 'ακούσεις'! Σου αρκεί και μόνο μια ματιά και μια γκαζιά! Μετά από αυτό η βλάβη είναι ανήκεστος (BLR που λέμε ... ) και δεν ματα-ξανα-κοιτάς πίσω για τίποτα!
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά γήινα. Πολύ ικανά μεν, αλλά.. γήινα!
Διαφωνείς ή πρέπει να κατεβάσω τον sv2 για ένα γρήγορα φιξάκι;;;Δε μ'αρέσουν, ρε γμτ... είναι πολύ φανταχτερές για τα γούστα μου.
Είναι το ίδιο παιγνίδι μεταξύ γερμανικής και ιταλικής όπερας. Μπορείς να πεις ότι σου αρέσουν εξίσου αλλά τότε δε θα είσαι και πολύ ειλικρινής!
Καλή μουσική, όμως, είναι και τα δυο είδη! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
χεχεχε...Τα γράφω εδω;για να με κρατάς στο σωστό δρόμο!
Πάντως αδιαμφησβήτητα, μιας και εσύ πέρασες από το κατώφλι τους, τα αμάξια της Στουγκάρδης είναι πολύ, πολύ καλά! Μπορεί να μην είναι τόσο exclusif, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ικανά εργαλεία να σε γεμίζουν ευχάριστες στιγμές πίσω από το τιμόνι τους...
Συμφωνώ απολύτως...μόνο που δεν είναι τόσο εξωτικά
Λοιπόν, ας ομολογήσουμε ότι ο σημαντικότερος λόγος (περισσότερο κι απ' την οδηγική απόλαυση) που στρεφόμαστε σε σούπερ καρς (όσο σούπερ αντέχει η τσέπη έκαστου) είναι το καλό γούστο, το στολίδι, το στυλ, το ξεχωριστό, η αποκλειστικότητα, πράγματα ίσως όλα ματαιόδοξα, αλλά 'ουκ επ' άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος'.
Όλα αυτά με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε ψώνια, λιμοκοντόροι, επιδειξιομανείς και μικροτσούτσουνοι (αυτό το επιχείρημα a contrario μετήλθε τηλεφωνικώς προ ολίγου μια εν Ελλάδι πρώην μου, δηλαδή 'αφού δεν την έχω μικρή, τι το θέλω το ξεχωριστό αμάξι', το οποίο αμάξι και δεν θα μπορεί να περάσει από συγκεκριμένο λούκι διασταύρωσης οδών κοντά στο σπίτι της, χωρίς να αφήσει κάτω τον προφυλακτήρα του).
Είναι αλήθεια ότι από πλευράς οδηγικής απόλαυσης θα μου αρκούσε ένα Μιάτα μαρκ2 1/2 με μπλοκέ, που θα ήταν αναλώσιμο στην πίστα για μένα, και θα μπορούσα να κρατήσω και το πρακτικότατο και αξιόπιστο τσέχικο εξπρέςς.
Αντ' αυτού είμαι έτοιμος να στερηθώ πολλή πρακτικότητα και ασφάλεια πουλώντας την Τσέχα, για να πάρω κάτι που θα κάνει τα μισά πράγματα (θα τα κάνει πολύ καλύτερα βέβαια) και το οποίο δεν θα αντέχω οικονομικά να καταστρέψω στην πίστα.Η εντύπωσή μου είναι ότι ούτε και (π.χ.) ο φίλτατος Sv2 αντέχει οικονομικά να καταστρέψει στην πίστα αυτό που έχει, οπότε καταλήγω πάλι, με συνενοχή και τρυφερότητα, στην αρχή του ποστ μου αυτού.
-
Μια δεύτερη σκέψη...
Ξέρεις τι με ενοχλεί στα καινούργια Porsche; Οι επαναστατικές καινοτομίες του Porsche Design στίκερ και του 'ρεντ λέδερ' εσωτερικού...
Δε συμφωνείς ότι είναι εντελώς Gay και εντελώς εκτός πνεύματος;
Πότε επιτέλους θα δούμε ένα Cayman CS, αν ποτέ , άραγε;
Πάνε 13 χρόνια από την τελευταία.... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
...Όμορφο το κυκλικό σχήμα του αγαπητού Coyot και πέρα για πέρα αληθές! Από που, όμως, προκύπτει οτι η αποκλειστικότητα συμβαδίζει πάντοτε με το καλό γούστο;
Porsche Forum