- 

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.ΠΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ? 
- 

- 

- 

Αυτό που θα σου αφήσει την καλύτερη εντύπωση μετά από μια δοκιμή οδήγησης (test drive στα νέα 'ελληνικά'...) !! 
- 

γκραντε πουντο..που το θυμηθηκες το ιμπιζα.... 
- 

Θέλεις γκάζι; 
- 

Σε επιδοσεις το ξερω οτι ειναι λιγο καλυτερο το ibiza 
- 

Άσε το μεταμφιεσμένο polo να αναπαυθεί εν ειρήνη. 
- 

Καλα ρε παιδια δεν ειναι και τοσο χαλια το αμαξακι μου...Παντως πιο γρηγορο απο το punto ειναι. 
- 

Όχι βέβαια. Αλλά είναι πια ξεπερασμένο σε σχέση με το ολοκαίνουριο GPunto σε όλους τους τομείς. Σε κινητήρα, ασφάλεια, εξοπλισμό, εμφάνιση. Σε 5 χρόνια θα λέμε το ίδιο για το νέο Ibiza σε σχέση με το GPunto (ελπίζω). 
- 

Ο χρήστης Govus έγραψε: 
 Αυτό που θα σου αφήσει την καλύτερη εντύπωση μετά από μια δοκιμή οδήγησης (test drive στα νέα 'ελληνικά'...) !!+1 Σωστότατος!! 
- 

Seat;;;;;;;; Άλλο πάλι και τούτο... Πάρε το GP και δε θα το μετανιώσεις... 
- 

Δεν θα το μετανιώσει; Ρε παιδιά, προφανώς ο άνθρωπος θέλει κάτι σπορτίφ...αν δεν θέλει μόνο τη μούρη (ο Θεός...), μήπως να δει κάτι άλλο με παραπάνω από 95 άλογα; Όσο σύγχρονο και να είναι... 
- 

Ο χρήστης funkyreverend έγραψε: 
 Δεν θα το μετανιώσει; Ρε παιδιά, προφανώς ο άνθρωπος θέλει κάτι σπορτίφ...αν δεν θέλει μόνο τη μούρη (ο Θεός...), μήπως να δει κάτι άλλο με παραπάνω από 95 άλογα; Όσο σύγχρονο και να είναι...Από τη στιγμή που είναι ανάμεσα σ αυτά τα δυο ο άνθρωπος,νομίζω πως περισσότερα του προσφέρει το Φιατ παρά το Σεατ...Αν θέλει κάτι πιο σπορτίφ,ας κοιτάξει άλλα μοντέλα..περί ορέξεως.. 
- 

pasxos Seat;;;;;;;; Άλλο πάλι και τούτο... Πάρε το GP και δε θα το μετανιώσεις... 
- 

Ο χρήστης kostis20 έγραψε: 
 pasxosSeat;;;;;;;; Άλλο πάλι και τούτο... Πάρε το GP και δε θα το μετανιώσεις... Είπαμε...περι ορέξεως... Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις... Και διαφορετικά κριτήρια... 
- 

Ο χρήστης funkyreverend έγραψε: 
 Δεν θα το μετανιώσει; Ρε παιδιά, προφανώς ο άνθρωπος θέλει κάτι σπορτίφ...αν δεν θέλει μόνο τη μούρη (ο Θεός...), μήπως να δει κάτι άλλο με παραπάνω από 95 άλογα; Όσο σύγχρονο και να είναι...+1 Ειδικά αν είναι ιταλικά 'καθαρόαιμα' ή γερμανικά με ηλεκτρονικό γκαζι... 
- 

pasxos 
- 

ως κατοχος grande punto sporting και εχοντας οδηγησει το ibiza σου προτυνω με κλειστα ματια το grande... και να βαλεις οπωσδηποτε την ηλιοροφη!!! ειναι απιθανη!!!! 
- 

Grande Punto με 15άρες! 

FIAT GRANDE PUNTO 95HP VS SEAT IBIZA 101HP