Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    FIAT GRANDE PUNTO 95HP VS SEAT IBIZA 101HP
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. FIAT GRANDE PUNTO 95HP VS SEAT IBIZA 101HP
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 5 / 5
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    23
    88
    403
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • elteo
      elteo last edited by

Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:

Μου κάνει εντύπωση οτι κάνεις δεν έχει προσέξειι οτι τα Clio / 207 στις τελευταίές εκδόσεις είναι αρκετά πιο βαρια από το G.Punto και πρακτικά χωρίς 1.6 μηχανή δεν πάνε μία.

Mάλλον εσύ δεν παρακολουθείς το φόρουμ...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spiros last edited by

Ο χρήστης face έγραψε:

Spyros αν είχες την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΘΙΞΙΑ θα καταλάβαινες τι παίζει...είσαι 100% off και ούτε έχω την όρεξη να προσπαθήσω na εξηγήσω..Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν..Και αν μπορούσες μόνο αυτο που λές να το τηρείς και εσύ.....

ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ...!!!

AΚΡΙΒΩΣ επειδη εχω ευθιξια ρωτησα να μαθω ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι δινουν παραπλανητικες μερτησεις!!! Δεν γινεται να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι και να τους αποδιδουμε κακες προθεσεις. Οπως εσυ εχεις φιλους στο χωρο, ετσι μπορει να εχω και εγω. Και με αυτα που λες, θιγεις τους δικους μου φιλους. Ειναι σωστο?

Αντι λοιπον να δωσεις οτι στοιχεια εχεις (εσυ ειπες οτι εχεις!) και να μαθουμε και εμεις που στο κατω κατω ειμαστε πελατες αυτων των περιοδικων, προτιμησες να πεις οτι δεν θες να θιξεις φιλους σου κτλ κτλ...

Αν λοιπον δεν ειχες σκοπο απο την αρχη να αποκαλυψεις κατι, ας μην ελεγες τιποτε.

Και μετα απο αυτο προτιμας να αποχωρησεις επειδη δεν ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες?
        Ποιες συμπεριφορες? Δεν ειδα κανεναν να σου μιλαει ασχημα!

• S
          spiros last edited by

Οτάν μπεις στο Mk2b και το Μκ3 βλέπεις ακριβώς που έχει πάει η διαφορά βάρος, τόσο στο μέγεθος και στον εξοπλισμό, όσο και στην ποιότητα.

Μου κάνει εντύπωση οτι κάνεις δεν έχει προσέξειι οτι τα Clio / 207 στις τελευταίές εκδόσεις είναι αρκετά πιο βαρια από το G.Punto και πρακτικά χωρίς 1.6 μηχανή δεν πάνε μία.

φαγανε πολυ θαψιμο φιλε ΟΛΑ τα μοντελα που ανεφερες. Και για επιδοσεις και για την τιμη οπου επρεπε! Προφανως δεν εχεις πληρη εικονα του τι εχει γραφτει! Κανε μια βολτα στο φορουμ και σε παρακαλω να μην βλεπεις και εσυ παντου 'εχθρους'...

• L
            lkar last edited by

Οτάν μπεις στο Mk2b και το Μκ3 βλέπεις ακριβώς που έχει πάει η διαφορά βάρος, τόσο στο μέγεθος και στον εξοπλισμό, όσο και στην ποιότητα.

http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 102#603102

(εδώ κι αν χρειάζεται)

φυσικά οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν μέτρησαν σωστά το GP για να βγει πιο αργό από τ'άλλα

• M
              marinos-regata last edited by

Παιδια για το 6αρι κιβωτιο του Punto κανεις δεν αναφερθηκε.Τελικα το βοηθαει το αυτοκινητο η οχι?Φιλε Baspats εσυ που το εχεις πως το βλεπεις το κιβωτιο?

• B
                baspats last edited by

δεν εχω ανοιξει ακομα το αμαξι πανω απο τις 4000σαλ αντε το πολυ 4500σαλ την δευτερα αλλαζω λαδια και θα αρχισω να το ανοιγω αλλα εχω παρατηρησει αν εχω πανω απο 3000σαλ ειδικα με 3 και 4 το αμαξι ειναι πολυ προθυμο... και η 6 δεν καει τιποτα αν την βαλεις μετα 110χλμ...

• K
                  kostis20 last edited by

S_Mario

Φίλε μου , εγώ σου είπα ποια υπερ βλεπω για το GPunto , και σου ειπα κ ποια υπερ βλεπω για το Ibiza. Το ίδιο κ για τα αρνητικά... Δέν θεωρώ το GPunto σπόρ αμάξι , ούτε και το Ibiza απο την άλλη. Το οτι το sporting το δίνουν με τις 17αρες το θεωρώ το λιγότερο υπερβολή. οκ? Όμως θα σου πω κατι για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι ούτε υπερβολικός , ούτε υποστηρίζω γενικα τα ιταλικά σε καμια περιπτωση. Είμαι κ εγώ σε αναζητηση αυτοκινητου. Κ γενικα το ψαχνω το θεμα εδώ κ μηνες... Το ibiza δεν αξιζει την παρουσα στιγμη , διοτι συγκριτικα υπαρχουν αυτοκινητα που αν θες , είναι έστω κ λίγο , καλύτερα. Τώρα βεβαια εγω δεν μπορώ ακομα να καταλαβω... Σε νοιάζει να είναι κ ταχυτερο απ το Ibiza ? Έ... κάποιο θα υπάρχει... (Βλέπε Corolla 1.4). Για να μην σου θυμίσω , οτι μεχρι στιγμης δέν έχω βρει έστω κ ενα περιοδικο που να έχει σαν πρώτο κ κύριο αρνητικο , την αποκριση γκαζιου του Ibiza. Τώρα , όσον αφορα το εσωτερικό του Ibiza , σε προκαλώ να πάς αύριο το πρωί στη Hyundai κ να μπεις μεσα σε ενα Getz , και μετα ελα κ πες μου , αν το Ibiza ειναι ποιοτικοτερο.Μάλλον το αντίθετο.Και στην τελική , ναι είναι κριτηριο επιλογης.Όλα παίζουν ρόλο.
                  Όσο για το Golf , όποιος το θελει υπαρχει κ το 1.4 170ps που λέει άντε γειά σε πολλά 1.4άρια 1.6άρια 1.8άρια 2λιτρα κλπ κλπ...
                  Όποιος πάλι πάρει το 90αρη , σημαινει οτι τον ενδιαφερουν άλλα πραγματα απο ενα αμαξι κ οχι οι επιδοσεις ενος Ibiza...
                  Τέλος πάντων , δεν θελω να γινει προσωπικη διαμαχη. Αποψεις παραθετουμε ...

Λοιπον στα προηγουμενα post ΗΣΟΥΝ υπερβολικος λεγοντας οτι τα δυο αυτοκινητα δε συγκρινονται και υποστηριζοντας οτι τα χωριζει τεραστια διαφορα.Πραγμα που οπως αποδεικνυεται δεν ισχυει.
                  Το καλυτερο που εχεις να κανεις βεβαια ειναι να αποφασισεις τι θελεις και τι πιστευεις,γιατι δε γινετε απο τι μια να λες
                  S mario εγραψε:

Το ibiza λογικα πρεπει να ειναι πιο γρηγορο.Όμως αυτό δέν λέει τίποτα.Εκει που το Gpunto κανει x sec. , το ibiza κανει x-1 sec. στα 0-100. Άντε εχει κ καλυτερες ρεπριζ. Και λοιπον ; Αυτο θα ειναι το κριτηριο επιλογης ενος αυτοκινητου ;

Και στο επομενο post να λες οτι θα επιλεξεις αυτοκινητο αναλογα με το ταμπλο του!!!:
                  S mario εγραψε:

Τώρα , όσον αφορα το εσωτερικό του Ibiza , σε προκαλώ να πάς αύριο το πρωί στη Hyundai κ να μπεις μεσα σε ενα Getz , και μετα ελα κ πες μου , αν το Ibiza ειναι ποιοτικοτερο.Μάλλον το αντίθετο.Και στην τελική , ναι είναι κριτηριο επιλογης.Όλα παίζουν ρόλο.

Αφου με ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ να παω να δω τα ποιοτικοτερα πλαστικα του GETZ ,εγω σε ΠΡΟΣΚΑΛΩ για μια δωρεαν οφθαλμολογικη εξεταση
                  S mario εγραψε:

Όσο για το Golf , όποιος το θελει υπαρχει κ το 1.4 170ps που λέει άντε γειά σε πολλά 1.4άρια 1.6άρια 1.8άρια 2λιτρα κλπ κλπ...

Oσο για το GOLF εγω σταθηκα στο γεγονος οτι το grande εχει παραπλησιες επιδοσεις με ενα απο τα πιο αργα αυτοκινητα,που εχει φαει τρελλο κραξιμο εδω μεσα και αυτο απο μονο του λεει πολλα.Και οσο για την 316 υπαρχει και η Μ3:lol: .Βεβαια παιζει το PUNTΟ να εγινε premium οποτε πασο
                  Τελος παντων καλο θα ηταν να το σταματησουμε εδω.Ουτε εγω θελω να γινει προσωπικη διαμαχη.

• F
                    funkyreverend last edited by

Καμιά ένσταση για την πρώτη παράγραφο...σε όλα τα μοντέλα κάτι τέτοιο γίνεται.

Το Clio δεν νομίζω να σέρνεται πάντως...όσον αφορά τις επιδόσεις σε όλα τα συγκριτικά, τοποθετείται ως το καλύτερο για τον αυτοκινητόδρομο. Ίσα ίσα που μάλλον η 1.6αρα είναι άχρηστη, σε σχέση και με την τιμή της. To 207 όντως έχει τον 1.6αρη πιο αναγκαίο.

• S
                      s_mario last edited by

Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
                      S_Mario

Φίλε μου , εγώ σου είπα ποια υπερ βλεπω για το GPunto , και σου ειπα κ ποια υπερ βλεπω για το Ibiza. Το ίδιο κ για τα αρνητικά... Δέν θεωρώ το GPunto σπόρ αμάξι , ούτε και το Ibiza απο την άλλη. Το οτι το sporting το δίνουν με τις 17αρες το θεωρώ το λιγότερο υπερβολή. οκ? Όμως θα σου πω κατι για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι ούτε υπερβολικός , ούτε υποστηρίζω γενικα τα ιταλικά σε καμια περιπτωση. Είμαι κ εγώ σε αναζητηση αυτοκινητου. Κ γενικα το ψαχνω το θεμα εδώ κ μηνες... Το ibiza δεν αξιζει την παρουσα στιγμη , διοτι συγκριτικα υπαρχουν αυτοκινητα που αν θες , είναι έστω κ λίγο , καλύτερα. Τώρα βεβαια εγω δεν μπορώ ακομα να καταλαβω... Σε νοιάζει να είναι κ ταχυτερο απ το Ibiza ? Έ... κάποιο θα υπάρχει... (Βλέπε Corolla 1.4). Για να μην σου θυμίσω , οτι μεχρι στιγμης δέν έχω βρει έστω κ ενα περιοδικο που να έχει σαν πρώτο κ κύριο αρνητικο , την αποκριση γκαζιου του Ibiza. Τώρα , όσον αφορα το εσωτερικό του Ibiza , σε προκαλώ να πάς αύριο το πρωί στη Hyundai κ να μπεις μεσα σε ενα Getz , και μετα ελα κ πες μου , αν το Ibiza ειναι ποιοτικοτερο.Μάλλον το αντίθετο.Και στην τελική , ναι είναι κριτηριο επιλογης.Όλα παίζουν ρόλο.
                      Όποιος πάλι πάρει το 90αρη , σημαινει οτι τον ενδιαφερουν άλλα πραγματα απο ενα αμαξι κ οχι οι επιδοσεις ενος Ibiza...
                      Τέλος πάντων , δεν θελω να γινει προσωπικη διαμαχη. Αποψεις παραθετουμε ...

Λοιπον στα προηγουμενα post ΗΣΟΥΝ υπερβολικος λεγοντας οτι τα δυο αυτοκινητα δε συγκρινονται και υποστηριζοντας οτι τα χωριζει τεραστια διαφορα.Πραγμα που οπως αποδεικνυεται δεν ισχυει.
                      Το καλυτερο που εχεις να κανεις βεβαια ειναι να αποφασισεις τι θελεις και τι πιστευεις,γιατι δε γινετε απο τι μια να λες
                      S mario εγραψε:

Το ibiza λογικα πρεπει να ειναι πιο γρηγορο.Όμως αυτό δέν λέει τίποτα.Εκει που το Gpunto κανει x sec. , το ibiza κανει x-1 sec. στα 0-100. Άντε εχει κ καλυτερες ρεπριζ. Και λοιπον ; Αυτο θα ειναι το κριτηριο επιλογης ενος αυτοκινητου ;

Και στο επομενο post να λες οτι θα επιλεξεις αυτοκινητο αναλογα με το ταμπλο του!!!:
                      S mario εγραψε:

Τώρα , όσον αφορα το εσωτερικό του Ibiza , σε προκαλώ να πάς αύριο το πρωί στη Hyundai κ να μπεις μεσα σε ενα Getz , και μετα ελα κ πες μου , αν το Ibiza ειναι ποιοτικοτερο.Μάλλον το αντίθετο.Και στην τελική , ναι είναι κριτηριο επιλογης.Όλα παίζουν ρόλο.

Αφου με ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ να παω να δω τα ποιοτικοτερα πλαστικα του GETZ ,εγω σε ΠΡΟΣΚΑΛΩ για μια δωρεαν οφθαλμολογικη εξεταση
                      S mario εγραψε:

Oσο για το GOLF εγω σταθηκα στο γεγονος οτι το grande εχει παραπλησιες επιδοσεις με ενα απο τα πιο αργα αυτοκινητα,που εχει φαει τρελλο κραξιμο εδω μεσα και αυτο απο μονο του λεει πολλα.Και οσο για την 316 υπαρχει και η Μ3:lol: .Βεβαια παιζει το PUNTΟ να εγινε premium οποτε πασο
                      Τελος παντων καλο θα ηταν να το σταματησουμε εδω.Ουτε εγω θελω να γινει προσωπικη διαμαχη.

Είμαστε αναμεσα στο GPunto , και το Ibiza.
                      Ας ξεχασουμε ολα τα άλλα.
                      Κ υπαρχει καποιος εδω μεσα που ενδιαφερεται να αγορασει ενα απο τα δυο.
                      Εγώ του προτεινω να παει να τα δει κ τα δυο σε μια εκθεση αυτοκινητων.
                      Να κανει ενα test drive και στα δυο, κ να αποφασισει.
                      Μετα να ερθει να μας πει τις αποψεις του , κ απο κει κ περα ας μας πει , εδωσα 14 χιλιαρικα κ πήρα το τάδε αμαξι για αυτους τους λογους ... κ απέρριψα το άλλο για αυτούς τους λόγους...
                      Αυτά...

• First post
                        Last post
                      • 1
                      • 2
                      • 3
                      • 4
                      • 5
                      • 5 / 5
                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                        • ΕΛΛΑΔΑ